Öğretmen Eşe Hediye Mat Siyah Çelik Termos

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
749.90 TL
622.42 TL
Ürün Kodu: 16125

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Termos 9 x 19 cm ölçülerinde, 500ml hacmindedir.
  • Termos gıda temasına uygun 304 paslanmaz çeliktir.
  • Özel sızdırmaz kapak ve kaymaz tabana sahiptir.
  • Mat siyah renklidir.
  • Sıcak içeceklerde kullanmadan önce sıcak suyla çalkalayarak termosun içini ısıtmanız önerilmektedir.
  • Özellikle sıcak sıvılarda dökülme ve sızdırma ihtimaline karşı dikkatli olunması tavsiye edilir.
  • İçine koyduğunuz sıcak ya da soğuk sıvıyı kendi sıcaklığında uzun süre tutar.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eşinize öğretmenler günü için hediye tercihinde özel ve ayrıcalıklı bir hediyede karar kılmak istiyorsanız gelişmiş şık tasarımı ve kullanışlı yapısı ile birlikte Öğretmen Eşe Hediye Mat Siyah Çelik Termos hediye edebilirsiniz. Tamamen eşinize özel olarak tasarlanacak olan hediye sayesinde onun öğretmenler gününün daha da ayrıcalıklı geçmesine neden olabilirsiniz.

Özenle tasarlanmış olan bu termos, öğretmenlerin günlük yaşamda sık ihtiyaç duydukları su, çay ve kahve gibi içecekleri rahatlıkla içebilmelerine olanak tanıyacaktır. Tamamen paslanmaz çelikten yapıldığı için de sağlık koşullarına uygunluk taşıyan bu özel termos, yapısı itibariyle rahat bir kullanım sunmaktadır.

Özel sızdırmaz kapağı sayesinde rahatlıkla istenilen her yere götürme olanağı da veren termos, bu sayede günlük yaşamda pratik bir kullanıma sahiptir. Sadece sıcak içecekler için değil aynı zamanda soğuk içeceklerin de ideal ısılarında korunmasını sağlayan özelliği ile birlikte içeceklerden alınan keyif çok daha fazla artış göstermektedir. Tüm bu özelliklerinin yanında termos üzerine özel lazer kazıma yöntemi ile eşinizin adı yazılacağından tamamen kendisine özel olacak ve böylece kendisini daha ayrıcalıklı hissetmesi mümkün hale gelecektir. Kolay kullanımı ve içimi sayesinde de hiçbir zaman hediyesini yanından ayırmayacaktır.