Rock'n Roll Tasarımlı Gümüş Gitar Penası

Bugün sipariş verirseniz en geç 2 Mayıs Perşembe günü kargoya verilecektir.
699.90 TL
Ürün Kodu: 19747

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Pena 925 ayar gümüştür.
  • Tasarım özel lazer kazıma yöntemi ile yapılmaktadır.
  • Gümüş ürünlerde yapısı gereği zamanla kararma meydana gelebilir.
  • Ömrünü uzatmak ve parlaklığını kaybetmesini önlemek için; parfüm, deodorant , sabun, su ve çamaşır suyu gibi maddelerden uzak tutarak kullanmanız önerilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyen müzikseverler için eşsiz bir hediye seçeneği olan bu gümüş gitar pensesi, özel hissetirmenin yanı sıra tarzını da yansıtmak isteyenlerin gözdesi olacak. Kendine özgü rock'n roll tasarımıyla dikkat çeken bu penanın, gücü ve enerjisiyle sevdiklerinizi etkileyeceğinden emin olabilirsiniz.

Gümüş gitar pensesi, hem kadın hem de erkekler tarafından tercih edilen bir hediye seçeneğidir. Sevgiliniz, arkadaşınız veya kendiniz için bir hediye arıyorsanız, bu penayı düşünmeden geçmeyin. Özellikle müzikle ilgilenen sevdiklerinizin yüzünde tarifsiz bir gülümseme yaratacak.

Size mükemmel bir hediye seçeneği sunan Rock'n Roll Tasarımlı Gümüş Gitar Penası, bir doğum günü, yılbaşı, içimden geldi, film & müzik ya da müzik öğretmeni gibi özel günlerde alınabilecek en ideal hediyelerden biridir.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilen bu gümüş gitar pensesi, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir parça olacak. Satın aldığınız kişiyi her gitar çaldığında sizi hatırlatacak ve özel hissettirecek. Bunun yanında şıklığıyla da göz kamaştıracak.

Rock'n Roll Tasarımlı Gümüş Gitar Penası, her müzikseverin koleksiyonunda olması gereken bir parçadır. Siz de sevdiklerinizi özel hissettirmek ve onları şaşırtmak istiyorsanız, hemen sepetinize ekleyin ve onlara eşsiz bir hediye deneyimi yaşatın. Unutmayın, müzikle özdeşleşen bu gümüş gitar penası, sevdiklerinizin kalbindeki notalara dokunacak!