Kitap Kurtlarına Hediye Ahşap Kitap Mührü Seti

2 Saat 4 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
499.90 TL
Ürün Kodu: 13502

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap mühür sapı doğal ahşapdan tamamen el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Set İçerisinde:

  • 1 adet 7x4 cm tasarım baskılı Ahşap mühür sapı
  • 1 adet 9,5x6 cm ıstampa
  • 1 adet 16x6 cm pleksi mühür ve ıstampa standı
  • Mühür Kauçuğu; Eco line serisi olup, günümüz şartlarında hızla kirlenen çevre koşulları düşünülerek üretilmiş çevre dostu bir lazer kaşe kauçuğudur. Eco-line serileri tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilmiştir, Kokusuzdur

  • Mürekkep olarak siyah, lacivert, kırmızı renklerinden birisini tercih edebilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yalnız kitap okumayı sevmekle kalmayan ama aynı zamanda kütüphaneleri ve okumaya dair her detayı önemseyen biri mi var? Bu kişiye verdiğiniz kıymeti göstermenin en güzel yolu onun için özel olacak hediyeyi bulmak. Siz de kitap mührü seti armağan ederek sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Eğer doğum günü sürprizleri ne yapabilirim diye düşünerek farklı armağanlar arıyorsanız bu kategoriye dikkat. Kişiye özel mühürler yükselen trendlerden birini oluşturuyor. Artık yediden yetmişe herkese hitap edebilecek süper bir hediyelik fikriniz var.

Bütün armağan fikirlerinize, hediye kutusu nasıl yapılır ya da hediye kartı ve paketi nasıl yapılır sorularına katkıda bulunacak bir ürün. Hayal dünyası konseptli bu mühür isterseniz üç renkten birine sahip olacak şekilde hazırlanabilir. Erkek ve kadın bütün dostlarınıza da uygun gelir. Doğum günü ya da yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinizi çok mutlu etme potansiyeli var. Eğer arkadaşınız için de son derece şaşırtıcı ve aynı zamanda kişiye özel bir ürün arıyorsanız mühür grubuna mutlaka göz atmalısınız.

Kitap Kurtlarına Hediye Ahşap Kitap Mührü Seti, kardeşiniz veya aile üyeleri için de aynı şekilde harika bir seçim olabilir. Standları ve ıstampası ile beraber takım olarak şık kutusu içinde elinize gelecek olan bu süper hediye opsiyonunu hemen değerlendirin. Hem kalıcı, hem de pratik ve estetik bir seçim yaparak siz de özel günlere damga vurmaya artık hazırsınız.