Dekoratif Neon Kaktüs Led Gece Lambası

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
299.90 TL
Ürün Kodu: 17246

Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

  • Bu neon kaktüs dekoratif led dekorasyonlarınızın vazgeçemediğiniz parçası olsun
  • Az yer kaplayan ve kolay kullanım sağlayan ürünümüzü ister gece lambası ister dekoratif ürün olarak kullanabilirsiniz.
  • Güzel tasarımlar bizi mutlu eder. Canlı rengi ve şeklinin güzelliği de sizi mutlu etsin.
  • Pilli gece lambası, sadece size ışık değil aynı zamanda odanıza dekor olur
  • Çocuk Neon Kaktüs Gece Lambası Boyutları : 22 x 22 cm
  • Dekoratif Neon Kaktüs Led Gece Lambası özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Gerçek çiçek türleri arasında da en fazla satılan türlerden biri olan kaktüs, aynı zamanda muzur bir hediye olarak da bilinmektedir. Hafif şaka maksadı amacı ile bu çiçek için en renkli modellerden biri de Dekoratif Neon Kaktüs Led Gece Lambası modelleridir. Gece lambası seçimlerinde sevgilinize farklı ve anlamlı bir hediye almak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Gece lambası olarak kullanılması, tabi ki işlevsellik bakımından da sorunsuz olduğunu göstermektedir. Neon ışıklı olması da daha yüksek ve aydınlık ışık sistemi kurulmasını sağlamaktadır. Kendine has yeşil rengi de veren bu gece lambası ile erkek arkadaşınıza, sıra dışı bir hediye alma şansına sahip olabilirsiniz.

Erkek arkadaşına hediye ne alsam diye düşünen kadınlar, bu alanda gerçekten farklılık istemektedir. Klasik haline gelen hediyelerden kurtulmak için bu tarz bir hediye düşünebilirsiniz. Uzun süreli kullanım garantisi veren bu ürün ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sitemiz, aynı gün içinde kargo teslimi de yapmaktadır. Sipariş detaylarınızı, her bir aşamada sitemizden kontrol edebilirsiniz. 24 saat içinde, bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.