İsim & Harf Yazılı Ahşap Kare Anahtarlık

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
109.90 TL
Ürün Kodu: 20382

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 5 x 5 cm ölçülerindedir.
  • Lazer kazıma tekniği ile hazırlanmaktadır.
  • Dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir ve el işçiliği ile üretilmiştir.
  • Ahşap anahtarlığın yüzeyi ve kenarları pürüzsüzdür ve çapaksızdır.
  • Anahtarlık metal halkası takılmış hazır bir şekilde gönderilecektir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kişiye özel hediyeler, sevdiklerimize ne kadar önemsediğimizi göstermenin en güzel yollarından biridir. Bu kişiye özel isim yazılı ahşap anahtarlık, her yaştan ve her zevkten insan için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan bu anahtarlık, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza ya da kendinize alabileceğiniz özel bir üründür. 45 yaş ve üzeri yetişkinlerden gençlere kadar geniş bir kitleye hitap eden bu anahtarlık, doğum günlerinden 'içimden geldi' anlarına kadar her türlü özel günde verilebilecek bir hediye niteliğindedir.

Ahşabın sıcak ve doğal dokusu, bu anahtarlığı ev ve araba anahtarları için ideal kılar. Üzerine işlenecek isim veya baş harfler sayesinde tamamen kişiye özel hale getirilebilir. Ayrıca, kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanılabilecek bir üründür. Bu anahtarlık, hediye alacak kişinin ismiyle özenle hazırlanır ve ona özel olduğunu hissettirir.

Ürünün boyutları ve kullanım kolaylığı da dikkate alındığında, günlük yaşamda sürekli yanınızda taşınabilecek pratik bir aksesuar olduğunu görebilirsiniz. Sevdikleriniz bu kişiye özel anahtarlıkla her anahtarlarını kullanışlarında sizi hatırlayacaklar.

Sipariş verirken, anahtarlığa işlenecek ismi belirtmeyi unutmayın. Böylece, hediye ettiğiniz kişiye özel bir anı yaratmış olacaksınız. Her bir anahtarlık, sipariş üzerine özel olarak hazırlanır ve sevdiklerinize özel hissettirecek bir hediye paketi içinde gönderilir. Kişiye özel bu ahşap anahtarlık, sevdiklerinizin günlük hayatında kullanabileceği şık ve anlamlı bir aksesuardır.