Pilates Severe Hediye İsim Yazılı Havlu

Bugün sipariş verirseniz en geç 30 Mart Cumartesi günü kargoya verilecektir.
374.90 TL
Ürün Kodu: 13678

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Spor havlusu 90 x 50 cm ölçülerindedir.
  • Mavi, Açık Mavi, Siyah, Turuncu, Pembe, Su Yeşili, Kırmızı renk seçenekleri bulunmaktadır.
  • %100 Pamuktan üretilmiştir ve çok emicidir.
  • Özelleştirme nakış işleme ile yazılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Pilates yapmayı seven arkadaşınız için özel olarak hazırlatacağınız isim yazılı havlu ile kendisine hoş bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. 7 adet renk seçeneği bulunan üründen dilediğiniz rengi hediye alacağınız kişinin zevkine göre tercih edebilirsiniz. Kırmızı, pembe, turuncu, yeşil, mavi, siyah ya da açık mavi hangisini isterseniz havluyu buna göre seçebilirsiniz. Aynı zamanda bir de ürünün üzerine isim yazdırma hakkınız bulunduğundan arkadaşınız için pilates yapmak oldukça keyifli hale gelecektir. Ürünün yanında bir de el emeği doğum günü hediyeleri ile kendisine uzun yıllar saklayabileceği ikinci bir ürün daha hediye edebilirsiniz.

%100 pamuktan üretilen ürün cilde zarar vermez ve her daim kullanım için uygundur. Ürünün üzerine ekleyeceğiniz isim detay nakış işleme yöntemiyle ürüne eklendiğinden solma ya da soyulma yapmadan kullanılabilir. Aynı zamanda el emeği hediye serisinden de bir ürün seçerek sevdiklerinize şık bir hediye verebilirsiniz. Spor havlusu olarak da kullanılabilecek olan bu ürün ile sevgilinize ya da arkadaşınıza yılbaşı hediyesi de alabilirsiniz.

Emici özelliğiyle spor yaparken de rahatça kullanabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz şekilde de saklayabilirsiniz çünkü ebat olarak oldukça küçüktür. 90x50 cm ölçülerinde üretilen ürünü sevdikleriniz için dilediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz. Pilates severe hediye isim yazılı havlu size gönderilmeden önce özenle ve güzelce hediye paketi yapıldığından sizin yeniden paketleme yapmanıza gerek kalmaz ve ürünü doğrudan sahibine teslim edebilirsiniz.