Sevgiliye Hediye Sözleri - En iyi 19 Hediye Notu

Sevgiliye Hediye Sözleri - En iyi 19 Hediye Notu

Varlığıyla yeryüzündeki renkleri canlandıran ve tüm kelimelere yepyeni anlamlar yükleyen sevgili, belki de şu koca evrende sahip olabileceğiniz en değerli şey. Hayatınızda size sevgiyi bu denli güzel sunan biri varsa dünyadaki en şanslı insanlardan birisiniz demektir. Bu yüzden her an sevgiliye hediye almak isteriz ki o mutlu olsun.

Sevgiliye hediye seçerken hislerinizin dışavurumunu etkileyici bir şekilde yapmanız kafi. Hediyenizin yanına iliştireceğiniz içten bir not, aldığınız şeyi sadece bir obje olmaktan çıkarıp, ona ruh katacaktır. Bu da armağanınızı çok daha değerli kılar. Sevgiliye hediye verirken, tılsımlı gücünden yararlanabileceğiniz ufak not önerilerimize kulak verin sizler için özenle yazılmış ve sevgilinizin aklını başından alacak 19 adet romantik hediye notları öneriyoruz.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Hediye

Sevgiliniz için aldığınız hediyeyi kuru kuru vermek olmaz. İşte bu yüzden ona vereceğiniz küçük bir hediye notu aldığınız hediyeyi tamamlar ve ne kadar romantik olduğunuzu göstermiş olur. Küçük mutluluklar büyük ve samimi geleceğe ışık tutarlar.

Bu sebeplerden dolayı güzel söz bulamayan ya da yazmaya vakti olmayan arkadaşlarımız için birbirinden güzel ve anlamlı tam 19 hediye mesajı hazırladık ve sizlere öneri olarak sunmaya karar verdik. İşte size önerdiğimiz hediye notları;

  • Dünya bir yana, sen bir yana diyemem. Sen benim dünyam oldun çünkü. Yaşama alanım ve nefes aldığım yer... İyi ki varsın. Teşekkür ederim.

hediye notu

  • Gözlerinden içesim var, en demli çayımı...

sevgiliye hediye notu

    • Okyanustaki rüzgar yüzümde yüzün, bir aşığın nefesiyim bugün. Kalbine uzanan bu yolda, bensin artık sen. Vazgeçtim kendimden..."
?

sevgililer gunu hediye notlari

  • Yalnızlık bir yağmura benzer, şemsiyem olmasan çoktan hastalanmıştım...

sevgiliye notlar

    • Sana hep söylüyorum, senin yüzünde gülmek var. Bakınca bir yaşam ordusu çıkıyor aydınlığa.
?

seni seviyorum notlari

  • Fırtınası dinesi, kokusu üstüme sinesi yarim... Varlığımla var ol, yokluğunla terbiye etme beni.

hediyenin yanina yazilabilecek notlar

  • Her gece rüyamın içinde gördüğüm rüya sendin.

hediye notlari

  • Yüzünün bana çoğu şeyi unutturduğuna şahi oldum...

ornek hediye notlari

  • Seni hak edebilecek kadar ne yaptığımı soruyorum her gece kendime. Bir yanıt bulamadıkça anlıyorum ki sen bana bu dünyada karşılıksız verilmiş en güzel şeysin.

sevgiliye hediye notlari

  •  Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar.

ask hediye notlari

  • seni saklayacagım inan yazdıklarımda, cizdiklerimde, sozlerimde, yuregimde...

erkek hediye notlari

  • ben sevmekten hic borclu cıkmadım...

en guzel hediye notlari

  • tek basına ozgurluk ne ise yarayacak ozgurluk muhakkak paylasılacak suc ortagı bir sevgiliyle...

anlamli hediye notlari

  • hep sev beni olur mu, hiç vazgeçme. unutma ben hep sana aşık olarak kalacağım, en değerli'msin sen benim.

sevgili hediye notlari

  • sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil, o kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında kendini bulmakmış.. seni seviyorum, nice yıllara!

hediye notu

  • terliklerimle gelsem sana sonunda aşkı bulmuş gibi

hediye notu

  • sana hep söylüyorum, senin yüzünde gülmek var. bakınca bir yaşam ordusu çıkıyor aydınlığa.

hediye notu

  • en güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız...

hediye notu

Hediye notu önerilerimize dilerseniz siz de kendi cümlelerinizi de ekleyerek çok daha etkileyici bir girizgah yapabilirsiniz. Bununla birlikte, sevgiliye hediye vermek zaten yeterince anlam yüklü bir hareket. Ancak, armağanınızı sevgilinizin içini ısıtacak notlarla sunmanız da onun için unutulmaz bir anı olacaktır. Sevgililer günü hediyesi için de bu notlar uyum sağlayabilir.

Peki hediye seçeneği olarak neler alabilirim diye kendinize soruyorsanız size şöyle önerilerde bulunabiliriz; Ahşap foto ya da ikinizin resimleriyle oluşturulmuş fotoğraf albümü, anahtarlık, kişiye özel cüzdan, çalışan sevgili için ajanda, kalem kutusu ve bambu defter seti, kişiye özel miller bardağı, ikinizin resmiyle oluşturulmuş puzzle gibi pek çok ayrıcalıklı hediyenin yanında sevgilinize yazacağınız küçücük bir not, sevgiliye özel hediye haline getirmek ve aşkınızı zamana işlemenin en romantik yolu olacak.

Denemekten bir zarar gelmeyeceği gibi kız arkadaşınızla aranızda oluşacak ilişkinizin yeni boyutunu oldukça çok seveceksiniz. Aranızdaki samimiyetin bütünleşmesini sağlayan sevgiliye hediye notlarını sakın unutmayın.