Geometrik Aslan Tasarımlı 3d Led Gece Lambası

21 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
749.90 TL
Ürün Kodu: 15931

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Hayvan sevgisi taşıyan arkadaşlarınıza ya da yakınlarınıza özel bir hediye almak istiyorsanız ormanların kralı unvanını taşıyan aslanın bulunduğu Geometrik Aslan Tasarımlı 3d Led Gece Lambası tercih edebilirsiniz. Bu özel ürün, gerek tasarımı gerekse de işlevsel özelliği ile birlikte harika bir hediye olacaktır.

Görünümü ile birlikte hem korkutucu hem de güçlü olmayı temsil eden aslanın, özenli bir şekilde işlenmesi ve üç boyutlu bir görünüm kazanması ile elde edilen bu özel ürün, çalışma masalarından odalara kadar pek çok alanda yaydığı özel ışığı ile birlikte aydınlanma imkânı sağlayacaktır.

İster bir ofis süsü ister ev ortamında pratik amaçlar için kullanılacak olsun, her zaman görünümü ve kolay kullanım özellikleri ile birlikte ihtiyacı doğru şekilde gidermeye yardımcı olacaktır. Güçlü ışığı çalışma yaparken masayı doğru şekilde aydınlatırken, aynı zamanda gece lambası olarak da kullanılmaya uygundur. Böylece hediye çocuklar için de kullanıma uygundur. Tüm bunların yanında USB bağlantısı ile kolayca elektronik cihazlardan çalıştığı için de herhangi bir ekstra priz gerektirmez ve prize kıyasla çok daha güvenli bir bağlantının yapılmasına olanak tanır. Bu özel hediye sevdiklerinizin her zaman göz önünde tutacakları bir hediye olacak.