Dekoratif Baş Harf Yazılı Kişiye Özel 6+1 Rakı Kadehi ve Karaf Seti

3 Saat 9 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%20 indirim
999.90 TL
799.92 TL
Ürün Kodu: 15983

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 6 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Rakı, içkiler arasında gerek kendisine özgü tadı gerekse de içme yöntemleri ile son derece özel ve ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Bu bakımdan rakının hem tadı hem de içme yöntemleri için özel ürünlerin kullanılması da gereklidir. Sevdiklerinize, özellikle kalabalık sofraların kurulmasını istediğiniz yakınlara bu kapsamda kişiye özel isim yazılı rakı bardağı hediye etmek özel bir mutluluk yaratacaktır.

Dekoratif Baş Harf Yazılı Kişiye Özel 6+1 Rakı Kadehi ve Karaf Seti sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edeceğiniz gibi aynı zamanda birbirinden keyifli sofraların kurulmasını da sağlayabilirsiniz. Rakı sadece tadı ile değil, aynı zamanda rakı sofrasında yapılan sohbetler ile de ayrıcalıklı bir yere sahip olduğundan bu özel set ile yakınlarınız ile en güzel sohbetleri kolaylıkla kurabilirsiniz.

Set içerisinde yer alan karaf ve bardakların üzerine yüksek baskı teknolojisi ile baş harfleri yazılmaktadır. Böylece tamamen kişiye özel hale getirilen set, aynı zamanda Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı sayesinde de rakı kültürüne dair çok daha güzel bilgilerin elde edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda kalabalık sofraların çok daha büyük bir eğlenceye sahip olması için de tasarlanan duble metre keyfi daha da arttırıyor.