Kişiye Özel Tasarım Hediyeler - 15+ Tasarım Hediye Fikri

Kişiye Özel Tasarım Hediyeler - 15+ Tasarım Hediye Fikri

Tasarım hediyeler sevdiklerinize ne kadar değer verdiğinizi en iyi şekilde ifade edebilmeniz için son derece özel bir tercih oluşturuyorlar. Bu hediyeler ile birlikte yakınlarınızı mutlu edebilir ve onların şimdiye kadar aldıkları en ayrıcalıklı hediyeleri almasını sağlayabilirsiniz. Çünkü her hediye özel anlamlar taşıyarak mutluluk sunsa da özellikle özel tasarım hediyeler çok daha büyük anlamlara sahiptirler. Bu bakımdan sevdiklerinizi mutlu etmek için tamamen kendileri için tasarlanacak olan hediyeleri seçerek sevginizi ve verdiğiniz değeri doğrudan ifade edebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir: Kişiye Özel Hediyeler

Özel olarak tasarlanan hediyeler sevdiklerinizin çok hoşuna gidecekleri gibi aynı zamanda şimdiye kadar aldıkları en değerli hediyeleri de oluşturacaktır. Özellikle sevgiliniz ya da eşiniz için özel tasarlanan hediyeler ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi göstermeniz için büyük bir katkı sunmuş olacaklar.

Karakalem Tasarımlı Kanvas Tablo

tasarım hediyeler

Özellikle eşiniz ya da sevgiliniz için romantik ve aşk dolu bir hediye vermek için tercih edeceğiniz bu özel tablo, birlikte geçirdiğiniz en özel ve mutlu anların özel yöntemler ile karakalem haline gelmesini içerdiği için son derece ayrıcalıklı bir hediye tercihi yaratacaktır. Sevgiliniz ya da eşiniz için birlikte geçirdiğiniz anların karakalem haline getirilmesini içeren bu özel tasarım tablo, tamamen kişiye özel olacağı için onların çok mutlu olmalarını sağladığı gibi aynı zamanda şimdiye kadar almış oldukları en değerli hediyelerden birisi anlamına gelecektir. Yüksek baskı kalitesi ile birlikte seçilmiş olan fotoğrafların gerçekçi karakalem tasarımları ile hazırlanan hediye başta sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü gibi günler için doğru bir hediye olurken sadece bu özel günler için değil sıradan bir günü de özel hale getirmek için doğru tercih yaratıyor. Sadece sevgiliniz ya da eşiniz için değil başta arkadaşlarınız da olmak üzere onların fotoğraflarını tercih ederek onlar için de özel bir hediye yaratabilir ve böylece sevdikleriniz için vermiş olduğunuz değeri yakından göstererek değerli ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Kalp Kolaj Romantik Anlar Kanvas Tablo

özel tasarım hediyeler

Kişiye özel tasarım hediyeler özellikle sevgiliniz için çok daha önemli olmaktadır. Çünkü onun mutluluğunu sağlamak için herkesten farklılığını ortaya koyabilmeniz önemlidir. Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz romantik anların özel bir şekilde bir araya getirilmiş olduğu bu özel kolaj tablo ile birlikte sevgi dolu bir hediye hazırlayabilir ve her zaman mutluluğunuzun göz önünde olmasına yardımcı olabilirsiniz. Özel ve sevgi dolu tasarımı ile birlikte sevgiliniz ile yaşamış olduğunuz anlara en uygun şekilde karşılık yaratacak olan bu özel tablo, birlikte yaşadığınız anların titiz ve sevgi dolu bir ifadesi olduğu gibi aynı zamanda özel tasarımı sayesinde de bulunduğu ortama son derece özel bir görünüm katacaktır. Doğal dokulu tasarımı sayesinde de yüksek kalite sergileyerek her zaman sevginizin ifadesi olarak görülmeye devam edecek, yeni mutluluk anlarınızın da oluşmasını sağlayacaktır.

Kapsül Şişeli Mini Puzzle

kişiye özel tasarım hediyeler

Sevgiliye tasarım hediyeler vermek için bu özel yapboz harika bir imkân yaratıyor. Seçmiş olduğunuz fotoğrafın üzerine yüksek baskı kalitesi ile basılacağı bu özel yapboz ile birlikte sevgilinize harika bir hediye vermeniz mümkün hale gelirken aynı zamanda onunla birlikte çok keyifli anlar da yaşayabilirsiniz. Sevgili olmak her zaman en özel ve ayrıcalıklı hediyeleri gerektirdiği için sevgiliniz için tasarlanacak olan bu yapboz ile beraber onunla ne kadar mutlu olduğunuzu ifade edebilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Özel boyutları ile birlikte her zaman pratik şekilde yapbozu yapmayı sağlayacak olan bu özel hediye üzerine sevgilinizin fotoğrafını bastıracağınız gibi birlikte geçirdiğiniz ve mutluluğunuzu ifade eden fotoğraflara da yer verebilirsiniz. Bunun yanında sevgilinizin çok sevdiği bir resmi de bastırarak yine ona özel bir hediye tercihinde bulunmanız mümkün hale geliyor.

French Pressli Çelik Termos

sevgiliye tasarım hediyeler

Özel tasarım doğum günü hediyeleri özellikle sevdiklerinizin doğum gününü en iyi şekilde kutlayabilmeniz için büyük bir öneme ve değere sahiptir. Sevdiklerinizin başta doğum günü olmak üzere onlara son derece dikkat çekici ve kullanışlı hediyeler vererek ayrıcalıklı bir doğum günü kutlaması yapmak istiyorsanız bu özel termos doğru tercih olacaktır. Sevdiklerinizin isminin üzerine özel yöntemler ile çıkmayacak şekilde yazılması ile çok daha ayrıcalıklı ve özel bir hale gelen bu termos, yapısı itibariyle içeceklerin ideal sıcaklıkla kalmalarına yardımcı olmaktadır. Bunun yanında iç ve dış kısmının paslanmaz çelik olması da termosu çok daha sağlıklı bir hale getirdiği gibi aynı zamanda içeceklerin tatlarının bozulmasının da önüne geçmektedir. Tüm bu özellikleriyle sevdiklerinize özel bir hediye olacak termos pratik ve ergonomik tasarımı sayesinde de özel bir kullanım imkânı yaratarak sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu oluyor.

Fotoğraf Baskılı Ahşap Kapaklı Albüm

tasarım hediyeler sevgiliye

El tasarımı hediyeler özellikle sevgiliniz ya da eşiniz için sürprizler yaratmak için son derece özel anlamlar içermektedir. Sevgiliniz ya da eşiniz için onun çok mutlu olacağı ve her zaman kendisine verdiğiniz değeri anlamasına yardımcı olacak bir hediye için tercih edeceğiniz bu özel albüm mutluluk anlarınızın ne kadar çok olduğunu ifade etmeniz için doğru bir tercih olacaktır. Mutluluğunuzun ne kadar çok olduğunu gösterecek olan fotoğrafların içinde olacağı albüm böylece sevgilinizin ya da eşiniz ile yaşamış olduğunuz mutluluğunun değerini de en iyi şekilde gösterecektir. Aynı zamanda eşsiz bir yıldönümü hediyesi olan albüm, geçen yılların ne kadar sevgi ve mutluluk ile geçtiğini ifade etmeniz için de size özel bir fırsat sunarken tamamen sizlere özel olarak tasarlanan yapısı sayesinde de çok anlamlı ve değerli bir hediye olacaktır.

Fotoğraf Baskılı Mesajlı Kupa

değişik tasarım hediyeler

Sevgiliniz için tercih edeceğiniz her hediye onu mutlu edecek olsa da tamamen onun için tasarlanmış hediyeler kendisinin daha da mutlu olmasına yardımcı olacaktır. Bu bakımdan bu özel baskıya sahip olan mesajlı kupa sevgi ifadelerinizin her yudumda hatırlanmasını sağladığı gibi aynı zamanda sevgilinizin şimdiye kadar aldığı özel hediyelerden birisi olmasını da sağlayacaktır. Üzerine yüksek baskı kalitesi ile birlikte sevgiliniz ile çektirdiğiniz fotoğrafın da basılacağı kupanın diğer yüzünde de sevgiliniz için tercih edeceğiniz mesaj yer alacaktır. Tüm bu özellikleri ile birlikte sevgilisini çok mutlu etmek isteyenlere hitap eden kupa yapısı itibariyle ergonomik ve sağlıklı bir kullanım da sunmaktadır. Ergonomik tutma kolaylığı ile birlikte rahatlıkla istenen içeceklerin tüketilmesini mümkün hale getiren kupa, bu sayede evde ya da ofiste her zaman sevgilinizin özel hediyesini kullanmasını da mümkün kılıyor. Porselenden yapıldığı için de her yudumda sağlık sunarken aynı zamanda yüksek baskı kalitesi silinme ya da solmalara karşı da dayanıklılık gösteriyor.

Ahşap Görünümlü Duvar Saati

tasarım doğum günü hediyeleri

Kadınlara ve erkeklere özel tasarım hediyeler her zaman büyük bir mutluluk yaratmaktadır. Özellikle sevgililer için birbirlerine özel hediyeler almak onların ne kadar değerli olduklarını daha iyi anlamalarını sağladığı gibi bir taraftan da mutluluk anlarının daha da çok artmasını sağlamaktadır. Sevgililer birbirleri ile geçirdikleri zamanın hiç bitmesini istemeseler de günlük yaşam devam ettiği için zaman akışı da sürmektedir. Bu zamanın en iyi şekilde ölçülmesini sağlayacak olan duvar saati özel tasarımı ile birlikte mutluluğunuzun ifadesi olacak ve sevgilinizin her saate baktığı anda onun sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Özellikle uzakta olan sevgililerin bir araya gelmelerine ne kadar zaman kaldığını ölçmeleri için çok yararlı olacak bu özel tasarım duvar saati yüksek baskı kalitesi ile birlikte kullanıldığı ortama da şık ve ayrıcalıklı bir görünüm katacaktır. Sevgili olmak her zaman en güzel ve özel hediyeleri gerektirdiği için bu özel duvar saati seçmiş olduğunuz mutluluk fotoğraflarının yansımasını içerecek ve bir taraftan da mutluluğunuzun daha da artmasına imkân tanıyacaktır.

Kişiye Özel Kolajlı Hediye Ahşap Foto

farklı tasarım hediyeler

Başta sevgiliniz olmak üzere yakınlarınız için özel tasarım hediyeler vererek onların kendilerini çok değerli hissetmelerini sağlamak istiyorsanız bu özel ürünü tercih edebilirsiniz. Özellikle sevgilisi için en güzel hediyeyi arayanlar için doğru bir hediye anlamı taşıyacak olan bu hediye ile birlikte sevgilinizle geçirmiş olduğunuz en mutlu ve özel anları özel bir kolaj haline getirerek ona hediye verebilir ve kendisi ile ne kadar mutlu olduğunuzu bir kez daha ifade edebilirsiniz. Dilerseniz bir hikaye yaratmak için aynı olaya ait olan fotoğrafları seçebilir, dilerseniz farklı anların mutluluklarının yansıtılması için fotoğrafları farklı zaman dilimlerinden seçebilirsiniz. Her durumda sevgilinizin çok hoşuna gidecek olan hediyesi, onunla birlikte ne kadar mutlu olduğunuzun özel bir ifadesi olarak büyük bir mutluluk yaratacak ve çalışma masası başta olmak üzere dilediği her yerde bu özel hediyeyi kullanmasını sağlayacaktır. Yüksek baskı kalitesi ve çıkmayan yapısı ile birlikte tıpkı aşkınız gibi ölümsüz bir görünüm taşıyacak olan ahşap foto şık tasarımıyla da sevgilinizin ayrıca beğenisini kazanacaktır.

100 Dilde Seni Seviyorum Kanvas Tablo

romantik tasarım hediyeler

Özel tasarım ev hediyeleri tercih ederek sevgilinizi ya da eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için bu özel kanvas tabloyu tercih edebilirsiniz. Sevgili olmak demek her zaman en büyük sevgiye sahip olmak ve tüm sevginizi sevgiliniz için göstermeniz anlamına gelmektedir. Çünkü sevgiliniz sizin yaşamdaki tek yaşam kaynağınız ve dayanağınızdır. Onunla birlikte kötü zamanlardan daha kolay geçerken, mutlu anlar da çok daha büyük mutluluklar ile geçmektedir. En önemlisi ise mutlu anların oluşumunu sevgiliniz ile birlikte olmak sağladığı için onun yaşamınızda sadece var olması bile harika duygular hissetmenize neden olur. Bu duygularınız büyük bir sevgi kaynağı oldukları için onu ne kadar çok sevdiğinizi ifade etmeniz için bu özel kanvas tabloyu kullanabilirsiniz. Tam 100 dilde seni seviyorum ifadesini içererek farklı dillerde de sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlatmanıza yardımcı olan tablo, bu değerli ve sevgi dolu yapısıyla büyük ve özel bir mutluluk yaratarak sevgilinizin sizi daha çok sevmesine ve onu ne kadar çok sevdiğinizi de anlamanızı sağlayarak son derece özel bir hediye anlamı taşıyor. Başta sevgililer günü olmak üzere yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerin yanında sıradan bir günü de sevgi ile geçirmeniz için katkı sunuyor.

Fotoğraflı Puzzle Çikolata

tasarım doğum günü hediyeleri

Doğum günleri insanların yaşamındaki en önemli günlerin başında gelir. Özellikle doğum günlerinin önemini daha da pekiştiren durum ise yaşamınızdaki insanların dünyaya gelmeleri ve onların varlıklarının size etki etmesi olmaktadır. Bu bakımdan sevdiklerinizin doğum günlerini çok özel bir şekilde kutlamak büyük bir gereklilik olup aynı zamanda onların da beklentilerini karşılamak anlamına gelmektedir. Yaşamınızdaki sevdiklerinizin doğum gününü tatlı ve sevgi dolu bir şekilde kutlamak için özel olarak tasarlanacak bu yapboz çikolatayı tercih edebilirsiniz. Başta sevgiliniz, eşiniz ve arkadaşlarınız olmak üzere doğum günü kutlaması yapmak istediğiniz tüm yakınlarınızın çok hoşuna gidecek ve şimdiye kadar aldıkları en tatlı doğum günü hediyesi olacak bu özel çikolata ile birlikte onların doğum günleri için de harika bir seçim yapmış olacaksınız. Hediyenin içerisinde bulunan leziz çikolatalar yakınlarınızın doğum gününü tatlılık ile geçirmelerini sağlarken aynı zamanda her bir karede yer alan farklı fotoğraf ve mesaj sayesinde de doğum günü kutlamak çok daha ayrıcalıklı bir hale geliyor. Bu sayede özel bir hediye ile sevdiklerinizin doğum gününü kutlamak mümkün olurken onlar için şimdiye kadar aldıkları en tatlı hediyeyi de vermiş olabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Mini Ahşap Foto

sevgili için tasarım hediyeler

Özel tasarım hediyeler kadın ve erkekler için son derece özel anlamlara sahiptirler çünkü bu hediyeler ile birlikte hediye verdiğiniz yakınlarınız kendilerini daha ayrıcalıklı hissedeceklerdir. Özellikle sevgiliniz için başta özel günler olmak üzere ayrıcalıklı hediyeler tercihinde bulunmak istiyorsanız bu özel ahşap foto sevgilinizi çok sevindirecektir. Sevgili olmak her zaman özel duygulara sahip olmak anlamına geldiği için sevgiliniz için tercih edeceğiniz bu özel hediye onu ne kadar çok sevdiğinizi ifade edebilmeniz için yararlı olurken aynı zamanda da mutluluğunuzun özel yöntemler ile ahşap üzerine işlenmesi de mutluluğunuzun tıpkı sevginiz gibi ölümsüz bir hale gelmesine yardımcı oluyor. Tüm bu özellikleri ile birlikte hediye sevginiz ve sevgiliniz için ayrıcalıklı ve değerli anlamlar taşıyor.

Harf Baskılı Porselen Kupa Bardak

erkeğe tasarım hediyeler

Değişik tasarım hediyeler vererek sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız farklı tasarım hediyeler arasında öne çıkan bu özel kupa bardak tercih ederek sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Tamamen hediye vereceğiniz sevdiğinizin ismine özel olarak tasarlanacak olan kupa bardak bu özelliği ile birlikte sevdiklerinizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda evde, ofiste ya da okulda her zaman içeceklerini rahatlıkla içmelerini de mümkün hale getirecektir. Özel tasarlanmış hediyeler vermek sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel ve zarif yöntemi olduğu için özellikle özel günlerde tercih etmek de hediyenin değerini ve anlamını çok daha ayrıcalıklı kılacaktır.

Fotoğraf Baskılı Ajanda

tasarım hediyeler değişik

Sevgiliye en mutlu anların her zaman mümkün olduğunu göstermek ve günlük planlarını en iyi şekilde yapmasını sağlayabilmek için tercih edeceğiniz bu özel ajanda, şık ve dikkat çekici tasarımı sayesinde sevgilinizi çok mutlu ettiği gibi aynı zamanda günlük işlerinin de daha pratik ve rahat şekilde yapılmasına yardımcı olacak. Üzerinde yer alan yüksek kalitedeki fotoğraflar ise ajandayı kullanmayı daha ayrıcalıklı bir hale getirmiş olacaklar.

Dekoratif Standlı Gece Masa Lambası

tasarım hediye

Sevgili olmak her zaman başka insanlardan ayrılmak demektir. Çünkü sevgili olmak, yaşamda var olma sebebinin bulunması, yaşamaktan güç ve mutluluk almak, yan yana geçirilen her anın değerli olması anlamına gelmektedir. Bu bakımdan sevgiliniz sizin için dünyadaki en değerli kişi olduğundan ona özel hediyeler vererek sürprizler yapabilirsiniz. Kadın ve erkeğe tasarım hediyeler arasında özel görünümü ile dikkat çeken bu özel masa lambası başta sevgilinizi mutlu ederek ona ne kadar sevgi duyduğunuzu ifade edecek ve sevginizin ışığını her zaman aydınlık kılacaktır.