Uzaktaki Sevgiliye Hediye Fikirleri - Sevgiliye Uzaktan Sürpriz

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Fikirleri - Sevgiliye Uzaktan Sürpriz

İnsanlar okul, iş, askerlik gibi nedenlerle sevgililerinden, sevdiklerinden uzak kalabilmektedir. Uzaktaki sevgiler, bize hasretin sevgiye dahil olduğu öğüdünü hatırlatır. Özledikçe agresifleşmeler, kıskanmalar ve üzülmeler arasında aşk, daha tutkulu bir hale gelir. İnsanların sevgi anlayışları çoğu zaman uzaklıklar araya girdiğinde değişir. semeyi görmek, dokunmak sanan kişiler, bir insanı uzun süre görmeden de aşık olunabileceği, aşık kalınabileceği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemez. Uzak mesafe ilişkileri bu sebeple, insanın hayatında çoğu zaman dönüm noktasını oluşturur. Elde olmayan bu nedenler, bizi sevgililerimizden uzaklaştırsa da, yan yanaymış gibi hissetmek için bazı yollara başvurmamız gerekebilir. Bu yollar güzel bir hediye göndermek, mektuplaşmak ya da sık sık aramak şeklinde olabilir. Eğer uzaktaki sevgiliye hediye göndermeyi tercih edenlerdenseniz, kesinlikle doğru adrestesiniz. İçinizi ısıtacak, sevgilinize yanınızdaymış gibi hissettirecek hediyelerimizle sizlerleyiz.

Dikkatinizi Çekebilir: Sevgiliye Hediye Fikirleri

Sevgili uzakta olunca, verilecek hediyenin ehemmiyet kriterleri değişir. Önceden pahalı ve lüks hediyeler ilginizi çekerken, şimdi saçının bir telini armağan sayarsınız. Önceden hediyenin kullanılabilmesi daha fazla sizin dikkatinizi çekerken, şimdi sevgilinizin sesinin olduğu bir müzik kutusu hayal edersiniz. Aradıklarınızı bulamadığınızda katlanan tek şey aşktır. Bu nedenle uzaktaki sevgiliye manevi hediye gönderme fikri, her zaman pahalı hediyelerden daha fazla tercih edilir. Çünkü uzaktaki sevgilinin pahaya değil, size ihtiyacı vardır. Uzaktaki sevgiliye bir paket içinde kendiniz gitmek isteseniz de yapamaz, yerinize seçtiğiniz bir hediyeyi yollarsınız. Bu nedenle eğer mesafeler varsa, hediyeler daha fazla anlam taşır. çünkü göndereceğiniz hediye sizi temsil eder.

Instagrama Özel Ahşap Foto

uzaktaki sevgiliye hediye

Sevgilinize romantik bir hediye arayışında iseniz fotoğraf temalı birçok hediye seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. Birlikte çekilmiş olduğunuz en güzel fotoğraflarınızdan birini ahşap fotoğraf olarak bastırabilirsiniz. İsimlerinizin yazılı olduğu çerçeve içine fotoğrafınızı koyabilirsiniz. Sevgiliye hediyeler alarak onu mutlu etmek isteyenler için en güzel hediye seçeneklerinden birisi olan bu ahşap fotoğraf instagram teması ile sevgilinizin dikkatini kesinlikle çekecektir. Siz de özel günlerde sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız bu hediye seçeneğini sakın kaçırmayın.

Kişiye Özel Zippo Çakmak

uzaktaki erkek sevgiliye hediye

Her ne kadar sigaranın sağlığa zararını bilsek ve bu durumu desteklemesek de bir erkeğe hediye edilebilecek en karizmatik hediyelerden biridir zippo çakmak. İsminin yazılı olduğu bu hediye erkek arkadaşınıza kendini çok özel hissettirecektir. Son derece kaliteli olan bu zippo çakmağın üzerine dilerseniz erkek arkadaşınızın ismini baskılatabilir ve o şekilde sevgilinize hediye edebilirsiniz. Erkek arkadaşınız için alabileceğiniz en özel aksesuarlardan birisi olan kalitenin ve şıklığın göstergesi zippo çakmağı sakın kaçırmayın!

Sonsuza Dek Beraber İki Kalp Kolye

uzaktaki sevgiliye hediye kadın

Sevgiliniz için özel günlerinizde alabileceğiniz şık ve anlamlı bir hediye arıyorsanız sevgiliye hediyeler arasından en güzel seçenek kesinlikle bu gümüş kolye olacaktır. İki tane kalp şeklindeki simgelerin bir araya gelmesiyle sonsuluk sembolünü oluşturan bu gümüş kolye aşkınızın ne kadar güçlü ve sonsuza kadar sürecek olmasına vurgu yaparak kız arkadaşınızı aşırı derecede mutlu eder. Siz de sevgilinizi en özel günlerinizde şaşırtmak ve oldukça romantik bir hediye tercihi yapmak istiyorsanız ona özel olarak alabileceğiniz bu gümüş kolye hediyesi sevgilinize kesinlikle iyi gelecektir. Acele edin!

Kişiye Özel Kutulu 500 Parça Puzzle

uzaktaki sevgili için hediye

Sevgilinize en özel gününde alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisi ona fotoğrafınızı hediye etmek olacaktır. Birlikte çekilmiş fotoğrafınızı puzzle da yaptırabilirsiniz. Daha sonra puzzle parçalarını birleştirmenin keyfini birlikte yaşamanız da mümkün. Sevgilinizin en özel gecesinde birlikte puzzle parçalarını birleştirirken geçireceğiniz zamanlar romantik dolu anlar yaratacaktır. Siz de kız arkadaşınızla mutlu dakikalar ve eğlenceli anlar geçirmek istiyorsanız bu özel puzzle hediyesi çok doğru bir tercih olacaktır.

Film Şeridi Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

uzaktaki sevgiliye hediye

Uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri arasında genellikle romantik olanlar ilgi görmektedir. Film şeridi kupa da en romantik uzak ilişki hediyeleri arasında yer alır. Kupanın üzerine isim yazılarak ve tarih atılarak özelleştirilir. Bunun yanında film şeridinin kareleri içerisinde bulunan her bir resim de sizin gönderdiğiniz resimlerden oluşacaktır. İstediğiniz resimleri göndererek özelleştireceğiniz kupa, porselen malzemeden üretilmiştir. 4 mm kalınlığa sahip olan ürün, beyaz renktedir. Uzaktaki sevgilinize alabileceğiniz en romantik hediyeler arasında yer alan kupa, kişinin yanında taşıyabileceği bir ürün olmasından dolayı sevgilinizin okulda, işte, evde kullanımına uygundur.

Karakalem Kanvas Tablo

uzaktaki sevgiliye manevi hediye

Uzaktaki sevgiliye kargoyla hediye göndermek istiyorsanız, ancak hediyenin ne olacağına karar veremediyseniz, bu seçenek tam size göre! 40 x 60 ölçülerdeki kanvas tablo ile kırılacak ürün göndermenin gerginliğini yaşamadan sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Özellikle kendi evi olan, yurtta kalmayan sevgiliye gönderilerek odasında yer almanızı sağlayacak bu hediye, karakalem çizim efekti ile sanatsal bir anlam taşır. Göndereceğiniz 1 MB büyüklüğündeki fotoğrafın işlenmesi ile oluşturulan hediye, size özel kutusunda ve paketlenmiş halde gönderilir. Ürün, ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına basılmıştır.

Gümüş Kolye Hediyeli Sevgili Sepeti

uzaktaki bayan sevgiliye hediye

Sevgiliye uzaktan hediye göndermek istiyorsanız, sepetler size uygun hediyelerdir. Fiyat aralıkları ve içindekiler değişen sepetlerden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Bahsedilen sepet içerisinde 1 adet ‘ seni seviyorum’ yazılı yastık, 1 adet mini havlu, 1 adet lavanta şişesi, 1 adet pembe peluş anahtarlık, 1 adet seni seviyorum yazılı Nestle çikolata, 100 adet seni seviyorum çünkü kartı, 1 adet kadife kutuda kar tanesi kolye bulunmaktadır. Sepet, içinde bir de süsleme çiçeği bulundurur. Özellikle uzaktaki kız sevgili için gönderilebilecek bu hediye ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Kırmızı Kalpli El Isıtıcısı

uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri

Uzaktaki sevgiliye anlamlı hediye almak isteyenler ve sevgilisi soğuk yerlerde bulunanlar için güzel bir hediye olan bu ürün, 11 x 11 cm büyüklüğe sahiptir. 1 adet sihirli kalp kalıbın içindeki ısınan jelden oluşan ürün, kalbin içindeki ısıtıcı metalin bükülmesi ile ısı yayar. Meydana gelen kimyasal tepkime ile ısı veren ürün, soğuk yerlerde askerlik yapan kişilere gönderildiğinde anlamı artmaktadır. Sizin de sevdiğiniz soğuklardan şikayet ediyorsa, ona hem kullanabileceği, hem de manevi olarak anlamlı bir hediye olarak kalpli ısıtıcıyı gönderebilirsiniz. Ürün, özel kutusu ile gönderilmekte, tarafımızdan hediye paketi yapılmaktadır.

Sevgiliye Özel Bize Dair Her Şey Kitabı

uzaktaki sevgiliye ne hediye alınır

Uzaktaki sevgiliye hediye almak istiyor, ama sevgiliniz için en uygun hediyeyi bulamıyorsanız bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle uzak mesafe ilişkisinin erkek kısmında yer alıyorsanız, sevdiğiniz kadına verebileceğiniz en güzel hediye bu kitap olacaktır. kitap, size boş bir şekilde gönderilir. İçinde ilişkinize ait sorular yer alacaktır. Bu sorulara dilerseniz sevgilinizle beraber, dilerseniz kendiniz doldurarak sevgilinize verebilirsiniz. Hediye, 96 sayfadan oluşacaktır. Sert kapaklı kitap, 120 gram ağırlığındadır. Önceden doldurup hediye ettiğinizde, hediyenin romantikliği artacaktır. Ürün, size özel kutusunda evinize gönderilir.

Yıldönümü Hediyesi Romantik Minyatür Bahçe

uzaktaki sevgiliye kargoyla hediye

Uzakta olan sevgiliye hediye almak, yıldönümü, doğum günü gibi zamanlarda daha da gerekli hale gelmektedir. Sukulent bahçeler, bu konuda imdadınıza koşacaktır. Özellikle sevgilinizin bir ofisi varsa, ofise göndereceğiniz bir minyatür bahçe, sevdiğinizin neşesi halinde gelecektir. Özel tasarım seramik saksıda gönderilecek ürün, 13 cm x 13 cm boyutlara sahiptir. Sukulentlerin bakımının kolay olması, sadece günde 2 saat hava almaya ihtiyaç duymaları gibi etkenler, bitki bakımında iyi olmayan sevgilileri bile minyatür bahçeleri almaya sevk etmektedir. Ürün, organik malzeme kullanılarak üretilmektedir.

Fotoğraf Baskılı Kalp Sihirli Yastık

sevgiliye uzaktan hediye

Uzaktaki sevgiliye hediye göndermek için illa bir sebep olmasına gerek yok! Fotoğraf baskılı yastıklarla sürekli sevgilinizin yanında olmak da mümkün! Göndereceğiniz fotoğrafınızın renkli pullarla yastığın üzerine işlenmesi sonucu oluşan hediye, pulların ters çevrilmesi ile fotoğrafın kaybolması özelliğine sahiptir. Özellikle yurtta kalan sevgililer için uygun olan hediye, evde dekorasyon amacıyla da kullanılabilmektedir. Hediye, %100 sağlıklı baskı ile üretilmiştir. Canlı ve çıkmayan süblime baskı ile uzun bir kullanım ömrü sağlar. Kırmızı ve gold renklerle dikdörtgen biçimindeki yastık, zevkle kullanılacaktır. 40 x 36 cm boyutlara sahip ürün, hediye paketinde gönderilmektedir.

Kişiye Özel Anı Kitabı Fotoğraf Albümü

uzakta olan sevgiliye hediye

Uzakta olan sevgiliye hediye göndermek için hediyenin en romantiğini arayanlar, anılarını taze tutarak sevgilisinin kendisini unutma ihtimalini yok etmek isteyenler… Bu hediye ne için alınmış olursa olsun, uzaktaki sevgilinizin duygulanmasına neden olacaktır. kitap, 20 sayfadan oluşmaktadır. Sizin belirleyeceğiniz 1 adet fotoğraf, metal tabaka üzerine basılarak kapak oluşturulur. 20 adet de sizin belirleyeceğiniz fotoğraf, kitabın içerisine basılır. Fotoğrafların kenarlarına notlar alabilmeniz için 80 adet farklı şekillerde sticker da yanında gönderilecektir. Böylece kitabın son dokunuşlarını da yaptıktan sonra sevdiğinize ister romantik, ister komik hale getirdiğiniz anı kitabınızı takdim edebilirsiniz. Ayrıca yanında kitabın sayfalarına yazabileceğiniz bir de kalem gönderilecektir.

Dans Eden Çift Müzik Kutusu

uızaktaki sevgiliye hediye göndermek

Uzaktaki sevgiliye romantik bir hatıra bırakmak isteyenlerin tercihi olabilecek müzik kutusu, retro sevenlere hitap etmektedir. Eski bir radyonun üzerinde dans eden bir çift şeklinde koordine edilen biblolarla müzik kutusu, önünde de bir çekmece bulundurur. Müzik, çekmece açıldığı an başlar. Özenle gönderilecek ürün, duygusal bir hediye olarak kayda geçmektedir.

Kişiye Özel Baskılı Zippo Çakmak ve Tabaka Seti

uzaktaki erkek sevgiliye hediye

Uzaktaki sevgilinizin zevkleri arasında sigara içmek veya çakmak koleksiyonu yapmak varsa, bu set tam sevgilinize göre! Set, çakmak ve tabakadan oluşmaktadır. Ürün, üzerine yazılacak isimle özelleştirilmektedir. Mat siyah ve mat metal renklere sahip ürün, lazer kazıma yöntemi ile özelleştirilmektedir. Fitil ve çakmak taşı sonradan değiştirilecektir. Ürün, tamamen orijinal parçalardan oluşmaktadır. Bu nedenle ürün, ömrü boyunca garantilidir. Ürünün üzerine ismin yanında tarih de yazılabilmektedir.

8 Fotoğraf Kolajlı Kanvas Tablo

uzaktaki kız arkadaşa hediye

Uzaktaki sevgilinizin sizi daha fazla hatırlaması için en güzel seçenekler arasında yer alan bu tablo ile sevgilinizin evinde baş köşede yer alacaksınız. Seçeceğiniz 8 fotoğraftan kolaj yapılarak oluşturulan kanvas tablo, 9 adet fotoğraf penceresinden oluşmaktadır. Bota kalan bir fotoğraf penceresine adlarınız ve sizin için önemli bir tarih yazılabilmektedir. El yazısı fondu ile yazıları yazılan ürün, dilerseniz 3 ve 5 fotoğraflı olarak da hazırlanabilmektedir. Uzak mesafe ilişkilerinin olmazsa olmazı sevgili resmini en güzel şekilde düzenleyen hediye, özel paketinde elinize ulaşacaktır.

Sevgiliye Hediye Kalp Masa Saati

uzaklarda olan sevgiliye hediye

Uzaktaki sevgilinizin evinde ya da ofisinde sizden bir anı olsun istiyorsanız, bu masa saati bir numaralı tercihiniz olmalıdır. Saat, kalp şeklinde olup üzerine yazılacak isimlerinizle özelleştirilir. Ürün, akrilik malzemeden üretilmiştir. Süblimasyon tekniği ile basılan ürün, resim ve yazılarda asla sararma, silinme yapmaz. Sevgiliniz için hem küçük ve taşınabilir, hem de kaliteli bir ürün almak istiyorsanız, kalp saati tercih etmelisiniz. Ürün, size pilleri ile birlikte gönderilecektir. 12x 12 cm boyutlara sahip ürün, özel paketi ile sizlere ulaşır.

Sevgiliye Hediye Kulplu Çelik Termos

uzaktaki sevgiliye hediye ne alınır

Uzaktaki sevgilinizin soğuklardan şikayet ettiğini duyuyorsanız, bu termos size en uygun hediye olacaktır. uzak mesafe ilişkisi için hediyelerin kriterleri hem kullanılması, hem manevi değere sahip olmasıdır. Hediye olarak alabileceğiniz bu termos, ihtiyacınız olan iki kriteri de karşılar. Sadece soğuk havalar için değil, sıcak havalarda soğuk içecekler için de bu termos kullanılabilmektedir. Termosun içine koyduğunuz her sıvı, uzun süre kendi sıcaklığında kalır. Kolayca açılıp kapanan özel bardağı ile konforlu kullanım sağlayan ürün, özel kaymaz tabana sahiptir. İçi ve dışı paslanmaz çelik olduğundan herhangi bir probleme neden olmaz. Ürün, özel kutusunda ve hediye paketinde sizlere gönderilecektir. Ürünün siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunmakta olup, üzerine isimleriniz yazılarak özelleştirilir.

Sonsuz Aşklar İçin Müzikli Kar Küresi

uzaktaki sevgili için hediye

Uzaktaki sevgilinize minimal ve romantik bir hediye vermek istiyorsanız, bu kar küresi tam size göre! Ürün, 10 cm’lik boyuyla minik ve taşınabilir boyutlardadır. İçinde öpüşen bir çift minyatürü bulunan ürün, altında bulunan kurma kolu ile açılır. Kurma kolunu çevirdiğiniz an müzik başlar. Ürün, özel hediye paketi içinde, korunaklı bir şekilde gönderilir. Ayrıca içinde bulunan kar taneleri, müzikle birlikte dönmeye başlayarak hoş bir görüntü oluşturur.

Tutkulu Aşk 11 Kırmızı Gül Buketi

uzaktaki sevgiliye çiçek

Uzaktaki sevgilinize gönderebileceğiniz, anlamlı bir çiçek buketi olan bu kırmızı güller, sevgilinizin kollarına çok yakışacak! Üründe 11 adet kırmızı gül bulunmaktadır. Bunun nedeni her gülün yılın 12 ayından birini, saatin tekrar etmeyen 12 rakamından birini temsil etmesidir. ama her ikisi için de 1 gül eksik kalıyor değil mi? Eksik kalan bir gülün boşluğunu sevgiliniz dolduracaktır.