Sevgililer Gününe Özel 100 Söz! - En İyi Sevgililer Günü Sözleri

Sevgililer Gününe Özel 100 Söz! - En İyi Sevgililer Günü Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü sözleri bu zamanlarda hepimizin aklında. Yaklaşan tarihle birlikte hediye seçme telaşı bir yandan aldığınız hediyeye ekleyeceğiniz güzel bir not için de ortaya çıkıyor. Peki ama ne yazmalısınız sevgilinize? Klişe olmadan, romantizm ve sadelikle ona özel bir not hazırlamak bu kadar zor mu? Hayır, meraklanmayın. 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri uzun ya da kısa düşünülebilir. Uzun sözler bulmak sandığınız kadar zor değil. Keza kısa sözler de güzelliğinden bir şey kaybetmiş değil. Sevgililer Günü özel sözler ile bambaşka bir hal alabilir, bu özel gün aşkınızı güzelleştirmenin tam zamanı. Siz de Sevgililer Günü ile ilgili sözler için derlediğimiz bütün bu çılgın fikirlerden biraz yararlanarak harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Birkaç müsvedde ile önce deneme yapın, notlar alın; ardından da mükemmel notu sevgiliniz için hazırladığınız sürpriz hediyeye ekleyebilirsiniz. Sevgililer Günü güzel sözler ve hediyelerle ne kadar tatlı bir hal alıyor inanamayacaksınız. Deneyin ve mutluluğu paylaşın. İşte en özel seçeneklerle sizlere bir takım aşklı yazı fikirleri:

  • Seninle her an, bir ömre bedel. Sevgililer Günün kutlu olsun, aşkım.
  • Bir bakışınla dünyam aydınlanıyor. İyi ki hayatımdasın. sevgililer Günümüz kutlu olsun.
  • Seninle geçen her gün, hayatıma daha da anlam katıyor. İyi ki varsın sevgilim.
  • Sen benim en güzel rüyamsın, her gün yeniden. Günümüz Kutlu Olsun Sevgilim.
  • Aşkımızın şarkısı hiç bitmesin. Sevgililer Günün kutlu olsun, canım.
  • Seninle geçen her gün, hayatımda yeni bir mutluluk sayfası açıyor. Seninle gelecek hayalleri kurmak, bana her gün yeni bir heyecan veriyor. Sevgililer Günün kutlu olsun, sevgilim.
  • Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en değerli hikayesinin parçaları. Seninle gülüşlerimiz, paylaştığımız sessiz bakışlar, el ele tutuşmalarımız... Bunlar benim için dünyadaki en büyük hazineler. Seninle geleceğe bakmak, her sabah uyanmanın en güzel sebebi. Sevgililer Günün kutlu olsun, en değerlim.
  • Birlikte geçirdiğimiz zaman, bana hayatın ne kadar güzel olduğunu hatırlatıyor. Seninle her gülüşümde, her dokunuşumuzda, hayatın tüm renklerini daha parlak görüyorum. Geleceğimizi düşündüğümde, sadece mutluluk ve umut görüyorum. Sen benim sonsuz sevgi kaynağımsın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
  • Seni tanımadan geçen günlerim şimdi çok uzaktalar, sen de bu günlere doğan güneş gibi yaşam kaynağımsın. İyi ki varsın diyorum, yetmiyor aşkı anlatmaya. İyi ki varsın aşkım.
sevgililer günü sözleri
  • Seninle başladı gülmek, seninle yaşamda yol almayı öğrendim. Biricik sevgilim. 14 Şubat bizim günümüz, kutlu olsun!
sevgililer günü sözleri
  • Bana getirdiklerin için şükrederek geçiyor günlerim. Hayatımı renklendirdiğin için öylesi mutluyum ki anlatmaya yetmiyor kelimelerim. Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü sözleri
  • Yollarımız şu hayatta kesişmeseydi nefes alamaz, sensiz yaşayamazdım. İyi ki varsın sevgilim, nice 14 Şubat kutlamalarına!
sevgililer günü sözleri
  • Sana olan aşkımı bir güne sığdıramam. Ne Sevgililer Günü yeter bana ne tanışma yıl dönümümüz ne doğum günleri. Benim olduğun her gün için sadece mutluluk diyebilirim.
sevgililer günü sözleri
  • Benim olman için çok çaba sarf ettim. Uğraşlarımın meyvesi olarak kollarımdasın şimdi. İnanmak çok güç, böylesi bir güzelliği yakaladım. Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü sözleri
  • Sevgililer Günümüz kutlu olsun, senin için neler yaparım bir bilsen. Mesela bir kucak gül de bir oda dolusu hediye de yetmiyor bendeki aşkı anlatmak için sevgilim, aslında daha fazlası gerek.
sevgililer günü sözleri
  • Bir masal anlatıyor gibiyim sana, geçerken günlerimiz. Sonra aylar oluyor yıllar oluyor ve ömrümü önüne seriyorum. Sevgililer Günü bin defa seni sevdiğim bir milat gibi…
sevgililer günü sözleri
  • Hayalinle geçen günlerin ardından kavuşmak ne güzel bir bilsen… Senin sesine, ellerine, gülüşüne hasret kaldığım günlerin ardından Sevgililer Günü bizim için adeta cennet bahçesi.
sevgililer günü sözleri
  • Bir nehir gibi akıyor yaşamımız bir arada. Seninle başlıyor ve seninle bitiyor günlerim. Başka ne isteyebilirim? Nice 14 Şubatlara!
sevgililer günü sözleri

Onu hayal ederken içinizden gelenleri, şarkıları, mevsimleri ve saatleri bu notlara iliştirebilirsiniz. Doğal ve içten sözler aslında unutmayın ki herkesin hoşuna gider. Siz de içinizden gelenleri birkaç cümlede şekillendirmeyi deneyin ve bu gibi tasarlanmış, hazır sözlerden ilham almaktan da çekinmeyin. Kolayca bir not hazırlayacaksınız, inanarak başlayın. Kalbinizin sesine kulak vermelisiniz, size ne söylüyor? Haydi kalem ve kağıtlar hazırlansın.

  • Güllerin üstünde biriken yağmur damlaları gibi narin sevgilim… Seninle olmak tattığım en büyük mucize. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
sevgililer günü özel sözler
  • Birbirimizi ilk gördüğümüz anda başlayan bir film, bir masal bu, aşkımız. Daima güzel günlere koşacağımızı, her sıkıntıyı paylaşacağımızı hissederek seninle güçleniyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü özel sözler
  • Sevgililer Günü seninle anlam kazandı, günlerim güneşle ve gecelerim ayla aydınlandı. Seninle başladım bu hayale, seninle güzelleşti her şey. 14 Şubat Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü özel sözler
  • Güzel günleri, zor zamanları, başlangıçları paylaşarak büyüyoruz. Daima el ele her şeyin üstesinden geleceğimizi bilmenin mutluluğuyla Sevgililer Gününü kutlarım. İyi ki varsın.
sevgililer günü özel sözler
  • Bitmesin istediğim bir şarkı gibi, doyamıyorum aşkımıza. Daima, baştan başa senin hikayende bir yere sahip olmak yaşama sevincim benim. İyi ki varsın sevgilim.
sevgililer günü özel sözler
  • Her şeyi paylaşmak için duyduğum arzu gün be gün artıyor. Yanında olmak adeta nefes almak demek benim için. Sevginle yaşıyorum. Sevgililer Günümüzü kutlarım.
sevgililer günü özel sözler
  • Bir dokunuşta saklı tüm aşkın enerjisi, sihirli ışığı… Bu dokunuştan mahrum kalmadığım nice zamanın özlemiyle seni seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü özel sözler
  • Gökyüzünden inen bir yıldız gibi hayatıma girdin. Daima bana getirdiğin mutlulukla parılda sevgilim. Nice 14 Şubatlara.
sevgililer günü özel sözler
  • 14 Şubatta dile getirmek yetmiyor aşkımı, sana olan aşkım denizler boyu, yağmurlar kadar, nehirler gibi güçlü ve temiz duygularla dünyamı sarıyor. Benim olmandan öylesi mutluyum ki Sevgililer Günü benim için seni sevmek demek.
sevgililer günü özel sözler
  • Romantik şiirlerde, mum ışığında, tatil planlarında, yorucu bir günün ardında artık daima sen varsın. Hayatımın en kıymetli köşelerini paylaştığım biricik sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun.
sevgililer günü özel sözler

En değerli ve yoğun Sevgililer Günü sözü fikirleri için kişisel anılarınıza, sevdiğiniz yazarlara, beğendiğiniz kartlara şöyle bir bakın. Bütün bunlardan yola çıkarak siz de kendi karışımınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Sevgililer Günü sözleri uzun bir başka güzel, yalınken bir başka… Kendi tarzınızı ve sevdiğiniz kişinin ruh halini de hesaba katarak uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Abartılı ifadelerdense kendinizi ortaya koymanızda fayda var. İçtenlik bu günde sizin için de çıkış noktası olmalı. Kendinizi duygulara bırakın!

  • Benim en kıymetli varlığım haline geldin, göklerden bir parça gibisin ve benim hazinemsin. Yaşamındaki eksikliklerin sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Umutla gelecek günlerimizin hayalini kurarken 14 Şubatlarımız hiç bitmesin. Sevgililer Günümüz aşk dolu olsun.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Yaralarımı saran ve benim elimden tutup hep ayağa kaldıran sevgilim. Senin aşkına layık olduğum için çok mutluyum. Beraber yürünecek nice yolda benimle olman dileğiyle, Sevgililer Günün kutlu olsun.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Müthiş anılar biriktirdik, güzel günlerimizi düşününce gözlerim kamaşıyor. Daha nice güzelliği beraber yaşamak benim artık tek dileğim. Bundan sonra daima birlikte… Sevgililer Günün kutlu olsun sevgilim.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • İtiraz edeceğim çok şey var, sensiz kaldığım bunca zaman mesela. Artık aşktan yoksun yaşayamam, aşkından… Sevgililer Günümüz kutlu olsun, ayrılık son bulsun.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Beni her zaman çok mutlu ettin. Aklıma aşkımızı ve anılarımızı getirdiğimde adeta dilim tutuluyor. Bütün bu güzellikler için teşekkürler sevgilim. İyi ki varsın.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Hayret ediyorum geçen yıllara. Zaman akıp giderken nasıl birbirimize benzedik nasıl el ele yürüdük hepsine hayretle bakıyorum. Güzelliği artırmak mümkünmüş meğer, seninle mümkünmüş. Benimle nice 14 Şubat Sevgililer Günü geçirmeye var mısın?
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Nice 14 Şubatlarda seninle olmak, kollarında gülümsemek… Bunlar haricinde ne isteyebilirim ki? Birlikte olmamız bana daima yeter, gerisi mühim değil inan. 14 Şubat Sevgililer Günün kutlu olsun.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Hayatımın anlamı, biriciğim, ne söylesem az kalmıyor mu sana? Mucizelerle dolu şeyler yaşadık. Şimdi vardığımız bu güzel yerde sana olan sevgim artıyor. İyi ki varsın aşkım.
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • Topraktan başını umutla uzatan bir tohum gibi yeşeriyor aşkımız. Koman bir ormana dönüşeceğini hayal ediyoruz. Emeklerimizle onu vahaya çeviriyoruz. Sevgililer Günümüz kutlu olsun. Birlikte nice 14 Şubatlara ve de nice yıllara sevgilim.
14 şubat sevgililer günü sözleri

İlk bakışta beceremeyeceğim filan demeyin; Sevgililer Günü anlamlı sözler ve jestlerle onu mutlu edebileceğiniz harika bir fırsat. Aslında denediğinizde bunu hissedebilirsiniz. Alışılanın aksine Sevgililer Günü sözleri kısa da olabilir. Tahmin edeceğiniz gibi hem çoğunlukla erkekler hem de bazen kadınlar uzun yazılar yazmaktan kokuyor. Fikir olarak sizi ürkütecek bir plan olabilir. O zaman siz de ya ilham alıp sözlerinizi geliştirmek için birazcık kopya çekeceksiniz ve hazır örnek sözlere kişisel şeyler ekleyeceksiniz ya da en kolayı kısalardan şaşmayacaksınız. Yani Sevgililer Günü kısa sözler ile de güzel.

  • Var mısın sevgilim seninle dağları aşıp yepyeni manzaralar keşfedelim? Var mısın tatmadığımız kaynaklardan sular içelim ve bilmediğimiz müzikleri keşfedelim? 14 Şubat artık senle ben demek.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Yılın bir gününü sana ayırsam yeter mi diyorum, ne armağanlar ne çiçekler ve renkler yeter… Anlatmak için bulduğum kelimeler olmuyor. Sana olan sevgim bakışlarımda. Gözlerimden okuyabilirsin, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Kitaplarla dolu bir yaşamımız olsun, sıcacık bir yuvamız, bir dolu seyahatimiz ve anımız. Bütün bunlara var mısın? Benimle keşfeder, elimden tutar mısın?
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Bir başka masalda sıkışmış olsam ben yine seni arardım. Çünkü hikayem seninle. Senin yanında olmanın mutluluğuyla nice 14 Şubatlara.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Neden böyle? Neden kelimelerim uçup gidiyor? Çünkü aşk ve sen bana bunu yapıyorsunuz. Bir tutulmanın mutluluğuyla, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Ellerine dokunabildiğim her an benim için sevgilimin günü. Aklımın başımdan alıyorsun, aşık olmak baş döndürücü hale geliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için dileğim bunu hep yapman.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Yine yılın en aşk dolu günü geldi ve ben yanımda olduğun için şanslıyım. Seninle güzel 14 Şubat, seninle sıcacık ve anlamlı. İyi ki varsın hayatım!
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Aşkına düştüğümden beri sanki değiştim. Kabuğum kırıldı ve duygularım açığa çıktı. Seninle uyanan dünyamda, Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Büyüyen bir hayalin içinde yol alır gibi, nice Sevgililer Günlerimiz olsun ki seninle aşkla kutlayalım. Düşlediğim tek şey bu şimdi.
sevgililer günü anlamlı sözler
  • Seni severken öğrendiğim her şey, hissettiğim tüm o mükemmel duygular için şükrediyorum. Hasretler büyüyen, özlemle sağlamlaşan ilişkimiz için nice 14 Şubat Sevgililer Günleri yetmez kutlamaya…
sevgililer günü anlamlı sözler

Biliyor musunuz, 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri hemen hemen her şeyden bahsedebilir. Yaratıcılığınızı sınırlamayın. Uçun gidin ve ona en güzel Sevgililer Günü sözleri ile seslenin. Bu günün amacı zaten sizi yakınlaştırmak... Kurallara bağlı kalmanıza gerek yok. Sevgililer Günü için sözler düşünürken sevgilinizin neyden hoşlanacağını düşünün. Sizin kendiniz olmanızdan elbette. Mesela Sevgililer Günü için güzel sözler yetmiyor mu? Öyleyse siz de bunu itiraf edin. Aşkın anlamını arayın, tam olarak bulamasanız da mühim değil.

14 Şubat hediyeleri gibi sözler de ona olan sevginizi göstermeniz için önem taşıyor. Eğer ki hediyeniz bir anı içeriyor ya da birlikte yaptığınız şeylere gönderme niteliğiyle öne çıkıyorsa bunu da notunuzda kullanabilirsiniz. Unutmayın sevgiliye hediye ararken nasıl kalıcılığa dikkat ediyorsanız Sevgililer gününe özel sözlerle de tam olarak bunu yakalayabilirsiniz. Yani çikolatanıza iliştireceğiniz bir not onun yıllarca saklayabileceği bir şey. Her okuduğunda duygulanması, düşüncelere dalması ne kadar da kıymetli…

Yaygın düşüncelere göre erkeğe Sevgililer Günü hediyesi seçmek güç bir iş gibi görünse de aslında artık çok sayıda alternatifle hiç de güçlük çekmeyeceksiniz. Siz de kolayca hayalinizdeki niteliklere sahip bir hediye bulabilirsiniz. Sportif hediyeler, fanatikleri sevindirecekler, fotoğraflı olanlar ve çiftlere özel giysilerle eşyalar müthiş seçenekler arasında yer alıyor. Bu süper hediyeler arasından seçiminizi hemen yapın ve güzel bir notla bu günü taçlandırarak hazırlıklarınızı tamamlayın.

  • “Biliyorum ki ellerin ellerimde olduğu sürece seninle nice güzel günler göreceğiz. Sen benim yanımda nefes aldığın sürece ben güçleneceğim. Sırf bir kere gülümsemen için varımı yoğumu önüne serebilirim. Canım sevgilim… Sevgililer Günümüz kutlu olsun. İyi ki benimlesin.”
sevgililer günü sözleri
  • “Seni sevdiğim kadar yaşayabileceğimi  bilsem, ölümsüzlüğün adı aşk olurdu. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun aşkım!”
sevgililer günü mesajları
  • “Senden öncesinde hayatımda neyin eksik olduğunun farkında değildim. Senin sayende hiçbir zaman mutluluğun doruğuna ulaşamadığımı fark ettim. Çünkü beni en çok mutlu eden şey senin varlığın, senin benim yanımda varlığın… Ben seninle tamamlandım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun aşkım.”
14 şubat sevgililer günü sözleri
  • “Seninle tanıştığım gün güneşin doğduğu karanlığın bittiği an oldu benim için. Sen kalbin tek sahibisin. Seni çok seviyorum.”
sevgiliye anlamlı mesaj
  • “Gözlerindeki ışıltının içinin güzelliğini gösteren bir yanı, sesindeki güzelliğin beni huzurla dolduracak bir tınısı var. Benim bütün hayallerimde, bütün dileklerimde en başta senin yerin var. İyi ki varsın aşkım.”
en anlamlı sevgililer günü mesajları
  • “Seni sevmek nefes almak kadar mühim benim için, seni ölene kadar aynı aşkla seveceğim… İyi ki varsın aşkım.”
sevgililer günü
  • “Aşkınla beni huzurlu ve mutlu bir insana dönüştürdüğün için teşekkür ederim meleğim. Sen benim ilk aşkım, son durağımsın. Seni çok seviyorum.”
anlamlı sevgililer günü sözleri
  • “Hayat özlemeden, özlem sevmeden, sevgi de sen olmadan olmaz. Sakın unutma sevgilim, sevmek her saniye beraber olmak değil, senin yokluğunda bile varlığını kalpte hissedebilmektir. Bu Sevgililer Günü’nde yanında değilim belki ama sana gölgen kadar yakınım, elini kalbine koy ben hep oradayım.”
sevgililer günü anlamlı mesajlar
  • “Paylaştıkça çoğalan sevgimizi hep aynı hassaslıkla koruyalım ve birbirimizin ellerini hiç bırakmayalım sevgilim. Çünkü ben senin olmadığın bir dünya düşünemiyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.”
sevgililer günü kutlama mesajları
  • “Seni sevmek benim için yaşamak kadar mühim, su kadar elzem… Seni yanımda iken bile bu denli özlerken ellerinden bir adım uzağa gidemem. Anlatamam seni nasıl sevdiğimi bütün kelimelere hükmetsem. Sevgililer Günü kutlu olsun sevgilim, sen benim meleğim, en güzel günüm gecem.”
sevgililer günü kutlama sözleri
  • “Her sabah gözlerini görebilmek arzusu olmasa içimde, ne zorluklara katlanırdım ne de hayatın çilesine. Seni çok seviyorum biriciğim.”
sevgililer günü sözleri
  • “Gökkuşağının son bulduğu noktada bir hazine saklanırmış. Benim gördüğüm gökkuşağı sende bitiyor aşkım. Sen benim asla kaybetmek istemeyeceğim hazinemsin. Sen benim her şeyim, biricik sevgilimsin. Sevgililer Günü kutlu olsun.”
sevgiliye sevgililer günü sözleri
  • “Mavi giysem bulut olurum, yeşil giysem bahar olurum, bakarsın bir gün beyaz giyer de senin olurum. Bütün hayallerimde sen varsın. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun aşkım…”
sevgililer günü sözleri
  • “Güneşin doğduğu da battığı da gerçek. Kalbimin attığı da günün bittiği de gerçek. Ne olur ki tüm gerçekleri saysak seninle tek tek. Seni herkesten, her şeyden çok seviyorum ya; işte bu en büyük gerçek. İyi ki varsın sevgilim.”
sevgililer günü sözleri
  • “Her çaresizliğe benimle meydan oku, benimle uyu her geceye ve her sabaha benimle uyan. Hep yanı başımda kalarak benimle sarıl hayata. Sen benim umudum oldun. Beni sakın bırakma. Seni çok seviyorum.”
sevgililer günü sözleri
  • “Ellerini tuttuğum an gözlerimin önünden dört mevsim geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değsem gökyüzünden bir yıldız düşer. Sevgililer Günü kutlu olsun aşkım.”
sevgililer günü sözleri
  • “Yalnızlığımı kapı dışarı etmeme, yeniden güzel hayaller kurmama ve en huzurlu uykulara dalmama yardım ettiğin için; beni en mutsuz anlarımdan sıyırıp güzel günleri benimle paylaştığın için teşekkür ederim. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun sevgilim.”
sevgililer günü sözleri
  • “Sen benim birtanecik sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim. Sen benim gece gündüz aklıma düşen iyilik meleğim… Seni çok seviyorum.”
sevgililer günü sözleri
  • “Bana hayal kurmayı sevdiren varlığın… Beni huzurlu kılan gözlerin… Beni yaşama sevinci ile dolduran gülüşün… Sen… İyi ki varsın.”
sevgililer günü sözleri
  • “Bana bugüne kadar birçok şey öğretildi ama sensiz geçen bir anın ölüm kadar soğuk, ölüm kadar ruhsuz, ölüm kadar karanlık olduğunu hiç kimse söylemedi. Beni sensiz bırakma aşkım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun…”
sevgililer günü sözleri
  • “Sen çöldeki serapsın. Sonsuz denizlerdeki yakamoz, tüneldeki ışıksın. Beni ısıtan ve aydınlatan güneşim, benim için çok değerlisin. Sevgililer Günün kutlu olsun.”
sevgililer günü sözleri
  • “Beni karanlıktan aydınlığa çıkaran sensin. Beni umutsuzluktan sıyırıp en güzel hayalleri kurmaya iten sensin. Sen benim yaşamımı renklendiren, gülümseme sebebimsin. Seninle geçen her anım çok özel ama bugün daha bir özel. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım…”
sevgililer günü sözleri
  • “Dünyanın neresinde olursan ol aynı gökyüzüne baktığımız sürece bil ki seni seveceğim. Seni özlemek bile bu denli güzelken o minik kalbinden nasıl vazgeçebilirim? Beni sol yanında taşımaya devam edersen bir kez daha diyeceğim ki : “Yaşama sebebimsin!” Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım.”
sevgililer günü sözleri
  • “Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun benim bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Bu aşk asla bitmeyecek.”
sevgililer günü sözleri
  • “Sen bu şehri, bu ülkeyi, bu dünyayı yaşanılabilir kılansın. Sen benim kalbimin baş köşesinde tahta kurulansın. Sen benim müstakbel eşim, dünyalar güzeli aşkımsın. Seni çok seviyorum.”
sevgililer günü sözleri
  • “Sen yanımda olursan hiç gitmek istemem, sen elimden tutarsan asla üşümem, sen bana bir gülsen bir daha üzülmem. Seni her şeyden çok seviyorum.”
sevgililer günü sözleri
  • “Sen varken hayatımda biri yok, birinde hayatım var diyebiliyorum. Senin farkın bu. İyi ki varsın aşkım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.”
sevgililer günü mesajları
  • “Seninle bütün fırtınalara, bütün karanlıklara, bütün sancılara karşı koyabilirim. Sen varken dünyanın en güzel uykusuna dalabilirim. Seni her zaman aynı aşkla seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun.”
sevgililer günü mesajları
  • “Seni dünyadaki tüm yıldızlar kadar, tüm kum taneleri kadar, uçsuz bucaksız denizler kadar çok seviyorum. Her Sevgililer Günü’nü senin kollarında geçirmek istiyorum. İyi ki varsın hayatım.”
sevgililer günü mesajları
  • “Seninle yaşanan her an çok güzel, senin yanımda olduğun her gün çok özel. Bu gün de senin yanımda oluşunla özel olacak sadece. Sevgililer Günümüz kutlu olsun aşkım, nicelerinde ellerini tutmak, saçlarını okşamak, yanında huzur dolmak dileğiyle…”
sevgililer günü mesajları
  • “Birçok insan tanıdım, yıldızlara benziyorlardı. Hepsi parlıyordu ama ben seni seçtim, çünkü sen güneştin. Bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun…”
sevgililer günü mesajları