En Romantik Sevgiliye Yılbaşı Mesajları - Sevgiliye Yeni Yıl Mesajı

En Romantik Sevgiliye Yılbaşı Mesajları - Sevgiliye Yeni Yıl Mesajı

Dikkatinizi Çekebilir ► Romantik Yılbaşı Hediyeleri

Sevgili, yaşamayı anlamlı kılan, güzel duyguların vücut bulmuş hali… Sevgili, aşkın en somut hali… Birlikte geçirilen vakitlerin her zaman son derece anlamlı olması ve her koşulda güzel duygularla birlik olunması sevgiliyi dünyanın en özel varlığı kılıyor. Sevmek ve sevilmek şu dünyada yaşamaya değer en kıymetli duygularken bu duygulara karşılık bulmak ve güzel bir birliktelik yaşamak da insanı çok mutlu ediyor. Bütün günlerin birlikte geçmesi arzulanıyor, acısıyla tatlısıyla her koşulda kayda değer anılar biriktiriliyor.

Sevgili ile geçirilen özel günlerin daha romantik ve akılda kalıcı olması istenir. Yeni yıl geldiğinde yeni başlangıçlar da beraberinde geliyor. Yılbaşı kutlamasında sevgiliyi mutlu etmek güzel bir söze, bir anlamlı gülüşe ve sıcak bir ortama bakıyor… Birlikte en güzel dileklerle girilen yeni yıl kutlaması için sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları sizler için burada!

Sevgiliye Özel Yeni Yıl Mesajları

Yılbaşında sevgiliniz için en güzel mesajları göndererek, sevgilinizin yeni yılda da kalbini çalabilirsiniz. Sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları ile yeni yıldan en güzel beklentinizi, sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Hayatınızın aşkı için yeni yıl akşamı, saat tam 00.00’da bir telefon mesajı ile onu düşünerek yeni yıla girdiğinizi gösterebilir, ya da ona gönderdiğiniz hediye üzerine bu mesajları yazdırarak romantizminizi konuşturabilirsiniz. Mesafe ilişkisi yaşayan, uzaklıktan şikayetçi sevgilileri bir araya getiren mesajları sizler için derledik!

  • Yeni yılda da seninle her anın tadını çıkarmak en büyük dileğim. Mutlu yıllar bal sevdiğim!
  • 2024, seninle başladığı için şimdiden en güzel yıl. Seni çok seviyorum, bizim için mutlu yıllar diliyorum.
  • Her yılbaşı seninle daha da özel. Yeni yılda da yan yana olmak için sabırsızlanıyorum. Mutlu yeni bir yıl bizimle olsun!
  • Yeni yılda seninle daha çok anı biriktirmek için sabırsızlanıyorum. Seninle her şey çok daha güzel. 2024 bizim yılımız olsunç
  • Seninle geçen her yıl bir öncekinden daha güzel. 2024 de böyle olsun. Mutlu yıllar, canım!
  • Diğer yarım, sevgilim. Senden uzakta girdiğim yeni yıla, yanımda kaldığın sabahlarla uyanmak istiyorum. Senden uzakta başladığım seneyi, yanında sonlandırmak istiyorum. Senden ayrı soldurduğum çiçeği, yanında büyütmek istiyorum. Seni seviyorum hayatımın anlamı. Mutlu yıllar.
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Canıma can katan sevgilim, mutluluk sebebim. Yeni seneye iyi ki varsın diyerek Her anımda yanımda olduğun için duyduğum minneti öyle derinden hissediyorum ki, her saniyemde göğe bakıp şükrediyorum. Seni düşündüğüm sene, seni yaşayarak sonlansın. Seni çok seviyorum.
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Aklımda ismin, gözlerimde yüzünle bu yeni yılda da seni anıyorum. Bir yıl daha adını anarak, ismini bularak geçti. Bana bu yıl yaşattığın duyguların tarifi yok sevgilim. Her saniyemde imzanın olacağı bir yıl olsun. Mutlu yıllar.
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Birlikte adımızı yan yana yazacağımız, her anımızda göz göze bakacağımız, nefes alırken diz dize duracağımız bir yıl olsun. Seni seviyorum her şeyim. Mutlu yıllar!
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Yanımda olmadığın zamanın boşa geçtiğini düşündüm hep. Yan yana olmadığımız anlarda içim sızlar bu yüzden. Şimdi tüm aşıklar, sevdiklerinin gözlerinin içinde kendi yansımalarını görürken, ben senin kokuna bile hasret kaldım. Bu gece gördüğün her yıldız için seni seviyorum diyorum sevgilim. Bu gece, gireceğimiz en güzel yılın başlangıcı olsun. Mutlu yıllar!
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Yanındayken nefesini hissetmenin cezası, uzağında kokunu özlemekmiş. Uzağımda özlediğim en güzel kokumsun. Bu yıl, bizim yılımız olsun. Mutlu yıllar sevgilim!
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Nefesim, nefes alma sebebim! Bu yıl, sensiz alacağım son nefeslerim olsun. Bundan sonra yanımda ol, kokun üzerime sinsin. Seni çok seviyorum mutluluğum!
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Yeni yılda yanımda olacak olmanın hayaliyle bu gece seni düşlüyorum. Yeni yıla senin hayalini kurarak gireceğim. Bu yıl, bizim yılımız olsun sevgilim.
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Aşkın en güzel hali, gözlerimin önünde yüzünle gökyüzüne bakıyorum. İyi ki var oldun benim için hep. Bu yıl da öyle olacaksın. Nice mutlu yıllarımız olsun.
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Her yeni yıl, yeni bir başlangıç, yeni ve taze umutların, gitgide artan sevgilerin habercisidir. 2023 yılı da böyle olsun sevgilim. Mutlu yıllar…
sevgiliye yılbaşı mesajları
  • Ben biliyorum ki yeni yılda da yine seninle olduğum sürece hep renkli ve gülümseten anılar biriktireceğim. Ben biliyorum, seni ömrümün sonuna dek aynı aşkla seveceğim. İyi seneler sevgilim.
sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları
  • Beni sakın bırakma. Ben sensizken gülemiyorum anılara… Beni sakın bırakma. Ben sen olmadan yaşayamıyorum anlasana. Beni elimden kavra, gözlerime bak ve o güzel gülüşünle ısıt yine içimi. Yeni yıla adım atarken yine yanımda ol, yine benimle ol, yine tüm hücrelerime dol aşkım… Beni sensiz bırakma.
sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları
  • Sen sevginin en güzel hali, mutluluğun vücut bulmuşu. Sen gözlerimin her an aradığı, zorlanmadan çıktığımsın engelli her yokuşu… Sen benim biricik sevgilim, dünyamın ışıklarla doluşu. İyi ki seninleyim, ‘keşke’siz bir yeni yıl için yine gülsene bana doğru. Mutlu yıllar aşkım!
sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları

Sevdiğiniz kişiler için farklı hediye arayışlarına girdiğiniz özel günler için ne kadar yaratıcı olabilirseniz, karşıdaki kişiden ona göre dönüşler almanız mümkün. Sıradan bir hediyeyi alıp özensizce takdim ettiğinizde ister kız arkadaşınız isterse de erkek arkadaşınız olsun, pahalı bir hediye de almış olmanız tam olarak mutlu olmayacaktır. O nedenle aldığınız hediyeyi takdim biçiminiz, kullandığınız sözcükler ve yazdığınız minik mesajlar ile heyecanı ikiye katlayabilirsiniz. Hele ki bu yazdığınız notlar sevgiliye yılbaşı mesajı verecekse kullandığınız kelimelere iki katı özen göstermek gerekiyor.

Özellikle hediyenizin kenarına sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları ekleyecekseniz hem geleceğe karşı iyi niyetlerinizi hem de ilişkinizin gidişatına ilişkin temennileri iletebilirsiniz. Bu mesajları yazmakta zorlanıyorsanız genel olarak diğer sevgililerin kullandığı mesajları tercih edebilirsiniz fakat bize soracak olursanız; sevgiliye yılbaşı mesajları uzun veya kısa olacak diye bir kaide yok. Dikkat etmeniz gereken tek nokta yazdığınız iyi niyet temennilerinin direkt olarak istediğiniz mesajı iletecek bir dil ile yazılması. Hatta burada 2 veya daha uzun kıtalık şiirlerden de destek alabilirsiniz. Eğer aranızdaki ilişkide bolca şakalara ve eğlenceli oyunlara yer veriyorsanız; yazacağınız sözler küçük eğlenceli sözlerden oluşabilir. Unutulmayacak ve yüz güldürecek türden sevgiliye yılbaşı mesajları istiyorum diyorsanız aranızdaki küçük kelime oyunlarını veya eski anılarınızı da bu mesajlara ekleyebilirsiniz.

Elbette ki bu yılbaşı mesajlarını artık hayatınızda olmayan kişilere de göndermek isteyebilirsiniz. Öyle ki en önemlisi eski sevgiliye yılbaşı mesajları arayışına girdiyseniz ya gerçekten dost kalabilmiş ya da yeniden barışmayı haya ediyor olabilirsiniz. Niyetiniz sadece dostane bir kutlama mesajı ise çok özel cümleler kurmadan yeni yıl için iyi dileklerinizi ileterek konuyu kapatabilirsiniz. Ancak hala bir araya gelme umudunu taşıyorsanız tercih edeceğiniz mesajlar arkadaşlığa göre çok daha özel olabileceği gibi, yeni bir başlangıca da kapı bırakmalı. Neticede o bahsi geçen kişinin de sizi eskisi gibi isteyip istemediğini bilemediğiniz için yılbaşı akşamını bahane ederek ufak bir nabız yoklaması yapmakta bir sakınca bulunmuyor. Fakat hayatınıza başka birini almış veya alma arifesinde iseniz; eski sevgiliye yılbaşı mesajı göndermek çok etik olmayabilir.

  • İşte yepyeni bir yıl var kapımızda… Geleceğini oluşturacak her yeni gün bir öncekinden daha güzel olsun. Yeni yıl isteklerine kavuştuğun ve istediğin mutluluğu söküp aldığın bir yıl olsun.
sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları
  • Biricik sevgilim… Birlikte kocaman bir aşkla gireceğimiz yeni yılda şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum sana… Seni her şeyden çok seviyorum.
sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları
  • Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinde hissedeceğin, hüzünlerini dostluklarınla silebileceğin, ümitlerini hiç bitiremeyeceğin sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl seninle olsun aşkım. Yeni yıl sana beklediğin güzelliklerle gelsin, yüzünden gülücüklerin hiçbir zaman eksilmesin… Mutlu yıllar.
yılbaşı mesajları sevgiliye
  • Aşkın yeniden doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun belki yorgun ama yine de umutlu ve mutlu, her şeye rağmen sevgi dolu geçecek nice güzel yıllara! Seni çok seviyorum.
yılbaşı mesajları sevgiliye
  • Yeni yılda melekler omzuna konup sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar seninle olsun aşkım. Sen her şeyin en güzelini hak edensin…  Hayalini kurduğun ne varsa en kısa zamanda yanında belirsin. Mutlu yıllar sevgilim.
yılbaşı mesajları sevgiliye
  • Birlikte geçirdiğimiz onca güzel anıyla, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha devirdik. Yeni yılda anılarımıza daha güzellerini eklemek istiyorum aşkım. Yine her zamanki gibi en büyük hayalim seni hiç olmadığın kadar mutlu edebilmek… Birlikte nice güzel yıllara…
yılbaşı mesajları sevgiliye
  • Coşkulu ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamımızdan. Gelecek yılda sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesi, mutlulukların en uzun sürelisi seninle olsun. İyi seneler.
yılbaşı mesajları sevgiliye
  • Bahar geldiğinde gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler seninle olsun. Mutlu yıllar aşkım.
sevgiliye yılbaşı mesajları uzun
  • Bana yalnızlığı unutturan, karanlığın tarifini yok saydıran, yanımda oluşuyla tüm zamanımı huzurlu kılan… Beni bambaşka mutluluklarla yerden göğe çıkaran. Sen can, sen canan... Yeni yılda gözyaşların yalnızca mutluluktan aksın. Endişe duyduğun her an beni hissetsin bir yanın. Seni çok seviyorum aşkım.
sevgiliye yılbaşı mesajları uzun
  • Ben inanıyorum ki yeni yılda her şey çok daha güzel olacak aşkım. Seninle yine çok güzel anılar biriktireceğiz. Hep benimle kal, hep yanımda ol… Mutlu yıllar.
sevgiliye yılbaşı mesajları uzun

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde yılbaşı mesajlarınızı ya da yılbaşı mesaj kartlarınızı hazırlamaya başladınız mı?  Eğer şimdiye kadar henüz hazırlıklara başlamadıysanız bir an önce mesaj kartlarınız için ya da mesajlarınız için yazacağınız güzel dileklerinizi düşünmelisiniz. Tabi bu mesajların içinde elbetteki en önemlisi de sevgilinize yazacağınız yılbaşı mesajı olacaktır. Sevgiliye yılbaşı mesajı yazmak, güze dileklerinizi dile getirmek ve yeni yıldan onun için beklentilerinizin neler olduğunu yazmak size de kendinizi iyi hissettirecektir. Sevgiliye yılbaşı mesajları yazmak iyi ve umutlu günlerin habercisi gibidir. Oraya yazacağınız her güzel ve anlamlı cümle aslında sizin hayatınızın da ayrılmaz bir parçası olacaktır. Dolayısıyla sevgiliye yazılan yılbaşı mesajları, aslında bir yılbaşı mesajının ötesinde, umudun ve geleceğin habercisi gibidir.

Sevgiliye en güzel yılbaşı mesajları, sizin içinizden gelen ve ona armağan etmek istediğiniz yılbaşı mesajlarıdır. Siz gerçekten onun için en güzel dilekleri dilediğiniz bir yılbaşı mesajı hazırladığınızda sevgilinizin yüzünde ne kadar güze gülücükler açtığını göreceksiniz. Çünkü sevgiliye yazılan en güzel yılbaşı mesajları hep sizin kalbinizden dökülen kelimeler ile yazdığınız yılbaşı mesajlarıdır. Unutmayın ki onu için iyi olanı dilemek aslında ilişkiniz ve sizin için de iyi olanı dilemektir…

Aşkla yazdığınız en romantik yılbaşı mesajları yeni yıla güzel bir giriş yapmanıza da yardımcı olacaktır. Sevgilinize sürpriz yapıp onun için onlarca yılbaşı mesajı yazabilirsiniz. Mesela güzel bir kavanozun içine bu dileklerinizi yazı koyabilir ve kavanozunuzu güzel bir süsleme ile daha farklı hale dönüştürebilirsiniz. Böylece dilekleriniz artık saklanabilir ve sonsuza kadar korunabilir. Dilerseniz bu dilek kavanozunun içine daha sonra ikiniz için yazacağınız dileklerinizi de atabilir ve dilek kavanozunuzu zenginleştirebilirsiniz. Aşk da dilekler de paylaşıldıkça daha çok değer kazanır…
  • Yeni yılın getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok saydıracağı, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle… İyi ki varsın sevgilim.
romantik yılbaşı mesajları
  • Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2023 yılı sana yüreğin kadar büyük güzelliklerle gelsin… Birlikte nice yıllara aşkım.
sevgiliye romantik yılbaşı mesajları
  • Bizim ilgimiz hiçbir zaman geçmişe dönük olmamalı, her zaman geleceği düşünmeliyiz çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2023  yılının gelişi de geleceğimize attığımız güzel bir adım olsun. Birlikte daha nice adımlar atmak, nice gülümseten anılar yaşayabilmek dileğiyle… Mutlu yıllar.
sevgiliye uzun yılbaşı mesajları
  • Nerede yaşam varsa orada umut vardır. Yeni yılda umutlu bir yaşam seninle olsun.
sevgiliye yılbaşı mesajları kısa
  • Düşler olmadan gülüşler de olmaz. Yeni yılda kurduğumuz tüm düşlerin gerçekleşmesi dileğiyle aşkım. Seni çok seviyorum.
sevgiliye kısa yılbaşı mesajları
  • Yeni yılda yüzünden gülücükler, yüreğinden huzur, gözlerinden ışıltı eksik olmasın. Yeni yılda elinden elim, kalbinden kalbim, sesinden adım eksik olmasın. İyi ki varsın aşkım.
sevgiliye yılbaşı mesajları 2020
  • Yeni yılda umutların gerçeğe, gerçeklerin mutluluğa dönüşsün. Mutlu yıllar!
sevgiliye yeni yıl mesajları