Öğretmene Hediye Öğretmenler Gününe Özel Kitap Ayracı

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
144.90 TL
115.92 TL
Ürün Kodu: 16142

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Metal malzeme.
  • Tek taraflı baskı.
  • Siyah renk püskül.
  • 13.5 cm x 4 cm ölçülerinde.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Öğretmene hediye seçiminizde onun günlük yaşamda sıklıkla kullanacağı ve her zaman büyük keyif alacağı bir hediye tercih etmek istiyorsanız Öğretmene Hediye Öğretmenler Gününe Özel Kitap Ayracı seçebilirsiniz. Bu özel hediye ile birlikte öğretmeninizi çok mutlu edeceğiniz gibi aynı zamanda kendisinin ne kadar değerli bir meslek yaptığını da bir kez daha anlamasını sağlayabileceksiniz.

Öğretmen günü hediyeleri başta olmak üzere öğretmeninizi her zaman mutlu etmek için tercih edeceğiniz bu ayraç öğretmeninizin günlük yaşamda sıklıkla kullanacağı bir hediye anlamı taşıyacaktır. Çünkü öğretmenler meslekleri gereğince her zaman yeni bilgiler öğrenmek zorundadırlar. Bu sayede öğrencilerinin de yeni bilgiler ile tanışmalarını ve kendilerini yetiştirmelerini sağlarlar.

Kitap okumaktan alınan zevki çok daha fazla arttıracak olan bu hediye, aynı zamanda öğretmeninizin ismine özel olarak tasarlanacağından çok daha ayrıcalıklı bir hediye anlamı taşıyacaktır. Öğretmeninizin şimdiye kadar aldığı en özel hediyelerden birisi olacak bu özel ayraç her zaman kullanılacağından öğretmeninizi mutlu edecek ve sizi anımsatarak daha da mutlu olmasına neden olacak.