Düğün Hediyesi Kişiye Özel Davetiye Kaşesi

3 Saat 41 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
499.90 TL
Ürün Kodu: 13506

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap mühür sapı doğal ahşapdan tamamen el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Set İçerisinde:

  • 1 adet 7x4 cm tasarım baskılı Ahşap mühür sapı
  • 1 adet 9,5x6 cm ıstampa
  • 1 adet 16x6 cm pleksi mühür ve ıstampa standı
  • Mühür Kauçuğu; Eco line serisi olup, günümüz şartlarında hızla kirlenen çevre koşulları düşünülerek üretilmiş çevre dostu bir lazer kaşe kauçuğudur. Eco-line serileri tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilmiştir, Kokusuzdur

  • Mürekkep olarak siyah, lacivert, kırmızı renklerinden birisini tercih edebilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kendi parti planlarınıza ek olarak hediye kutuları nasıl yapılır fikirlerinize ekleyebileceğiniz Düğün Hediyesi Kişiye Özel Davetiye Kaşesi popüler hediyeliklerden. Üstelik bu ürün şık, kullanışlı ve kalıcı oluyor. Sevdiklerinize sevgililer günü veya düğün için, evlenme teklif ederken ya da yıldönümünde verebileceğiniz muhteşem damga ve mühür seçeneklerinden sadece biri. Bütün kişiye özel hediyelik sürpriz ürünler gibi de son derece çekici.

Eğer aradığınız özel armağan online hediye seçenekleri arasında yer alan bu mühürlerden biriyse renk seçenekleriniz de var. Kırmızı, siyah ya da lacivert hazırlanarak size gönderiliyor. Bu modeli arkadaş, sevgili, eş ya da nişanlı için düşünebilirsiniz. Düğün için sizin de hazırlıklarla uğraştığınız bir dönemde pek çok alanda kullanabileceğiniz bir mühür olacak. Armağanlardan davetiyelere kadar her yere basılarak kullanılabilir. Özellikle zarif karakterlerle çift isminin yazması çok etkileyici bir yanı oluyor.

Yıllardır aradığınız ve yaptırması çok zahmetli olacak bu hediye fikrine şimdi kavuşmanız çok çok kolay. Eğer en neşeli armağanı ben vermek isterim diyorsanız seçmeniz gereken bu sipariş olacak. Diğer yandan hem en süslü ve de farklı tasarımıyla doğum günü kutlama fikirleri arasında göze çarpıyor. Eşinizden tam not alacağı garantili olan bu enfes ürünü kaçırmayın. Sevgilinizden özür dilemek için de mükemmel bir düğün öncesi armağanı olabilir. Bütün bu amaçlarla özel günlere damgasını vuracak aşk dolu bir tasarım olarak karşınızda.