Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri - 14 Şubat Sevgili Hediye Önerileri

Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri - 14 Şubat Sevgili Hediye Önerileri

Sevgililer günü için hediye fikirleri arayanlara pek çok farklı kategoride hediyelik eşya önerilebilir. Bu özel günü en iyi şekilde kutlamak ve sevgilinizi mutlu etmek için birbirinden farklı hediyeler seçebilirsiniz. Daha önce eşi benzeri görülmemiş bir hediyelik ürünle sevgilinizi şaşırtıp ona unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle satılan ürünler özellikle sevgililer gününde yoğun talep görmektedir. Sevdiğinizi mutlu etmenin yolu her zaman pahalı ve gösterişli hediyelerden geçmez. Bazen küçük denilebilecek bir ürünle bile sevginizin sınırsız olduğunu gösterme şansınız vardır. Bunun için yaratıcı ve kişiye özel hediye seçeneklerini tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz hale getirmek için tek yapmanız gereken bu hediyeleri arasında ideal olanı seçmektir.

Dikkatinizi Çekebilir: Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevdiğinize ne kadar önem verdiğinizi gösterebileceğiniz pek çok hediyelik eşya çeşidi bulunur. Bazıları büyük ve maliyeti yüksek olan hediyeleri tercih ederken bazı kişiler kendi bütçesine en uygun ürünleri seçer. Bu özel günü kutlarken, kişiye özel hediyelerin önemi oldukça fazladır. Sadece sevdiğiniz kişiye özel bir hediye sunarak, ona ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. Kadın erkek demeden herkese hitap eden yenilikçi ve yaratıcı hediye çeşitleri oldukça popülerdir. Siz de hayallerinizdeki gibi bir kutlama yapabilmek için 14 Şubat hediye önerileri listesine göz atabilirsiniz.

Sevgiliye Nutella ve Çikolata Hediye Kutusu

sevgililer günü hediyesi fikirleri

Tatlı yemeyi çok seven sevgiliye 14 Şubat’ta alınabilecek en özel hediyelerden biri Nutella ve Çikolata Hediye Kutusu’dur. Bu üründe kırmızı flok kaplı kalp tasarımlı kutu son derece dikkat çekicidir. Ayrıca kutu içeriğinde 32 adet sütlü Pelit marka çikolata, 1 adet kişiye özel 25 gr Nutella, 1 adet kadife gül ve 3 adet Pelit kalp çikolata vardır. Sevgililer gününde tatlımız eksik olmasın diyenler için alternatif bir hediyelik üründür. Sevdiğinizi şaşırtmak için uygun fiyatlı çikolata hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Özel tasarımlı kutuda gönderilen çikolatalar, özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

sevgililer günü hediyesi romantik

Kişiye özel hediyelikler, sevgililer günü gibi özel zamanlarda ayrı bir önem taşır. Son dönemde en çok talep gören hediyelik eşyalar arasında fotoğraf baskılı dekoratif led lamba öne çıkıyor. İnternet üzerinden 14 Şubat’ta sevgiliye ne alınır diye merak edenler için en ideal seçeneklerden biridir. Bu ürün, akrilik levha ve kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesiyle hazırlanıp piyasaya sürülür. Masif ahşaptan imal edilen kaidenin ölçüleri 60 x 140 x 30 mm’dir. Son derece kaliteli ve şık görüntüsü ile uzun yıllar boyunca aksesuar olarak kullanılabilecek bir üründür.

Sevgililer gününde hem hatıra değeri olan hem de kullanışlı hediyelik arayanlara fotoğraf baskılı dekoratif led lamba önerilir. Güçlü led lambası sarı renk ışık yayarken isterseniz gece lambası olarak da kullanabileceğiniz bir üründür. Evde, ofiste dikkat çekici bir dekorasyon ürünü olarak sergilenir. Üstelik USB bağlantı noktası sayesinde priz derdi olmadan powerbank ile her yerde çalışır. Sevgiliye özel fotoğraf baskılı dekoratif led lamba uygun fiyatlı ürünler arasındadır.

Kalp Fotoğraf Baskılı Fincan Bardak

14 şubat hediye önerileri

Sevgililer gününe özel tasarlanan hediyeler genellikle kalp logolu olmasıyla bilinir. Ancak standartları aşmak ve daha orijinal bir hediye seçmek isteyenlere fotoğraf baskılı fincan bardak tavsiye edilir. Birinci sınıf kalitedeki porselen kupa üzerine canlı baskı ile hazırlanan bu tasarımda kalp formu dikkat çekicidir. Kupalar kargo ile teslimat sürecinde kırılmaması için özel kutu korumasına sahiptir. Kupa üzerindeki kaliteli fotoğraf baskısının zamanla deforme olmaması için elde yıkanması önerilir. Çift taraflı baskı yapıldığından kupanın her yönünden fotoğrafınız gözükür. Hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan kalp fotoğraf baskılı fincan bardak uygun fiyatlıyla dikkat çekmektedir.

40 Fotoğraflı Hatıralar Mini Fotoğraf Albümü

14 şubatta sevgiliye ne alınır

Sevgililer günü unutulmaz hale getirmek için romantik hediyelere göz atmanız gerekir. Günlük yaşamda kullanılan eşyalar yerine daha duygusal bir ürün tercih edebilirsiniz. Eğer bu yönde arayış içindeyseniz 40 fotoğraflı hatıralar mini fotoğraf albümü doğru seçimdir. 14 Şubatta alınabilecek hediyeler arasında en romantik ve duygusal açıdan etkileyici ürünlerdendir. Bu albümün kırmızı renkli kapağı el işçiliğiyle üretilir. Albüm tam 21 yaprak ve 40 fotoğraftan oluşur.

Birinci sınıf kalitedeki kuşe kağıt üzerine 1. sınıf baskı teknolojisi kullanarak hazırlanan bu albüm uzun yıllar boyunca deforme olmaz. Albümdeki fotoğrafların ölçüsü 7 x 5.5 cm ebatlarında tasarlanır. Albümdeki fotoğrafları özel kesim sayesinde dilediğiniz zaman rahatça koparıp sergileyebilirsiniz. Bir adet minin albüm ile 14 Şubat sevgililer gününe damga vuracak bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Hayatınızın aşkını bir ömür boyunca anılarda ve albümlerde saklamak için en doğru hediyeliktir.

Harf Özelleştirmeli Hasır Kadın Bileklik

sevgililer günü anlamlı hediye fikirleri

Sevgililer gününde kadınlara özel hediyelik eşyalarda kullanışlılık detayı önemlidir. Bazı kadınlar, sevgililer günü hediyesi olarak aldıkları eşyaları gönül rahatlığıyla takıp kullanmak ister. Sevgilinize bu tarz bir hediye vermek istiyorsanız üzerinde harf özelleştirmesi bulunan hasır bileklik doğru tercihtir. Özel kuyumculuk işçiliğiyle imal edilen bileklik 20 cm ebatlarında olup gümüş, rose ve gold renk seçeneklerine sahiptir. Her zevke hitap eden bileklikler standart boyutları ile kadınların bilek ölçülerine uyumludur.

Hasır bileklik tokası üzerine harf özelleştirmesi yapılarak çok şık ve özel bir takı tasarımı yapılır. Kişiye özel hediyelik eşyalar arasında hem kullanışlı hem de göz alıcı tarzı bulunan bir hediye seçmek zordur. Fakat bu ürün uzun yıllar boyunca deforme olmadan ilk günkü parlaklığını korur. Bunun için kimyasal maddelerden ve sert zeminlerden korumanız yeterli olacaktır. Sevgililer gününde, gösterişli ve kişiye özel hediyeler takmayı seven kadınlar için alınabilecek en ideal aksesuardır.

Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Işıklı Fotoğraf Panosu

sevgililer günü değişik hediye fikirleri

14 Şubat tarihi yaklaşırken sevgililer gününe özel hediye fikirleri de sık sık araştırılıyor. Aşıklar açısından asla unutulmaması gereken bu günde sevgilinizi mutlu etmenin yolları çok basittir. Kadın erkek fark etmeksizin herkesi duygusal olarak etkileyen hediyelerin başında kişiye özel 12 fotoğraflı ışıklı fotoğraf panosu gelir. Bu ürünün çerçeve boyutu 70 x 36 cm olup, 12 adet ahşap mini mandal ile birlikte gönderilir. Panoda, sizin belirleyeceğiniz 12 adet fotoğraf 10 x 10 cm ebatlarında basılır.

Kaliteli ve doğal ahşaptan imal edilen anı çerçevesi, en çok talep gören aksesuarlardan biridir. Bu üründe kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınır. Fotoğraflar çerçeveye şık bir iple asılır. Süslemek için 3 metre uzunluğunda led ışıkla birlikte gönderilir. İnce kablo üzerinde 28 adet led ile muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca akıllardan çıkmayacak ve evin en güzel yerinde sergilenebilecek hediye arayanlara fotoğraf panosu tavsiye edilir. Işıklı fotoğraf panosu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Fotoğraflı Masaüstü Ahşap Derin Çerçeve

14 şubat sevgiliye hediye fikirleri

Muhteşem bir sevgililer günü hediyesi arayanlar için fotoğraflı masaüstü ahşap derin çerçeve son derece uygundur. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilen çerçevesi ile sağlam ve kullanışlıdır. Bu ürün, masada, konsol ve vitrin gibi yerlerde dekoratif olarak konumlandırılabilir. Sevgililer gününe özel dikkat çekici bir aksesuar arayanların ilk tercihidir. Ürünün üzerindeki fotoğraf alanı 10 x 15 cm boyutlarında olup dekorasyona uygundur. Evinizde uzun yıllar boyunca sergileyebileceğiniz bir hatıra aksesuar olarak kullanılabilir.

Sevgililer günü için erkeğe hediye fikirleri arayanlar özel tasarlanan hediyeliklere ilgi gösteriyor. Pek çok kişinin tercih ettiği fotoğraflı masaüstü ahşap derin çerçeve erkeklerin ev ve ofisinde en güzel yerde konumlandırılır. Misafirlerinizin hemen dikkatini çekeceği bu ürün, aşkınızı ilan etmenin en güzel yollarından biridir. Sevgililer gününde erkek arkadaşınızı şaşırtmak ve asla unutulmayacak bir hediye vermek istiyorsanız bu ürünü seçebilirsiniz. İç mekan dekorasyonunda en güzel aksesuar niyetine uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir.

Love | Minimal Tasarımlı Akordiyon Fotoğraf Kutusu

sevgililer günü farklı hediye fikirleri

Minimal tasarımlı akordeon fotoğraf kutusu ile sevgilinize asla unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. 14 Şubat’ta sıra dışı hediyelik eşya arayanlar için en doğru seçimdir. Bu hediyede 14 adet fotoğraf bulunur. Fotoğraf alanı 7 x 5 cm boyutlarındadır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak alınan fotoğraf baskısı oldukça kalitelidir. İlk görüşte beğeni toplayan bir ürünle sevgilinizi şaşırtıp aşkınıza özel bir hediye sunabilirsiniz.

Minimal tasarımıyla öne çıkan bu üründe 14 adet fotoğraf akordeon biçiminde sıralanır. Sevgililer günü için anlamlı hediye fikirleri araştıranlar için sıra dışı ve özel bir alternatiftir. Ahşap kutunun boyutları 9 x 7 x 4.3 cm olup kalınlığı 6 cm’dir. Uzun yıllar boyunca hatıra değeriyle anımsayacağınız bir hediyelik eşyadır. Minimal tasarımlı akordeon fotoğraf kutusu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Ahşap Çerçeve 

14 şubat hediye önerileri

Sevgililer gününde anlamlı ve romantik hediyeler büyük ilgi görüyor. Bunlar arasında yer alan fotoğraflı ahşap hediye kutusu ile sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Özellikle erkeklere özel hediye seçmekte zorlananlar için romantik ve bir o kadar ilgi çekicidir. Kişiye özel mesaj yazılı bu ahşap çerçeve uzun yıllar boyunca ilk günkü estetik görünümünü korur. Masif ahşaptan üretilen çerçeve hem açık hem de kapalı konumda kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Sevgililer gününün anlamını romantik bir şekilde yaşatmak isteyenler için tercih edilebilecek bir hediyedir. Ahşap kutu 14 x 18 x 25 cm ebatlarında olup fotoğraf ve küçük objeleri muhafaza etmek için gözlere sahiptir. Masa, konsol, vitrin ve sehpa gibi yerlerde çok şık bir aksesuar olarak kullanılır. Ev veya ofis dekorasyonunda sevgilinizle hatıra değeri taşıyan bir ürün olarak sergileyebilirsiniz. En kaliteli malzemeden üretilen ahşap çerçeve üzerine mesaj yazımı lazer kazıma teknolojisiyle yapılır. Bu sayede herhangi bir deformasyon olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

100 Dilde Seni Seviyorum Yazılı Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo

anlamlı sevgililer günü hediye fikirleri

Sevgililer günü aşıkların birbirlerine daha sıkı bağlarla bağlandığı özel bir gündür. Bu özel günü romantik bir şekilde kutlamak isteyenler için sıra dışı hediyeler tavsiye edilir. Bunlardan biri olan 100 dilde seni seviyorum yazılı tablo oldukça şıktır. Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına baskıyla imal edilen tablo 40 x 60 cm ebatlarındadır. Fotoğraf baskısı ve 100 dilde seni seviyorum yazısı ile romantizm dolu bir armağandır. Sevdiğinize aşkınızı anlatmanın en güzel ve estetik yollarından biridir.

Romantik sevgililer günü hediyeleri denince akla ilk gelen fotoğraf baskılı tablo son derece şıktır. Sevgililer günü değişik hediye fikirleri arayışınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirilen kanvas kumaşlı tablo kolay kolay deforme olmaz. Uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığını ve renklerini korur. İsterseniz duvara asabilir isterseniz vitrin ve masa gibi yerlerde konumlandırabilirsiniz. Aşkınızı gözler önüne seren bir aksesuar arıyorsanız bu ürün en doğru seçim olacaktır. Sevgililer gününde fotoğraf baskılı kanvas tabloya indirimli fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

105 Fotoğraflı Anı Kumbarası

sevgililer günü hediye önerileri

Sevgililer gününde hem erkekler hem de kadınlara hitap eden birbirinden farklı hediyelik ürünler öne çıkar. Kullanışlı ve şık bir aksesuar arayanlar için 105 fotoğraflı anı kumbarası, yenilikçi hediye fikirlerindendir. Daha önce hiç benzeri olmayan bir hediye vermek istiyorsanız aşkınıza özel olarak dizayn edilen anı kumbarasını seçebilirsiniz. Kumbaranın çerçeve bölümü birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilir. Kumbara yüzeyi ise akrilik şeffaf malzemeden üretildiği için oldukça sağlamdır. Ürünü isterseniz duvara asarak isterseniz de sehpa veya vitrinde konumlandırarak sergileyebilirsiniz.

Sevgililer günü için kişiye özel hediyelik arayanlara 105 fotoğraflı anı kumbarası önerilir. Ürün 105 adet 5 x 7.5 cm ebatlarındaki fotoğraflar ile birlikte gönderilir. Fotoğrafların baskı kalitesi son derece yüksektir. Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz günlerin anısını yansıtan bu kumbaranın arka kısmından biriken fotoğraflarınızı rahatlıkla alabilirsiniz. Ürünün ön kısmında ise fotoğraf atma bölümü vardır. Kullanışlı ve ilgi çekici bir sevgililer günü hediyesi arayanlara hitap eder. 105 fotoğraflı anı kumbarası özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Fotoğraf Baskılı Takı Aksesuar Askılı Dekoratif Led Lamba

alınabilecek sevgililer günü hediyesi

El işçiliğiyle üretilen sevgililer günü hediyesi arayanlar için en ideal seçeneklerden biri fotoğraf baskılı dekoratif led lambadır. Hem kullanışlı hem de şık bir aksesuar olduğu için sevgililer gününde çok talep gören ürünlerdendir. İçinde led ışık bulunan masif ahşap kaide ve akrilik plaka tasarımına sahiptir. Masif ahşap el işçiliğiyle üretildiğinden son derece şıktır. Ahşap kaide ölçüleri 6 x 14 x 3 cm olup akrilik plaka 12 x 12 x 4 cm ölçülerindedir. Sevgililer günü hediye fikirleri erkek için romantik aksesuar arayanlara hitap eden ürünlerdendir. Bu lambayı USB girişi sayesinde sadece powerbank kullanarak priz olmayan yerlerde bile çalıştırabilirsiniz.

6 Fotoğraflı Yapışkanlı Mini Pola Siyah Çerçeve

sevgiliye sevgililer günü hediyesi fikirleri

Mini pola siyah çerçeve, 6 fotoğraflı tasarımıyla sevgililer gününde romantik bir aksesuardır.  Kendinden yapışkanlı özelliği sayesinde istediğiniz yere zorlanmadan monte edebilirsiniz. 6 adet fotoğraflı siyah çerçeve son derece şık tasarıma sahiptir. Ayrıca kare çerçevenin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp iz bırakmadan istediğiniz duvara yapıştırabilirsiniz. Kullanışlı ve uygun fiyatlı sevgililer günü hediyesi arayanların ilk tercihidir.

48 Parça Fotoğraflı Kalp Block Yapboz

ilginç sevgililer günü hediyesi fikirleri

İnternet üzerinden sevgililer günü ilginç hediye fikirleri arayanlara hitap eden fotoğraflı kalp block yapboz oldukça popülerdir. 48 parça blok yapboz şeklinde gönderilen üründe sizin belirlediğiniz fotoğraf baskısı vardır. Ürünün tek tarafına baskı yapılır ve beyaz ABS malzeme kalitesi ile son derece şıktır. En çok satan sevgililer günü hediyelerinden biri olan blok yapboz masada, vitrin ve sehpa gibi yerlerde dekoratif amaçla kullanılır.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

sevgililer günü hediye fikirleri 14 şubat

Sevgililer gününde erkek hediye fikirleri arayanlar için karakalem tasarımlı kupa en ideal seçimdir. Günlük yaşamda kullanışlı bir üründe sevgilinizle birlikte fotoğraf baskısını kullanma fırsatı sunar. İşlevsel ve estetik görünen hediye seçenekleri arasında özel bir yere sahiptir. Kupanın her iki yüzüne de kaliteli bir şekilde baskı yapılır. Birinci sınıf kalitedeki porselenden üretilen fotoğraf baskılı kupa özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kalp Kutulu Seni Sevmenin 32 Sebebi Çikolata

sevgililer günü hediyesi fikirleri

Her yıl 14 Şubat’ta olduğu gibi bu yılda da sevgililer gününde çikolata hediye kutuları revaçta. Aşkınızı ifade etmenin en tatlı halini sunan kalp kutulu seni sevmenin 32 sebebi çikolata kutusu ile sevdiğiniz kadına veya erkeğe en tatlı hediyeyi verebilirsiniz. Sevgililer günü hediye fikirleri arasında ilk sırada yer alan çikolata hediyesi ile keyifli bir sevgililer günü geçirebilirsiniz.

Kırmızı kalp kutulu olarak 32 adet Pelit marka çikolatanın yer aldığı kutuda ayrıca 22 g 1 adet büyük Pelit marka kalp çikolata yer alıyor. Kırmızı kalp tasarımına sahip çikolata kutusu sonrasında anı – hatıra kutusu olarak da çok amaçlı kullanıma uygundur. Sevgililer gününde hayatının aşkına tatlı bir hediye vermek isteyenler için kalp kutulu çikolata en iyi alternatif hediyeler arasında yer alıyor.

Aşkını somut bir şekilde ifade etmek isteyenler için birbirinden güzel ve kaliteli ürünlere Hediyesepeti kalitesi ve güvencesiyle hemen sahip olabilirsiniz. Kırmızı kalp kutulu çikolata hediyesi ile bu sevgililer gününde de sevdiğiniz kişiyle hem romantik hem de tatlı bir gün geçirebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye İsim Yazlı Deri Bileklik

sevgililer günü hediye fikirleri

Kişiye özel tasarımlara sahip aksesuarlar en kıymetli ve özel hediyeler arasında yer alıyor. Sadece sevgililer gününde değil, doğum günü veya diğer özel günlerde ya da içinizden geldiği zaman hediye edebileceğiniz sevgiliye hediye isim yazılı deri bileklik, şık bir aksesuar olarak kullanılabilir. Kadın erkek herkes için uygun bir hediye olan deri bileklik kişiye özel olarak tasarlanmaktadır.

Özelleştirme ve bağlantı bölümleri paslanmaz çelikten üretilen deri bileklik modeli, lazer kazıma yöntemi ile isim kazılarak herhangi bir silinme ya da çıkma sorunu yaşamaz. Yaklaşık 22 cm ölçülere sahip bileklik şık tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Kaliteli yapısı ve şık tasarımı sayesinde her zevke hitap etmeyi başaran ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Sevgilinizin tüm kıyafetleriyle ister iş ister günlük yaşantısında yanından asla ayırmak istemeyeceği bir aksesuar olan deri bileklik, estetik duruşuyla da dikkat çekmektedir. Sevgililer günü hediyesi fikirleri arasında öne çıkan deri bileklik modeliyle aşkınızı en somut haliyle bu sevgililer gününde de ilan edebilirsiniz.

Fotoğraf ve İsim Baskılı Hediye Kahve Kupası

sevgililer günü için hediye fikirleri

Sevgiliye alınabilecek en güzel hediye kişiye özel fotoğraf ve isim detaylarına sahip ürünlerdir. Bu ürünler arasında özellikle porselen kahve kupası her zevke hitap etmeyi başaran ürünler arasında yer almaktadır. Fotoğraf ve isim baskılı hediye porselen kahve kupasını sevgilinizle olan en güzel fotoğrafınızı basarak ve isim detayları ile zenginleştirerek güvenle sipariş edebilirsiniz.

Her iki yüzüne de baskı yapılan kupa, klasik beyaz porselen tasarımı ile oldukça kalitelidir. İster evde ister ofiste keyifle kullanılabilecek kupa bardak özenle hediye paketi yapılarak sevgililer gününde en özel armağanlardan biri olacaktır. Sevgilinizi mutlu etmenin en kolay yolunu sizlere sunan porselen kupa ve daha pek çok farklı ürüne HediyeSepeti güvencesiyle ulaşabilirsiniz.

Uygun fiyatlı ve kişiye özel bir hediye vermek isteyen herkes için en iyi ürünler arasında yer alan fotoğraf ve isim baskılı hediye porselen kahve kupası bu sevgililer gününde de en trend ürünler arasında yer alıyor. Kalitesi ve özgün kişiye özel tasarımı sayesinde uzun yıllar kullanım seçenekleri sunar.

Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

sevgililer gününde kadın sevgiliye ne alınır

Yaşam alanlarında dekoratif bir ürün olarak güvenle kullanılabilecek fotoğraf baskılı dekoratif led lamba, ister evde ister ofiste şık bir ürün olarak tercih edilebilir. Ofiste masanıza veya evlerinizde raflar, konsol, komidin veya vitrinlerde kullanabileceğiniz ürün, sahip olduğu led lambaları ile loş bir ortam yaratmak için veya gece lambası olarak da tercih edilebilir.

Sarı renk güçlü led lambaya sahip ürünün üst bölünü akrilik levhadan üretilir. Bu sayede kırılmaz şeffaf malzeme lazer kesim yöntemi ile işlenerek hazırlanır. Alt kaidesi masif ahşap kullanılarak üretilen led lamba, usb girişiyle de her ortamda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sevgilinizle olan en güzel fotoğrafı seçerek led lamba şeklinde tasarlanmasını sağlayabilirsiniz.

Erkek sevgiliye sevgililer günü hediye fikirleri arasında da çokça revaçta olan fotoğraf baskılı dekoratif led lamba, tüm yaşam alanlarında dekorasyonu güçlendirecek özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Hayatınıza anlam katan sevgiliniz için en anlamlı hediyeyi vererek aşkınızı bu sevgililer gününde de tazeleyebilirsiniz.

LOVE Fotoğraf Baskılı Ahşap Tablo

sevgililer günü hediyesi fikirleri kadın

Her dilde aşkını ifade etmek isteyenlere özel LOVE (aşk) yazılı fotoğraf baskılı ahşap tablo en özel hediyeler arasında yer alıyor. LOVE yazısı içine fotoğraf baskısı yapılarak tasarlanan ürün dekoratif olduğu kadar anlamlı bir hediye olarak da tercih edilebilir. 36 x 16 cm ölçülerindeki ürünün çerçeve bölümü masif ahşaptan üretilmiştir. Özelleştirilmiş uv baskı teknolojisi ile basılması sayesinde herhangi bir solma problemi de yaşamaz.

İster duvarda ister masa, raf veya konsollarda tercih edebileceğiniz tablo, duvara asılabilmesi için özel askı aparatına da sahiptir. Sevgilinizle olan en güzel fotoğraflarınızı kaliteli şekilde tabloya basılmasını sağlayarak sevgililer gününde unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Tüm yaşam alanlarında dekoratif olarak güvenle tercih edilebilecek ürün kalitesiyle de göz doldurmaktadır.

Sevgililer gününde sevdiği kadına veya erkeğe en güzel hediyeyi vermek isteyenlerin ilk tercihi olan LOVE fotoğraf baskılı ahşap tablo, özenle hediye paketi yapılarak hazırlanmaktadır. Sevgilisine sürpriz hediyeler yapmak isteyen herkes için alternatif ve kaliteli bir ürün olan tablo aşkınızın en güzel sembolü olacaktır.

Çiftlere Özel Love Kalp Kolajı Kanvas Tablo

14 şubat sevgililer günü hediyesi fikirleri

Çiftlere özel tasarımlara sahip tablolar, her sevgililer gününde farklı hediyeler vermek isteyenler için güzel bir alternatif oluşturmaktadır. Hayatınıza anlam katan kişiyle olan en güzel fotoğraflarınızı şık tasarım kanvas tablo ile dekoratif bir ürüne çevirmeniz mümkündür. Aşkınızın somut bir ifadesini sizlere sunacak çiftlere özel forever with love kalp kolaj kanvas tablo ideal ölçüleriyle ister duvarda ister diğer uygun alanlarda konumlandırılabilir.

Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına baskı yapılarak tasarlanan ürün, doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirilmektedir. Uzun yıllar renklerini korumayı başaran tablo yaşam alanlarında alternatif bir dekoratif ürün olarak tercih edilebilir. Özel kavas kağıdı üzerine yüksek kalitede dijital boya kullanılarak üretilen tablo kalitesiyle öne çıkmaktadır.

Sevgililer gününde alınabilecek en özel hediyeler arasında yer alan çiftlere özel kalp kolaj baskılı kavas tablo, özel fiyatı ve kalitesiyle bu sevgililer gününde de en çok tercih edilen ürünler arasında kendine yer buluyor.

105 Fotoğraflı Ahşap Anı Kumbarası

erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi

Fotoğraflar insan hayatının en güzel hatırlarını somutlaştıran unsurlardır. Anılara kıymet veren ve sık sık hatırlamak isteyenler için 105 fotoğraflı ahşap anı kumbarası her zaman iyi bir seçenek sunmaktadır. Sevgilinizle geçirdiğini en güzel zamanlara ait fotoğrafları şık tasarım bir anı kutusuyla birleştirerek keyifli bir oldukça kıymetli bir hediye vermeniz mümkündür.

Bizi Tamamlayan Anılar fotoğraflı şık tasarım ahşap anı kumbarasının ön yüzeyi akrilik malzemeden üretilmiştir. Duvara asarak ya da masa, sehpa üzerine kullanarak da aynı zanda dekoratif bir ürün olarak tercih edebilirsiniz. Koleksiyon kutunuzun arka kısmında birikimlerinizi rahatça koymanızı sağlayacak özel tasarımı da oldukça kullanışlı özellikler sunmaktadır.

Anıları her zaman taze tutmak ve şık tasarım, dekoratif bir anı kutusuyla aşkını en somut şekilde ifade etmek isteyenler için sevgililer günü için harika bir seçenek olacaktır. Sevgililer gününde erkek sevgiliye ne alınır sorusunun da yanıtını sunmasıyla kadın erkek herkes için iyi bir hediye olacaktır.

70’li Ahşap Fotoğraf Saklama Kutusu

farklı sevgililer günü hediye fikirleri

Hatıra kutuları her insanın sahip olduğu en kişisel ürünlerdir. Sevgililerin birbirine hediye edecekleri anı kutuları ise bu eşyanın çok daha derin bir anlam taşımasını sağlar. Çiftlere özel kapaklı ve 70’li ahşap fotoğraf saklama kutusu hem dekoratif hem de kullanışlı bir ürün olarak tercih edebileceğiniz anı kutusu kalitesiyle de öne çıkıyor.

5x7,5 cm fotoğraf ölçülerine ve 9 x 7 x 4.3 cm ölçülere sahip kutu, 6 mm kalınlığında ahşaptan imal edilmektedir. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınmaktadır. Lazer teknolojisi ile yazılar eklenmektedir. Her yönüyle sevgililer gününde veya diğer özel günlerde armağan edilebilecek kaliteli bir ürün olmasıyla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sevgilinizle olan en güzel fotoğrafları ve dekoratif bir ahşap kutu ile armağan ederek hayatınıza anlam katan kişinin sevgililer gününde en güzel hediyeyi almasını sağlayabilirsiniz. Unutulmayacak bir sevgililer günü hediyesi için en güzel ahşap fotoğraf saklama kutusunu tercih edebilirsiniz.

Kolajlı 3’lü Yapışkan Fotoğraf Çerçevesi

14 şubat hediye fikirleri

Sevgililer gününde çiftlerin birbirine en çok hediye ettikleri ürünlerden olan fotoğraf çerçeveleri tüm yaşam alanlarında kullanılabilir oluşuyla da dikkat çekmektedir. Çalışma masasında veya evlerin başköşelerinde yer verilecek kolajlı 3’lü yapışkan siyah fotoğraf çerçevesi gün içinde sevgilinizin en güzel hatıraları anımsayarak mutluluk duymasını sağlayabilirsiniz.

Kendinden yapışkanlı özelliği sayesinde dilediğiniz yere yapıştır – çıkar özelliğini kullanabilir ve yeniden kullanabilirsiniz. İster duvarda ister kendi ayağı sayesinde masa üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Kare çerçevenin arkasında koruyucu bandı çıkarak duvarlar rahatça yapıştırabilir ve iz bırakmadan da rahatlıkla sökebilirsiniz.

Çiviye gerek kalmadan pratik bir kullanım sağlayan ürün, fotoğraf baskılı siyah renk dekoratif bir ürün olarak özenle hediye paketi yapılarak hazırlanmaktadır. Sevgililer günü hediyesi kadın için fikirler arasında da ilk sırada karşınıza çıkacak kolajlı ve yapışkanlı fotoğraf çerçevesi beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Kişiye Özel Fotoğraflı Ahşap Müzik Kutusu

sevgililer günü romantik hediye fikirleri

Sevgililer gününde, doğum günlerinde, yıldönümlerinde, diğer özel günlerde veya içinizden geldiği zamanlarda da şirin bir hediye vermek için müzik kutuları her zaman en iyi tercih olacaktır. Kişiye özel tasarım detayı sayesinde oldukça özel bir sevgililer günü hediyesi olacak ahşap müzik kutusu, beklentilerin ötesinde bir armağan olacaktır.

Romeo ve Juliet, Fur Elise, Mery Christmas, Happy Brithday to You gibi farklı müzik seçeneklerine de sahiptir. Ahşap müzik kutusu kapak bölümünden çıkarılabilir ve metal müzik mekanizması görülebilir. Uv baskı teknolojisiyle basılmaktadır. Özel tasarımı sayesinde sevgiliniz için şirin bir hediye seçeneği olacaktır.

Hediye almadan önce kişisel zevkler kadar detaylar da önemlidir. Müzik kutusu hediyesi tercih edecek kişilerin hangi parçaları seçtiklerinden tasarım detaylarına kadar birçok ayrıntıyı incelerek en kıymetli hediyeyi armağan etmesi de mümkündür. Sevgililer günü hediyesi denince akla gelen ilk ürünlerden biri olan ahşap müzik kutusu, hem kaliteli hem de mütevazı bir hediye vermek isteyen herkes için birinci tercih olacaktır. Uzun yıllar saklanacak bir armağan olarak hediye müzik kutları sizleri bekliyor.

Çiçekli Buketi Kolye Hediyeli İsme Özel Takı Kutusu

sevgililer günü hediye fikirleri kadın

Kadınlara sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediyeler arasında takılar ilk sırada yer alıyor. Ahşap özel kutusu içinde çiçekli buketi kalp kolye ise en iyi alternatiflerden biri olarak tercih edilebilir. İsme özel takı kutusu sayesinde 925 ayar gümüş tercih edilerek tasarlanan ürün, şık tasarımı sayesinde sevgilinizin birçok kombinine uyum sağlayacak özel bir tamamlayıcı parça olacaktır.

Ahşap kutuyu aksesuarlarınızı muhafaza etmek ya da anı kutusu olarak da tercih edebilirsiniz. Son derece dekoratif bir kutu içinde gönderilen çiçekli buketli kalpli kolye, sevgililer gününde verebileceğiniz kıymetli bir üründür. Tasarımı ve kalitesiyle kendini ilk görüşte belli eden ürünü güvenle tercih edebilir ve dilediğiniz zaman sevgilinize armağan edebilirsiniz. Sevgililer günü hediyesi fikirleri kadın ve erkek herkes için iyi bir alternatif sunacaktır.

Ahşap Çerçeveli Duvar Anahtarlığı

sevgililer günü hediye önerileri

Sevgilinize, nişanlınıza veya hayat arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel hediyeler biri olan ahşap çerçeveli duvar anahtarlığı, alt ve üst kısım ahşap, renkli baskı alınan kısım ise metal malzemeden üretilmiştir. Alt ahşap bölümde 4 adet metal anahtar askısı bulunmaktadır. Alt ahşap bölümde 4 adet metal anahtar askısı bulunan ürün, dekoratif tasarımı sayesinde öne çıkıyor. İdeal boyutu sayesinde de yaşam alanlarında rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

Sevgilinize armağan edebileceğiniz güzel ve kullanışlı bir ürün olan ahşap çerçeveli duvar anahtarlığı, özellikle sıradan hediyeler almak istemeyen herkes için en iyi seçenekleri sunmaktadır. Romantik sevgililer günü hediyesi fikirleri arasından sıyrılan ve unutulmayacak bir hediye olarak tercih edilebilecek şık tasarım ahşap çerçeveli duvar anahtarlığı iyi bir seçenek olacaktır.

İsim ve Fotoğraf Baskılı 3’lü Konsept Tablo Seti

anlamlı sevgililer günü hediyesi fikirleri

Dekoratif yıldız haritası tasarımlı ve isim – fotoğraf baskılı 3’lü konsept tablo seti son derece romantik ve aynı zamanda dekoratif bir hediyedir. 27 x 27 cm ölçülerine sahip 3 adet tablonun çerçeve bölümü masif ahşaptan el işçiliği ile üretilmiştir.

Ahşap tabloyu duvara rahatça asmanızı sağlayacak özel askı aparatı sayesinde yaşam alanlarının her birinde güvenle kullanılabilmektedir. Sevgililer gününde kıymetli bir hediye vermek isteyenler için isim ve fotoğraf baskılı 3’lü konsept tablo seti sevgililer günü hediyesi kadın için fikirler arasında da her zaman ilk sıralarda yer almaktadır.

Fotoğraf Baskılı Ahşap LED Lamba

sevgililer günü romantik hediye

Son yılların popüler hediye tercihleri arasında yer alan kişiselleştirilmiş ürünler, yaratıcı fikirlerden hoşlananlara zengin alternatifler sunar. Kişiye özel Spotify tasarımlı fotoğraf baskılı ahşap LED lamba, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra dekoratif açıdan da kullanışlıdır. Sinematografik bir havaya sahip olan masif ahşap çerçeve, parlak LED ışığıyla dikkat çeker.

Kullanıldığı odada loş bir aydınlık yaratan tasarım üzerine isim, mesaj, resim ve şarkı linki eklenebilir. Yanında olmadığınızda da sevdiğiniz kişinin sizin için özel ve anlamlı olan şarkıyı dinleyebilmesine imkân veren hediye bu Sevgililer Gününe değer katacak. Sevgilisine olan hislerini şarkı sözüyle aktarmak isteyenler birden çok fonksiyona sahip tasarımla unutulmaz bir sürpriz hazırlayabilirler.

Sweatshirt Sevgili Kombini

sevgililer günü hediyesi

El ele tutuşan aşıklar temalı kapüşonlu sweatshirt sevgili kombini şık tasarımının yanı sıra %100 pamuklu kumaşıyla da sağlıklıdır. Kumaşla bütünleşen baskı çıkmaz ve kullanıldığı süre boyunca canlılığını muhafaza eder. 5 farklı renk seçeneği, erkek ve kadınlar için 5 farklı beden seçeneğiyle beğeniye sunulan sweatshirt üzerinde yazılacak isim baş harfleri sipariş aşamasında not edilmelidir. Sıcak ve sımsıkı tutuşan iki elin yer aldığı göğüs üzeri baskı aşkını günün her saati her yerde göstermek isteyenlere özeldir. Kişiye özel tasarım özenle hazırlandıktan sonra günün anlam ve önemine uygun olarak paketlenerek adrese teslim edilir.

Gerçek İstiridye Kolye Seti

kadın sevgiliye sevgililer günü hediyesi için fikirler

Şık ahşap kutuda sunulan istiridye kolye seti ilişkisine inci değeri verenlere özel bir hediye seçeneğidir. 1.sınıf tatlı su incisi değişik renklerde farklı temalara sahiptir. Bir incinin oluşumu için geçen yılları aşkıyla bağdaştıranlar şık bir kolye ucuyla Sevgililer Günü sürprizi hazırlayabilirler. İstiridye kabuğu içinde inci, özel sertifika ve kilitli kolye ucunun yer aldığı zarif kutu daha sonra farklı amaçlarla değerlendirilebilir.

Tüm kıyafetlerle büyük bir uyum içinde kullanılan ve güne değer katan incili kolye ömürlük bir hediyedir. Kutu içinden çıkan beyaz inci masumiyet, krem inci mutluluk, sarı inci zenginlik, şeftali rengi inci saflık, mavi inci aşk, yeşil inci doğallık, mor inci bilgelik ve siyah inci gizem temsilcisidir.

İsme Özel Benzinli Çakmak Seti

sevgililer günü hediyesi erkek fikirler

Parlak siyah veya parlak metalik gri renklerde isme ve tarihe göre özelleştirilen yıldönümü hediyesi benzinli çakmak, özel kutusunda gönderilir. Fitil ve taşı değiştirilebilen çakmak benziniyle birlikte paketlenir. Özenle hazırlanan hediye Sevgililer Günü için farklı bir seçim yapmak isteyenlerin ilgi odağındadır.

Sevgilinize çakmak alarak her an yanında ve elinin altında olmayı başarabilirsiniz. Kişiye özel hediye seçenekleri standart hediyelere nazaran çok daha anlamlı ve değerlidir. Çakmak koleksiyonu olan erkeklere özel olarak hazırlanacak isimli tasarımla karşınızdaki kişiye verdiğiniz değeri gözler önüne serebilirsiniz.

Melek Kanadı Gümüş Kolye

sevgililer günü hediyesi kolye

Melek kanatları arasında saklanan bir sır olan harfli gümüş kolye, farklı kombinlerle uyum içinde kullanılabilir. Melek kanatları açık veya kapalı olarak kullanılan tasarım, 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Kolyede kullanılacak harfe göre ölçülerde değişiklik yaşanabilir. Ortalama 45 cm uzunluğa sahip olan zincir rose renktedir.

Love baskılı özel hediye kutusuna yerleştirilen ve Sevgililer Gününe uygun hediye paketi yapılan kolye kalitesiyle dikkat çeker. Aksesuar kullanmayı seven ve bulunduğu her yerde ışıltısıyla fark yaratmak isteyenler için özel bir hediye alternatifi olan kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye, özel günler için de anlamlı bir hediye seçeneğidir.

Seni Seviyorum Hediye Kutusu

sevgililer gunu hediye kutusu fikirleri

Bir hediyeden çok daha fazlası olan Seni Seviyorum hediye kutusu Sevgililer Gününe anlam ve sıcaklık katar. Kar tanesi gümüş kolye kırmızı kadife kutusunda paketin en önemli parçası olarak yer tutar.

“Seni Seviyorum” yazılı minik kalp yastık, nakış işlemeli mini el havlusu, draje çikolata, baskılı madlen çikolata, lavanta kesesi, sevgi kartları ve peluş ayıcıkla hem göze hem de kalbe hitap eden hediye kutusu her zaman çocuk kalmak isteyenlere özeldir.

Açtıkça çoğalan, çoğaldıkça mutlu eden özel kutu yeni tanışan sevgililer, ne hediye alacağına karar veremeyenler ve tercihini her zaman sürprizli şeylerden yana kullananların beğenisini toplar.

12 Fotoğraf Baskılı Mandallı Anı Çerçevesi

sevgililer gününde erkek sevgiliye ne alınır

40x40 cm ölçülere sahip olan 12 fotoğraf baskılı mandallı anı çerçevesi, doğal ahşap kullanılarak elde hazırlanmıştır. Siparişi veren tarafından seçilen resimler 9x6.5 cm ölçülerinde kâğıtlara basılır. Çerçeveyle birlikte gönderilen doğal şık hasır ip ve 12 mandal özenli bir şekilde paketlenir.

Kolay bir şekilde kullanıma hazır hale getirilen çerçeveye resimler asıldıktan sonra anlam bütünlüğü gözler önüne çıkar. Genç çiftler için özel anıların biriktiği hediye yıllanmış ilişkiler için de her bir yıla damga vuracak resim seçimiyle dikkat çeker. Asıldığı yere dekoratif değer katan anı çerçevesi hediye tercihini değişik ürünlerden yana kullanmak isteyenlerin favorisidir.

Fotoğraf Baskılı LED Lamba

sevgililer günü hediyesi fikirleri

Sevgilisine hediye almak isteyenler için sunulmakta olan önerilerden birisi olan fotoğraf baskılı LED lamba, sevgilinizin gece boyunca fotoğraflarınız eşliğinde uyumasını sağlayacak duygusal bir hediye olarak bilinmektedir.

LED lambanın yansımasından dolayı parlak bir görüntü elde edilerek, fotoğraflarınızın daha kaliteli bir biçimde görüntülenmesi sağlandığı gibi aynı zamanda standart çerçevelere göre daha orijinal bir fikir olarak tercih edilmektedir.

Fotoğraf baskısının yanı sıra aynı zamanda ilişkinizin başladığı tarihi ve isimleri de fotoğraflarınızın altına yansıtabileceğiniz için siz özel bir anlam barındıran hediyeler arasında yer alan bir öneri olarak seçilebilmektedir.

Sarı renk lambasının ışığının yanı sıra alt kısmında ahşap bir destek bulunduğu için çalışma masalarında ya da yatak başında bulunan dolapların üzerinde kullanılmak için uygun bir dekoratif hediyedir.

100 Dilde Seni Seviyorum Gümüş Kalp Kolye

bayan sevgiliye sevgililer günü hediyesi

Kolye ya da bileklik gibi çok standartlaşan hediye önerilerine yeni bir soluk olarak gelen 100 dilde seni seviyorum yazılı kolye, kalp olarak tasarlanan gümüş bir kolye ucunun içerisinde özel bir hediyeye dönüşmektedir.

Yalnızca gümüş kalpli bir kolye gibi görünen bu hediye önerisi aynı zamanda içerisindeki baskıları sayesinde sevgilinize her gün yeniden onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatmanıza yardımcı olacak özel bir üründür.

Kolyenin üzerinde bulunan seni seviyorum baskıları normal kullanımda görünmediği için günlük kullanımda şık bir kolye modeli olurken aynı zamanda mercek altından yansıtıldığında seni seviyorum cümleleri ile özel bir anlama da ulaştığı için etkili bir hediye olarak bilinmektedir.

Beyaz renkli zirkon taştan oluşan bu kolye sevgilinizin özel günlerinde kullanması için şık bir tasarımdan oluşturulmuştur. Bunun yanı sıra küçük ve rahat kullanıma uygun olduğu için isteğe bağlı olarak günlük bir kolye olarak da kullanılabilmektedir. Ana malzemesi gümüş olduğu için ciltte de herhangi bir hasa oluşturmayacağından kalıcı olarak kullanılabilen bir hediye isteyenler için tercih edilmektedir.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

sevgiliye 14 şubat hediye fikirleri

Sevgili hediyeleri içerisinde yer alan ürünler genellikle bayanlar için hazırlanmış ürünlerdir. Erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi fikirleri arasında da genellikle cüzdan ya da kemer gibi ürünler bulunmaktadır. Sevgilisine daha orijinal bir hediye almak isteyenler için ise karakalem tasarımlı kişiye özel kupa ürünü oldukça etkileyici bir seçenek olarak tercih edilebilmektedir.

Kupa hem rahat kullanımı olan bir ürün olmakla birlikte hem de karakalem tasarımı sayesinde standart bir hediye olmaktan çıkarak kişiye özel ve romantik bir hediye olarak tercih edilebilmektedir.

Kupa üzerinde yer alan karakalem tasarımı farklı fotoğraflar ile hazırlanabilmektedir. Bu fotoğraflar içerisinden yalnızca sevgilinizin fotoğrafını seçebildiğiniz gibi aynı zamanda birlikte çekindiğiniz bir fotoğrafı da kullanabilirsiniz.

Porselen bir kupa üzerine yapılan karakalem baskılar için tercih edilecek fotoğrafların aynı zamanda 1MB boyutunda olduğu için görüntü bakımından da kaliteli bir hediye olarak hazırlanabilmektedir.

Piedmont Şarap Kadeh Seti

eşe sevgililer günü hediyesi fikirleri

14 Şubat sevgililer günü hediyesi fikirleri arasında daha farklı bir ürün seçmek isteyenler için önerilen şarap kadehi seti, özellikle romantik anları seven çiftler için oldukça uygun bir hediye önerisidir. İki kadehin de isimli olarak hazırlanmış olması sayesinde aynı zamanda kişiye özel bir ürün seçilmesi de sağlanmış olmaktadır.

Şarap kadehleri üzerine isim baskısı yapılırken lazer kesim yöntemi kullanılmaktadır. Bu sayede daha kalıcı bir işleme yapılmakta olup bulaşık makinesi gibi yıkamalarda da eskime olmasının önüne geçilmektedir. Uzun ömürlü bir hediye tercih etmek isteyenler için ikili bardaktan oluşan kadeh setleri önerilmektedir.

Özel hediye paketi ile hazırlanmakta olan şarap kadehi ile hem sevgilinize hediye alıp hem de aynı hediye ile özel bir akşam yemeği yiyerek sevgililer gününüzü unutulmayacak bir güne dönüştürebilirsiniz.

Şarap kadehlerinin özel günlerinizi romantik bir ana dönüştürmesi için kullanılacak bir hediye olması sayesinde sevgililer gününüzün yanı sıra uzun süreli olarak kullanılması sağlanacağı için hatıralarınızı yıllar geçse de yeniden canlandırabilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Ahşapfoto

sevgililer gününde alınacak hediyeler

Sevgililer günü hediyesi fikirleri bayan için oldukça farklı çeşitlerden oluşmaktadır. Bileklik ve kolye modelleri bayanların vazgeçilmez hediyelikleri arasında yer alırken aynı zamanda fotoğraf içerikli ürünler de bayanların tercihleri arasında yer almaktadır.

Fotoğraf baskılı ahşap çerçevelerin lazer baskıları ile hazırlanmış olmasının yanı sıra sizin için özel olan bir şiirin ya da özel bir yazının da fotoğrafınızın yanına lazer ile yazılmasını sağlayarak hatıralarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Ahşap fotoğraflık hediye ürünü aynı zamanda özel bir ayak ile gönderilmekte olup masa üzerinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Masa üzerinde kullanmayı tercih etmeyenlerin ise askılık yardımıyla duvarda kullanmaları mümkün olmaktadır.

Özenli bir hediye paketi ile gönderilmekte olan bu hediyelik hem bayanlar hem de erkekler için uygun olan bir hediye seçeneği olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmekte olup aynı zamanda farklı özel günlerin hediyeleri olarak da tercih edilebilmektedir.

5 Fotoğraf Kolajlı Hediye Mini Ahşap Foto

sevgililer günü için hediye

Sevgililer günü hediyeleri arasında en çok kullanılan malzemeler fotoğraflardır. Fotoğraflar uzun süreli olarak anılarınızı ölümsüzleştirmeyi sağlamakla birlikte aynı zamanda özel tarihlerinizi de aynı görsel üzerinde hatırlamanızı sağlayabilmektedir.

Masaüstünde ayaklı aparatı ile birlikte kullanılmakta olan mini ahşap fotoğraf ürünü sevgililer günü hediyesi orijinal fikirler seçeneklerinin başında yer almaktadır. Aynı zamanda kolaj olarak birden fazla fotoğraf ile hazırlandığı için tüm anılarınızı aynı yerde görmeniz mümkün olmaktadır.

Kişiye özel olarak kullanılmakta olan bu hediyelik, küçük bir boya sahip olduğu için her yerde sergilenmeye uygundur. Hem çalışma odalarında ve yatak odalarında hem de uygun konseptler hazırlanılarak oturma odalarında da kullanılabilmektedir.

5 fotoğrafın bir araya getirilmesi ile kullanılmakta olan bu ürünün isteğe bağlı olarak beş fotoğraftan daha az fotoğrafla kullanılması da mümkün olmakla beraber orijinal konsepti beş fotoğraftan oluşmaktadır.

İmza Stilli İsme Özel Cüzdan

erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri

Sevgililer günü hediyeleri içerisinde yer alan ürünler arasından erkekler için tercih edilmekte olan bir ürün de cüzdan modelleridir. En iyi sevgililer günü hediyesi fikirleri arasında yer almakla birlikte aynı zamanda kişiselleştirilmiş bir hediyeye de dönüştürülebilmektedir.

Hakiki deriden üretilmekte olan bu ürünün 8 adet kart kullanım alanı olduğu için kullanışlı bir hediye olduğu da bilinmektedir. Bunun yanı sıra 2 farklı para ya da kağıt koyma bölümü de bulunduğu için günlük kullanıma oldukça uygundur.

Hediyeyi tercih etmek isteyenlerin isteğe bağlı olarak hem siyah hem de taba renklerini tercih etmeleri mümkün olmaktadır. Renklerde kalite farkı bulunmamakta olup yalnızca kişisel beğenilere göre seçilmektedir.

Cüzdanın sağ alt köşesine imza stili ile hazırlanmış isim işlemesi yapılmaktadır. Lazer kesim ile yapılmakta olan bu işlemeler kalıcı olmakla birlikte uzun süreli olarak aynı kalitede kullanılabileceği için hem özgün hem de orijinal bir hediye önerisi olarak bilinmektedir.

Spotify Tasarımlı Fotoğraflı 3D Led Lamba

farklı sevgililer günü hediyesi fikirleri

Son dönemlerde en çok tercih edilen Spotify tasarımları sevgililer günü hediyeleri içerisinde de yerini almaktadır. Özellikle müzik dinlemeyi seven çiftler için tercih edilmekte olan bu ürünlerin en orijinal hediye ürünleri arasında yer aldığı bilinmektedir.

Romantik sevgililer günü hediyesi fikirleri içerisinde yer alan bu tasarımların led lambası ile kullanıldığı için sarı renk olarak yansıtıldığı bilinmektedir. Hem dekoratif hem de gece lambası olarak kullanılmakta olan bu ürünün masa üzerinde de sergilenmesi mümkün olmaktadır.

Hem telefon hem de bilgisayar üzerinden USB ile bağlantı kurulmasını sağlayan bu ürünün güç sağlayıcı ürünlerle de kullanılması mümkün olduğu için oldukça işlevsel bir hediye olarak tercih edilebilmektedir.

Alt bölümü masif ahşaptan oluşmakta olan bu ürünün UV baskı tekniği ile hazırlanması mümkün olduğu gibi aynı zamanda akrilik levha üzerinden yansıtma yaptığı içi kaliteli bir görüntü sunmaktadır.