İsim ve Sınıf Bilgileri Yazılı Okul Etiketi

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
149.90 TL
Ürün Kodu: 19910

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Stickerlarınız A4 boyutunda kendinden yapışkanlı kuşe kağıda baskı alınarak hazırlanır.
  • Yüksek yapışkanlı ve kaliteli kağıt etikettir.
  • Kolayca takılır, çıkarılır.
  • Çıkarıldığında yüzeyde yapışkan iz bırakmaz.
  • Uzun vadeli kullanımlarda kararma ve solma yapmaz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İsim ve Sınıf Bilgileri Yazılı Okul Etiketi ile sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz! Özellikle çocuklarımızın okula başlamasıyla beraber, onları daha da motive etmek ve eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşatmak istiyoruz. İşte bu noktada isim ve sınıf bilgileriyle personalizasyonu sağlayan okul etiketleri devreye giriyor.

Bu özel ve kullanışlı okul etiketleri, çocuklara kendi eşyalarını kişiselleştirme imkanı sunuyor. Sıralarında, defterlerinde, kitaplarında veya herhangi bir eşyasında gururla kullanabilecekleri bu etiketler, çocuklara özgüven kazandırarak onları motive ediyor. Böylece okulda daha özverili ve başarılı olmayı da beraberinde getiriyor.

İsim ve Sınıf Bilgileri Yazılı Okul Etiketi, dayanıklı ve suya dayanıklı malzemelerden üretiliyor. Bu sayede çocukların etkinliklerde veya yemek molalarında etiketlerinin zarar görmesi gibi bir sorunla karşılaşmıyoruz. Hem pratik hem de her türlü koşula uyum sağlayabilen yapısıyla uzunca bir süre kullanabilirsiniz.

Okul etiketlerimiz çocuklarınızın dikkatini çekecek renkli tasarımlara sahiptir. İsim ve Sınıf Bilgileri Yazılı Okul Etiketi, sadece çocukların okul eşyalarını kişiselleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda onlara sorumluluk duygusu da aşılıyor. Kendi eşyalarının farkındalığını kazanan çocuklar, eşyalarını kaybetme riskini azaltarak düzgün bir şekilde muhafaza etmeye başlıyorlar.

Okulda sevdiklerinizin kendini özel hissetmesini sağlayacak bir hediye arayışındaysanız, İsim ve Sınıf Bilgileri Yazılı Okul Etiketi tam da size göre! İster çocuğunuzun yeni başlayacağı okulda, ister arkadaşlarına veya yeğeninize hediye olarak seçebilirsiniz. Bu özel etiketle sevdiklerinizin değerli eşyalarını kişiselleştirebilir ve onlara özgüven aşılayabilirsiniz. Şimdi sevdiklerinize özel bir hediye vererek onları mutlu edin!