Doğum Günü Hediyesi İsme Özel Osaka Viski Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
5999.90 TL
Ürün Kodu: 16072

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde;1 adet Karaf, 2 adet Kadeh, 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe ve kadehler özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 9 cm uzunluğunda olup 280 ml hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 24,5 uzunluğunda olup 1000 ml hacme sahiptir.
  • Yazılar lazer markalama yöntemi ile kalıcı olarak işlenmektedir.
  • El işçiliği ile yapılan kişiye özel Ahşap Meşe Kaplama kutusuyla gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İçki çeşitleri arasında viski hem tadı hem de içme yöntemleri arasında oldukça ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Viskinin kendisine özgü tadı, viski severler tarafından her zaman en iyi şekilde algılanmak istemektedir. Bu yüzden viskilerin içildiği bardak ve diğer ürünlerin yüksek kaliteye sahip olmaları gerekmektedir.

Yakınlarınız için en güzel doğum günü hediyeleri arasında öne çıkan Doğum Günü Hediyesi İsme Özel Osaka Viski Seti sayesinde ise tüm sevdiklerinize özel ve ayrıcalıklı bir hediye verebilirsiniz. Bu özel set, viski içmenin tadını çok daha arttırdığı gibi aynı zamanda kişiye özel tasarlandığı için de yakınlarınızın doğum gününde alacakları en ayrıcalıklı hediyelerin arasında kendisine özel bir yer bulacaktır.

Set içerisinde yer alan karaf ve bardaklar el işçiliği ile üretilmiş olup son derece yüksek kaliteye sahip ürünlerdir ve viskinin tadı ile kokusunu en iyi şekilde ortaya çıkarırlar. Bunun yanında set içerisinde bulunan viski taşı ise viskiyi ideal soğuklukta içmek isteyenlere hitap etmektedir çünkü viskide buz kullanıldığında buzların salınım yapması sonucunda tat ve alkol oranı değişimi görülmektedir. Aynı zamanda özel tadım defteri de sevdiklerinizin en çok beğendikleri viskileri not etmelerine yardımcı olacak.