Yeni Doğum Yapmış Anneye Alınabilecek En Samimi 10 Hediye

Yeni Doğum Yapmış Anneye Alınabilecek En Samimi 10 Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Doğum Yapmış Anneye Hediye

Bir anne için en değerli şey çocuğudur. Özellikle yeni doğum yapan bir anne için çocuğuyla olan her anı çok değerlidir. Bu yüzden yeni doğum yapmış anneye ne hediye alınır diye soran arkadaşlarımıza biz de bir kaç tavsiyede bulunmak istedik.

Doğumdan sonra genelde bebeklere hediyeler alınır ama aslında anneye de ufak bir hediye almak ince düşünülmüş zarif bir davranıştır. Peki yeni doğum yapmış anneye ne hediye alınır ? Anne için birbirinden çeşitli doğum hediyesi alternatifleri için birkaç öneriyi sizlerle paylaşacağız. Anneler bu kutsal görevi anne olduğu anda üstlenirler ve hayatlarının sonuna kadar bu görevi şikayet etmeksizin üstlenirler. Her kadın anne olmadan önce anneliği tatmak ve o duyguyu illa ki yaşamak ister.

Merakla beklenen bebeğin dünyaya gelişi tüm yakınlarını çok sevindirir. Bu durumda özellikle yeni doğum yapmış anneye hediye tercih etmek anneyi kutlamak adına oldukça özel bir jesttir. Birbirinden güzel hediye seçenekleri arasından tercihte bulunarak, hem yeni dünyaya gelen bebeği hem de anneyi çok mutlu edebilirsiniz. Doğum sevdiklerinizin yaşamında çok önemli bir gelişme olduğundan bu özel hediyeler mutluluğa ortak olmanızı ve her şeyden önce bebeğin de ilk hediyelerinden birisini vermenizi mümkün hale getirerek çok daha anlamlı bir hale geliyorlar.

3'lü Aile Tişört Kombini

yeni doğum yapmış anneye hediye

Yeni doğum yapmış anneye hediye ne alınır sorusu için bu özel kombin harika bir seçenek oluşturuyor. Sadece anne için değil, bebeği ve babayı da kapsayan bu özel kombin aşkın en güzel halinin bir sembolü haline dönüşüyor. Kumaş kalitesi sayesinde çok hoşa gidecek olan ürünlerin üzerine anne, baba ve bebeğin isimleri su bazlı pigment boya ile yazılmaktadır. Bu sayede hem sağlıklı hem de kalıcı bir görünüm elde etmek mümkün olmaktadır. Şık ve konforlu giyim sunan bu kombin, tüm aile üyelerini bir arada toplayacak ve birbirlerine karşı ne kadar büyük bir bağlılık gösterdiklerini de ifade edecektir. Özellikle yeni doğan bebeklerin cilt yapıları çok hassas olduğundan, yüzde yüz doğal pamuktan üretilen bu kombin, bu sayede bebeğin cildine hiçbir zarar vermez ve sağlıklı bir giyim sunar. Terletmeyen yapısıyla da bebeğin çok daha rahat bir kullanım elde etmesine yardımcı olur.

İsme Özel Hediye Baskılı Yastık

yeni doğum yapan anneye hediye

Yeni doğum yapan anne, anne olmanın ne kadar özel ve değerli olduğunu anladığı için kendisine daha önceden hiç verilmemiş anne hediyelerini vermek kendisini şaşırtacaktır. Başta eşiniz olmak üzere anne olan yakınlarınız için tercih edeceğiniz bu özel baskılı yastık hem konfor hem de şıklık açısından büyük beğeni toplayacaktır. Farklı renk seçenekleri ile sunulan yastık yumuşak yapısı ile özellikle yeni annelerin dinlenmelerine yardımcı oluyor ve önemli bir bel desteği de sunuyor. Şık ve göz alıcı kumaşla bütünleşen baskı kalitesi ise yastığı çok hale getirirken üzerinde yer alan isimler ise yastığı daha ayrıcalıklı bir hale getiriyorlar. Dayanıklı dokusu sayesinde eskime ya da solma göstermeyecek olan yastık, bu özellikleri ile birlikte uzun ömürlü de bir kullanım sağlıyor.

Fotoğraflı Yıldız Haritası Kanvas Tablo

yeni doğum yapmıs anneye hediye fikirleri

Yeni doğmuş dünyalar tatlısı bebeğe ve annesine özel bir hediye için tercih edeceğiniz bu tablo, bebeğin yıldız haritasını ve fotoğrafını içererek son derece özel bir anlam içeriyor. Yıldız haritası, bebeğin doğduğu andaki yıldız ve gezegenlerin konumu temel alınarak hazırlanan özel bir haritadır. Özellikle bebeğin burcunu, yükselenini ve diğer astrolojik özelliklerini tespit etmek amacıyla kullanılır. Yüksek baskı kalitesinde hazırlanan bu özel tablo bebeğin alacağı ilk hediyesi olmasının yanında şık tasarımı sayesinde de büyük bir mutluluk sağlayarak odasında özel bir estetik değer yaratmış olacaktır.

Fotoğraf Baskılı Akrilik Çerçeve

yeni doğum yapmıs anneye bebek hediyesi

Her doğum en büyük heyecanların yaşanmasına neden olur çünkü dünyalar tatlısı bir bebek yaşama merhaba demiştir. Bebeğe ve özellikle annesine özel bir tebrik yapmak için tercih edeceğiniz bu çerçeve, görünümü ve tasarımı ile birlikte çok hoşa gidecek ve özel bir sürpriz olacaktır. Yüksek baskı kalitesi ile seçilecek olan doğan bebeğin fotoğrafının yer aldığı çerçeve, görünümü ile birlikte etkileyici bir hediye anlamı taşıyor. Yapısı itibariyle ev ya da ofislerde çalışma masalarında, raflarda ya da istenilen her yerde kullanılacak olan çerçeve bu yapısı ile birlikte bebeğin dünyaya gelişini kutlamak için zarif bir anlam taşıyor.

Aylık | Haftalık Bebek Hediyesi Çekim Battaniyesi

yeni doğum yapmış anneye hediye ne alınır

Yeni doğum hediyesi için ayrıcalıklı ve sıra dışı bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız bu özel battaniye harika bir seçenek oluşturuyor. Bebeğe hem özel bir hoş geldin hediyesi olacak battaniye hem de doğumundan sonra geçen zamanı kolayca fotoğraf haline getirmek için etkili oluyor. Yapısı itibariyle bebeklerin çok hoşuna gidecek ve üzerinde fotoğraf çektirmekten hoşlanacakları bu özel tasarım battaniye ile bebeğin ay ve haftasını belirleyerek onun gelişim dönemlerinin de yakından takip edilmesine imkân veriyor.

Aile İsmine Özel Kombin

yeni doğum yapan anne hediyeleri

Yeni doğum yapmış eşe hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız bu özel kombin doğru bir tercih olacaktır. Doğum yapmak eşinizin anne olması ve hem de bebeğinizi dünyaya getirmesi için son derece önemlidir. Onun hamilelik süresini ve bu dönemde yaşadığı sıkıntıları ödüllendirmek için tercih edeceğiniz bu özel kombin hem eşinizi hem de yeni dünyaya gelen sevimli bebeğinizi çok mutlu edecektir. Sadece babalar için değil, yeni bebekleri dünyaya gelen yakınlarınızın için de özel bir hediye olarak değerlendirebileceğiniz kombin tasarımı sayesinde çok hoşa gidecektir. Üzerinde yüksek baskı kalitesi ile yer alan aile ismi ile daha çarpıcı bir hale gelen kombin aynı zamanda tamamen sağlık açısından uygun bir şekilde üretilmiştir. Bu sayede özellikle bebeklerin hassas ciltlerine de tam uyum göstermeyi sağlamakta, tahriş, kızarıklık vb. gibi durumlar yaratmamaktadır. Su bazlı pigment boya kullanılması da sağlıklı yapısını arttırmaktadır.

Bebek Odasına Özel Fotoğraflı Led Lamba

yeni doğum yapmıs anneye hediye

Dünyaya yeni gelen bebeklere ilk hediyelerini vermek, doğum yapan anneyi kutlamak, bebeğine kavuşan babayı tebrik etmek için her zaman tercih edeceğiniz bu özel lamba, bebeğin fotoğrafını içerdiği için çok sevimli özellikler taşıyor. Bebeğin dünyaya gelişi herkes için sevinç kaynağı olduğundan bu özel lamba ile sevincin paylaşılmasına da destek olabilirsiniz. USB bağlantısı ile çalıştığından pratik ve güvenli bir kullanım imkânı sunan lamba, bu sayede bebek odasında rahatlıkla kullanılabilecek özellikler taşımaktadır. Gece lambası olarak da tercih edileceği için bebek odasına özel bir görünüm sunacak olan lamba, tüm bu özellikleri ile birlikte ayrıcalıklı bir hediye anlamı taşıyor.

Zıbın Seti Hediyeli Bebek Bez Pastası

yeni doğum yapmış anneye hediye sepeti

Bebeklerin sevimliliklerini daha da arttıracak ve onların dünyaya gelişlerini en güzel şekilde kutlayacak bu özel set içerisindekiler ile ayrıcalıklı bir hediye anlamı taşıyor. Yeni doğan bebeklerin çok ihtiyaç duyacakları bebek bezi, body, eldiven, yemek önlüğü ve lavanta kesesinin yanında zıbının da bulunduğu set yakınlarınızın yeni dünyaya gelmiş bebeklerini en iyi şekilde kutlamanız için etkili oluyor. Kız ve erkek bebeklere yönelik özel tül ile hazırlanan set böylece sevdiklerinizin böylesi mutlu bir anını paylaşabilmeniz için yardımcı olurken aynı zamanda kullanışlı bir hediye tercih etmenizi de olanaklı hale getiriyor.

Aylık Fotoğraf Çekim Battaniyesi

yeni doğum yapan anne hediyeleri

Yeni doğan bebeklerin sevimliliklerini daha da arttıracak olan bu özel battaniye hem bebek hem de anneler için tercih edeceğiniz özel hediyelerden birisini oluşturuyor. Battaniye sayesinde bebeğin büyümesi aylık olarak takip edilebiliyor. Özel işaretleyicisi ile birlikte her ay çekilecek fotoğraflar ile birlikte bebeğin sevimliliğinin aşamaları da yakından görülebilecek. Özel renkli tasarımı ve bebeğin ismine özel olarak tasarlanan görünümü sayesinde bebeklerin çok hoşuna gidecek olan battaniye aynı zamanda gelişim aşamalarını da doğru olarak izleyebilmek bakımından özel bir hediye anlamına geliyor.

Anne Çocuk Tişört Body Kombini

yeni doğum yapmış eşe hediye

Yeni doğum yapmış anneye alınabilecek hediyeler arasında tasarımı ile öne çıkan bu özel kombin anne ve bebek sevgisini en güzel şekilde yansıtıyor. Bu özel tasarım kombin, anneleri mutlu ettiği gibi aynı zamanda sevgilerinin de en iyi ifadesi oluyor. Anneyi doğum sonrasında çok mutlu edecek ve aynı zamanda bebeğin de rahat etmesini sağlayacak bu kombin üzerinde yer alan giysiler tamamen sağlığa uygundur. Özellikle yeni doğan bebeklerin ciltleri çok hassas olduğundan herhangi bir rahatsızlık duymamaları için tamamen yüzde yüz doğal pamuktan üretilmiştir. Su bazlı pigment boya kullanılarak yapılan tasarım da sağlıklı bir kullanım sağlamaktadır. Şık görünümü sayesinde de uzun ömürlü bir kullanım imkânı veren kombin, anne ve bebeğin hiçbir zaman üzerinden çıkarmak istemeyecekleri bir anlam taşıyacaktır. Başta baba olmak üzere annenin tüm yakınlarının doğum sonrasında özel bir hediye tercih etmesine yardımcı olacak bu kombin ile özel bir hediye verebileceksiniz.

İsme Özel Masif Çerçeveli Metal Plaka

yeni doğum yapmış anneye alınabilecek hediyeler

Yeni doğan bebeğe özel bir hoş geldin demek için bu özel plaka ideal seçenek oluşturuyor. Bebeğin dünyaya gelmesi tüm aile yakınları için çok özel bir gelişme olduğundan bu plaka sayesinde bebeğin doğumunu kutlayabilir ve ona özel bir hediye tercihinde bulunmuş olabilirsiniz. Bebeğin odasına hoş bir görünüm katacak ve her şeyden öte ismine özel olduğu için ayrıcalık sağlayacak olan plaka çok hoşa gidecektir. Ayrıca bu özel plaka sadece bebek odası için değil, aynı zamanda hastane odasında da kullanılmak için uygundur. Doğum, sevdiklerinizin yaşamındaki en özel olaylardan birisi olduğu için bu plaka ile birlikte onların mutluluklarına ortak olabilecek ve sevinçlerini paylaşabileceksiniz. Yüksek kalitede olan baskısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan plaka düşünceli ve anlamlı bir hediye değeri taşıyacaktır.

Anne Baba Bebek Aile Terliği Gümüş Kolye

doğum yapan eşe hediye

Anneye yeni doğum hediyesi tercihinizde özel tasarımı ile annenin çok hoşuna gidecek bu kolye son derece özel bir jest anlamı taşıyor. Başta babalar tarafından eşlerine doğum hediyesi olarak verilebilecek kolye aynı zamanda annenin yakınları tarafından da tercih edilebilir. Kolye üzerine anne, baba ve bebeğin isimlerinin baş harflerinin yazılması ile son derece ayrıcalıklı bir hale gelen bu özel kolye ile her zaman en güzel mutluluğu yaşatabilecek ve özel bir hediye vererek bebeğin dünyaya gelişini kutlayabileceksiniz.

Ayak İzi Tasarımlı Gümüş Kolye

Doğum yapan eşe hediye kolye

Yeni doğum yapmış kadına hediye seçenekleri arasında zarif görünümü ile öne çıkan bu özel kolye, yapısı itibariyle her zaman hoşa gidecek ve kullanılacak özellikler taşımaktadır. Son derece zarif şekilde tasarlanmış olduğundan yeni doğum yapmış annelerin beğenisini karşılayacaktır. Doğum yapmak ve bebeğin dünyaya gelmesi özellikle anneler için çok önemlidir. Uzun zamandır beklenen sevimli bebeğin dünyaya gelişi ile birlikte tüm yakınları özel duygular yaşamaktadır. Bu kapsamda hem dünyaya gelen bebeği tebrik etmek hem de anneyi kutlamak için seçilecek olan hediyelere de özel bir önem vermek gerekmektedir. Gümüşten yapıldığı için şık ve göz alıcı olan bu özel kolye annenin çok hoşuna gidecek, bebeğinin özel bir sembolü olarak her zaman kolyeyi boynunda tutmasına neden olacaktır.