İsme Özel Dekoratif Rakı Kadehi Seti

Ürün Kodu: 15941

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Rakı içkiler arasında gerek tadı gerekse de içme yöntemleri ile son derece ayrıcalıklı yere sahip olan bir içecektir. Çünkü diğer içkiler gibi hemen tüketilmeye değil, sohbete, değere ve sofranın zenginliğine büyük önem vermek gerekmektedir. Bu bakımdan rakı seven yakınlarınıza özel bir hediye vermek istiyorsanız rakı bardağı çeşitleri arasında öne çıkan İsme Özel Dekoratif Rakı Kadehi Seti tercih ederek onların çok mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Özenle üretilmiş ve tasarlanmış olan bu özel bardaklar, rakının kendisine özgü tadını ve aromasını çok daha iyi şekilde ortaya çıkararak rakı sofralarından alınan keyfin daha fazla olmasına imkân verecektir. Bunun yanında, ergonomik tasarımları sayesinde de rakının içimini daha kolay hale getirecek olan ürünlerin en büyük özelliği ise üzerlerine hediye vereceğiniz yakınlarının isimlerinin basılmasıdır.

Yüksek baskı teknolojisi ile bardakların üzerine hediye vereceğiniz yakınlarınızın isimleri yazıldığı için hediye her zaman kullanacakları ve saklayacakları bir hediye değeri taşırken, bir taraftan da kullanım sırasında kendilerini özel hissetmelerini de sağlayacaktır. Ayrıca set içerisinde bulunan Cep Rakı Ansiklopedisi de rakı ve rakı kültürüne dair yeni bilgilerin öğrenilmesini sağlayacak, rakı sofralarının daha keyifli olmasına imkân verecek.