Sevgiliye Hediye Öpüşen Aşıklar Işıklı Kar Küresi

Ürün Kodu: 16625

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Ürün Boyutu 15.5 cm x11 cm ebatlarındadır.
  • 4 adet melodi çalmaktadır.
  • 3 adet pil ile çalışmaktadır.
  • Piller kutu içerisinden çıkmaktadır.
  • Sevgiliye Hediye Öpüşen Aşıklar Işıklı Kar Küresi özenle hediyepaketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliniz için çünkü seni seviyorum diyebilmeniz için harika bir fırsat sunan Sevgiliye Hediye Öpüşen Aşıklar Işıklı Kar Küresi onu çok mutlu ederek şimdiye kadar alacağı en özel hediyelerden birisini oluşturuyor. Bu özel hediye kapsamında sevgilinize ne kadar çok değer verdiğinizi en iyi şekilde ifade edebilecek ve her zaman göz önünde hediyesinin durmasını sağlayarak aşkınızı hiçbir zaman unutmamasını sağlayabileceksiniz.

Sevgililer hem özel günlerde hem de sıradan bir günü özel ve anlamlı hale getirmek için hediyelere büyük önem verirler. Çünkü hediyeler, sadece hediye olarak değil aynı zamanda sevginin de en saf halindeki yansımasını içerdikleri için çok değerlidirler. Sevgiliniz için değerli ve mutluluk verici olacak bu kar küresi, aşkın masumluğuna ve değerine vurgu yapacaktır.

Sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz hediyeyi özellikle ilk buluşma için de tercih edebilirsiniz. Genelde ilk buluşma iki taraf için de telaşlı geçebildiğinden bu özel kar küresi ile buluşmanın heyecanını yatıştırabilir ve daha güzel bir buluşma geçirme şansı elde edebilirsiniz. Sevgilinizin her zaman göz önünde tutacağı kar küresi özel melodileri ve ışıkları ile birlikte son derece ayrıcalıklı bir hediye oluyor.