Minimal Yaprak Tasarımlı İsim Yazılı Masaüstü Organizer

5 Saat 51 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%19 indirim
749.90 TL
607.42 TL
Ürün Kodu: 19053

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Masaüstü organizeri 21 x 32 x 21 cm'dir.
  • Masaüstü organizer masif ahşap kaplamalıdır.
  • Organizerin zemin yüzeyinde 4 adet kalem boşluğu, cüzdan, ataç, Usb, not defteri, gözlük vs. gibi günlük eşyalarınızı koyabileceğiniz 4 adet cep bulunmaktadır.
  • Masaüstü organizerinin anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatları bulunmaktadır.
  • Cep telefonu, power bank standı olarak kullanabileceğiniz 2 adet bölümde şarj kablonuz için kanal bulunmaktadır.
  • Özelleştirmeniz organizerin kullanıcıya bakan yüzeyine UV baskı yöntemiyle yazılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Minimal yaprak tasarımlı isim yazılı masaüstü organizer masif ahşap malzemeden yapılmıştır ve boyutları 21 x 28 x 21 cm'dir. Bu boyutlar, çalışma alanınızda daha fazla yer kaplamadan düzenli bir organizasyon sağlar. Dayanıklı yapısı sayesinde, uzun süre kullanım için idealdir. Minimal yaprak tasarımı, masanızda sade ve modern bir dokunuş yaratır. Organizerin üzerine yazdırılan isimle birleştiğinde, kişisel bir deneyim sunar. İsminiz, üzerinde belirgin bir şekilde yazdırılarak özel bir hediye haline getirilebilir. Organizerin zemin yüzeyinde üç adet kalem boşluğu, cep telefonu standı, anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatları bulunur. Ayrıca, cüzdan, ataç, USB, not defteri, gözlük vb. gibi günlük eşyalarınızı koyabileceğiniz 4 adet cep de tasarlanmıştır. Bu sayede, masanızdaki eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Cep telefonu standı olarak kullanabileceğiniz bölümde aynı zamanda şarj kablonuz için kanal bulunmaktadır. Bu özellik, masaüstünüzde daha fazla düzen sağlamanızı ve telefonunuzu şarj ederken kolaylıkla kullanabilmenizi sağlar. Organizer, kişisel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir ve modern bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı yapısı ve işlevselliği sayesinde, hem iş hem de ev kullanımı için idealdir. Ayrıca, kişisel hediye seçeneği olarak da düşünülebilir. Ne hediye alsam diyorsanız, bu ürün tam size göre olacak!