Yılbaşında Sevgiliye Ne Hediye Alınır? Romantik 40 Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşında Sevgiliye Ne Hediye Alınır? Romantik 40 Yılbaşı Hediyesi

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşında sevgiliye alınabilecek en güzel hediye seçeneklerini sizler için bir araya getirdik. 2024 yılına girerken sevgilinizi şaşırtacak hediyelerle yeni yılınıza mutlu bir şekilde giriş yapacaksınız. Sevginin ve aşkın öne çıkacağı bu tür özel günlerde karşınızdakini sevindirmenin size katacağı mutluluk da paha biçilemez olacak.

2024 yılına sayılı günler kala sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri için bir arayışa girdiyseniz işinize yarayacak şahane tavsiyelerimiz var. Öncelikle yılın son günü ve aynı zamanda yeni başlangıçların en önemli anı sayılan yılbaşında sevgiliye ne alınır sorusuyla boğuşmaya bir ara verin. Değer verdiğiniz, sevip saydığınız eşiniz veya sevgiliniz için zaten en önemli hediye sizsiniz fakat yine de en değerli ve üzerinde en çok düşünülmüş yılbaşı sevgiliye hediye sürprizi benimki olmalı diyorsanız ilk belirleyeceğiniz şey, ihtiyacına yönelik mi bir eşya alacaksınız yoksa sizi her daim yanında hissedeceği bir şey mi olmalı. Bu soruya yanıt ararken sizlere hazırladığımız önerilere bir göz atabilirsiniz.

Çam Ağacı Led Işıklı Ahşap Fotoğraf Askısı

sevgiliye yılbaşı hediyesi

İnternet üzerinden yılbaşında sevgiliye ne alınır araştırması yapanlara led ışıklı ahşap fotoğraf askısı tavsiye ediliyor. Romantik anları bir arada sergilemek için 12 fotoğraflı bu ürün çam ağacı çerçeveye sahiptir. El yapımı ve doğal görünümü sayesinde son derece dekoratiftir. 12 adet craft kalıp ile birlikte gönderilen hediyede, sizin belirleyeceğiniz fotoğraflar 10 x 10 cm ebatlarında baskılanır. Fotoğrafların baskı kalitesi yüksek olduğu için istediğiniz her ortamda gönül rahatlığıyla sergileyebilirsiniz. Led ışıklı mandallara sahip fotoğraf asma aparatı gücünü 3 adet pilden alır. Yılbaşına özel romantik ve ilgi çekici bir hediye arayanlar için en ideal ürünlerden biridir.

Kişiye Özel Arma Harf İşlemeli Erkek Atkı

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi

Yeni yıla özel hediyelik eşyalar arasında erkeklere hitap eden kullanışlı ve şık ürünler vardır. Sevgiliye yılbaşı hediyesi çeşitleri arasında kişiye özel arma harf işlemeli erkek atkı öne çıkıyor. Bu atkı, çamaşır makinesinde yıkanabilir özellikteki poliviskon kumaştan imal edilir. Atkının püskülsüz tasarımı ve ideal ebatlarda olması her beden için uygundur. Standart boyutlara sahip erkek atkı üzerinde sağ alt köşeye nakışla harf işlemesi yapılır. Bu sayede asla deforme olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Gri, siyah ve lacivert renk seçeneklerine sahip erkek atkı özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Yeni Yıl Hediyesi 14 Fotoğraflı Akordiyon Ahşap Kutu

yılbaşında sevgiliye ne hediye alınır

Yılbaşında hem kullanışlı hem de hatıra değeri yüksek bir ürün hediye etmek isteyenler için seçenek çoktur. Bunlardan biri olan 14 fotoğraflı akordeon ahşap kutu minimal tasarıma sahiptir. Fotoğraf alanı 70 x 50 mm olup kuşe kağıdına parlak seflon kaplamayla 1. sınıf kalitede baskılanır. Baskısı alınan fotoğraflarınız akordeon şeklinde katlanarak hazırlanır. Hem şık hem de hatıra amaçlı bir hediyelik eşya arayanlara hitap eder. İçinde 14 adet fotoğraf bulunan ahşap kutu gerek malzeme kalitesiyle gerek baskısıyla ilgi çekici bir üründür. Sevgiliye yeni yıl hediyesi alırken gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz ahşap kutuyu aksesuar amaçlı kullanabilirsiniz.

İsim ve Fotoğraflı Yılbaşı Ağacı Süsü

sevgiliye yeni yıl hediyesi

İnternet üzerinden sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri araştıranlar için isim ve fotoğraflı yılbaşı ağacı süsü idealdir. Birinci sınıf kalitedeki akrilik malzemeden üretilen yılbaşı ağacı süsü uzun ömürlü ve dayanıklıdır. UV baskı teknolojisi ile hazırlanan süsün üzerinde isim ve fotoğraf baskısı son derece kalitelidir. Akrilik çapı 9 cm boyutunda olup dekoratif görünüme sahiptir. Yılbaşı ağacına asılmak üzere ipiyle birlikte gönderilir. İp rengi stok durumuna göre farklılık gösterebilir. İsim ve fotoğraflı yılbaşı ağacı süsü özenle hediye paketi yapılır, adrese teslim gönderilir.

Çiftlere Özel Fotoğraf Baskılı Geçici Dövme

sevgiliye alınacak yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye alınacak yılbaşı hediyeleri arasında farklı ve eğlenceli ürünler arayanlar için geçici dövme tavsiye edilir. Çiftlere özel olarak tasarlanan bu dövme geçici olduğundan bir süre kullanılıp farklı bir tarz yaratmak mümkündür. Su transferli geçici dövme çiftlere özel olarak fotoğraf baskısıyla tasarlanır. Dövmeler, kişinin cilt yapısına ve kullanım tarzına göre 3-6 gün arası kalıcılık gösterir. Dövmenin etrafından talimatlara uygun şekilde kesim yaparak uygulayabilirsiniz. Geçici dövmelerin kuru ve temiz cilt üzerine uygulanması önerilir. Geçici dövmeler, 64 x 68 mm boyutları ile son derece estetik durur. 3 yaşından küçük çocukların kullanımına uygun değildir. Özenle hediye paketi yapılan geçici dövmeler 12 adet kart halinde kesilerek gönderilir.

İsme Özel Yılbaşı Temalı Fanus Led Lamba

sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri

Yılbaşında isme özel hediye çeşitleri arasında fanus led lamba öne çıkıyor. Akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim işlenmesi ile hazırlanmış olup son derece kalitelidir. Akrilik altında masif ahşaptan üretilen kaide bulunur. Güçlü led lambası sarı renkte ışık verirken evde, ofiste veya farklı ortamlarda dekoratif amaçlı kullanılabilir. Yılbaşı temalı fanus led lamba isteğe bağlı olarak gece lambası olarak da kullanım özelliğine sahiptir. Lambanın USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışması pratiktir. Yılbaşı sevgiliye hediye çeşitleri arasında isme özel tasarımı sayesinde oldukça dikkat çekicidir.

Yılbaşı Ağacı Gümüş Kolye

kadın sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşında sevgiliye alınacak hediyeler arasında gümüş kolye, muhteşem tasarımıyla öne çıkıyor. 925 ayar gümüşten imal edilen kolye ucu ve zincir göz alıcı bir parlaklığa sahiptir. Tasarımlar, el işçiliği ile yapılmasına rağmen kusursuzdur. Zincirlerde 40, 45 ve 50 cm olmak üzere 3 farklı ölçü bulunur. Silver, gold ve rose renk seçeneklerinden dilediğinizi tercih edip sevgilinize verebilirsiniz. Yılbaşı ağacı gümüş kolye gold ve rose kaplamalar üzerine el işçiliği ile yapılır. Gümüş ürünlerde doğal bir şekilde oluşan kararma durumu zamanla meydana gelebilir. Kolyeyi uzun süre parlak tutmak için parfüm ve deodorant ile temas etmemesine dikkat etmeniz önerilir. Yılbaşı temalı aksesuarlar arasında yer alan gümüş kolye şık tasarımıyla herkesin ilgisini çeker.

İsme Özel Ahşap Kutulu Tekli Viski Kadeh Seti

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır

Yeni yıla girerken alkollü kutlamaları tercih edenler için isme özel ahşap kutulu tekli viski kadeh seti tavsiye edilir. Özel yaşamında sık sık viski içenler için en ideal hediyelik ürünlerden biridir. Ahşap kutu içinde yer alan viski bardağının sıvı kapasitesi 300 cc’dir. Viski seti içinde 1 adet viski kadehinin yanında 3 adet doğal viski taşı bulunur. Tekli viski kadehi üzerine özelleştirme işlemi kaliteli baskıyla yapılır. Bu sayede hem şık hem de kullanışlı bir hediyelik ürün olarak tercih edilir. Yılbaşı hediye fikirleri arasında alkollü içeceklere ilgi duyanlar için mutlaka düşünülmesi gereken bir üründür.

Led Işık Fotoğraf Askısı Hediyeli Mutlu Yıllar Fotoğraf Kutusu

sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi

Tamamen el işçiliğiyle üretilen mutlu yıllar fotoğraf kutusu yılbaşı hediyeleri arasında son derece kalitelidir. Bu ürünün en önemli özelliklerinden biri led ışık fotoğraf askısı hediyesidir. Doğal kayın kaplı mdf malzemeden üretildiği için hem şık hem de uzun ömürlüdür. Kutunun üzerine estetik görünmesi için ceviz renkli cila işlemi uygulanmıştır. 20 adet kalp kesim kraft not kağıdı ve 20 adet mandal ile birlikte gönderilir. Led ışık fotoğraf askısı hediyeli mutlu yıllar kutusu 10 x 10 cm fotoğrafları sergilemek için idealdir. Fotoğraflar kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanır. Kutu içeriğinde 1 adet fotoğraf tutucu mevcuttur. Ayrıca kraft kağıt üzerine not yazabilmek için beyaz renkli tükenmez kalem gönderilir. Led ışıklı mandalları fotoğraf asma aparatı 2 adet pille çalışır ancak piller ürüne dahil değildir. Özenle hediye paketi yapılan fotoğraf kutusu içinde 2 metre uzunluğunda hasır ip bulunur.

Kişiye Özel Yapraklı Masa Takvimi - 11x13 cm

sevgilime yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Sevgiliye yılbaşında ne alınır diye merak ediyorsanız kişiye özel yapraklı masa takvimi tercih edebilirsiniz. Yeni yıla girerken hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir ürün hediye etmek isteyenlerin tercihidir. 11 x 13 cm ebatlarındaki takvimde kuşe kağıda baskı yapılır. 12 fotoğraf eklenerek tasarlanan masa takvimi 2024 yılına özeldir.

Fotoğraflı Ahşap Müzik Kutusu

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır müzik kutusu

İnternet üzerinden yılbaşında sevgiliye ne alınır şeklinde araştırmalar yapanların en çok tercih ettiği hediyelik eşyalardan biri ahşap müzik kutusudur. Kurmalı sistemi ile nostaljik ve estetik olan bu hediye yılbaşı temasına sahiptir. 6 mm kalınlığında kaliteli ahşap materyalden üretilen bu ürün 4 farklı müzik çalar. Melodiler Romeo ve Juliet, Fur Elise, Merry Christmas, Happy Birtyday to You şeklindedir.

Yeni yıl hediyesi olarak kişiye özel hale getirilebilen bu hediyenin dekoratif bir aksesuar olarak kullanımı mümkündür. Kapak bölümü çıkarılabilir olduğu için içindeki metal müzik mekanizmasını görmek mümkündür. Kapak üzerine isim yazma işlemi UV baskı teknolojisiyle basılır. Özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. Kurmalı ahşap müzik kutusu uzun yıllar boyunca deforme olmadan hatıra amaçlı kullanılabilecek hediyelik eşyalardan biridir.

70 Fotoğraflı İsme Özel Ahşap Kutu

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır anı kutusu

Yeni yıla girerken sevgiliye alınabilecek hediyelik eşyalar arasında 70 fotoğraflı isme özel ahşap kutu son derece idealdir. Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı bir hediye almak isteyenlere özel olan bu kutu 6 mm kalınlığında kaliteli ahşaptan üretilmektedir. Fotoğrafların malzemesi kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınmaktadır. Kutu içinde sevgiliniz ve sizin toplam 70 adet fotoğrafı yer alır. Unutulmaz ve hatıra değeri yüksek bir hediye vermek isteyenler için sen ve ben tasarımlı isme özel ahşap kutu hediyesi tavsiye edilir. Kutu üzerinde isim yazma işlemi lazer teknolojisi ile yapıldığı için asla çıkmaz veya deforme olmaz. Kutu içinde fotoğrafların ölçüleri 5 x 7.5 cm boyutlarındadır. Bu ürün sevgiliye yılbaşında verilebilecek özel hediye seçenekleri arasındadır.

Kişiye Özel Kar Küreli Yılbaşı Hediye Kutusu

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır hediye kutusu

Yılbaşı temasını taşıyan hediyelik eşya almak isteyenler için kar küreli yılbaşı hediye kutusu önerilir. Birden fazla hediye içeren bu kutuyu beğenmemek mümkün değildir. Özellikle sevgiliye yılbaşı hediyesi almakta kararsızlık çekenler kişiye özel kupa bardak bulunan bu kutuyu seçebilir. Kupa 4 mm kalınlığında birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilir. Kupa bardak üzerine her iki yüzüne kaliteli baskı yapılır. Kutu içinde bardak dışında bir adet çift yönlü fotoğraflı kar küresi vardır.

Birden fazla hediye almak isteyenlerin bir numaralı tercihi olan bu kutuda bir adet yılbaşı konseptli şapkalı çikolata, bir adet kırmızı atkı vardır. Atkı standart boyutlarda imal edildiği için her bedene uyar ve kadın-erkek ortak kullanılabilir. Çamaşır makinesinde yıkanan atkının kalitesi yüksektir. Mutlu yıllar motto kartı bulunan hediye kutusunun kapağı gümüş veya gold seçenekli olarak tercih edilebilir. Özenle hediye paketi yapılan bu kutu zarar görmeyecek şekilde kargoya verilir.

İnteraktif Fotoğraflı Duvar Takvimi

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır takvim

Yılbaşında şaşırtacak hediye çeşitleri arasında yer alan 2024 yılı takvimi interaktif özelliği ile dikkat çekicidir. Parlak kuşe kağıda baskı alınıp metal askı aparatı ile birlikte gönderilen bu ürün 13 yapraktan oluşmaktadır. 1 adet sticker takvim üzerinde özel günleri işaretlemeyi sağlayan detaylar vardır. Her ay için özelleştirilebilir fotoğraf alanları mevcuttur. 2024 yılı interaktif fotoğraflı duvar takvimi hediyesi özenle paketlenip adrese teslim gönderilir.

Kız Arkadaşa Hediye Tv Battaniyesi

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır tv battaniyesi

Sevgiliye yeni yıl hediyesi almak isteyenler uygun fiyatlı tek kişilik battaniye tercihinde bulunabilir. İç yüzeyi yumuşak polar dokuya sahip olan bu ürün kış mevsiminde kullanıma uygundur. Battaniyenin dış yüzeyine kumaş ile bütünleşen baskı teknolojisiyle özelleştirme yapılır. Tamamen polyesterden üretilen battaniye son derece hafif ve yumuşak dokuya sahiptir. Kış mevsiminde sıcak tutma özelliği yüksek olan TV battaniyesi televizyon karşısında çok kullanışlı bir üründür. Hem ısınmak hem de dekor amaçlı kullanılabilen bu battaniyenin taşınması pratik olduğu için seyahatlerinizde yanınızda götürebilirsiniz. Tavsiye edilen yıkama sıcaklığı 40 derece olup deforme olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

12 Fotoğraf Baskılı Anı Çerçevesi

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır askılı duvar albümü

Romantik ve anlamlı hediye çeşitlerini arayanların sevgiliye yılbaşında ne alınır sorusuna yanıt olarak anı çerçevesi tavsiye edilebilir. Manevi değeri yüksek olan bu hediyelik eşya 12 fotoğraf baskısına sahiptir. El yapımı ve kaliteli ahşaptan üretilen anı çerçevesi sizin belirleyeceğiniz 12 adet fotoğraf sergiler. Çerçeve ile birlikte 12 adet ahşap mini mandal gönderilir. Fotoğrafların asılacağı doğal şık hasır ip ile birlikte gelir. 12 adet fotoğraf baskılı mandallı anı çerçevesi sayesinde sevgilinize romantik ve duygusal bir hediye verebilirsiniz. Tamamen el yapımı olduğu için bu hediye son derece şık ve dekoratif bir tasarıma sahiptir.

Kolajlı 3'lü Yapışkan Fotoğraf Çerçevesi

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır yapışkan çerçeve

Sevgilisiyle unutulmaz anılarını evinin duvarında sergilemek isteyenler için kaliteli ve son derece dekoratif hediyelik eşyalar vardır. 3’lü yapışkan siyah fotoğraf çerçevesi ürünü de bunlardan biridir. Kendinden yapışkanlı olduğu için istediğiniz yere yapıştırıp çıkarabilir başka yerde yeniden kullanabilirsiniz. Dilerseniz duvarda veya kendi ayağı ile masa üzerinde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen fotoğraf çerçevesi uzun ömürlü ve son derece dekoratiftir.

Kare çerçevenin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvara rahatça yapıştırarak iz bırakmadan çıkarabilirsiniz. Çiviye gerek duymadan kullanımı mümkündür. Fotoğraf baskılı siyah renk dekoratif yapışkan çerçeve sayesinde romantik ve duygusal bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Yılbaşında pratik kullanıma sahip dekoratif bir hediye arayanlar için kolajlı 3’lü siyah fotoğraf çerçevesi son derece idealdir. Bu ürün özenle paketlenip adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Çakmak

erkek sevgşkşye yılbaşında ne hediye alınır

Yeni yıla girerken hem kullanışlı hem de kişiye özel hediye seçenekleri giderek popülerlik kazanmaya devam etmektedir. Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arayanlar için en ideal ve kullanışlı hediyelerden biri kişiye özel çakmaktır. Günlük yaşamında çakmak kullanan kişilere verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. İsme özel imza tasarımlı metal çakmak farklı renk seçenekleriyle satışa sunulur. Çakmağın fitil ve taşı daha sonradan değiştirilebildiği için uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Çakmak içinde benzin olmadan gönderilecektir. Özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilen isme özel metal çakmak indirimli fiyat seçenekleriyle dikkat çekmektedir.

Çiçekli Buketi Kalp Kolye İsme Özel Takı Kutusu

kadın sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır

İnternet üzerinden tek tıkla sevgiliye yeni yıl hediyesi almak isteyenler için isme özel takı kutusu öne çıkmaktadır. Çiçek buketi tasarımıyla büyük ilgi gören bu hediyenin uzun yıllar boyunca aksesuar olarak kullanımı mümkündür. Birinci sınıf kalitedeki ahşap kutu ile 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Ahşap kutuyu aksesuarlarınızı muhafaza etmek için kullanabilir, dekoratif olarak makyaj masanızda bulundurabilirsiniz. Çiçek buketi kalp kolye her kadının hoşuna gidecek çok özel tasarımlara sahiptir. Başka bir yerde bulamayacağınız bu tasarımdaki kolyeyi uygun fiyatlarla satın alabilir ve yeni yıl hediyesi olarak sevgilinize armağan edebilirsiniz.

Collection Tasarımlı Fotoğraf Anı Albümü

sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi ne alınır

Fotoğraflardan oluşan anı albümü arayanlar için collection tasarımlı hediyelik eşyalar büyük önem taşır. 24 adet fotoğrafın yer aldığı bu albümde fotoğraf formatı 10 x 10 cm ölçülerindedir. İstediğiniz fotoğraflar yüksek kaliteli bir şekilde basılır ve anı albümüne koyulur. Fotoğraflarınızın ve albümün daha eğlenceli hale gelmesi için her biri 3.5 cm x 1 cm ölçülerinde 80 adet farklı tasarımlarda yapışkan bant gönderilir. Albüm içine notlarınızı yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem gönderilir.

Collection tasarımlı anı albümü yılbaşında sevgiliye alınacak hediyeler arasında duygusal ve romantik hediyelerden biridir. Bantlarla özelleştirebileceğiniz bu anı albümü ev veya ofis gibi ortamlarda duvara asılabilir. İndirimli fiyat avantajını kullanarak satın alacağınız collection tasarımlı fotoğraf anı albümü özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir. Ayrıca albüm içinde notlarınızı yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem de yer almaktadır.

12 Fotoğraflı Işıklı Fotoğraf Panosu

kız arkadaşa yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır

Yeni yıla girerken kişiye özel hediye almak istiyorsanız 12 fotoğraflı ışıklı pano tam da size göredir. Ev veya ofis ortamında dekoratif ve anlamlı bir ürün tercih edenler bu aksesuarı seçebilirler. Anı çerçevesi tamamen doğal aşaptan üretilmiş olup el yapımıdır. Sizin belirleyeceğiniz 12 adet fotoğrafınız 10 x 10 cm ölçüsünde baskı alınır. Çerçeve ile birlikte 12 adet ahşap mini mandal gönderileceği için fotoğraflarınız daha şık bir şekilde asılabilir.

Işıklı pano son derece estetik bir tasarıma sahip olduğu için evin en güzel yerinde sergilenebilir. Fotoğraflar kuşe kağıdına parlak selefon kaplama şeklinde 1 kalite olarak basılır. Fotoğrafları asabileceğiniz şık bir iple beraber gönderilir. Sevgiliye alınacak yılbaşı hediyeleri arasında ışıklı fotoğraf panosunu süslemek için 3 metre led ışık gönderilir. İnce kablo üzerinde 28 adet led olduğundan hem gece aydınlatması hem de hatıra köşesi olarak kullanılabilir.

8 Fotoğraf Baskılı Ahşap Tablo

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır çerçeve

Sevgiliye unutamayacağı bir hediye almak isteyenler için en çok tercih edilen ürünler arasında 8 fotoğraf baskılı ahşap tablo hediyesi bulunur. Ahşap tablo fotoğrafın basılacağı alan 3x14 cm ölçülerindedir. Çerçeve bölümü masif ahşaptan imal edilmiş olup UV baskı teknolojisi ile özelleştirme yapılmaktadır. Kişiye özel hediyeler arasında ahşap tablo sayesinde romantik bir yılbaşı hediyesi vermek artık çok daha kolaydır.

Özelleştirme kalitesi son derece yüksektir ve solma yapmaz. Ahşap tabloyu duvara asabileceğiniz özel askı aparatı bulunmaktadır. Kişiye özel hediye seçenekleri arasında ahşap tablo uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Tablonun üzerinde 8 fotoğraf baskısı hem romantik hem de anlamlı bir yılbaşı hediyesi olarak sergilenebilir. Bu ürün, yeni yıla girerken sevgilisini şaşırtmak ve uzun yıllar boyunca unutulmayacak bir hediye vermek isteyenlerin tercihi olmaya devam etmektedir.

13 x 18 Klasik Kart Fotoğraf Baskı

yılbaşında sevgiliye hediye ne alınır fotoğraf baskı

Yeni yıla girerken sevgiliye anlamlı ve duygusal hediye vermek isteyenlerin tercihi klasik kart baskı hediyesidir. Uygun fiyatlı olmasıyla herkesin ulaşabileceği bu hediye mutlaka hediye sepeti içinde ayrı bir beğeni toplayacaktır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınır. Fotoğrafların baskı öncesinde hizalanması kişiye özel olarak yapılır. Fotoğraf baskıları 12 adet olup 13 x 18 cm kart ölçülerinde hazırlanır.

Hatıra değeri yüksek bir hediyeyi uygun fiyatlarla satın almak isteyenler bu ürünü tercih edebilirler. Sevgiliye alınacak yılbaşı hediyeleri arasında mutlaka yer vermeniz tavsiye edilen bu hediyeyle en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirip her daim yanınızda taşıyabilirsiniz. Evinizde, ofisinizde veya arabanızda sergileyeceğiniz bu fotoğrafların baskı kalitesi ve çözünürlüğü son derece yüksektir. Klasik kart baskı ürünü özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Sevgiliye Fotoğraf Baskılı Led Lamba

yılbaşında sevgiliye ne hediye alınır

Yılbaşına özel hem ilgi çekici hem de romantik bir hediye almak isteyenler için fotoğraf baskılı LED lamba son derece idealdir. Unutulmaz bir aksesuar olarak uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılır. Akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesiyle imal edilir. Alt kaidesi birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilmektedir.

Akrilik levhası ideal ölçülerde olduğu için ev ve ofis ortamında şık bir dekorasyon ürünü olarak kullanılabilir. Gece lambası olarak da kullanılması sayesinde işlevsel özelliklere sahiptir. USB girişi ile masaüstü bilgisayar veya powerbank ile çalışır. Güçlü LED lambası sarı ışık verdiği için kullanışlı ve romantik bir hava katar. Fotoğraf baskılı olması sevgilinize özel bir hediye olmasını sağlar.

Minimal Harf Tasarımlı Sevgili Kombini

sevgiliye yılbaşı hediyesi kombin

Sevgilinize yılbaşında kullanışlı ve şık bir hediye vermek istiyorsanız sweatshirt sevgili kombini doğru seçim olacaktır. Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskıya sahiptir. Hava geçiren terletmez baskı uygulaması sayesinde sevgilinizle gönül rahatlığıyla her yerde giyebilirsiniz. Tamamen %100 pamuklu kumaştan imal edilen kombinin Gri Melanj, Lacivert, Siyah, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.

Sweatshirt üzerine baskı su bazlı pigment boya ile yapılır. Bu yüzden doğal içeriğe sahiptir ve insan sağlığına zarar vermezz. Kumaşla bütünleşen çıkmayan baskı, uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Minimal harf tasarımlı bu ürün özel hediye paketi yapılarak teslim edilir.

Renkli Taş İşlemeli Melek Gümüş Kolye

yılbaşında sevgiliye ne alabilirim

Yılbaşında sevgiliye alınabilecek hediyeler arasında en çok ilgi görenlerden biri de renkli taş işlemeli melek gümüş kolyedir. Son derece şık bir tasarıma sahip bu takı, sevgilinizi çok mutlu etmeye yetecektir. Renkli nano zirkon taş ile göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. 924 ayar gümüşten imal edilen kolyede melek tasarımı olması ilgi çekicidir.

Yılbaşında sevgilinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız melek gümüş kolye tasarımını seçebilirsiniz. Zirkon taşlar pırlanta montür işçiliği ile kolye üzerine eklendiği için dayanıklıdır ve kolay kolay deforme olmaz. Zincir boyu ortalama 45 cm olduğu için her bedende rahatlıkla kullanılabilir. Bu hediyeniz özel hediye paketi yaparak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Sihirli Kupa

sevgilime yılbaşında ne hediye alabilirim

Anlamlı ve unutulmaz bir hediye arayanlar için yılbaşında sevgiliye verilebilecek hediyeler arasında kişiye özel kupa da bulunur. Birinci sınıf kalitedeki materyalden imal edilen bu kupa, standart kupalar gibi değildir. Sarı, turuncu ve beyaz renk seçeneklerinden birini tercih ederek siparişinizi hemen verebilirsiniz.

Sihirli kupanın her 2 yüzüne de fotoğraf basılır. İsteğe bağlı olarak kupanın sadece tek bir tarafına da fotoğraf eklenebilir. Kupa üzerindeki baskı son teknoloji baskı makineleri kullanılarak yapıldığı için son derece kalıcıdır. Baskının kalitesi bozulmaması ve daha uzun ömürlü olması için asla bulaşık makinesinde ve aşırı kaynar suda yıkanmaması gerekir.

Sevgiliye Özel Ahşap Foto

yılbaşı hediyeleri sevgiliye

Yeni yıla girerken sevgiliye alınabilecek en özel hediyeler arasında ahşap foto da bulunur. Özelleştirme bölümünde kişiye özel 1 adet fotoğraf veya isimler ürün üzerine yazılır. Duvara asma aparatı ile birlikte gönderildiği için ev ve ofis ortamında ilgi çekici bir aksesuar olarak kullanılabilir. Ayrıca masa üzerinde sergileme amaçlı metal ayak paket içeriğinde yer alır. Dikey konumdaki fotoğraflar dikey, yatay konumdaki resimleriniz ürün üzerine yatay olarak basılır. Kişiye özel bir yılbaşı hediyesi arayanlar için sevgiliye alınabilecek en güzel hediye çeşitlerinden biridir.

Spotify Tasarımlı Fotoğraflı Led Lamba

yeni yılda sevgiliye ne alınır

Yılbaşında sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerden biri Spotify tasarımlı fotoğraflı led lambadır. Işıklı masif ahşap kaidesi ile son derece şık ve dekoratif bir üründür. Alt kaidesi el işçiliği ile üretildiği için evde veya ofis ortamında aksesuar olarak kullanılabilir. İçerisinde güçlü LEd ışığı ile sarı renkli bir aydınlatma aksesuarıdır. Aynı zamanda gece lambası olarak da kullanılabilir.

USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop veya powerbank ile çalışır. Sevgiliye alınabilecek bu hediyeyi kişiye özel hale getirebilirsiniz. Led lamba üzerine paylaşacağınız şarkıyı bulup linki kopyalayarak Spotify şarkısını ekleyebilirsiniz. Yılbaşında en çok ilgi gören kişiye özel hediyelerden biridir.

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Bileklik

yeni yılda sevgiliye hediye ne alınır

Yeni yıla girerken sevgiliye hediye edilebilecek aksesuarlar arasında deri bileklik de yer alır. Ancak standart deri bileklerden farkı olan bu ürün son derece şık ve özelleştirilebilir durumdadır. Özelleştirme ve bağlantı bölümü paslanmaz çelikten imal edildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Sevgiliye yılbaşında alınabilecek manevi değeri yüksek bir armağandır. İsim yazılırken birinci sınıf kalitedeki deri üzerine lazer kazıma yöntemi uygulanır. Bu sayede isim asla silinmeyeceği için unutulmaz bir hediye seçimidir.

Bir Sana Bir Bana Hediye Kutusu

yılbaşı hediyeleri sevgiliye ne alınır

Yılbaşına mutlu girmek isteyenlere verilebilecek hediyeler arasında bir sana bir bana hediye kutusu yer alır. Yeni yılda da paylaşıma devam eden sevgililer için özel hazırlanan bu kutu içinde porselenden imal edilen kupa vardır. Klasik beyaz porselen kupa üzerine son teknoloji baskı yapılarak kişiye özel hale getirilir. Kupanın her iki yüzeyine de baskı yapıldığından dolayı dekoratif ve çok ilgi çekicidir.

Set içinde ayrıca ahşap foto yer alır. Sevgiliye yıl başında verilebilecek en özel aksesuarlardan biri olup ev ve ofis dekorasyonunda kullanılabilir. Ahşap foto kalitesi son derece yüksek olduğu için masaüstünde durması için ayaklık aparatıyla gönderilir ve her ortamda sergilenebilir. Hediye kutusu içinde ayrıca 1 yüzüne baskı yapılan anahtarlık ve 2 adet kokulu mum yer alır.

Kişiye Özel Fotoğraf Albümü

yılbaşında sevgiliye ne alınır

Sevgiliye hediye edeceğiniz kişiye özel fotoğraf albümü kaliteli bir şekilde hazırlanır. Albüm içine ideal boyutlarda resimler eklenebilir. Sevgilinizle romantik resimlerinizi sayfa içinde bulunan kesiklere uçlarından yerleştirerek albümü kullanabilirsiniz. Fotoğraf albümünün sadece ön kapak kısmı kişiye özel hale getirilir. Özelleştirme işlemi lazer kazıma teknolojisi ile yapıldığı için hatasız olup son derece şık bir görüntü ortaya koyar. Ayrıca güçlü baskıyla özelleştirme albüm kapağından asla çıkmaz. Yılbaşında sevgiliyi mutlu edebilecek en özel ve romantik hediyelerden biridir.

Kişiye Özel Çerçeveli Kapsül Puzzle Seti

yeni yıl hediye sevgili için

Sevgilinize sizi ve aşkınızı hatırlatacak bir armağan ile yeni yıla “merhaba” demek istiyorsanız aradığınız hediye tam olarak da bu puzzle resim diyebiliriz. İster birlikte birleştirebileceğiniz isterseniz de onun tüm aşamaları yapmasını sağlayabileceğiniz şık çerçeveli bu set ile çalışma masasında veya odasında bambaşka bir rüzgar estirebilirsiniz. Hatta öyle ki beraber çekilmiş bir fotoğrafınız ile güne başlayan sevgilinizden daha mutlusu olmayacak, emin olabilirsiniz.

İsme Özel Monogram Tasarımlı Powerbank

sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır powerbank

Bildiğiniz gibi bir hediyenin kullanışlı olması kadar, özel olarak o kişiye üretilmesi de kişilerin alacağı hazzı ikiye katlayabilir. İşte tam da burada günümüz şartlarını ve teknoloji bağımlılığını düşünerek de ister kız arkadaşınıza ister erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiz şık bir powerbank mükemmel bir tercih olmaz mı? Hem sevdiğinizle iletişiminiz artık hiç kopmayacak hem de ismine özel monogram tasarımla gönlünde bir kez daha taht kurabileceksiniz

İsim ve Harf Yazılı Erkek Deri Cüzdanı

erkek sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır

Erkek arkadaşlarınıza yılın her özel anında hediye edebileceğiniz ürünlerden biri kabul edilen deri cüzdanları hiç böyle görmediğinize eminiz. Kahverengi ve siyah rengi ile erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarlardan biri olan ve kişinin isim ve baş harflerine özel tasarlanan şık bir deri cüzdan ile, yılın en önemli gecesini daha da özel hale getirebilirsiniz.

Her yıl sil baştan yaşanan yılbaşı için sevgiliye hediye telaşını bu yıl bir kenara bırakın ve sizlere sunulan birbirinden farklı alternatifleri nasıl daha özel bir hale getirebileceğinize odaklanın. Örneğin bir kadına alınabilecek basit bir kolye hediyesi yerine o kolyeyi daha özel bir hale getirebilecek farklı tamamlayıcı aksesuarları da göz önünde bulundurun. Aynı şekilde yılbaşında erkek sevgiliye ne alınır sorusuna odaklanmak yerine, alacağınız her ne olursa olsun o armağanı nasıl takdim edeceksiniz, yanına ne gibi eklemeler yapacaksınız ve bu hediyenin nasıl unutulmaz olacağına odaklanmakta fayda var. Bildiğiniz gibi bir erkeğe hediye almak daha doğrusu en ideal hediyeyi bulmak, kadına armağan hazırlamaktan daha zor. Çünkü sınırlı sayıda yer alan hediyelikleri her yıl döndürüp döndürüp vermek çok da hoş olmuyor. Bunun yerine yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak ve kişiye özel üretim yapılan ürünlere yönelirseniz erkek arkadaşınız da veya eşiniz de çok mutlu olabilir.

Kişiye Özel Piedmont Şarap Kadeh Seti

kadın sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır

Romantik aşıkların içmekten vazgeçemediği şarapların en şık halini gözler önüne seren bir çift kadeh ile mutlu anlarınızı resmetmek isterseniz; ister kız arkadaşınıza isterseniz de erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz bu şık kadeh seti ile yılın en şahane çifti olmaya adaysınız. Mutluluğa, sevgiye ve yepyeni başlangıçlara kadeh kaldırabileceğiniz bu isme özel üretilen şarap kadehleri ile yılbaşı akşamınıza bambaşka bir soluk katabilirsiniz.

Sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü ve de yılbaşı çiftlerin birbirlerine en çok hediye almayı tercih ettiği zamanlardır. İnsanın sevdiğine aşkını ve verdiği değeri göstermesinden daha güzel bir şey olabilir mi? Elbette olamaz. Bu sebeple hediye konusunda çiftlere yardımcı olalım dedik. Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır, ne tür seçimler yapmak gerekir, bu işin bir püf noktası var mıdır hep birlikte öğreneceğiz. Yılbaşında sevgiliye ne hediye alınır sorusunun cevabı aslında oldukça karışık. Öncelikle kullanışlı bir hediye tercih edebilirsiniz. Diğer taraftan romantik ve baktıkça hatırlayacağı bir hediye seçimi yapabilirsiniz ya da sırf yaratıcı ve dikkat çekici olması sebebi ile bir hediyeyi seçebilirsiniz. Bir de sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri değerlendirilirken, kişiye özel olmasını tercih edebilirsiniz. Çünkü böylece, sevgilinize kendisini özel hissettireceksiniz.

Kız Arkadaş İçin Yeni Yıl Hediyesi Ahşap Foto

sevgili için yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşında sevgilinize hediye olarak alabileceğiniz en özel hediyelerden birisi olan ahşap fotonun üzerine sevgilinizle birlikte çekilmiş olduğunuz en güzel fotoğraflarınızdan birini lazer baskısı yaptırabilirsiniz. Ayrıca ahşap fotonun üzerine isimlerinizi de yazdırabilir ve yılbaşı için mükemmel bir hediye tercihi yapmış olursunuz.

Yılbaşı Hediyesi Sevgiliye Akrilik Kalp Saat

sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşında sevgiliye hediye olarak alabileceğiniz güzel ve romantik bir hediye seçeneği olan ve üzerine sevgilinize karşı olan duygularınızı baskılatabileceğiniz bir hediye olan kalp şeklindeki akrilik saat, yılbaşı için ona seçeceğiniz en özel hediye olacaktır. Yeni bir yıla girerken sevgilinizin yüzündeki mutluluğu bütün bir yıl görmek istiyorsanız eğer, ona bütün bir yıl baktıkça sizi hatırlayacağı bir hediye almaya ne dersiniz?

Eğer yılbaşında hediye olarak ne alınır pek bir fikriniz yoksa, sizler için birbirinden güzel hediye seçeneklerini bir araya getirdik. Gümüş kolyeden hediye kutularına kadar sevgilinizin hoşuna gidebilecek en uygun yılbaşı hediye seçeneğini bulabilir ve sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Kız arkadaşınızla birlikte yeni yıla mutlu bir şekilde girmenizi sağlayacak olan bu hediyeler sizleri kesinlikle gülümsetecektir.

Aynı zamanda sevgilinize yılbaşı sevgiliye ilginç hediye fikirleri arasından da bir hediye tercihi yapabilir ve alacağınız ilginç hediyeler ile birlikte daha eğlenceli bir yılbaşı geçirmenize katkıda bulunabilirsiniz. Sevgilinizi son derece mutlu edecek olan bu ilginç hediye seçenekleri yılbaşı hediyesi ne alınır diye kara kara düşünenlere eğlenceli bir alternatif sunuyor. Siz de sevdikleriniz için yılda bir kez kutlanan yeni yılın gelişi için oldukça eğlenceli sürprizler yapabilirsiniz.

Kız Arkadaş İçin Yeni Yıl Hediyesi Kanvas Tablo

sevgili için yılbaşı hediyesi

İstediğiniz ölçülerde, istediğiniz resmi Canvas tablo olarak hazırlatabilirsiniz. Bu da son derece romantik ve güzel bir hediye olabilir. Sevgiliniz ile birlikte çekindiğiniz romantik ve anlamlı bir kareyi tercih ettiğinizde, harika bir yeni yıl hediyesi olacaktır. Aynı zamanda yeni yıldan beklentilerinizde sevdiğinize de yer verdiğinizi belirtmiş olacaksınız.

Seni Sevmemin Nedenleri Yılbaşı Çikolataları

sevgiliye yılbaşında alınacak hediyeler

Sevgilinize bu yılbaşında onu sevdiğinizin tam 32 sebebini çikolatalara sarılmış olarak vereceksiniz. Kız arkadaşına onu ne kadar çok sevdiğini sık dile getiremeyenler için ya da bu yolu hiç denememiş kişiler için sevgililerine alabilecekleri olağanüstü bir hediye seçeneği olan bu kalp kutusunda sevgilimi sevmemin 32 nedeni çikolataları kız arkadaşınızı çok mutlu edecek.