Sevgili Kelime Anlamlı İsme Özel Rakı Kadehi Seti

Ürün Kodu: 15961

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Rakı seven sevgiliye ne alınır sorusunu soruyorsanız özenli tasarımı ile birlikte öne çıkan Sevgili Kelime Anlamlı İsme Özel Rakı Kadehi Seti harika bir hediye olacaktır. Bu özel baskıya sahip olan bardaklar, sevgilinizin her yudumda sevgili olmanın ne demek olduğunu anlamasına yardım edecekler.

Sadece üzerlerinde yüksek baskı teknolojisi ile silinmeyecek şekilde yazılmış olan sevgili tanımlarından değil, aynı zamanda hediyenin kendi değerinden dolayı da her yudumda sevgili olmanın ne kadar değerli ve güzel bir şey olduğu daha net bir şekilde anlaşılabilecektir. Tüm bu özellikler ile birlikte sevgili olmak demenin anlamını bir adım daha öteye taşımak isteyenlere hitap eden bardaklar, böylece rakı sofralarının da keyfinin daha fazla olmasına yardım edecekler.

Sadece bardaklar açısından değil, aynı zamanda sevgilinizin rakı kültürünü ve tarihini de daha iyi öğrenmesine yardımcı olması için içinde bulunan Cep Rakı Ansiklopedisi özel bir hediye olacaktır. Bu özel kitapta rakıya dair temel bilgileri, rakı adabını ve mezeleri öğrenmek çok daha kolay hale gelmektedir. Sevgiliniz ile birlikte eğlencenizi daha da arttırmak için ise sunulan duble metre rakı sofralarının çok daha keyifli bir halde olmasına neden olacak.