DAD Tasarımlı İsimli Dekoratif Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 19283

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

DAD Tasarımlı İsimli Dekoratif Led Lamba, babanızı, eşinizi, ya da dedenizi mutlu etmek ve özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği. Kim istemez ki sevdikleri tarafından özel hissedilsin? Hem de bu harika dekoratif lamba ile.

Bu şık lamba, kaliteli ahşap kaideden oluşmaktadır. Üstelik ürün üzerinde yer alan "DAD" yazısı içerisini aile isimleri ile kişiselleştirebilirsiniz. Bu da hediye ettiğiniz kişinin kendini özel hissetmesine ve evine daha kişisel dokunuşlar katmasına yardımcı olacak.

DAD Tasarımlı İsimli Dekoratif Led Lamba, babalar günü, doğum günleri gibi özel günler için de harika bir seçim. Ayrıca ev dekorasyonuna yeni bir soluk getirmek isteyenler için de ideal bir seçenek olacak.

Unutmayın ki, hediye almak özeldir. Özellikle sevdiklerinizi mutlu etmek için alınan hediyeler bile daha anlamlı hale gelir. Bu harika lamba ise sevdikleriniz tarafından yıllarca hatırlanacak güzel bir anı olarak kalacaktır. Hemen sipariş verin ve sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini çıkarın.