Sevgiliye Uzun Aşk Mesajları - 50+ Sevgiliye Uzun Mesajlar

Sevgiliye Uzun Aşk Mesajları - 50+ Sevgiliye Uzun Mesajlar

Aşk acaba bir ömürde kaç kere mümkündür? Siz, “bir ömür boyunca bir insan sadece bir kez âşık olur” diyenlerden misiniz? Yoksa “bir insan hayatı boyunca birçok kez âşık olabilir; aşk acıkmak gibi, su içmek gibidir” diyenlerden misiniz? Bu soru yıllardan beri sorulur ve cevabı kişiden kişiye değişir. Önemli olan bu iki seçenekten hangisini işaretlediğiniz değil, “aşk diye bir şey yoktur” diyen tarafta olmamanızdır. Çünkü aşk, her şeydir…

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Farklı Hediyeler

Sevgilisi olanlar çok iyi bilirler ki aşk olmadan dünya dönmez, şarkılar çalmaz sanki. Sevgiliye uzun mesaj örnekleri araştıran ve sevgilisine, onunla olduğunu hissettiren binlerce, milyonlarca kişi olduğu kesin… Ya da sevgiliye mesaj atarken heyecandan kalbi hızla çarpan ve duygu selinin içinde boğulan kim bilir kaç kişi vardır? İçinde aşkın olduğu cümleler kuran ve gece yatarken sevgilisinden başka bir şey düşünemeyen binlerce insan… Herkes hayatında en az bir kere, ertesi gün buluşacağı sevgilisinin heyecanıyla sabahlara kadar yatakta dönüp durmuştur kesin. Belki de bazılarınız uyuyan sevgiliye uzun mesaj atarak heyecanını dindirmiştir.

Neticede hepimiz o aşkın kuş cıvıltıları ve kelebeğin kanat çırpışlarına şahitlik etmişizdir en derin hislerimizle… Gözlerimiz kör olmuş, kulaklarımız sağır olmuştur belki de. Ya da belki de aşktan hissizleşmiş, dünyayla bağımızı koparıp eski sevgilimizin yasını tutmuşuzdur günlerce, haftalarca, aylarca ya da belki de yıllarca… Eski sevgiliye uzun mesaj atmak istemiş ama kendimizi son anda frenleyebilmişizdir.

  • Aşkından Mecnun oldum düştüm çöllere, Ferhat oldum deldim dağları ama bir sana yar olamadım benim imkânsız aşkım. Ne olur kır inadını ve uzat ellerini bana, yeniden kalbini aç ve aşkını geri ver bana…

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Canım sevgilim, bugün yine sensiz geçen günümün soğuk sabahına uyandım. Yanında uyanacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum. Ne olur bir an önce geçsin zaman ve yeni hayatımıza birlikte adım atalım. Seni seviyorum aşkım.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Güzel günler kapının tam önünde. Sanki açsam hemen gelecekmiş gibi içeriye ama bir türlü uzanamıyorum kapının tokmağına. Benim için o kapıyı sen aç ve gir içeriye benim güzel sevgilim, içerde seni bekleyen birisi var sabırsızlıkla…

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Hayatımın en güzel günleri seninle başladı ve seninle devam ediyor bir tanem. Her zaman yanımda olduğun ve ellerimi hiç bırakmadığın için sana milyonlarca kez teşekkür de etsem az gelir. Seni çok seviyorum benim canım sevgilim.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Tüm hayalim sendin benim bir tanem ve sana kavuştum sonunda. Şimdi ise tek derdim seninle mutlu bir yuva kurup birlikte çocuklarımızı büyütebilmek canım sevgilim. O günler de yakında gelecek ve filmimiz işte o zaman başlayacak.

Sevgiliye Uzun Mesaj

Bazen insanlar evlendikten sonra eşlerini sevgilisi olarak görmese de aşkın kılıfı, şekli, yaşı, medeni durumu olmaz. Aşk her şekilde ve her yerde yaşanır. Önemli olan her durumda ve her zaman o aşkı hep canlı tutabilmektir. Sevgiliye 1. yıl mesajları uzun ve anlamlı olduğunda göreceksiniz ki zaman nasıl geçerse geçsin aşkınız hep baki kalacak ve eşiniz her zaman sizin sevgiliniz olmaya devam edecek. Tabi burada önemli olan romantik ve aşk dolu olabilmekte çünkü sevgiliye uzun mesaj romantik olduğunda anlam taşır.

  • Aşk acısı çeker bu yüreğim senelerden beri sevgilim. Bir sen anlamadın beni ve aşkımı koca dünyada. Bırakıp gittiğinden beri yapayalnızım.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Sen benim ilk ve son baharımsın bir tanem. Kor gibi yandığım ve gençlik ateşiyle kavrulduğum tek isim ve yaşlılığımda da ellerini tutmak isteyeceğim tek adamsın. İyi ki yanımdasın.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Seni sevmek dünyanın en güzel hissi ama beni sevmen de dünyanın en büyük ödülü canım karıcığım. Beni bu kadar sevdiğin ve seni sevmeme izin verdiğin için sana çok teşekkür ederim.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Bana yaşattığın her güzel duygu için sana milyonlarca kez teşekkürler bir tanem. Sen benim yanımda olduğun sürece bu dünya hep bu kadar güzel olacak canım sevgilim.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Rüyalarım seninle bir başka güzel, hayallerim ise sensiz adeta bir hiç… Seni benim yanıma gönderen meleğime nasıl teşekkür etsem az. İyi ki benim sevgilim olmuşsun ve iyi ki o melek senin için beni seçmiş.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Bugün yine sen vardın tüm hücrelerimde ve kalbimin her çarpışında.
    Yine seni özledim umarsızca.
    Kapıyı açmanı bekledim umutsuzca.
    Ama sen yine bana hiç gelmedin sevgilim…

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Ben bu dünyanın en çok seninle olan aşkını sevdim.
    Ben bu dünyayı en çok seninle birlikte dönüyor diye seçtim.

Sevgiliye Uzun Mesaj

  • Ey Sevgilim. Seni buralarda sonsuza kadar bekleyeceğimi sanma, Ben seni gittiğim her yerde beklerim…

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri

  • Dur durak bilmeden seviyorum seni,
    Hiç dinlenmeden, yorulmadan…
    Kar da yağsa, yağmur da
    Çamur da olsa, fırtına da çıksa
    Ben seni hep aynı şiddetle seviyorum sevgilim…

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri

  • Benim bir sevgilim var, benden uzakta…
    Telefonlarıma çıkmasa da, mesajlarıma cevap yazmasa da hep aklımda…

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri Eskiden iki sevgilinin anlaşabilmesi için tek yol mektuplar ya da telgraflarmış. Bazen haftalarca ya da aylarca sürermiş birbirlerinden haber almaları. Ya da bazen öyle uzun sürermiş ki bir mektubun ulaşması, terk edildi zannedermiş sevgililer kendilerini ama aslında tek suç kardan kapanan yollarınmış. Şimdilerde ise haberleşmek için o kadar çok kanal var ki, sosyal medya ya da whatsapp da bunların en başında gelenlerden. Sevgiliye uzun mesaj whatsapp ile gönderiliyor şimdilerde. Eskiden kâğıt kalem vardı şimdi ise klavye…

  • Günün aydın olsun ey kalbimin sahibi. Bu sabah da yine seninle uyanmak mucizelerin en büyüğü olsa gerek…

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri

  • Zaman seninleyken hiç durmadan akıyor ve başım dönüyor aşkından. Ruhum sıkışıyor olmadığında ve dünyanın ışıklarını aniden söndürüyorlar sanki. Ellerim senin ellerindeyken hayat tekrar anlam kazanmaya başlıyor.

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri

  • Bir an geliyor yok oluveriyorsun sanki ve bir an geliyor yeniden geliyorsun. Kalbimle saklambaç oynuyorsun hep sevgilim, ne olur oyalama beni.

Sevgiliye uzun mesaj örnekleri

  • Duvarlarımı kaldırdım ve açtım kollarımı,
    Gel diye bekledim onca zaman.
    Ne bir mektup ne bir mesaj,
    Sadece yokluğun var bana eşlik eden sevgilim.

sevgiliye uzun mesajlar whatsapp

  • Benden her şeyi iste ama seni unutmamı asla…

sevgiliye uzun mesajlar whatsapp Bir dünya düşünün tüm sevenler el ele, kol kola, göz göre, diz dize… Bir dünya düşünün oraya âşık olmayanların asla giremediği ve nefrete asla yer verilmediği. İşte öyle bir dünyada yaşamayı kim istemezdi ki. Aşkın ve sevginin hüküm sürdüğü bir dünyada olmayı… Sevgiliye uzun mesajlar 2022 yılında, aşkın ve sevginin dünyasında, bize en çok lazım olanlar aslında. En büyük sevgiliye hediye işte bu güzel sözler oluyor çünkü en büyük hediye aşkınızla kurduğunuz o güzel, anlamlı ve özel cümleler.  O cümleler olmadan ne duygunuzu aktarabilirsiniz karşı tarafa ne de sevginizin gücünü fark edebilirsiniz. Çok sevin, çok yazın, sevgiliye uzun mesaj örnekleri biriktirin ve sevgiliye uzun mesaj iyi geceler cümleleri yazın bol bol.

  • Telefonlarınızın ayarları ile oynamayın.
    Bu diyarın en hızlı âşıkları whatsapp’ın tozunu atmakla meşgul.

sevgiliye uzun mesajlar whatsapp

  • Bu dünyanın en şanslı çifti olduğumuza bugün bir kez daha inandım sevgilim. İkimiz de aynı anda birbirimizi rüyamızda gördüysek, uykuda bile ruhlarımız yan yana diye düşünmek en büyük hakkım.

sevgiliye uzun mesajlar whatsapp

  • Issız bir adaya giderken yanımda götüreceğim tek şeysin canım sevgilim. Sen benimleyken yemek de bulurum su da. Hatta ateşi bile yeniden bulurum benim bir tanecik sevgilim.

sevgiliye uzun mesajlar whatsapp

  • Yeter ki ellerini ver bana ve gözlerinde hisset aşkımı, hem de en derinlerde. Başka bir isteğim yok senden sevgilim. Beni sev ve sevgimi hisset.

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Sen gittiğinden beri her gün bir parça yok oluyor. Sanki her gün git gide görünmez oluyorum sevgilim. Yakında tamamen görünmez olup da kaybolmaktan korkuyorum…

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Ömür gelip geçiyor.
    Aşk kısa mesajlarla anlatılamayacak kadar uzun.
    Ellerini tutmanın verdiği his,
    Başka hiçbir şeye değişilmez.

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Seninle birlikte cennetin ne kadar yakın olduğunu ve her mevsimin aslında bahar olduğunu öğrendim. Bana kocaman bir dünya verdiğin için çok teşekkür ederim canım sevgilim.

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Uğrunda gözümü kırpmadan ölebileceğim tek kadın annem zannederdim.
    Şimdi annem gitti ve uğrunda ölebileceğim çok değerli başka bir kadın hayatıma girdi.
    Seninle en güzel yıllarda el ele olmak umuduyla…

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Kokunun nasıl olduğunu merak ediyorum…
    Hala aynı mı acaba saçlarının rüzgârda havalanışları?
    Ya da ellerin hala o kadar nazik mi?
    Benden uzaklarda sesin hala o kadar güzel mi benim canım sevgilim?

sevgiliye uzun mesaj romantik

  • Uzun bir hayatın en güzel durağında buldum seni ve o otobüsten inmeye hiç niyetli değilim.

sevgiliye uzun mesaj romantik

Sevgiliye doğum günü hediyesi seçerken alacağınız her hediyenin arasına onun için yazdığınız mesajlardan bir tanesini sıkıştırabilirsiniz. Onunla geçen acı ve tatlı anlarınızı sevgiliye uzun mesaj romantik olarak verebilirsiniz. Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğiniz ve onsuz bir dünya asla düşleyemeyeceğinizi binlerce başka yoldan anlatabilir ve onunla geçireceğiniz uzun ömrün tasvirini yapabilirsiniz. Aşk, onsuz asla yaşanmazdı, önemli olan bu hissi sevgilinize verebilmek. Herhangi birisi değil, sadece onunla olduğu için bu hayat güzel ve anlamlı, önemli olan bu gerçeği sevgiline aktarabilmek.

Bu kadar güzel mesajlardan bahsettikten sonra şimdi de sıra geldi hediye seçimine. Bakalım sizin için hazırladığımız hediye öneri listesini beğenecek misiniz? Haydi, gelin hep birlikte hediyelerimize bir göz atalım…