Kişiye Özel Osaka Viski Seti

3 Saat 18 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
5999.90 TL
Ürün Kodu: 16044

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde;1 adet Karaf, 2 adet Kadeh, 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe ve kadehler özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 9 cm uzunluğunda olup 280 ml hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 24,5 uzunluğunda olup 1000 ml hacme sahiptir.
  • Yazılar lazer markalama yöntemi ile kalıcı olarak işlenmektedir.
  • El işçiliği ile yapılan kişiye özel Ahşap Meşe Kaplama kutusuyla gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Viski içkiler arasında gerek tadı gerekse de içim yöntemleri olarak ayrılmaktadır. Viskinin tadını en iyi şekilde algılamak ve notalarını duyumsamak için kullanılan araçların büyük önemi bulunmaktadır. Bu sayede arkadaşlarınıza, yakınlarınıza, erkek sevgiliye hediyeler almak istiyorsanız özenli ve kullanışlı tasarımı ile öne çıkan Kişiye Özel Osaka Viski Seti harika bir tercih olacaktır.

Bu özel tamamen isme özel yapılmakta ve set içerisinde bulunan ürünler viski içim kalitesini arttırmaktadır. Set içerisinde bulunan şişe ve kadehler el işçiliği ile üretildiği için şık ve ergonomik tasarıma sahip olup viskilerin kokusunu ve tadını en iyi şekilde verecek şekilde tasarlanmışlardır. Aynı zamanda set içerisinde viskisini soğuk içmek isteyenler için de viski taşı bulunmaktadır.

Viskiyi soğuk içmek isteyenler buz kullandıklarında buzun erimesi ve salınım yapması sonucunda viskinin alkol oranı düşmekte ve tadı da değişmektedir. Bu yüzden viski taşları doğal bir soğuma sağlayarak tadının çok daha iyi olmasına neden olurlar. Aynı zamanda set içerisinde bulunan viski tadım defteri de birbirinden farklı lezzetlerde tatmış olduğunuz viskileri not almak ve yeni viskileri de denerken notlar alabilmek açısından viski severlere özel bir kullanım sunuyor.