Erkek Kardeşe Hediye İsme Özel 40x30 Oyuncu Mousepad

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
349.90 TL
283.42 TL
Ürün Kodu: 16212

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Mousepad 40 x 30 cm ölçülerinde.
  • Kişiye özel tasarım çıkmayan kaliteli süblümasyon baskı ile hazırlanmaktadır.
  • Ofiste size özel bir ürünle çalışmanın keyfini çıkartın.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kardeş olmak her zaman en özel duyguların ve bağların yaşanması anlamına gelir. Kardeşiniz her durumda sizin yanınızda olur ve siz de onun her anında yanınızda olmak isterseniz çünkü aranızdaki bağ o kadar güçlüdür ki bu güç ile birlikte pek çok sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Kardeşiniz sizin için bu kadar değerliyken onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için Erkek Kardeşe Hediye İsme Özel 40x30 Oyuncu Mousepad tercih edebilirsiniz. Özellikle bilgisayar kullanmayı seven ya da oyun oynamayı seven kardeşiniz için çok kullanışlı ve özel bir hediye olacak bu ürün, onu ne kadar sevdiğinizi ifade etmenizin özel bir yöntemi oluyor.

Yüksek baskı kalitesi ile birlikte çok uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir silinme, solma ya da eksilme yaşatmayacak olan hediye çalışma masası süsleri olarak da kabul edilmektedir. Bu bakımdan iş yaşamında olan erkek kardeşiniz için de gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve fare kontrolünde yüksek hassasiyet elde etmesini sağlayarak bilgisayar kullanımını çok pratik hale getirmesini sağlayabilirsiniz.