Yıldız Haritası ile Yapılmış En Anlamlı 15 Ürün - Gökyüzü Haritası

Yıldız Haritası ile Yapılmış En Anlamlı 15 Ürün - Gökyüzü Haritası

Sevdikleriniz için özel bir hediye vermek istiyorsanız onların çok hoşuna gidecek ve kendilerini özel hissedecekleri yıldız haritası hediye edebilirsiniz. Yıldız haritaları kişinin doğum tarihini, saatini ve yerini temel alarak oluşturulan astrolojik tablolara denilmektedir. Kişinin doğum günü sırasında gezegenlerin, burçların ve açıların hangi konumda olduğunu, aralarındaki nasıl geometrik bağlantıların olduğunu gösteren yıldız haritaları kişiliğin, mutluluğun ve kişisel ihtiyaçların da yorumlanması için kullanılmaktadır. Özellikle yıldız haritası okumayı bilenler bu haritalara bakarak tabloda görünen bilgileri okuyabilmektedirler. Bu özellikleri ile birlikte doğum günleri, tanışma dönümleri, sevgililer günü ya da benzeri günler başta olmak üzere sevdikleriniz için yıldız haritası tablo vermek özel bir hediye tercihi olacaktır.

Yıldız Haritası Kanvas Tablo 30x40

yıldız haritası hediye

Gökyüzü yıldız haritası hediye etmek isteyenler için harika bir tercih olacak bu özel tablo, hediye edeceğiniz sevdiklerinizin doğdukları gün yıldızların ve gezegenlerin konumunu göstermesi bakımından son derece ayrıcalıklı bir hediye olacaktır. Özellikle sevgililer için tercih edildiğinde çok anlamlı ve değerli olacak bu hediye üzerine sevgi sözcükleri de yazılabilmektedir. Sevgilisine ayrıcalıklı bir yediye vermek isteyenlerin tercihi olan tablo, yüksek baskı kalitesi sayesinde de çok net görünüme sahiptir. Sevgilinizin onun varlığınızdan duyduğunuz mutluluğu daha da iyi anlamasına yardımcı olacak tablo, çeşitli astrolojik yorumlamalar yapmak için de ideal olacaktır. Pratik kullanımı ve estetik görünümü sayesinde hediye ettiklerinizin her yerde kullanmasına olanak tanıyacak olan armağan özel hediye paketinde gönderildiği için de hemen hediye olarak vermeye hazırdır.

Doğum Günü  Yıldız Haritası Kupa

gökyüzü haritası hediye

Sevdiklerinizin doğum günleri onların yaşamında en önemli günlerin başında gelir. Çünkü sevdiklerinizin doğumu ile birlikte onlarla geçirdiğiniz keyifli zamanlar da mümkün olabilmiş, onların varlığından mutluluk duyabilmeniz olanaklı hale gelmiştir. Bu yüzden doğum günlerini hatırlamanız ve özel hediyeler ile kutlamanız hem onların sizin için ifade ettikleri değeri göstermeniz için anlamlı olacak hem de onların mutluluğunu görerek kendinizi de mutlu hissedebileceksiniz. Ancak doğum günleri böylesine özel günler oldukları için tercih edilecek hediyelerin de bugünün önemine yaraşır şekilde olması gerekmektedir. Tamamıyla doğum gününde ayrıcalıklı ve çok mutluluk verici bir hediye olarak değerlendirebileceğiniz bu özel kupa sevdiklerinizin daha önce aldıkları her hediyeden kendi farkını ortaya çıkaracaktır. Porselen kupa üzerine sevdiklerinizin doğdukları gün ve tarihte yıldızların konumunun işleneceği bardak bu bakımdan astrolojiye meraklı yakınlarınız için de anlam taşıyacaktır. Ergonomik tasarımı ve rahat kullanımı ile birlikte işlevsel olarak da öne çıkan ürün, farklı bir doğum günü hediyesi tercih etmek isteyenlere hitap ediyor.

Aşkın Yıldız Haritası Led Lamba

yıldız haritası

Sevgili olmak demek her zaman yaşamdaki en değerli kimsenin belli olması demektir. Sevgililer birbirlerinden aldıkları destek, sevgi ve daha pek çok olumlu değer ile mutluluklarını başka hiçbir yerde bulamayacaklarını gayet iyi bilirler. Bu bakımdan sevgililer için sevgililer günü, doğum günleri, tanışma yıldönümleri gibi özel günler başta olmak üzere her günün ayrı bir anlamı bulunmaktadır. Bu özel günlerin hediyesiz asla geçmemesi gerekirken, sıradan bir günde de sevgilinizin ne kadar kıymetli olduğunu göstermeniz için hediye tercihlerinde bulunmak oldukça güzel bir davranıştır. Böylesi anlar için gökyüzü haritası hediye etmek sevgilinizi çok mutlu edeceği gibi aynı zamanda da şaşırmasını sağlayacaktır. Sevgilinizin doğduğu anda gezegenlerin ve yıldızların nasıl olduğunu özenle gösteren bu lamba bu bakımdan onun yaşama gelmesinin sizin için taşıdığı değeri göstermenizi sağladığı gibi ışık yayması sayesinde de pratik amaçlar için kullanılmaya uygundur. Dilerseniz sevgiliniz için harika bir doğum günü yıldız haritası olarak da seçebileceğiniz ürün her kullanım ve tercih için mükemmel olacaktır.

Doğumunda Gökyüzü Yıldız Haritası Çerçeve

sevgiliye hediye yıldız haritası

Yakınlarınızı çok mutlu edecek ve aynı zamanda da şaşırmalarına neden olacak bu özel hediye yıldız haritası barındırdığı için değerli görülecektir. Yıldız haritaları kişilerin doğdukları anda gezegenlerin ve yıldızların nasıl olduğunu astrolojik olarak yorumlanmalarını sağladıkları için büyük öneme sahiptirler. Yıldız haritaları üzerinden kişilik yorumlamasından nasıl bir yaşam istendiğine kadar pek çok önemli bilgiyi saptamak olanaklıyken aynı zamanda görünümü itibariyle de ayrı bir şıklık sunmaktadır. Başta sevgiliniz olmak üzere, arkadaşlarınız, kardeşleriniz ya da diğer yakınlarınız için tercih etmeye uygun olan bu özel çerçeve evde ya da işyerine yakınlarınızın özenle kullanacakları bir hediye anlamı taşıyacaktır.

Yıldız Haritası Tasarımlı Metal Foto

sevgiliye hediye yıldız haritası

Sevgiliye hediye yıldız haritası vermek isteyenler için son derece doğru bir seçim olacak bu özel ürün, şık görünümü ve anlamlı içeriği sayesinde sevgilinizi mutlu etmenin de kolay ve hızlı bir yolu olacaktır. Hediye vereceğinizin sevgilinizin doğum anında gök cisimlerinin hangi pozisyonda olduklarını görmenizi sağlayacak olan ürün, bu bakımdan sevgilinizin dünyaya gelişinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ona da rahatlıkla gösterebilmenize imkân verecektir. Duvara asılması için hasır askı ipine de sahip olan ürün böylece hediye verdiğiniz andan itibaren sevgilinizin hiç gözünün önünden ayırmayacağı bir anlam taşıyacaktır.

Yıldız Haritası Galaksi Tasarımlı Kanvas Tablo

gökyüzü haritası tablo

Özenli tasarımı ile hediye sepeti yıldız haritası olarak sunulan ürün çok şık görünümü ile birlikte başta evler olmak üzere ofislerde de büyük bir beğeni ile kullanılacak bir tercih olacaktır. Tüm sevdikleriniz ve yakınlarınız için tercih edeceğiniz bu özel tablo, görünümü sayesinde baş döndürücü güzelliğe sahiptir. Birebir gerçekçi gök cisimleri yorumlamasının ve üzerinde hediye verdiğiniz yakınlarınızın isminin yer alması ile birlikte daha da anlamlı bir hale bürünen tablo, bu özellikleri bakımından sevdiklerinizi mutlu etmenin ve onlara verdiğiniz değeri göstermenin özel bir yolu oluyor.

 Yıldız Haritası Tasarımlı Hediye Çerçeve

gökyüzü haritası hediyeleri

Sevgililer günü yaklaştığında tüm sevgililer için en büyük sorun sevgililerini mutlu edecek ama aynı zamanda da özel hissettirecek bir hediye seçmektir. Böylesi bir arayışa doğru yanıt verebilmek için tercih edeceğiniz yıldız haritası tablo hediye etmek sevgilinizin özel bir sevgililer günü geçirmesine etki edecektir. Üzerinde yer alacak anlamlı mesajı, yıldız haritası ve sevgiliniz ile birlikte yazılacak isimleriniz ile mutluluğunuzun en güzel yansıması olacak olan bu özel ürün sevgilinizi özel hissettirmenize yardım edecektir. Şık tasarımı ve baskı kalitesi sayesinde sevgilinizin her zaman göz önünde tutacağı ürün, böylece unutulmaz bir sevgililer günü geçirmenize de yardım edecek.

Gökyüzü Haritası Tasarımlı Kanvas Tablo

fotoğraflı gökyüzü haritası

Sevgililer günü için yıldız haritası tercih etmek istiyorsanız farklı tasarımı ile öne çıkan bu özel tablo, hem anlamlı hem de özel görünümü ile dikkat çekiyor. Tablonun bir kısmında yer alan yıldız haritası belirlediğiniz tarihteki gök cisimlerinin ve yıldızların nasıl olduğunu ifade ediyor. Bu kapsamda isterseniz sevgiliniz ile tanıştığınız günü temel alabilir ya da sevgilinizin doğum gününü kullanabilirsiniz. Diğer tarafta ise sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz en güzel ve özel anların yansıması yer alıyor. Böylece evrenin her zaman size özel olduğunu hissettiren tablo, sevgiliniz için verebileceğiniz en anlamlı hediyelerin de başında geliyor. Tablonun üzerine yazılacak isimleriniz sayesinde de daha da özel olan hediye böylece sevgilinizin kullanmaktan büyük mutluluk duyacağı bir anlama da bürünüyor. Yüksek baskı kalitesine sahip olmasından ötürü sevginiz gibi uzun süreli kullanıma uygun olacak hediye ahşap çıtalar üzerine baskı yapıldığı için de kullanıma hemen hazırdır.

Yıldız Haritası Tasarımlı Ahşap Plaka

hediyesepeti yıldız haritası

Tarihe göre yıldız haritası hediye ederek sevgilinizi mutlu etmek için tercih edeceğiniz bu özel plaka, hem şık tasarımı hem de anlamlı görünümü ile birlikte ayrıcalıklı bir hediye seçmek isteyenlerin tercihi oluyor. Yıldız haritası sayesinde sevgilinizin doğduğu anda evrenin ve gök cisimlerinin nasıl olduğunu görebilir, daha güzeli sevgiliniz için bunu gösterebilirsiniz. Tamamen kendi doğduğu tarihe göre hesaplanacak olan ve gerçeği yansıtacak olan bu hediye sevgilinizin kendisini mutlu hissetmenize neden olacağı gibi aynı zamanda bu zamana kadar alacağı hediyeler arasında da unutamayacağı bir hediye olacaktır. Birbirini seven çiftlerin hediye olarak tercih etmekten büyük mutluluk duyacakları bu özel hediye, ahşap sayesinde de hem uzun ömürlü hem de doğal bir görünüm sergilemektedir.

Yıldız Haritası Tasarımlı Baskılı Yastık

tarihe göre yıldız haritası

Arkadaşlıklar her zaman değerlidir ve arkadaşlıkları en çok değerli yapan da hiçbir zaman karşılık beklemeden ilişkiyi sürdürüyor olmalarıdır. Ancak yine de arkadaşlıklar hiçbir karşılık gerektirmese de bazı günlerde arkadaşlarınızın önemini daha iyi ifade edebilmek için onlara özel hediyeler vermek çok mutlu edici ve kendilerini de ayrıcalıklı hissetmelerine olanak tanıyacaktır. Özenle hazırlanacak olacak bu özel kişiye özel gökyüzü haritası yastığı arkadaşlarınızı mutlu etmenin en anlamlı ve pratik yolu oluyor. Tamamen arkadaşınızın doğduğu gündeki gezegenlerin ve gök cisimlerinin konumunu ifade edecek olan yastık bu bakımdan astrolojiye ilgi duyan arkadaşlarınıza ayrıcalıklı bir hediye olurken yumuşak yapısı sayesinde de uzun süreli kullanım vaat ediyor.

Doğumunda Gökyüzü İsme Özel Termos

yıldız haritası kupa

Sevdiklerinize doğduğun gün gökyüzü nasıldı diye göstermek için tercih edeceğiniz bu özel hediye hem kullanışlılık hem de özel anlamları bir arada taşıyor. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde sıcak ve soğuk içeceklerini rahatlıkla içebilmelerine olanak tanıyacak olan termos, aynı zamanda hediye vereceğiniz yakınlarınızın doğdukları gün gökyüzünün nasıl olduğunu göstermesi bakımından da ayrıcalıklı bir hediye olarak öne çıkıyor. Bu sayede hediye verdiğiniz sevgiliniz, arkadaşınız, yakınlarınız için özel bir hediye tercih ederek çeşitli özel günler ya da sıradan günleri özel güne çevirmek için kullanacağınız termos, tüm bu özellikleri ile birlikte doğru hediyeyi seçmenizi sağlıyor.

Yıldız Haritası Tasarımlı Kupa Altlık Seti

yıldız haritası kupa bardak

Doğum günleri başta olmak üzere sevdikleriniz için hem kullanışlı hem de ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenler için uygun olan bu özel yıldız haritası kupa ve altlık seti sevdiklerinizi şaşırtmanızı sağlıyor. Sevdiklerinizin doğum gününde yıldızların konumu ve görünümlerinin nasıl olduğunu görmeyi sağlayan bu set bu sayede kendilerine verdiğiniz değeri en açık şekilde ifade etmenize imkân tanırken, aynı zamanda da evde ya da ofis ortamlarında sıcak – soğuk içeceklerini rahatlıkla yudumlamalarına fırsat tanıyacak. Porselenden yapılan kupa tamamen sağlıklı bir yapıda olup aynı zamanda ergonomik tutuş rahatlığına sahiptir. Aynı şekilde altlık da bardağın zemine zarar vermemesi için özenle tasarlanarak sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz için özel hediye paketinde gönderilecektir. Bu sayede özel günlerden sıradan günlere kadar her zaman sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.