Yeni Baba Adayına Hediye - Bebekten Babaya En Güzel 20 Hediye

Yeni Baba Adayına Hediye - Bebekten Babaya En Güzel 20 Hediye

Dikkatinizi Çekebilir; Babalar Günü Hediyesi

Henüz bebekleri dünyaya gelen çiftlerin, çiçeği burnunda anneleri kadar babaları da hem kıymetli hem heyecanlı oluyor. Eşinizin babalığa adım atmasını kutlamak ya da yakın dost ve akrabalarınızın baba oluşunu bir sürprizle anlamlandırmak istemez misiniz? En trend hediyelerden birini seçerek yepyeni baba olan heyecanlı erkekleri bir kat daha mutlu edin. Yeni baba adayına hediye olarak tercih edebileceğiniz en iyi önerileri aşağıda sizin için listeledik!

Yeni Babaya Hediye Tişört Bebek Body Kombini

yeni babaya hediye

Baba olma heyecanını ilk defa yaşayanlar için özel hediye seçenekleri arasında tişört bebek body kombini öne çıkmaktadır. Su bazlı pigment boya ile imal edilen bu kıyafetler vücut sağlığı açısından zararlı madde içermez ve alerji yapmaz. Yeni baba adayına hediye almak isteyenler için hem siyah hem de beyaz renk seçenekleri vardır. Tüm beden ölçülerine uyumlu şekilde sipariş verebileceğiniz bu tekstil ürünlerinde kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskı yer alır. Tamamen sağlıklı pamukludan üretildiği için hava geçirir ve terletme yapmaz. Babalar günü hediyesi olarak da özel hediye paketiyle adrese teslim gönderilir. Tişört ve bebek body kombini ile uzun yıllar sonra bile hafızalardan çıkmayacak bir kombin yapıp babalar gününü keyifle kutlayabilirsiniz.

Yeni Babaya İlk Hediye Esprili Tişört

yeni baba adayına hediye

Baba olma mutluluğunu yaşayan erkeklere özel hediye seçenekleri bir hayli fazladır. Bunlar arasında ilk babalar gününe özel hediye vermek isteyenler için esprili tişört seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Tamamen pamuklu kumaştan üretilen ve sağlıklı olan tişörtleri günlük kullanımda da rahatlıkla giyebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilecek bu tişört hediyesiyle unutulmaz bir hatıraya sahip olabilirsiniz. Hava geçiren terletmez baskı, son teknoloji baskılama yöntemiyle yapıldığı için her zaman ilk günkü canlılığında görünür. Pamuklu kumaş olduğu için babanın gün içinde dilediği yerde giyebileceği bu tişört terletmeyen yapıdadır. İlgi çekici ve esprili tişört giymeyi sevenler için babalar gününde en popüler hediye çeşitleri arasında yer almaktadır.

Baba Oğul Kombin İsim Yazılı Tişört ve Body

doğmamış bebekten babaya hediye

Baba ve oğul kombin hediyeler arayanlar için isim yazılı tişört ve bebek body ürünleri tercih edilebilir. Su bazlı pigment boya kullanılarak hazırlanan bu hediyeler uzun yıllar boyunca hatıra değeriyle de saklanabilir. Siyah ve beyaz renk seçenekleri arasında tercih yaparak babalık heyecanı yaşayan kişilere verebilirsiniz. Kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskı teknolojisi sayesinde isim yazısı uzun yıllar boyunca kalır. Terletmeyen %100 pamuklu kumaş sayesinde rahatlıkla kullanıma uygundur. İlk defa baba olacak birine hediye almak isteyenler için ideal seçeneklerden biridir. Son yıllarda internet üzerinden baba – çocuk hediye çeşitleri arayanlar genellikle kombin kıyafetleri tercih etmektedir. Eğer siz de babalar gününde bu tarz ilgi çekici bir hediye satın almak istiyorsanız özelleştirilebilir olması sayesinde isim yazılı tişört ve body hediyesi beklentilerinizi karşılayacaktır.

Harf Tasarımlı İsim ve Mesaj Yazılı Ahşap Tablo

yeni baba olacaklara hediye

Babalar gününde ilk defa baba olma heyecanını yaşayan kişiler için çeşitli aksesuar hediyeleri de öne çıkmaktadır. Baba olma duygusunu tadan kişilere romantik ve duygusal bir mesaj vermek için isim ve yazılı ahşap tablo tercih edebilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edilen bu hediyeler, duvara asılması için özel askı aparatı ile birlikte gelir. Uygun fiyatlı ve dekoratif hediyeler arayanlar harf tasarımlı isim ve mesaj yazılı tabloyu hediye olarak tercih edebilirler. İsim yazılı tablo kişiye özel hale getirildiği için hiçbir zaman eskimez ve manevi değerini kaybetmez. Özellikle ilk defa baba olma heyecanı yaşayan kişilerin bir ömür boyu güvenle saklayabileceği bu ahşap tablo son derece şık tasarıma sahip olduğu için asla eskimez.

Bebekten Babaya Hediye Zıbın Body

anne karnındaki bebekten babaya doğum günü hediyesi

Yeni baba olan kişilere bebekten hediye vermek isteyenler için yaratıcı hediye çeşitleri öne çıkmaktadır. Özellikle doğmamış bebekten babaya hediye gibi internet ortamında çok popülerlik kazanan hediye çeşitlerini kullanarak sürpriz yapabilirsiniz. Tamamen pamuklu ve sağlıklı body sayesinde bebeğiniz her zaman rahat eder. Body uzun süre kullanılması için yıkamada çamaşır suyu kullanılması ve kurutucu makineye atılmaması tavsiye edilir. İlk babalar gününe hediye olarak verilebilecek bu hediye özel nefes alan baskı teknolojisi sayesinde son derece güvenlidir. Bebekten babaya hediye zıbın body ürünü özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Ahşap Kapaklı Çerçeve

ilk defa baba olacak birine hediye

Baba olmanın duygusallığını en iyi şekilde yaşatacak hediyelik eşya arayanlar için çok sayıda hediye çeşidi vardır. Babaya hediye ahşap kapaklı çerçeveler, kullanışlı ve dekoratif hediye çeşitleri arasında öne çıkmaktadır. Ahşap çerçeve hem açık hem de kapalı konumda kullanılabildiği için ilgi çekicidir. Fotoğraf ya da küçük boyutlu nesneleri muhafaza etmek için kutu olarak kullanılabilir. Aynı zamanda manevi değeri olan bir aksesuar arayanlar da masa üzerinde dekoratif eşya olarak sergileme yapabilir. Babaya en çok tercih edilen hediyelerden biri olan çerçeve birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilmiştir. Özel hediye paketi yaptıracağınız bu aksesuarı bir ömür boyunca fotoğraflı ve mesajlı bir şekilde saklayabilirsiniz.

Baba Tanımı Tasarımlı İsme Özel Kupa

baba adaylarına hediye

Klasik beyaz porselenden imal edilen isme özel kupa hediyesi, yeni baba olan kişiler için hem kullanışlı hem de son derece şık bir üründür. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu kupaları günlük yaşamın her anında kullanabilirsiniz. Ayrıca babalar günü hediyesi olarak da saklayabileceğiniz bu aksesuarlar üzerinde isme özel yazılar yer alır. Yeni baba olacaklara hediye almak isteyenler bu tür uygun fiyatlı seçeneklerle kullanışlı bir ürün hediyesi verebilirler. Porselen kupanın her iki yüzüne de birinci sınıf kalitede baskılama teknolojisi kullanarak yazı yazılabilir. Kupanın alt kısmında ise babanın kişisel özelliklerine dair bilgiler yer alır. Babalar gününde en çok tercih edilen hediye çeşitleri arasında baba tanımlı ve isme özel kupa hediyesini tercih edebilirsiniz. Özellikle iş yerinde veya evde kullanıma özel olarak satılan baba tanımı tasarımlı özel kupalarla babalar gününü kutlayabilirsiniz. Babanın kelime anlamını yansıtan bu hediyeler aynı zamanda günlük hayatın her anında rahatlıkla kullanılabildiği için çok işlevseldir.

Babaya Hediye Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Çerçeve

babaya ilk hediye

Babaya hediye verirken hem duygusal hem de dekoratif bir ürün seçmek isteyenler yapışan derin çerçeveyi tercih edebilirler. Mesaj baskısının yanı sıra kaliteli fotoğraf baskısı bulunan bu ekipmanlar son derece ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilen bu çerçeve duvara asılması için aparata ihtiyaç duymadan kendiliğinden yapışkan özelliğe sahiptir. Kendi standı sayesinde dilerseniz masa üzerinde de sergileme amaçlı kullanabilirsiniz. Koruyucu bant ile duvara kolaylıkla yapıştırılan bu çerçeve duvarda iz bırakmadan sergilenebilir. Fotoğraf ve mesaj baskılı çerçevenin görüntü kalitesi son derece yüksek ve canlı renklere sahiptir. Bu sayede uzun yıllar boyunca deforme olmadan ilk günkü gibi dekoratif amaçlı kullanılırken aynı zamanda babalar gününün anlamını yansıtan bir hatıradır. Babalar günü hediyesini çivi çakarak duvara zarar vermeden dekoratif amaçla kullanabilmek için yapışkan özelliğini kullanmak yeterlidir.

Babaların Babası İsme Özel Rakı Seti

baba adayına hediye

Baba adayına hediye almak isteyenler için babaların babası isme özel rakı seti son derece ilgi çekicidir. Ahşap kutu içinde 2 adet kadeh ve 1 adet sürahi yer alır. Ahşap kutu üzerine lazer kazıma yöntemi ile isim yazılarak özelleştirme yapılır. Aynı zamanda kaliteli malzemeden üretilen kadehler üzerine de lazer işleme yöntemi kullanılarak isim yazılabilir. Yazılar herhangi bir şekilde deforme olmadığı için rakı seti uzun yıllar sonra bile ilk günkü görüntüsünde kullanılabilir. İsme özel ahşap kutulu rakı setini babalar gününde indirimli fiyat seçeneklerinden yararlanarak tek tıkla satın alabilirsiniz. Üstelik bu set özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilebilmektedir. Çok satan babalar günü hediyeleri arasında isme özel ahşap kutusu ile rakı seti öne çıkmaktadır. Rakı içmeyi seven babaya ömür boyu kullanabileceği kaliteli ve anlamlı bir hediye vermek isteyenler bu ürünleri gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Birinci sınıf kaliteli masif ahşaptan imal edilen kutunun üzerinde isim yazıldığı için hatıra amaçlı da saklanabilir.

İsme Özel Baba-Anne-Evlat Tasarımlı Mini Tablo Seti

bebekten babaya hediye

Son yıllarda anne karnındaki bebekten babaya doğum günü hediyesi tarzında pek çok hediyelik eşya öne çıkmaktadır. Babalar günü olsun veya olmasın aile birliğini her zaman ön plana çıkarmak isteyenler için baba, anne ve evlat tasarımlı 3’lü konsept mini tablo seti vardır. Özel günlerde hatıra amacıyla tercih edilebilen bu eşyalar 3 adet tablo olacak şekilde gönderilir. Baskı alanlarına özelleştirme yapıldığı için hediye tamamen isme özel hale getirilebilir. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilen tablo setinde el işçiliği son derece kalitelidir. Bu tabloyu duvara asmak istediğinizde özel askı aparatı ile birlikte gelmektedir. Baba, anne ve evlat ayırmadan 3’lü konsept bir hediye seçeneği ile hatıra amaçlı bir dekoratif eşya seçmek isteyenler bu hediyeyi gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Kaliteli baskı teknolojisi kullanıldığı için isme özel mini tablo zamanla deforme olmadan ilk günkü kalitesinde kullanılabilir.

Pizza Tasarımlı Baba Tişört Bebek Zıbın Kombini

yeni babaya hediye

Babalar gününde veya herhangi bir özel günde ilk defa baba olacak birine hediye almak isteyenler komik tasarımları tercih edebilir. Özellikle son yıllarda baba ve bebek kombinleri internet ortamında büyük ilgi görmektedir. Siz de ilk defa baba olma heyecanı yaşayan kişilere anlamlı ve komik hediyeler vermek istiyorsanız baba tişört bebek zıbın kombini sizin için idealdir. Tamamen pamuklu kumaştan imal edilen bu kıyafetler sağlık açısından herhangi bir zararlı madde barındırmaz. Ayrıca su bazlı pigment boya ile baskı teknolojisi yapıldığı için hem kaliteli hem de sağlıklıdır. Uzun yıllar boyuna canlı renklerle ilgi çekici olarak kullanılabilecek tişört ve zıbın kombini her bedene uyacak şekilde sipariş edilebilir. Babaya özel tişört rengi sadece beyazdır. Kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskılar hava geçirilebilir olduğu için terleme yapmaz. %100 pamuklu kumaştan özel olarak imal edilen bu hediyelerle babalar gününü kutlamak istiyorsanız hediyenizi tek tıkla satın alabilirsiniz.

Komik Baba Evrimi Tasarımlı Baskılı Tişört

yeni babaya hediye önerileri

Komik ve esprili hediye seçeneklerini tercih etmek isteyenler için komik baba evrimi tasarımlı tişört son derece idealdir. İnternet üzerinden baba adaylarına hediye satın almak isteyenler genellikle bu tür ürünlerle çok eğlenceli bir sürpriz hazırlayabilmektedir. Komik ve eğlenceli tasarımlara sahip bu tişörtler ile hem babalar gününü kutlayabilir hem de çevrenizden ilgi görebilirsiniz. Kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskısı yıkamalarda deforme olmaz. Hava geçiren terletmez baskısı canlı renklere sahiptir ve ilk günkü görselliğini uzun yıllar boyunca koruyabilir. Baba olma heyecanını yaşayanlara verilecek hediyeler arasında yer alan bu tişört, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilebilir.

El Yazısı Tasarımlı Kişiye Özel Dikdörtgen Kol Düğmesi

yeni babaya hediye ne alınır

Kadınlara göre daha sınırlı sayıda aksesuar opsiyonuna sahip olan erkekler için söz konusu şıklık olduğunda ilk tercihlerden biri kol düğmesidir. Siz de tarzına önem veren, özellikle gömlek ve takım elbise giymeyi seven baba adayına hediye olarak bu göz alıcı tasarımı seçebilirsiniz. Hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabileceğiniz, gümüş kaplama dizayn kendi özel kutusuyla sizlere ulaştırılmakta.