Mom İsim Yazılı Anneye Kalp Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
749.90 TL
614.92 TL
Ürün Kodu: 19282

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevginin en önemli ifadesi olan hediyeleşme kültüründen vazgeçmek hiçbir zaman mümkün değil. Özellikle de özel birinin sevgisini kazanmak ya da ona teşekkür etmek istediğimizde, kalıcı ve anlamlı hediyeler seçmek önemli bir ayrıntı haline geliyor. Bu noktada, Anneye Hediye İsim Yazılı Kalp Led Lamba, sadece anneler günü ya da doğum günü gibi özel günlerde değil, herhangi bir zamanda annenize özel hissettirmek istediğinizde de ona verebileceğiniz anlamlı bir hediye seçeneği oluyor.

Anneye Hediye İsim Yazılı Kalp Led Lamba, kalp şeklindeki tasarımı ve özelleştirilebilir isim yazısı ile annenize verebileceğiniz özel bir hediye olma özelliği taşıyor. Modern ve şık tasarımı ile evinde dekoratif bir aksesuar olabilecek lamba, özellikle annenizin güneş gibi parlayan kalbi anlamına gelen ışıkları sayesinde harika bir atmosfer yaratıyor.

Göz alıcı bir lamba tasarımının yanı sıra, dayanıklı malzemesi ve enerji tasarruflu LED ışıkları ile de kaliteli bir ürün sunuyoruz. Anneniz, yaşam alanına estetik bir dokunuş yaparak, göz yorgunluğunu ve enerji tasarrufunu sağlayabilir.

Anneye Hediye İsim Yazılı Kalp Led Lamba, eşinize, annenize ya da sevdiklerinize şık ve orijinal bir hediye sunmak için de doğru seçim olacaktır. Hatırlayacağınız bir anıyı orijinal bir şekilde kutlamak için de, bu lamba benzersiz bir şekilde hazırlanabileceği için harika bir hediye fikri olacaktır.

Kısacası, annenizi mutlu etmek istediğinizde bir fotoğraf hediyesinden daha fazlasını sunacak. Hemen sipariş ederek, ona bu anlamlı ve şık hediyeyi sunabilirsiniz.