Sevgililer Günü Hediyesi Kadın İçin Romantik Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyesi Kadın İçin Romantik Hediye Fikirleri

Sevgililer günü hediyesi kadınlar için ayrı bir öneme sahiptir. Özel hayatında her zaman değer görmek isteyen kadınların sevgililer gününde beklentisi yüksek olabilir. Bu nedenle sevgilinizi mutlu etmek için hem romantik hem de yaratıcı hediyelerle ona sürpriz yapabilirsiniz. 14 Şubat sevgililer gününe özel birbirinden farklı hediye seçenekleri vardır. Bunlar arasında özellikle son yıllarda kişiye özel ürünler yoğun talep görüyor. Kişiselleştirilebilir hediyelerle sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. En çok satan sevgililer günü hediye çeşitleri arasında kadınlara hitap eden çok şık ve gösterişli hediyelere göz atabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer günü doldu dolu geçirmek her kadının hayallerini süsler. Hem çeşitli özel aktivitelerle hem de birbirinden farklı hediyelerle karşılaşan kadınlar sevdiği kişiden değer gördüğünü hisseder. Sevgililer gününü bu şekilde unutulmaz hale getirmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok hediyelik eşya olabilir. Özellikle isim yazılı hediyelikler ile sevdiğinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan bu ürünlerin malzeme kalitesi ve işlevselliği önemlidir. Hayallerinizdeki sevgililer günü kutlamasını gerçeğe dönüştürmek için tek ihtiyacınız olan bu ürünlerdir. Uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir sevgililer günü kutlaması için aradığınız hediyelere listemizde bulabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlar ve güvenilir teslimat garantisi ile sevgililer günü hediyesini kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Nutella ve Çikolata Hediye Kutusu

sevgililer günü hediyesi fikirleri

Çikolataya zaafı olan kadınları sevgililer gününde mutlu etmek sanıldığından çok daha kolaydır. Sevgiliniz çikolatayı ve özellikle Nutella’yı çok seviyorsa, alternatif bir hediye olarak bu hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Sevgililer gününü dopdolu geçirmek isteyenler, kutlamaya renk katmak için Nutella ve çikolata hediye kutusunu seçebilir. Bu kutu, kırmızı flok kaplı kalp tasarımı ile son derece dikkat çekicidir. Son derece şık hazırlanan bu hediye kutusu sevgililer günü hediyesi kadın için fikirler arasında en çok tercih edilen ürünlerdendir. Bütçenizi yormadan satın alacağınız bu kutuda 32 adet sütlü Pelit marka çikolata bulunur.

Kutu içeriği sadece tekli çikolatalar ile sınırlı değildir. Ayrıca 1 adet kişiye özel 25 gr Nutella hediyesi son derece ilgi çekicidir. Nutella’ya zaafı olan kadınların çok beğeneceği hediye kutusunda ayrıca sevgililer gününü yansıtan 1 adet kadife gül vardır. Kutudaki 3 adet Pelit marka kalp çikolata sevgililer gününe özel olarak üretilir. Alternatif bir hediye olarak düşünebileceğiniz bu ürün uygun fiyatı ile sık sık tercih edilir. Siz de sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak istediğinizde Nutella ve çikolata hediye kutusunu seçip satın alabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

sevgililer günü hediyesi kadın

Sevgililer gününde hediyelik eşyalar arasında en çok talep görenler özel fotoğraf baskılı ürünlerdir. Sevgiliniz ve kendiniz için özel olarak hazırlatabileceğiniz bu hediyeleri bir ömür boyunca saklayabilirsiniz. Akrilik levha ve masif ahşap malzemeden özenle üretilen fotoğraf baskılı dekoratif led lamba kullanışlı bir üründür. Sevgilinize vereceğiniz hediyenin sadece dekoratif bir aksesuar olarak sınırlı kalmasını istemiyorsanız sizin için idealdir. Çünkü bu led lamba hem şık bir dekorasyon ürünü hem de yeri geldiğinde gece lambası olarak da kullanılabilir.

Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen led lamba üzerindeki akrilik malzemeye yüksek kaliteli fotoğraf baskısı yapılır. Akrilik malzeme kırılmaz şeffaf yapıda olup lazer kesim teknolojisiyle tasarlanır. İlk görüşte bile çok beğeni toplayan bu hediyeyi sevgililer gününe özel olarak şekilde hazırlatabilirsiniz. Evde, ofiste veya herhangi bir yerde dikkat çekici bir aksesuar olarak yerini alır. Led lamba USB girişi sayesinde priz olmayan ortamlarda bile laptop veya powerbank ile çalıştırılabilir. Kullanışlı ve hatıra değeri yüksek bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız sizin için en ideal seçim olacaktır.

Minimal Love | 40 Fotoğraflı Mini Albüm

sevgililer gunu hediyesi fikirleri kadin

Uygun fiyatlı hediyelikler arasında romantik ve bir o kadar da hatıra değeri olan bir ürün arayanlara minimal love mini albüm önerilir. Sevgiliye sevgililer günü hediyesi alırken uzun yıllar sonra bile tebessümle inceleyebileceğiniz bir albüm tercih edebilirsiniz. Sevgilinizle en güzel anılarınızı biriktirip albümde başka tanıdık ve sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Bir ömür boyunca unutulmaz anları ölümsüzleştirmek için 40 fotoğraflı mini albüm yeterli olacaktır. Kırmızı renkli albümün kapağı el işçiliği ile hazırlandığı için oldukça şıktır. Mini boyutlardaki albüm 7 x 5.5 cm ölçülerinde olup 21 yapraktan oluşur.

Sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi gösterebileceğiniz bu özel günde mini albüm sürprizi yapabilirsiniz. Albümde 40 fotoğraf yer alır ve her biriyle bambaşka bir anılara yolculuk yapabilirsiniz. Sevgilinizin bir ömür boyu saklayacağı bu hediye hem romantik hem de duygusal etkiye sahiptir. Albümdeki fotoğraflar, kuşe kağıdına birinci sınıf baskı kalitesi ile hazırlanır. Bir adet mini albüm içindeki fotoğrafları özel kesim sayesinde istediğiniz zaman rahatça koparma şansınız vardır. Hatıra değeri olan bir sevgililer günü hediyesi arayanlara hitap eden en uygun fiyatlı seçenektir.

Kalp Fotoğraf Baskılı Fincan Bardak

sevgililer günü hediyesi bayan

Sevgililer gününde sadece bir aksesuar olmayan aynı zamanda kullanılabilir bir eşya arayanlar için kalp foto baskılı fincan bardak idealdir. Günlük hayatın her alanında kullanabileceğiniz bardakta sevgilinizle birlikte yer aldığınız bir fotoğraf baskısına yer verebilirsiniz. Kupalar, birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilip, üzerine canlı baskı yapılarak özenle tasarlanır. Çift taraflı baskı yapılan kupalarda fotoğrafınız kaliteli bir şekilde gözükür. 225 ml hacmindeki kalp foto baskılı fincan bardağı ister evde ister ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Karakalem Tasarımlı Minimal Ahşap Tablo

sevgililer günü hediyesi bayan için ne alınır

14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye seçimi yapmak bazı erkekler için epey zorlayıcı bir durum haline gelebilir. Özellikle internetten sevgililer günü hediyesi bayan için ne alınır şeklinde araştırma yapanlara özel seçenekler sunuluyor. Bunlardan en çok ilgi çekeni karakalem tasarımlı minimal ahşap tablodur. Ahşap tablo, 16 x 16 cm ebatlarında olup fotoğrafın basılacağı aran 14 x 14 cm’dir. Karakalem tasarımıyla gerçekçi bir sanat eseri gibi gözüktüğünden son derece romantiktir.

Karakalem tasarımıyla dikkat çeken minimal ahşap tabloyu uzun yıllar boyunca evinizde veya ofisinizde sergileyebilirsiniz. Romantik bir aksesuar olarak kullanışlı yapıya sahip olan tablonun arkasında duvara asılmasını kolaylaştıran askı aparatı vardır. İsterseniz masaüstü, vitrin ve sehpa gibi yerlerde de sergileyebileceğiniz boyutlardadır. Ürün üzerindeki özelleştirme işleminde fotoğraf UV baskı teknolojisi ile gerçekleştirilir. Bu sayede fotoğrafınız uzun yıllar geçse bile ilk günkü parlaklığını ve rengini korur. Kaliteli, romantik ve uygun fiyatlı bir sevgililer günü hediyesi arayanların bir numaralı tercihidir.

10 Fotoğraflı Işıklı Fotoğraf Çerçevesi

bayana sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde unutulmayacak bir sürpriz yapmak isteyenlere özel 10 fotoğraflı ışıklı fotoğraf çerçevesi sunuluyor. Bu hediye, kişiye özel hale getirilebildiği için son derece ilgi çekicidir. Son dönemde en çok satan romantik hediye çeşitleri arasında öne çıkan tasarıma sahiptir. Tamamen doğal ahşaptan el yapımı olarak üretilen anı çerçevesi 70 x 36 cm ölçülerindedir. Bu çerçeveye 10 adet sizin belirleyeceğiniz fotoğraflarınız her biri 9 x 13 cm olacak şekilde basılır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılan fotoğraflarınızın kalitesi oldukça tatmin edicidir. Bu sayede ışıklı fotoğraf çerçevesini evinizin veya ofisinizin en güzel yerinde sergileyebilirsiniz.

Sevgilinizi çok şaşırtacak bir hediye olan ışıklı çerçeve seti içinde 10 adet ahşap mini mandal vardır. Ayrıca fotoğraflarınızı çerçeveye güzelce yerleştirmek için şık bir iple birlikte gönderilir. Bu ipe mandal yardımıyla fotoğraflarınızı asıp evinizde sergileyebileceğiniz romantik bir aksesuar oluşturabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı süslemek için 3 metre uzunluğunda led ışık gönderilir. İnce kablo üzerinde 28 adet mini led vardır ve estetik bir görünüm sunar. Çerçeveye ışık vermek için 2 adet AA kalem pil kullanmanız yeterlidir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden hazırlanan ışıklı mandal ipli fotoğraf askısı özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kalpteki Sır Harfli Melek Kanadı Gümüş Kolye

kadın sevgiliye 14 şubat hediyesi

Kişisel görünümüne önem veren kadınlar için şık ve göz alıcı aksesuarların yeri ayrıdır. Benzersiz görünüme sahip takılarla kadınları mutlu etmek çok kolaydır. Eğer sevgililer gününde de özel tasarım takılar seçmeyi istiyorsanız kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye doğru aksesuar olacaktır. Eni 1.8 cm boyu 2.4 cm olan gümüş kolye oldukça estetik bir tasarıma sahiptir. Üzerinde sevgilinizin baş harfi yer alan kısmına göre ağırlığı değişiklik gösterebilir. 925 ayar gümüşten üretilen takının tek renk seçeneği vardır. Rose renk tasarımlı melek kanadı gümüş kolye her kadının hayallerini süsleyen tasarıma sahiptir.

Sevgililer gününde çok şık bir aksesuar arayanlara hitap eden melek kanadı gümüş kolye özel tasarımıyla dikkat çekicidir. Ortalama 45 cm boyutundaki zincir ile birlikte gönderilir. Sevgilinizi şaşırtmak ve uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığını koruyacak bir takıyla ona sürpriz yapmak için doğru seçimdir. Muhteşem duygular yaşatacak sevgililer gününde kadın hediyesi vermek istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarlar malzeme kalitesi bakımından her zaman beklentinizi karşılayacaktır. Sevgilinizin her ortamda gönül rahatlığı ile takacağı bir kolye arıyorsanız 925 ayar gümüşün parlaklığı göz alıcıdır. Uygun fiyatıyla satışa sunulan kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Harf Tasarımlı Örme Hasır Bileklik

sevgililer günü hediyesi kadın için fikirler

Kişiye özel sevgililer günü hediyeleri sayesinde sevdiğinizi şaşırtabilir ve bu özel günde mutlu edebilirsiniz. Günlük yaşamında sık sık bileklik ve kolye gibi aksesuar takan bayanlara özel tasarlanan hediye çeşitleri vardır. Bunlardan biri kişiye özel harf tasarımlı örme hasır bilekliktir. Özel kuyumculuk işçiliğiyle hazırlanan bileklik gümüş renginde 20 cm, rose ve gold renklerinde 21 cm ölçülerindedir. Altın, gümüş ve rose kaplama renk seçeneklerinden sevgilinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz modeli seçebilirsiniz.

Uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığını koruyan bir bileklik arıyorsanız özel tasarımlı bu takılar doğru seçenektir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretildiği için kolay kolay deforme olmaz. Ancak hasır bilekliği sert zeminlerden ve deodorant – parfüm gibi kimyasal içerikli malzemelerden uzak tutmakta fayda vardır. Hasır bileklik tokası üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapılır. Sevgililer gününde uygun fiyatlı ve şık bir aksesuarla sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu bileklik günlük yaşamda kullanılabilir özellikleri ve estetik tasarımı sayesinde sevgilinizin çok hoşuna gidecektir.

Kalın Tırnaklı Yazı Stili İsme Özel Gümüş Kadın Kolye

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi

İsme özel gümüş takılar arasında kalın tırnaklı yazı stiline sahip kolye modelleri öne çıkıyor. Aksesuar dünyasında modaya uygun takılar seçmek kadınlar için çok önemlidir. Bu nedenle güncel trendleri takip ediyorsanız bu gümüş kolye en doğru seçim olacaktır. Kadın için sevgililer günü hediyesi tercih ederken isme özel takılar her zaman ilgi görmektedir. Kişiselleştirilebilir olması, bu şık görünümlü takıya ayrı bir hava katar. Kolye ucu ve zincir 925 ayar gümüşten üretildiği için göz alıcı tasarıma sahiptir.

Hem kolye ucu hem kalın tırnaklı yazı stili el işçiliğiyle üretilir. Farklı ölçü seçeneği bulunan zincirler silver, gold ve rose modeliyle dikkat çekicidir. Sevgilinizin gönül rahatlığı ile takacağı ve kullandıkça sizi hatırlatacağı türden bir aksesuardır. Gümüş ürünlerde zamanla kararma meydana gelebildiği için uygun koşullarda kullanılmalıdır. Gold ve rose kaplamalar, gümüş üzerine özel işçilikle hazırlandığından son derece estetik görünür. En uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz kalın tırnaklı yazı stili isme özel gümüş kadın kolye özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeve

sevgililer günü hediyesi kadına ne alınır

Hem hatıra değeri olan hem de şık bir aksesuar arayanlara fotoğraflı ahşap hediye kutusu tavsiye edilir. Bu kutu 14 x 18 x 2.5 cm boyutlarında olup masif ahşaptan imal edilir. Birinci sınıf kalitedeki malzemesi ve şık tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir. Ahşap çerçeve hem açık hem de kapalı konumda kullanım özelliğine sahiptir. Üründe fotoğraf veya diğer küçük boyutlu objelerinizi muhafaza etmek için kutu fonksiyonu bulunur. İster masaüstünde ister sehpa veya vitrinde gönül rahatlığıyla sergileyebileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Sevgililer gününde unutulmaz bir aksesuar vermek istediğinizde en doğru seçimdir. Kişiye özel hale getirilen bu hediyeyi uzun yıllar boyunca saklayıp ilişkinizin bir nişanesi olarak sergileyebilirsiniz.

Kişiye Özel Instagram Tasarımlı Akrilik Fotoğraf Çerçevesi

kadına 14 şubat hediyesi fikirleri

Sevgililer gününe özel tasarlanan aksesuarlar aşıklar arasında en çok tercih edilen hediyelerdir. Sevdiğini göstermenin bir yolu da bu tür romantik hediyelerden geçer. Eğer hayatınızın aşkına ne kadar değer verdiğinizi göstermek istiyorsanız kişiye özel Instagram tasarımlı akrilik fotoğraf çerçevesini seçebilirsiniz. Akrilik malzemeden üretilen bu ürün, cama benzeyen şeffaf bir yapıdadır. Ancak cam gibi kolay kırılan bir malzeme olmadığından uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılır. Ofiste, evde, çalışma masasında, vitrin ve sehpa gibi yerlerde şık bir dekorasyon ürünü olarak kullanılır. Kişiye özel tasarımıyla ilgi çeken bu fotoğraf çerçevesine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Bizi Tamamlayan Anılar Tasarımlı Ahşap Anı Kumbarası

14 şubat hediyeleri bayana fikirler

Sevgilinizle unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirip bunları bir anı kumbarasında toplamak ister misiniz? Özellikle yeni başlayan ilişkilerde en çok tercih edilen hediyelik ürünler arasında ahşap anı kumbarası gelir. Bu ürünün çerçeve bölümü ahşap malzemeden üretilir, ön yüzeyinde ise akrilik malzeme kullanılır. Kadınlar için sevgililer günü hediyesi seçiminde bu tarz romantik bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki ahşap ve akrilik malzemeden üretilen anı kumbarası, hem şık hem de kullanışlıdır. Sevgilinizle birlikte en güzel anlarınızın fotoğraflarını bu dekoratif albümde toplayabilirsiniz. Koleksiyon kutusunun arka kısmında biriken fotoğrafları alabileceğiniz bölüm vardır. 24 x 24 x 4.5 cm ebatlarındaki anı kumbarasını evinizin en güzel yerinde sergileyebilirsiniz.

Çiçekli Buketi Kalp Kolye Hediyeli İsme Özel Takı Kutusu

sevgililer günü kadın Sevgililer gününde şık ve minimal bir hediye arayanlara isme özel takı kutusu önerilir. Bu takı kutusunda çiçek buketi kalp tasarımı ve kalp kolye hediyesi bulunur. Kalp kolye 925 ayar gümüşten üretildiği için son derece şık tasarıma sahiptir. Ahşap kutu, kadınların takılarını muhafaza etmek için en çok ihtiyaç duyduğu dekoratif takı kutusu şeklinde kullanılabilir. Uygun fiyatlı kalp kolye hediyeli takı kutusu isme özel tasarıma sahiptir.

Anılarımız Film Şeridi Tasarımlı Kanvas Tablo

kadına sevgililer günü hediyesi

Film şeridi tasarımıyla oldukça dekoratif bir ürün olan kanvas tablo, aşkınızı sevdiğiniz kişiye ifade edebileceğiniz en somut hediye olacaktır. Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıda baskı olarak tasarlanan ürün, kalitesiyle göz doldurmaktadır. Tüm yaşam alanlarında dekoratif bir ürün olarak tercih edilecek film şeridi tasarımlı fotoğraflı kanvas tablo, doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirilmektedir.

Özel kanvas kağıdı üzerine yüksek kalitede dijital boya kullanılarak üretilen tablo, ideal boyutlarıyla da duvarlarınızı aşkla süslemenizi sağlayacaktır. Duvar kullanımı için uygun ürün, konsol, vitrin ya da uygun diğer alanlarda desteklenerek de konumlandırılabilmektedir. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilecek ürün anılarınızı tazelemenizde ve sevgililer günün akılda kalıcı bir hediye vermenizde size en iyi seçeneği sunar.

Seçeceğiniz en özel fotoğraflar ile hazırlanan fotoğraflı filim şeridi tasarımlı kavas tablo, uzun yıllar kalitesini koruyarak solma veya diğer sorunlar yaşamadan kullanılabilmektedir. Hediyesebeti kalitesiyle güvenle tercih edebileceğiniz tablo, sevdiğiniz kadına veya erkeğe aşkınızı ifade edebileceğiniz en özel ve kıymetli hediyeler arasında yer almaktadır.

Kişiye Özel Masif Ahşap Kaideli Plak

sevgililer günü hediyesi bayan

Kişiye özel tasarım ürünler hem dekoratif oluşu hem de özelleştirilebilir olmasıyla son derece kıymetli bir hediye olacaktır. Sevgililer gününde alışılagelmiş hediyelerin dışına çıkarak hem kullanışlı hem dekoratif hem de özel bir hediye vermek isteyenler için kişiye özel spiral tasarımlı masif ahşap kaideli plak güvenle tercih edilebilmektedir.

210 mm çapında ve 3 mm kalınlığındaki plak tasarımı dekorasyonu zengileştirecek özelliklere sahiptir. Akrilik malzemeden üretilen plak ile alt kaidesi masif ahşap detayı birçok yaşam alanında iyi bir dekorasyon havası yaratmanızı da sağlar. Tamamen kişiy özel olarak tasarlanan ürün, kalitesi ile dikkat çekmektedir.

14 Şubat sevgililer gününde sevgilinize özel ve farklı bir hediye vermek için spiral tasarımlı masif ahşap kaideli plak en iyi seçenekler arasında yer alacaktır. Sevgililer günü hediyesi bayan ve erkekler için farklı bir hediye olarak ahşap plak tasarımlı dekoratif ürün ister evde ister işyeri ve ofislerde kendi yaşam alanınızda kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Kişiye özel tasarımıyla ilgi gören masif ahşap kaideli plak, kalitesi ve şıklığı ile en iyi sevgililer günü hediyesi olacaktır.

Love Fotoğraf Baskılı Led Lamba

sevgililer günü hediyesi kadın hediye fikirleri

Sevgililer gününde aşkını her dilde ifade etmek isteyenler için love (aşk) detaylı fotoğraf baskılı dekoratif led lamba farklı bir hediye arayanlar için harika bir seçenek olacaktır. 3 adet kalem pil kullanılarak çalışması sayesinde tüm alanlarda kablo derdiyle uğraşmak zorunda kalmadan rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kablosuz kullanılması avantajıyla fotoğraf baskılı dekoratif led lamba başucunuzdan ayırmak istemeyeceğiniz ürünler arasında yer alacaktır.

Evde başucunuzda veya ofiste çalışma masanızda veya vitrin ya da konsol gibi alanlarda dekoratif olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz led lamba, masif ahşap ve akrilik malzeme kalitesiyle de dikkat çekmektedir.

Parlak led ışığı, sinematografik bir atmosfer sunmaktadır. Uzun ömürlü parlak led ışıklar düşük enerji tüketimi sunarken ısınma gibi problemlerin yaşanmasını da engeller. 5V led aydınlatma ile ev ya da iş yelerinde rahatlıkla tercih edilebilir. Ambiyans aydınlatması ortalama olarak zarif bir dokunuş sağlamaktadır. Gece lambası olarak da tercih edilebilecek ürün sevgililer gününde en özel hediyelerden biri olacaktır.

Pola Kart Foto Baskı – 10 Adet

sevgililer günü hediyeleri bayan

Aşkını en somut haliyle ifade etmek isteyen herkes için bu sevgililer gününde de fotoğraflı ürünler oldukça revaçta. Beklentilerinizin ötesinde özel bir hediye vermek için toplam 10 adet baskıdan oluşan ve kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı ile sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz. Fotoğraflar anıların ölümsüzleştirildiği nesnelerdir. En güzel anlarınızı kaliteli fotoğraf baskısı ile sevdiğinize göndererek hatıra kutusunda ilk sırada yerini almasını sağlayabilirsiniz.

Her yıl sevgililer gününde çiftler birbirine farklı hediyeler vermek için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Alışılmışın dışında bir hediye vermek isteyenler için de alternatif olan pola kart foto baskısı en iyi seçenekler arasında yer alacaktır. Öte yandan anı kutusu hediyeleriyle birlikte göndererek de fotoğrafları saklayabileceği şık tasarım ve dekoratif hediye kutusunu vermeniz de mümkündür.

Sevgililer gününü farklı bir hediye ile kutlamak isteyen herkes için Pola kart foto ürününü tercih ederek sizin seçeceğiniz en özel fotoğrafları kaliteli kuşe kağıdına parlak selefon kaplama ile tasarlanan hediyeyi sevgilinize armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Ahşap Çerçeve 

sevgililer günü hediyeleri kadın

Kalitesi ve şıklığı ile kişiye özel mesaj yazılı ahşap çerçeve, dekoratif özellikleri ağır basan en kıymetli ürünlerden biridir. Fotoğraflı ahşap hediye kutusu olarak da hem ahşap çerçeve hem de açık kapalı konumda kullanılabilen ürün, fotoğraf veya küçük objelerinizi saklamanız için kutu olarak da tercih edilebilir. Tüm yaşam alanlarında güvenle kullanabileceğiniz kişiye öze mesaj yazılı ahşap çerçeve şık tasarımı sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen ürün sevgililer gününde unutulmayacak ve uzun yıllar kullanılacak bir hediye vermek isteyen herkes için en cazip seçenekleri sunacaktır. Masa, konsol, sehpa ya da tv ünitesi üzerinde dekoratif olarak konumlandırılarak da kullanılabilecek ürün farklı bir hediye vermek isteyen herkes için etkili bir ürün olacaktır.

İster evde ister ofiste dekoratif bir ürün olarak kullanılabilecek kişiye özel mesaj yazılı ahşap çerçeve ve hediye kutusu son derece fonksiyonel bir üründür. İşlevselliği öne çıkan ve şık tasarımıyla beklentileri fazlasıyla karşılayacak ürün, kişiye özel mesaj ile çok daha anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

Fotoğraf Baskılı Takı Aksesuar Askılı Led Lamba

14 şubat hediyeleri kadın

Dekorasyon için son derece güçlü bir tamamlayıcı olacak fotoğraf baskılı takı – aksesuar askılı dekoratif led lamba, kalitesiyle de uzun yıllar size eşlik edecektir. İçinde led ışık yerleştirilmiş masif ahşap kaide ve akrilik plakadan oluşan ürün, el işçiliği ile üretilmiştir. Masif ahşap kaide el işçiliği detayları sayesinde ürünün son derece dekoratif ve şık bir hale gelmesini sağlamaktadır.

Güçlü led lambaya sahip ürün sarı renk ışık ile gözü yormadan ortam aydınlatmasını da soft bir şekilde sağlar. Ev ya da ofis gibi tüm alanlarda kullanımı uygun bir dekoratif ürün olan fotoğraf baskılı takı ve aksesuar askılı dekoratif led lamba, usb girişiyle de son derece fonksiyonel bir kullanıma sahiptir. Powerbank, bilgisayar ya da laptop ile çalışabilen dekoratif led lamba, takı askısıyla da oldukça kullanışlıdır.

14 Şubat hediyeleri kadın sevgiliye verilebilecek en özel hediyeler biri olan dekoratif led lamba, takı askısı ile sevgilinizin en sevdiği takıları bir arada tutmasını sağlamasıyla da kullanışlılık sunar. Her zaman dekoratif ve işlevsel özelliklere sahip ürünler en iyi hediye seçeneği olacaktır.

Bizi Tamamlayan Anılar Ahşap Fotoğraf Kutusu

sevgililer günü hediye fikirleri

Sevdiğiniz kişiye son derece dekoratif bir anı kutusu hediye etmek için Bizi Tamamlayan Anılar kapaklı ahşap fotoğraf kutusunu güvenle tercih edebilirsiniz. 6 mm kalınlığındaki ahşaptan imal edilen ürün, malzeme kalitesiyle de öne çıkmaktadır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı ile elde edilen fotoğraflar, şık tasarım bir kutuda saklanabilir.

Uv baskı tekniği ile hazırlanan kapak silinme veya çıkma olmadan uzun yıllar anılarınıza ev sahipliği yapacaktır. Kaliteli 70 fotoğraf baskısı ile gönderilen fotoğraf ve anı kutusu, sevgilinize en kıymetli anlarınızdan oluşan fotoğraflarınızı saklaması için harika bir hediye göndermeniz için fırsat sunar.

Alışılagelmiş hediyeler vermekten sıkılanlar için son derece anlamlı bir armağan olan ahşap fotoğraf kutusu, sevgililer günü hediyesi bayan için alınabilecek en iyi hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Ahşap fotoğraf kutusuyla sevgiliniz en kıymetli anılarını saklayarak daima özel hissedecektir.

Kapsül Şişeli Mini Puzzle

sevgililer günü hediye fikirleri bayan

Sevgililer günü başta olmak üzere tüm özel günlerde veya beklenmedik anlarda verilecek sürpriz hediyeler herkesi memnun eder. Bu hediyelerden biri olan kapsül şişeli mini puzzle, farklı bir hediye arayan herkes için oldukça iyi bir seçenek sunmaktadır. Şık tasarım kapsül şişesi içinde 14 cm x 10 cm ölçülerinde 99 adet puzzle parçaları yer almaktadır. 15 cm x 3 cm ölçülerindeki kapsül şişe ise şık tasarımıyla dikkat çekmektedir. Son derece ufak bir ürün olmasına rağmen sevgilinizle keyifli bir gün geçirmek için harika bir hediye olacaktır.

Puzzle şık kişiye özel etiketli kapsül şişe içinde gönderilerek sevgililer gününde şirin bir hediye vermek isteyen herkes için iyi bir alternatif sunmaktadır. Sevgililer günü hediye fikirleri kadın veya erkekler için tercih edilebilecek ürün, 14 Şubat’ta veya içinizden geldiği herhangi bir anda sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır.

Kalp Kutulu Seni Sevmenin 32 Sebebi Çikolata

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Şık tasarım kalp kutusu ve içindeki lezzetli armağanı ile dikkat çeken çikolata kutusu, sevgililer günü için oldukça tatlı bir hediyedir. 210 gr 32 adet sütlü Pelit çikolata ve 22 gr 1 adet Pelit marka büyük kalp çikolata ile gönderilen hediye, kalp kutusu ile öne çıkıyor.

Bayana sevgililer günü hediye fikirleri arasında yer alan çikolata kutusu, sevgililer gününde hayatının aşkına en tatlı ve mutlu olacağı hediyeyi göndermek isteyenler için güzel bir seçenek olacaktır. Kalp tasarımlı özel kutu sonrasında dekoratif olarak da kullanılabilir.

Fotoğraf ve Mesaj İşlemeli Ahşap Albüm

sevgililer günü hediyesi kadın

Kapağı fotoğraf ve mesaj işlemeli ahşap albüm içinde 15 yaprak bulunur. 60 fotoğraf kapasitesine sahip olan ürün kapağı renkli baskı tekniğiyle ahşap üzerine uygulanır. Özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim edilen siparişler Sevgililer Günü için özel ve yaratıcı bir alternatiftir.

Birlikte yaşanmış bütün güzel anıların bir arada durmasını sağlayacak albüm, kapak tasarımıyla dekoratif bir obje niteliği taşır. Yapraklara yerleştirilecek resimleri seçmek ve hazırlanan albümü her fırsatta yeniden incelemek klasik bir romanı tekrar tekrar okumak gibi keyif verecektir. Sevdiğiniz kişiye gösterdiğiniz önemi ona kişiselleştirilmiş bir hediye seçerek gösterebilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Ahşap Müzik Kutusu

sevgililer günü hediyesi bayan

Fotoğraf baskılı ahşap müzik kutusu kişiye özel tasarımıyla dikkat çeker. Özel günün anlam ve önemine uygun farklı melodilerin eklenebildiği ürün kutusu üzerine resim altına kısa bir mesaj bırakılabilir. Sipariş öncesinde Romeo ve Juliet, Fur Elise, Merry Christmas veya Happy Birthday To You melodilerinden istenen birisi müzik kutusu için seçilmelidir.

Kapak üzerindeki resim ve mesaj UV baskı teknolojisiyle bir ömür ilk günkü netliğini muhafaza eder. Kapak kısmı çıkarıldığında iç mekanizma görülebilir. Kenarındaki kumandayla çevrilerek manuel olarak çalıştırılan müzik kutusu şarkı bitene kadar çalmaya devam eder. Özenle hazırlanan ve hediye paketi yapılarak adrese teslim edilen ürün, sevgisini şarkı sözleriyle göstermek isteyenler için ideal bir hediye seçeneğidir.

8 Fotoğraf Baskılı Ahşap Tablo

kadına sevgililer günü hediyesi fikirleri

36x16 cm ölçülerinde olan ve 6x6,5 cm ölçülerinde 8 fotoğrafın yerleştirildiği tablo, masif ahşap malzemeden hazırlanmıştır. Kişiselleştirme işlemi yapılırken tablo üzerine eklenecek isimler, tarih ve 8 fotoğraf eksiksiz olarak yüklenmelidir. Duvara asarak kullanmak için özel aparatıyla gönderilen ahşap tablo, manevi değeri yüksek bir Sevgililer Günü hediyesi olarak düşünülebilir.

Güzel anıların ömür boyu hatırlanmasını sağlayan fotoğrafları bir araya toplayan hediye, aradaki bağları güçlendirecek farklı olduğu kadar da yaratıcı bir seçenektir. Masa veya konsol üstü kullanım için de uygun özelliklere sahip tasarım yaşanan anıların günlük hayatın bir parçası olmasına imkân verir.

Harf Tasarımlı Sevgili Kombini Sweatshirt

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Sevgililer ve eşler için son dönemin en popüler hediye seçenekleri arasında yer alan kişiselleştirilmiş hazır giyim koleksiyonları tasarımlarıyla ilgi çeker. Minimal harf tasarımlı sevgili kombini sweatshirt %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir. 5 farklı renk, erkek ve kadınlar için beden seçeneklerine sahip olan ürün baş harfleri ve kalp dizaynıyla sevgiyi ölümsüzleştirir.

Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı sol göğüs üzerinde yer alır. Kapüşonlu ve 4 mevsim kullanmaya uygun sweatshirt sportif giyimden hoşlanan ve genç kalan herkes için uygundur. Kişiye özel baskının tamamlanmasının ardından özenle paketlenen modeller Sevgililer Günü öncesinde verilen adrese teslim edilir.

48 Adet Sevgi Mesajlı Çikolata

sevgililer günü hediyesi bayan için

Farklı renk ve mesajlarla kaplanan 48 adet çikolata, Sevgililer Günü için en tatlı hediye seçenekleri arasında sayılabilir. Pelit markalı ürünler şık karton kutusunda damaklarda iz bırakır. İnce ruhlu kişilerin özenle sipariş verdiği Sevgili hediyesi mesajlı çikolata kutusu içindeki lezzetler bittiğinde de farklı amaçla kullanılabilir.

  • Beni heyecanlandırıyorsun
  • Sen hep benimlesin
  • Beni hep şımartıyorsun
  • Senden çok şey öğreniyorum
  • Seni çok kıskanıyorum
  • Ruhuma iyi gelen en güzel şarkısın ve benzer mesajlarla kaplanan çikolatalar Sevgililer Gününe lezzet katar.

Renkli görüntüsüyle hediye sahibini çok mutlu edecek olan mesajlı çikolata kutusu, sevdiğinize sevginizi anlamlı kelimelerle anlatır.

Tek Taş Yüzüklü 32'li Sargı Çikolata Kutusu

sevgililer günü hediyesi bayan için

Kırmızı flok kaplı kalp formundaki kutuya yine kırmızı kadife kutuda yerleştirilecek 925 ayar tektaş yüzük, bu hediyenin favori parçasıdır. Yüzük çapından madlen çikolatalar üzerine yazılacak isimlere, tarih seçiminden fotoğraflara kadar her detayıyla kişiselleştirilecek olan sevgiliye hediye kutusu, özenle paketlenerek adrese teslim edilir.

Gül yaprakları, kırmızı süsleme malzemeleri ve kutu içi tasarımıyla dikkat çeken 32’li sargı çikolata kutusu içi boşaldığı zaman dekoratif amaçlı kullanılabilir. Günün anlam ve önemine vurgu yapacak olan yüzük ve ağızlarda unutulmaz bir tat bırakacak çikolatalar ne hediye alacağı konusunda kararsızlık yaşayanlar için ideal bir alternatiftir.

Kalpteki Sır Harfli Melek Kanadı Gümüş Kolye

kadına alınacak sevgililer günü hediyeleri

Sevginin en büyük göstergesi olan melek kanadı tasarımına eklenen harf, günlük kıyafetler ve resmi kombinlerle uyum içinde kullanılabilir. Rose renkte 925 ayar gümüşten üretilen kolye aksesuar seçiminde her zaman özenli davranan kadınlar için önerilir. Şık hediye paketinde gönderilen kolye, kanatları açık veya kapalı şekilde kullanılabilir.

Zincir uzunluğu ortalama 45 cm olan tasarım, Sevgililer Gününe ek olarak yıldönümü ve Anneler Günü gibi manevi değeri yüksek günlerde hediye olarak tercih edilebilir. Kanat kısmındaki beyaz ve siyah taşlar, harf üstündeki beyaz taşlarla uyumu yakalar. Kanatların uç kısmındaki harf seçilen hediyenin kişiye özel olduğunun kanıtıdır.

Fotoğraf Baskılı Porselen Kupa

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Kaliteli malzemeden üretilen porselen kupa ön ve arka kısmına seçilecek resimle kişiye özel hale getirilebilir. Fotoğraf baskısının ardından özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim edilen ürün, sevdiğiniz kişi yanınızda olmadığında da sıcak içeceğinizi keyifle ve aşkla yudumlamanıza imkân verir.

Ön ve arka kısım için iki farklı resim seçilebilir. Sevgililer Günü için ne hediye alacağını bilemeyenlere önerilen kişiye özel alternatifler, hediye almış olmak için değil sevdiğiniz kişiye verdiğiniz değeri gözler önüne sermek için tasarlanmıştır. Siz de siparişinizi hemen vererek hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraf Askılı Albüm

kadın sevgiliye 14 şubat hediyesi

55x13 cm boyuta sahip olan çerçeve masif ahşaptan elde üretilmiştir. Kullanıldığı yere dekoratif anlamda değer katan tasarım üzerinde 8 adet resim asılacak alan mevcuttur. Ahşap kısım üzerine isim ve tarih baskısı yapılır. Sipariş esnasında kişiye özel hale getirilmek için seçilen fotoğraflar 9x6.5 cm ölçülerinde basılır. Fotoğraf askısına ek olarak paket içinden doğal şık hasır ip ve 8 adet mini mandal çıkar.

Kişiye özel fotoğraf askılı albüm hazırlandıktan sonra günün anlam ve önemine uygun olarak paketlenerek adrese teslim edilir. Kutu içinden hazır halde çıkmayan çerçeve fotoğraflar arasından belirlenen sıra veya temaya uygun olarak dizilir ve kullanıma hazır hale getirilir. Uç kısmındaki kancalar sayesinde duvara asılmaya uygun olan albüm, hafızalarda yer etmiş özel anların her zaman göz önünde kalmasına yardımcıdır.

Kalbinizi Bir Arada Tutun

kadınlara özel sevgililer günü hediyesi fikirleri

Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba da dekoratif görünüşü ve hoş tasarımı ile 14 Şubat hediyeleri bayan için dikkat çeken bir başka hediyedir. Bu hediye sayesinde sizin ve sevgilinizin ismi lambaya kazanır. Ayrıca lambanın yaydığı ışığın hoşluğu ve zarifliği ile de sevgilinizin daimi olarak kullanacağı bir hediye vermiş olabilirsiniz.

Sanatsal Çabalar İçinde Olun

14 şubat kadın hediyeleri

Sanatsal çalışmaları öne çıkarmak istiyorsanız Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Karakalem Kanvas Tablo da hoş bir seçenek olarak öne çıkmaktadır. Fotoğrafınız özel baskı tekniği ile kara kaleme çevrilmektedir ve tuvale basılmaktadır. Son derece zarif ve hoş görünümü ile sevgilinizi bu tablo ile mutlu edebilirsiniz.

Yaşam Haritasını Hediye Edin

sevgililer günü hediyesi fikirleri kadın

Yıldız haritalarına meraklı ya da astrolojiyi seven bir sevgiliniz varsa onun doğum günü baz alınarak hazırlanacak Özel Gün Hediyesi Yıldız Haritası Kanvas Tablo’yu sevgililer günü hediyesi kadın açısından kullanabilirsiniz. Bilindiği gibi yıldız haritaları kişinin doğumunu temel alır ve bu harita ile güneş burcu, ay burcu ve yükselen burçları öğrenmek mümkündür. Özenli baskısı ile tercih edebileceğiniz farklı bir hediye olmaktadır.

Kanatların Altında İsminizi Saklayacak Kolye

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Her an taşıyabileceği ve sadece kendisinin sahip olacağı bir kolye istiyorsanız, Sevgiliye Kalbimdeki Sır İsim Yazılı Melek Kanadı Gümüş Kolye hoş bir alternatif sunmaktadır. Kolyenin kanatlarının altındaki kısma isim yazılmaktadır ve daha sonra kanatlar kapanabilmektedir. Böylece sevgiliniz isminizi gizli ama bir taraftan da kolayca açığa çıkarılacak şekilde taşıyabilmektedir.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Led Lamba

kadına sevgililer günü hediyesi

Dekoratif amaçlı bir hediye düşünüyorsanız Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Led Lamba işinizi görecektir. Sevgilinizin ya da ikinizin birlikte olduğu bir fotoğrafın basılacağı, altına da isimlerinizin yazıldığı bu led lamba karanlığı tıpkı sevginiz gibi zarifçe aydınlatacaktır.

Kartanesi Gümüş Kalp Kolye

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Eğer daha klasik hediyeler almak isterseniz Sevgiliye Hediye Kartanesi Gümüş Kalp Kolye alabilirsiniz. Son derece basit ve zarif tasarımı ile öne çıkan bu kolye, sevginizin bir nişanesi olarak sevgilinizin boynunda yerini alacaktır.

Uluslararası Sevgili Cüzdanı

bayana sevgililer günü hediye fikirleri

Evlilik cüzdanı olur da sevgili cüzdanı olmaz mı demeyin! Muzip bir hediye vermek istiyorsanız Sevgiliye Hediye Uluslararası Sevgili Cüzdanı verebilirsiniz. Adınıza özel olarak düzenlenecek bu cüzdan ile sevgililiğinizi uluslararası standartlarda koruma altına alabilirsiniz.

Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Seti

sevgililer günü hediyesi kadın

Şaşırtıcı bir hediye istiyorsanız, Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Seti iyi bir tercih olacaktır. Özel yapısı sayesinde açılmaya çalışıldığında patlayan ve etrafa çikolatalar saçan bu paket önce sevgilinizi küçük bir şekilde korkutacak olsa da hemen sonrasında hoşuna gidecek ve bu özel hediyeyi aldığı için mutlu olacaktır. Aynı zamanda çikolataların eşsiz lezzeti de kendisini mutlu hissettirecektir.