Sevgililer Günü Hediyesi Fotoğraf Baskılı Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
749.90 TL
637.41 TL
Ürün Kodu: 16503

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgililer gününde sevgiliniz için unutulmaz ve ayrıcalıklı bir hediye vermek istiyorsanız özel tasarımı ile Sevgililer Günü Hediyesi Fotoğraf Baskılı Led Lamba harika bir seçenek oluşturuyor. Bu özel lamba sevginizin aydınlığını bulunduğunuz ortama taşıdığı gibi aynı zamanda estetik bir dekor da oluşturuyor.

Sevginizin aydınlığının her zaman etrafa yayılmasını sağlayacak olan bu özel lamba sayesinde mutluluğunuz çok daha artacaktır. Sevgili olmak her zaman her konuda ayrıcalık gerektirdiği için sevgiliniz için tercih edeceğiniz hediyelerin de ayrıcalıklı olmasına dikkat ve özen göstermek gerekmektedir. Bu kapsamda sevgilinizi çok mutlu edecek olan bu özel lamba, ışıltılar saçarak evinde ya da ofisinde özel bir duygu durumu yaratacaktır.

USB bağlantısı ile çalıştığı için kolay ve pratik şekilde çalışma olanağına sahip olan lamba sayesinde pratik bir şekilde ışığı etrafa yayılmaktadır. Üzerine yüksek baskı kalitesi ile fotoğrafınız ve isimleriniz de yazıldığından çok daha sevgi dolu hale gelen bu özel lamba özel bir sevgililer günü armağanı olmakla kalmıyor, aynı zamanda sevginizin de her zaman göz önünde durmasına katkı sağlamayı başarıyor.