Dinozor T-rex Tasarımlı 3d Led Gece Lambası

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%15 indirim
749.90 TL
637.41 TL
Ürün Kodu: 15915

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Çocuklar için özel bir hediye arıyorsanız Dinozor T-rex Tasarımlı 3d Led Gece Lambası sayesinde dinozorlara çok ilgi duyan çocuklara harika bir armağan verebilirsiniz. Dinozor dünyasının en avcı ve korkutucularından olan Trex’i barındıran bu hediye özellikle çocukları çok sevindirecek ve çocuklar için hediyeler arasında ilk sıralarda kendisine yer bulacaktır.

Trex’ler güçlü arka ayakları, çok yüksek sıkıştırma kuvveti uygulayan çeneleri ve vahşilikleri ile dinozorlara ilgi duyan herkesin ilgisini çekmektedirler. Uzunlukları 12 metreyi bulmuş ve ağırlıkları 6 tona yaklaşan Trex’ler bir zamanlar hayvanlar dünyasının en vahşi ve korkutucu üyesiydiler.

Özellikle dinozorlara ilgi duyan çocukların hayal güçlerini daha da geliştirmeye yardımcı olacak bu özel lamba, onların odalarında severek kullanacakları bir gece lambası ya da çalışma masası lambası olarak tercih edilebilecektir. Sadece çocuklar için değil, dinozorlara ilgi duyan tüm sevdikleriniz için de çalışma masasında şık bir hediye olacak ürün, ahşap taban üzerinde yükseldiği için şık bir görünüme sahiptir. USB bağlantısı ile kendisine özgü ışığını etrafa kolayca yaymaktadır. Üstelik görünümüne rağmen son derece güvenli olan bu özel hediye başta çocuklar olmak üzere dinozorlara ilgi duyan tüm sevdikleriniz için ideal bir hediye değeri taşıyacak.