İsme Özel Sözlük Serisi Kelime Anlamı 6'lı Rakı Kadehi ve Karaf Seti

2 Saat 4 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%15 indirim
999.90 TL
849.92 TL
Ürün Kodu: 15980

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 6 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel tasarım hediyeler tercih etmek onlara verdiğiniz değeri göstermek ve aynı zamanda da sevginizi ifade etmeniz açısından önem taşımaktadır. Bu bakımdan rakı sever yakınlarınıza özel bir hediye tercihinde bulunmak için İsme Özel Sözlük Serisi Kelime Anlamı 6'lı Rakı Kadehi ve Karaf Seti tercih edebilirsiniz.

Bu özel set, arkadaşlarınız, sevgiliniz, kardeşleriniz kısacası tüm sevdikleriniz için harika bir hediye olacaktır. Karaf ve bardakların üzerine yüksek baskı teknolojisi ile birlikte sevdiklerinizin tanımları yer almaktadır ve böylece onların her zaman yaşamınızda nasıl bir yere sahip olduğunu daha iyi şekilde gösterebilirsiniz.

Aynı şekilde ergonomik tasarımları sayesinde rakının tadını ve kokusunu da daha iyi şekilde algılanmasını sağlayacak olan bardaklar, böylece rakı sofralarının tadının da daha üst seviyede olmasına katkı sunacaklar. Set içerisinde bulunan Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı ise rakıya dair yeni bilgilerin öğrenilmesi için alanında tek kaynaktır. Görseller ile desteklenmiş kitapta rakı adabı, mezeler, rakı sever ünlüler gibi pek çok farklı konuda bilgi bulunmaktadır. Aynı şekilde duble metre ise rakının tam ölçüsünde olmayı sevenler için özel ölçümü kolayca yapabilmeyi sağlayacak ve rakı sofrasının tadını daha çok arttıracaktır.