İlk Anneler Günü Hediyesi Kişiye Özel Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
194.90 TL
163.72 TL
Ürün Kodu: 16805

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anne olmak her zaman çok heyecan verici ve mutluluk verici bir deneyimdir. Ancak özellikle yeni annelerin ilk anneler günü kutlaması çok daha özel ve ayrıcalıklıdır. Daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşayan annelerin ilk anneler gününü kutlamak için de eşleri ya da yakınları tarafından özel hediyelerin seçilmesi gerekir. İlk Anneler Günü Hediyesi Kişiye Özel Kupa Bardak sayesinde yeni annelere çok özel bir hediye verebilirsiniz.

Annelerin çok büyük mutluluk duyacakları bu hediye sadece anneler günü için değil yeni anneye doğum günü hediyesi olarak da tercih edilebilir. Özel tasarımı, yapısı ve sağlıklı kullanım sunan detayları ile annelerin çok hoşuna gidecek olan kupa bardak büyük bir mutluluk yaratacaktır.

Ergonomik tasarımı ile birlikte çok kolay ve rahat bir kullanım sağlar. Aynı zamanda üzerinde yer alan özel baskısı da yüksek kalitede olup zamana ya da yıkamaya bağlı olarak silinme göstermez. Porselenden yapıldığı için de sağlıklı bir kullanım sunar. Aynı zamanda içeceklerin tadının da korunması için yardımcı olur.