İsme Özel Harf Tasarımlı Osaka Viski Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
5999.90 TL
Ürün Kodu: 16060

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde;1 adet Karaf, 2 adet Kadeh, 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe ve kadehler özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 9 cm uzunluğunda olup 280 ml hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 24,5 uzunluğunda olup 1000 ml hacme sahiptir.
  • Yazılar lazer markalama yöntemi ile kalıcı olarak işlenmektedir.
  • El işçiliği ile yapılan kişiye özel Ahşap Meşe Kaplama kutusuyla gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yakınlarınıza ya da özellikle erkek arkadaşa hediye seçiminizde ayrıcalıklı, şık, kullanışlı ve alınan en güzel hediyelerden birisini vermek istiyorsanız İsme Özel Harf Tasarımlı Osaka Viski Seti harika bir tercih olacaktır. Viski bilindiği gibi hem yapım hem de içim açısından diğer içkilerden ayrılmaktadır. Viskinin yapım yöntemine göre tatlarını en iyi şekilde algılamak için doğru içim araçlarının da kullanılması önemlidir.

Esasında her viskinin tadı birbirinden ayrılmakta ve viski severler bu tatları ve kokuları ayırt edebilmektedir. Ancak bu ayrıcalıklı tat ve kokuları algılamak için özellikle kullanılan bardakların büyük bir önemi bulunur. Set içerisinde yer alan karaf ve bardaklar her zaman viskilerin tadının ve kokularının en iyi şekilde algılanmasını sağlamak amacıyla tasarlanmışlardır.

Bunun yanında isme özel olarak tasarlandıklarından ötürü yakınlarınızın kendilerini çok daha özel ve ayrıcalıklı hissetmesine de katkı sunarlar ve şimdiye kadar aldıkları en özel ve ayrıcalıklı bir hediyeye sahip olmasına neden olurlar. Set içerisinde bulunan viski taşları ise viskiyi soğuk içmek isteyenlere hitap etmekte olup viskinin tadını bozmadan, buz gibi salınım yapmadan ideal içme derecesinde tutarak içim keyfi sağlamaktadırlar.