Mesajlı Yıl Dönümü Hediyesi Rakı Kadehi Seti

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%11 indirim
374.90 TL
333.66 TL
Ürün Kodu: 15940

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yıldönümleri çiftler için en özel günlerin başında gelirler çünkü mutluluğun ve ortak yaşamın başladığı günleri içeren bu özel günler, her zaman geride kalan zamanlara bakarak birlikte olmaktan duyulan mutluluğu ifade etmek için önemlidirler. Bugünlerin anlam ve önemine atfen tercih edilecek hediyelerin de özenle seçilmesi gerekmektedir.

Eşiniz ile birlikte eşsiz lezzete ve sohbetlere sahip sofralar kurmak istiyorsanız üzerinizde isimlerinizin yer aldığı rakı kadehi hediye etmek doğru bir karar olacaktır. Mesajlı Yıl Dönümü Hediyesi Rakı Kadehi Seti sayesinde eşinize özel bir hediye verdiğiniz gibi mutluluğunuzun daha da artmasını sağlayabilirsiniz.

Yüksek baskı teknolojisi ile hazırlanan bu özel bardaklar üzerinde yer alan baskılar, sizi ve eşinizi çok mutlu edeceği gibi tıpkı birlikteliğiniz gibi ölümsüz olacaklardır. Rakının kendisine özgü tadını ve aromasını en iyi şekilde ortaya çıkarmak için ideal olacak ürünler, bu bakımdan sohbet ve içerik açısından rakı sofralarınıza özel bir değer sağlayacaklardır. Ayrıca set içinde bulunan Cep Rakı Ansiklopedisi de rakı sohbetlerinizin daha da koyu olmasını sağlarken, rakıya dair pek çok bilgiyi de öğrenebilmenize imkân verecek. Tüm bunlar ile birlikte yıldönümünüz daha özel ve ayrıcalıklı geçecek.