Doktor Tasarımlı 14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri - (20 Hediye Fikri)

Doktor Tasarımlı 14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri - (20 Hediye Fikri)

14 Mart Tıp Bayramı ülkemizde yaklaşık olarak bir asırdan bu yana düzenli olarak kutlanıyor. İlk olarak milli mücadele döneminde kutlanmaya başlanması, 14 Mart’ı sağlık emekçileri için çok daha anlamlı kılıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Tıp Bayramı hediyeleri ile sağlık personeli tanıdıklarımızı onurlandırmalıyız. Canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçileri için alacağımız Tıp Bayramı hediyeleri ancak sembolik bir değere sahip olacaktır. Yoksa meslek hayatları boyunca hep kahrımızı çeken doktorlarımızın hakkını gerçekten de kolay kolay ödeyemeyiz.

Dikkatinizi Çekebilir; Doktorlara Özel Tasarım Hediyeler

14 Mart Tıp Bayramı hediyeleri ile sevdiklerimizi bir nebze olsun mutlu etmek ve harcadıkları zorlu mesaiye dair onları motive etmemiz gerekiyor. Tıp Bayramı alınacak hediyeler konusunda bizi genellikle zorlayabiliyor. Tıp Bayramı için hediye seçerken bu kutsal mesleğe gönül vermiş insanların kalbine dokunmak isteriz. Sağlıkta şiddet sorununun ne yazık ki hala gündeme olduğu bir atmosferde onlara olan sevgimizi ve saygımızı en azından aldığımız hediyelere yansıtma isteği içinde oluruz. Tıp Bayramı doktora hediye kategorisinden sizler için bazı önerilerimiz olacak. Listemize öz atmaya ne dersiniz?

14 Mart tarihinde kutlanan tıp bayramı için tıp bayramı hediyeleri listemiz ile karşınızdayız. Doktor yakınıza ya da size iyiliğinin dokunmuş olduğunu düşündüğünüz ilgili hekiminize alacağınız hediyeye, hazırladığımız hediye listemizi inceleyerek karar verebilirsiniz!

Doktora Hediye Tıp Logolu  Led Lamba

tıp bayramı hediyeleri

Tıp bayramı hediyesi, doktor yakını olan ya da geçirdiği herhangi bir hastalık nedeni ile başvurduğu doktordan etkili tedavi alarak hekimine vefasını göstermek isteyen kişiler tarafından sıklık ile araştırılan bir amaca hizmet etmektedir. Bu kapsamda HediyeSepeti olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerden biri olan 3 boyutlu ledzd3 lamba, doktor yakınınıza verebileceğin en güzel 14 mart hediyeleri arasında yer almaktadır.

Ürünün üst bölümü akrilik kırılmaz levhadan üretilmiştir. Alt bölümü ise masif ahşap yapılıdır. Sarı renkli ışığa sahip olan bu lambanın üstüne, ürünü hediye edeceğiniz doktorun bilgileri işlenebilmektedir. Böylelikle ürün tamamen kişisel tasarımlı bir hediyeye dönüşecektir. Led lamba, USB girişine sahiptir. Bu sayede çok rahat bir şekilde şarj olabilir ve hem ofis ortamlarında hem de ev ortamlarında rahatlık ile kullanılabilir.

Doktorlara Özel Ahşap Kalem Seti

14 mart tıp bayramı hediyeleri

Tıp bayramına özel hediyeler kategorisi altında geliştirmiş olduğumuz ürünlerden biri olan özel ahşap kalem seti ürünümüz, her doktorun kullanımına açık olan çok yönlü bir üründür. Ahşap bir kutu içerisinde gönderimini sağladığımız setimizin içerisinde bir adet tükenmez kalem bir adet de roller kalem bulunmaktadır. Hem kalemlerin hem de ahşap kutunun üzerine hediye sahibinin bilgileri işlenebilmektedir. Böylelikle ürün, tamamen doktor yakınınıza uygun bir tasarıma sahip olmaktadır.

Kalemlerin üzerine işlenmiş olan yazılarda, lazer yöntemi kullanılmaktadır. Bu yöntem sayesinde yazılar, daima kalemlerin üzerinde kalacaktır. Ürünün dayanıklılığı, hediye sahibi tarafından sürekli olarak hatırlanmanızı sağlayacaktır.

 İsme Özel Sukulent Naturecube

tıp bayramı hediyesi

14 mart tıp bayramı hediyeleri kapsamında tasarlamış olduğumuz ürünlerden biri olan sukulentimiz, ahşap bir saksıya sahiptir. Ahşap saksı üzerine, hediye sahibine ait olan kişisel bilgiler işlenebilmektedir. Böylelikle ürün doktor yakınızın yaşam alanlarında kendi ismine özel olarak tasarlanmış, manevi özelliği yüksek olan bir hediye olarak yerini almaktadır.

Ahşap saksılı sukulent ürünümüz, sizlere bir adet sulama spreyi ile birlikte teslim edilmektedir. Sukulentin, sprey içine konan dinlendirilmiş su ile haftada iki kez sulanması gerekmektedir. Ayrıca sukulentin sürekli güneş gören bir ortamda konumlandırılması ve günde bir iki kez temiz havaya çıkarılması gerekmektedir.

Doktora Hediye İsim Yazılı  Masaüstü Düzenleyici

14 mart tıp bayramı hediyesi Doktorlar, sağlıklı bir yaşama sahip olabilmek amacı ile başvurduğumuz en önemli kişiler arasında yer almaktadır. Bu hususta mesleklerinin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun farkında olmak hem kendimize hem de etrafımızda yer alan doktorlara yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden biridir. Bu kapsamda doktorlara olan vefamızı gösterebilmek için etrafımızda yer alan doktor yakınlarımıza ya da bizim üzerimizde emeği olan diğer doktorlara yaklaşan tıp bayramı için özel bir hediye almak, onları oldukça mutlu edecektir.

14 mart tıp bayramı hediyesi arayışlarınıza en kaliteli şekilde yanıt veren HediyeSepeti ekibimiz, doktor yakınlarınız için 3 kalemli masa düzenleyici ürününü geliştirmiştir. Ürün, masaüstü organizeri ile birlikte gönderilmektedir. Ürün içerisinde 3 adet mavi renkte yazan tükenmez kalem bulunmaktadır. Organizerin arkasına UV yöntemi aracılığı ile hediye sahibinin kişisel bilgileri işlenebilmektedir. Bu sayede ürün, özellikle ofis ortamlarında doktor masalarında inanılmaz şık ve kaliteli bir görüntünün oluşmasını sağlamaktadır.

Organizerin içine ataş, cep telefonu, cüzdan gibi nesnelerin koyulabileceği 2 adet bölme bulunmaktadır. Ayrıca ürünün içerisinde saat, anahtar, bileklik gibi nesnelerin konulabilmesi için ayrı bir bölme de bulunmaktadır. Ek olarak ürünün, telefon standı olarak da kullanılabilmesi mümkündür.

Doktorlara Hediye İsim ve Unvan Yazılı Renkli Esprili Çorap

tıp bayramı hediye

Tıp bayramında ne hediye alınır?” sorusuna verilecek esprili bir cevap arıyor iseniz bu hediyemiz tam size göre! Yaklaşan 14 Mart tıp bayramı için hazırlamış olduğumuz hediye kategorimizde yer alan ürünlerden biri olan bu renkli çoraplar, doktor yakınlarınıza hediye edebileceğiniz oldukça kaliteli bir üründür. Bu ürün hem uzun süreli kullanımı hem de baskıları ile doktor yakınlarınıza kendilerini iyi hissettirecek ürünler olarak karşınıza çıkmaktadır.

Esprili çoraplarımızın kumaşı, yüzde yüz polyesterdir. Bu kumaş insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etkiye sahip değildir. Ürünün üzerinde kullanılan baskılar, kaliteli baskı yöntemleri aracılığı ile oluşturulmuştur. Bu sayede çoraplar uzun süre kullanılmasına rağmen baskılarda herhangi bir solmaya şahit olmazsınız. Çorap modellerimizin bedeni ise 35 numaradan 44 numaraya kadar uzanmaktadır.

Doktorum Kahve Kupası

14 mart hediye

Gündelik hayatta sürekli olarak bir koşuşturma içerisinde olan doktorlar, uzun süreli nöbetleri ve yorucu iş tempoları neden ile ayakta ve zinde kalmak için bolca kahve tüketmektedirler. Yorgunluklarını bir nebze de olsa kahve içerek atmaya çalışan doktor yakınlarınızın, kahve tüketim zamanlarını keyifli hale getirmek ve gündelik yorgunluklarını mükemmel görselli bir kahve kupası ile atmalarını sağlamak için geliştirmiş olduğumuz kahve kupası ürünümüz, oldukça kaliteli bir malzemeden üretilmiştir. Ürünümüz bu sayede, uzun süreli kullanıma hizmet etmektedir.

Porselen malzemeden üretilmiş olan kahve kupamızın her iki yanı da doktor yakınızın kişisel bilgileri ile süslenmektedir. Bu sayede ürün, tamamen kişiye özel bir formata gelmektedir. Sizler de doktor yakınlarınızın tıp bayramını kutlamak ve onların hayatlarında iz bırakmak istiyor iseniz, internet sitemiz aracılığı ile hızlı bir şekilde ürün siparişi verebilirsiniz.

 Tıp Sembollü Gümüş Kolye

tıp bayramında ne hediye alınır Tüm dünya doktorlarına ithaf edilmiş olan 14 Mart tıp bayramı, doktorlar tarafından oldukça önemsenen bir gün olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle zorlu çalışma şartları altında çalışan ve bazı hastaların şiddetine maruz kalmak zorunda kalan doktorlar için bugünün hatırlanması ve özel bir hediye ile kutlanması, doktorlar için oldukça önemli bir yere sahiptir.

Tıp bayramı hediye arayışları, diğer özel günler için araştırılan hediye seçeneklerinden farklı bir sürece sahiptir. Çünkü bugün de alınan hediyeler doktor yakınları için alınabilecek olduğu gibi üzerimizde emeği olan diğer doktorlara da alınabilmektedirler. Bu neden ile her doktor yakınımız ya da vefamızı göstermek istediğimiz diğer doktorlar için özel olarak hediye seçimi yapılması, kişinin kendini özel hissetmesini sağlayacaktır.

HediyeSepeti ekibi olarak tıp bayramı için özenle hazırlamış olduğumuz ürünlerden biri olan tıp sembollü gümüş kolyemiz, tam da doktor yakınınızın kendisini özel hissetmesi amacına hizmet eden, manevi değeri yüksek olan bir hediyedir. Ürünümüzün üstünde rodyum kaplama kullanılmıştır. Bu kaplama ürün parlaklığının çok uzun süre muhafaza edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca ürünün üzerinde bulunan taşlar, zirkon yapılıdır. Ürün, üretiminde kullanılan bu malzemelerin kalitesi sayesinde oldukça dayanıklıdır.

Açılın Ben Doktorum Kahve Kupası

tıp bayramı doktor hediye HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerden yalnızca birisi olarak karşınıza çıkan “açılın ben doktorum” yazılı kahve kupamız, 14 Mart tıp bayramı kutlamalarınız için tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerimizden biridir. Bu ürün, esprili baskısı ve baskı için kullanılan yöntemin kalitesi sayesinde uzun süreli kullanımı garanti etmektedir.

Kahve kupası ürünümüz porselen malzemeden üretilmiştir. Ürünün rengi ise beyazdır. Ayrıca ürününün üzerine, kupayı hediye edeceğiniz doktor yakınınızın kişisel bilgileri işlenebilmektedir. Ürün bu sayede sadece yakınınız için tasarlanmış, özel bir ürüne dönüşmektedir. Ürünün özelliği, yakınınızın her kahve içişinde aklında sizin olmanızı sağlayacaktır.

Tıp Logolu Kişiye Özel Littmann Steteskop

tıp bayramına özel hediyeler

Doktorların iyi bir steteskopa sahip olması, mevcut hastalıkların seyri ve henüz tanısı konmamış yeni hastalıkların doğru bir şekilde teşhis edilmesi açısından oldukça önemlidir. Steteskoplar, vücudun görünmeyen yerlerinde bulunan hastalık semptomlarının değerlendirilmesi sürecinde büyük bir role sahiptirler. Bu kapsamda doktorların meslekleri içerisinde sahip olacakları kaliteli bir Steteskop, meslek içi hata payının en aza indirilmesi açısından oldukça önemlidir.

Çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılacak olan steteskopların yapıları farklıdır. Çocuk hastalar, yapıları gereği daha hassastır ve iç organlarının yetişkinlere göre daha dikkatli gözlemlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kaliteli bir steteskop, çocuk hastalıklarının değerlendirilmesi aşamasında oldukça önemli bir yere sahiptir.

Yaklaşan tıp bayramı için doktor yakınlarınıza ya da diğer doktor tanıdıklarınıza alabileceğiniz en özel ve en kullanışlı hediye, onların imzalarını taşıyan bir steteskoptur. Bu kapsamda HediyeSepeti ekibi olarak satışa sunmuş olduğumuz tıp logolu, Littmann patentli steteskop ürünümüz, aradığınız kaliteli steteskop ile sizleri buluşturmaktadır.

Littmann steteskop, iki farklı kulaklık formuna sahiptir. Birinci tip kulaklık yetişkinler, ikinci tip kulaklık ise çocuklar üzerinde kullanılabilmektedir. Ürünün bu özelliği, her yaş grubundan insanın hastalık seyrinin değerlendirilmesi açısından oldukça önemli bir özellik olarak karşınıza çıkmaktadır.

Steteskop kulaklığının iç kısmına, ürünü hediye edeceğiniz doktor yakınınızın kişisel bilgileri işlenebilmektedir. Bu işleme, doktor yakınınızın kendi imzasını taşıyan bir hediyeye kavuşmasını sağlaması sebebi ile oldukça özel bir anlama hizmet etmektedir. Ürünün diğer teknik özellikleri ise şu şekildedir:

  • Metrik diyafram ağırlığı: 82 g
  • Metrik diyafram çapı: 4,3 cm
  • Diyafram teknolojisi: İki taraflı
  • Diyafram malzemesi: Cam elyaf/ Epoksi
  • Kulaklık malzemesi: Anotlanmış alüminyum/ Geniş çaplı havacılık alaşımı
  • Garanti süresi: 5 yıl

Kişiye Özel Kristal 16 GB USB Bellek

tıp bayramı özel hediyeler

Doktorlar, sürekli olarak bilimsel gelişmeleri takip ettikleri ve kendi alanları ile ilgili yeni çalışmalar yaptıkları için yanlarında çoğunlukla USB bellek taşımaktadırlar. Bu kapsamda kullanılan USB belleklerin hafızası çok çabuk dolmakta ve bu neden ile yeni bir USB alma ihtiyacı hissedilmektedir.

Yaklaşan 14 Mart tıp bayramı için doktorlara alınacak en işlevsel hediyelik ürünlerden biri HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz 16 GB’lık hafızaya sahip olan USB bellektir. Basit gibi görünen ancak yakın çevrenizde bulunan doktorların oldukça işine yarayacak olan bu ürünün üzerine, hediye sahibinin kişisel bilgileri de işlenebilmektedir. Bu sayde girilen ortamlarda USB belleğin kaybolması ya da başka birinin USB belleği ile karışması mümkün değildir. Ayrıca ürünün bu özelliği mükemmel bir prestij göstergesi olarak değerlendirilebilmektedir.

HediyeSepeti’nin internet sitesi aracılığı ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz USB bellek ürünümüz, kristal şeffaf yüzeyden imal edilmektedir. Ürünün bu tasarım özelliği oldukça şık bir görünümün ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Kulak Burun Boğaz Doktorlarına Kahve Kupası

tıp bayramı doktora hediye

Doktorların, gündelik hayatlarında dinç kalabilmeleri ve yoğun çalışma şartları altında daha efektif olabilmeleri için sürekli olarak uyarıcı etkisi bulunan kahveyi tüketmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda kalabalık hastane ortamında kendine özel bir kupasının olması, doktorun çalışma ortamında işini oldukça kolaylaştıracak olan bir etkendir.

2 hafta sonra kutlanacak olan 14 Mart tıp bayramı için kulak burun boğaz doktoru olan yakınlarınıza ya da sizin için önemli bir yere sahip olan kendi kulak burun doktorunuza, HediyeSepeti olarak kulak burun boğaz doktorları için özel olarak geliştirmiş olduğumuz kahve kupasını hediye ederek, hediye sahibinin ilgisini çekebilirsiniz. Ekibimiz tarafından tasarlanmış olan bu ürünün üzerine, hediye sahibinin kişisel bilgileri de işlenebilmektedir. Bu özellik, hediye sahibi doktorun kendisini özel hissetmesini ve hediyeyi veren kişi olarak sizin, her kahve yudumunda hatırlanmanızı sağlayacaktır.

HediyeSepeti internet sitesi aracılığı ile kolaylıkla siparişini verebileceğiniz kulak burun boğaz doktoru kahve kupamız, şu özelliklere sahiptir:
  • Malzeme: Seramik
  • Dışı beyaz, içi ve kulpu renkli
  • Dışı baskılı ve isim işlemeli
  • Yükseklik: 9,5 cm
  • Çap: 8,5 cm
  • Kırmızı, sarı, siyah, mavi, turuncu ve mürdüm renk seçenekleri

Sakin Ol Champ Tasarımlı Esprili Not Defteri

tıp bayramı doktora alınacak hediye Gündelik hayatta yoğun bir tempo içerisinde çalışan doktorlar, bazı zamanlarda 36 saat boyunca hastane dışına çıkamamaktadırlar. Bu kadar yoğun bir çalışma hayatına sahip olan ve gün içerisinde yüzlerce hastaya bakmaktan sorumlu olan doktorların hem kendi hayatları hem de iş hayatları ile ilgili birçok şeyi akıllarında tutmaları imkansızdır. Bu neden ile doktorlar çoğunluk ile kendileri için önemli olan olayları ya da ufak hatırlatmaları, not etme gereksinimi duyarlar. Tam da bu yüzden doktorlara verilebilecek en güzel hediyelerden biri, not defteridir.

Dünya doktorları tarafından ortak olarak kutlanan günlerden olan 14 Mart tıp bayramı için doktor yakınlarınıza ya da vefanızı göstermek istediğiniz kendi doktorlarınıza, bu özel günü kutlamak amacı ile gündelik hayatta ki yazılarını ya da hatırlatmalarını not edebilecekleri, mükemmel tasarımlı HediyeSepeti not defterini hediye edebilirsiniz. Esprili bir tasarıma sahip olan ürünümüz, hediye sahibini hem tebessüm ettirecek hem de her not aldığında sizleri hatırlamasını sağlayacaktır.

HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumu Sakin Ol Champ tasarımlı not defterimizin özellikleri şu şekildedir:
  • Boyut: 13x 21 cm
  • Yaprak sayısı: 100
  • Çizgili
  • Her sayfanın sağ üst kısmında, tarih yazmak için ayrılmış özel alan
  • Dış yüzeyinde defter yapraklarını sabitleyecek olan lastik

Tıp Bayramı Hediyesi Kupa Bardak Altı Seti

tıp bayramında doktor arkadaşa hediye

14 Mart tıp bayramını kutlamak istediğiniz doktor yakınlarınıza ya da çevrenizde yer alan diğer doktorlara hediye edebileceğiniz kupa ve kupa altı setimiz, hediye sahibinin kişisel bilgileri işlenerek kişiselleştirilebilmektedir. Ürün bu özelliği ile hediye sahibine kendisine özel hissettirmek ile birlikte, sizin de her yudumda hatırlanmanızı sağlayacaktır.

İnternet sitemiz aracılığı ile hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz ve aynı hızda sipariş edebileceğiniz kupa ve bardak altı setimizin özellikleri şu şekildedir:

  • Yükseklik: 9,5 cm
  • Çap: 8,5 cm
  • Bardak altlığı boyutu: 9,5x 9,5 cm
  • Bardak altlığı malzemesi: Ahşap
  • Kupa malzemesi: Porselen
  • Kupa kalınlığı: 4 mm

Bilge Doktorlara Hediye Esprili Not Defteri

14 mart doktor hediye

Tıp bayramını kutlamak istediğiniz doktor yakınlarınızın ya da kendi doktorlarınızın işine en çok yarayacak hediyelik ürünlerden biri, not defteridir. Bu kapsamda HediyeSepeti ekibi olarak, tıp bayramı doktora hediye başlığı altında geliştirmiş olduğumuz not defterimiz, esprili bir tasarıma sahiptir. Hayatlarının her alanında bazen alaycı bazen ise ciddi şekilde bilgelik söylemlerine maruz kalan doktor yakınlarınıza hediye edebileceğiniz ürünümüzün özellikleri şu şekildedir:

  • Defter ölçüsü: 13x 21 cm
  • Yaprak sayısı: 100
  • Dış yüzeyinde defter yapraklarını sabitleyecek olan lastik
  • Çizgili
  • Her sayfanın sağ üst kısmında, tarih yazmak için ayrılmış özel alan

Doktor Sevgiliye Kişiye Özel Çelik Termos

tıp bayramı için hediye Doktor sevgilinizin 14 Mart tıp bayramını kutlamak için tercih edebileceğiniz ürünlerimizden biri olan çelik termos ürünümüzün üzerine, hediye sahibinin kişisel bilgileri işlenebilmektedir. 12- 16 saat aralığında sıcak ya da soğuk tutma özelliğine sahip olan bu ürün, insan sağlığına olumsuz etki etmeyecek malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca ürün, 500 ml kapasiteye sahiptir. Bu özelliği ile ürün, gündelik hayat içerisinde ki sıcak içecek ya da soğuk içecek ihtiyacının karşılanması için yeterli kapasiteye sahiptir.