Dünyayı Güzelleştirdiğine İnandığın Arkadaşına Hediye Kupa

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 15731

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlıklar her zaman özeldir ve her zaman bir arada olmayı sağlayarak, en kötü zamanların bile daha iyi geçmesine yardımcı olurlar. Sadece kötü zamanlarda değil, normal bir anı da eğlenceli ve daha mutlu kılmak için önemli olan arkadaşlarınız için doğum günleri başta olmak üzere özel günlerinde ya da yanınızda olduğu için teşekkür etmek istediğiniz özel hediyeler seçmeniz gerekebilir.

Arkadaşınıza hediye için kupa çeşitleri hem kullanışlı hem de estetik olarak son derece uygun bir tercih olacaktır. Dünyayı Güzelleştirdiğine İnandığın Arkadaşına Hediye Kupa sayesinde arkadaşınızın sizin için hangi anlama geldiğini ona özel bir şekilde gösterebilirsiniz. Sade ancak anlamlı mesajı üzerinden arkadaşınızı çok mutlu edecek olan bu özel kupa arkadaşlığınızın da daha sıkı bağlara sahip olmasına neden olacaktır.

Aynı şekilde arkadaşınız için doğum günleri en özel günlerin başında geldiği için alışılmış hediyelerin dışında bir hediye tercih etmek istediğiniz anlarda da bu özel kupayı tercih edebilirsiniz. Taşıdığı anlam ile arkadaşınızın sizin için ifade ettiği anlamı hemen anlamasını sağlayacak olan kupa, bu sayede işyerinde, ofiste ya da ev ortamında daimi olarak kullanılacak ve her yudumunda sizin gibi bir arkadaşa sahip olduğu için mutluluk duymasına neden olacaktır.