Masaüstü Dekoratif Otel Resepsiyon Zili Görevli Çağırma Çanı

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%14 indirim
99.90 TL
85.91 TL
Ürün Kodu: 17316

Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

  • Otellerin, pansiyonların ve bu mekanları konu alan sinema filmlerinin vazgeçilmez aksesuarlarından biri Restaurant Aşçı Görevli Çağırma Zilidir.
  • Çelik Gümüş Renkli Resepsiyon Zilinin kökeni tarih öncesine dayanan çan, ilk çalgılar arasındadır.
  • Çan sesi ibadet tören başlangıçları, ders bitişleri, iş paydosları, kimi zaman da otobüs veya trenin kalkışlarının habercisidir.
  • Ürün Boyutları 6 x 8,5 cm
  • Masaüstü Dekoratif Otel Resepsiyon Zili Görevli Çağırma Çanı özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Otellerin olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan görevli çağırma çanını, sadece bu sektörde kullanılan bir ürün olarak görmemek gereklidir. Masaüstü Dekoratif Otel Resepsiyon Zili Görevli Çağırma Çanı seçeneklerini, eğlenceli bir hediye aracı olarak da görebilirsiniz. Arkadaşlarınıza farklı ve komik bir hediye almak için de bunu satın alabilirsiniz. Bu ürünün diğer bir kullanım alanı da yeme içme mekanlarıdır. Yeni bir dükkan açan arkadaşınıza ya da şef olan dostlarınıza özel bir hediye vermek için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Oldukça dekoratif bir ürün olması ise tasarım konusunda sorunsuz olduğunu göstermektedir. Bu ürünün genel özelliklerini incelemek ve sipariş talebi oluşturmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yeni bir heyecan arayan ve bu konuda riskler alan arkadaşlarınıza hediye ne alınır soruları, bu seçim ile basit bir şekilde ortadan kalkabilir. Bu konuda hızlı bir teslim şansı veren markamız, tamamen şeffaf bir kargolama sistemine sahiptir. Daha sonrasında ise ürün kontrolü yapabilir ve birden fazla ödeme aracı üzerinden satın alma işlemi yapabilirsiniz.