Kişiye Özel Harf Yazılı Viski Bardağı Seti

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
%20 indirim
724.90 TL
579.92 TL
Ürün Kodu: 20014

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Viski setinde içerisinde 1 adet viski bardağı, 3'lü doğal viski taşı gönderilmektedir.
  • Viski kadehi  9 cm, çapı 7 cm ölçülerindedir.
  • Ahşap kutu ölçüsü 20 cm x 15 cm
  • 3 adet 2 cm x 2 cm ölçülerinde doğal viski taşı bulunmaktadır
  • Viski kadehi 205 cc hacmindedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özel günlerde sevdiklerinizi özel hissettirmek için harf yazılı viski bardağı setimize göz atmalısınız. Kişiye özel olarak tasarlanmış bu set, hem şık bir hediye seçeneği hem de unutulmaz anılar yaratmanızı sağlayacak.

Ürünümüzün kalitesi ve şıklığıyla göz kamaştıran tekli viski bardağı, özel bir his uyandırır. Üzerine sevdiklerinizin isimlerini veya özel bir mesajı yazdırarak kişiselleştirebileceğiniz bardak, onlara anıları her daim hatırlatacak.

Setimizde yer alan viski karafı ise zarif tasarımıyla dikkat çeker. Kişiye özel harf yazılı olarak hazırlanan karaf, viski keyfini daha da özel hale getirecek. Hem görsel açıdan estetik bir duruş sunarken, sunum yapmanızı da kolaylaştırır.

Bu özel viski bardağı seti, özellikle erkeklerin ilgisini çekecek bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Babanız, eşiniz, sevgiliniz veya arkadaşınız için alabileceğiniz bu set, onları ayrıcalıklı hissettirecek. Hem kişiye özel bir hediye olması hem de viski severler için ideal bir tercih olması nedeniyle her yaşa ve her zevke hitap eder.

Harf yazılı viski bardağı setimiz, doğum günü veya yılbaşı gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz harika bir hediye seçeneğidir. Sevdiklerinize sıradan bir hediye yerine, özel ve anlamlı bir hediye sunarak unutulmaz bir iz bırakabilirsiniz.

Kişiye özel harf yazılı viski bardağı setimiz, hatıralık bir hediye olmasının yanı sıra günlük kullanıma da uygundur. Sevdikleriniz bu seti her gün kullandıkça, sizin varlığınızı ve özeninizi hissedecekler.

Eğer sevdiklerinizi özel hissettirmek istiyor ve onlara unutulmaz bir hediye sunmak istiyorsanız, kişiye özel harf yazılı viski bardağı setimizi tercih edebilirsiniz. Şıklığı, kalitesi ve kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çeken bu set, alıcılarına özel hissettirecek ve unutulmaz anılar yaratmasına yardımcı olacak.