Çizgisel Tasarımlı Minimalist Not defteri

2 Saat 55 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
249.90 TL
Ürün Kodu: 19393

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 17x24 cm ebatlarındadır.
  • 1.8 mm mukavva lüks cilt bezi ile üretilmiştir.
  • 112 yaprak ve iplik dikişlidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Çizgisel Tasarımlı Minimalist Not Defteri ile özel biri için özel bir hediye hazırlamanın keyfini yaşayacaksınız. Kadın ya da erkek herkesin severek kullanacağı bu defter, hem sade hem de şık tasarımıyla öne çıkıyor.

Bu not defteri birçok farklı amaçla kullanılabilir. Arkadaşınızın doğum günü için, yılbaşında sevdiklerinize özel bir hediye olarak ya da içimizden geldiği herhangi bir anda, kendinize ya da bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Genç ya da yetişkin herkesin severek kullanabileceği bu defter, mühendis ya da kitapsever kişiler için de özel bir seçim olacaktır.

Not defterinin minimalist tasarımı, onu kullanmayı daha keyifli hale getirir. İster not almak, ister fikirlerinizi yazmak ya da hatıralarınızı kaydetmek için kullanın. Bu defter size her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir günlük görevi görebilir.

Hayatımız hızla geçerken, bu not defteri size günlük yaşamınızda not almayı ve plan yapmayı hatırlatacak. Hediyelik eşya satan sitemizin özel seçeneklerinden olan Çizgisel Tasarımlı Minimalist Not Defteri, özel birini sevdikleri hissettirmek için harika bir hediye seçeneği olacaktır. Herkes not almaya başladıktan sonra, özellikle hatıra amaçlı kullanacağı için her daim yanından ayırmayacağı bir hediye olarak kalacaktır.