Doğa İllüstrasyon Baskılı Masaüstü Dekoratif Led Lamba

2 Saat 37 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
749.90 TL
637.41 TL
Ürün Kodu: 19310

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Doğa İllüstrasyon Baskılı Masaüstü Dekoratif Led Lamba ile sevdiklerinizi kendilerini özel hissettirecek mükemmel bir hediye ile şaşırtın! Hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden bu masaüstü lamba, arkadaşlarınız, kardeşleriniz veya anneniz-babanız için ideal bir hediye seçeneği.

45+ yaş grubunun tercih edebileceği bir hediye olmasının yanı sıra, gençler arasında da oldukça popülerdir. İster doğum günlerinde, ister yılbaşı hediyesi olarak ya da sırf kendinize bir hediye olarak da tercih edebileceğiniz bu masaüstü lamba, hem ofis hem de ev gibi her ortamda kullanılabilir.

Doğa İllüstrasyonlu lamba, modern bir tasarıma sahiptir ve evinizin veya ofisinizin dekorasyonuna mükemmel bir uyum sağlar. Kendinize veya sevdiğinize sıra dışı bir hediyeyi seçerek onların hayatına renk katacak ve hatırlanmanızı sağlayacaksınız.

İster hediye olarak, ister kendi ihtiyacınız için kullanın, bu masaüstü lamba sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye olacak. İçindeki led ışıklar sayesinde evinizi ofis iş yerinizi aydınlatırken, manzara illüstrasyonu ile de sizi tatile, doğaya gitmiş gibi hissettirecek. Masa lambaları arasında özel bir yere sahip olan bu tasarım, sıradan işlevsel lambalardan daha fazlasını sunar ve evinizi şık bir hale getirir. İş yerinde kullanılabileceği kadar evde de kullanılabilmesi onu özellikle göz alıcı kılar.

İster sıradan bir günü özel bir hale getirmek için, ister ofisinizin havasını değiştirmek için ya da sadece dekoratif bir detay arayışınızda olanlar için dodur, Doğa İllüstrasyonlu masaüstü lamba tam da size göre!