Gold Tasarımlı İsim Yazılı 2li Rakı Kadehi Karaf Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
599.90 TL
497.92 TL
Ürün Kodu: 15970

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 2 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Erkek arkadaşa hediye ya da rakı sever tüm yakınlarınıza özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Gold Tasarımlı İsim Yazılı 2li Rakı Kadehi Karaf Seti görünümü ve kullanışlı yapısı ile doğru bir hediye anlamı taşıyor. Bu özel set içerisinde bulunan ürünler sevdiklerinizi çok mutlu edebilmenizi sağlayacak.

Set içerisinde karaf ve bardaklar özel baskı tekniği ile hediye edeceğiniz sevdiğinizin isminin baş harfi temel alınarak hazırlanmaktadır. Tasarımı ile şıklığı ve ayrıcalıklı olmayı gösteren ürünler, aynı zamanda işlevsel olarak da özel bir kullanım sunmaktadırlar. Geleneksel rakı bardakları stili ile modern yöntemleri birleştiren bu özel tasarım, rakının kendisine özgü tadının ve kokusunun alınmasını sağlamaktadır. Ayrıca tutma kolaylığı da sunan bardaklar böylece rakı sofrasının değerini daha da arttırmaktadır.

Diğer yandan set içerisinde bulunan Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı ise rakıya dair yeni bilgiler öğrenmek isteyenleri, rakıyla ilgili çeşitli görsellere sahip olmak isteyenleri ve rakı adabını tam olarak öğrenmek isteyenleri memnun ediyor. Bu özel prestij baskı kitap alanında tek olup tüm rakı severleri memnun edecek içeriğe sahiptir. Böylece bu özel set sevdiklerinizi mutlu ederken rakı sofralarını da daha güzel bir hale getiriyor.