Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Romantik (Kalpli Çikolatalı) Sevgililer Günü Hediye Kutusu Fikirleri

Romantik (Kalpli Çikolatalı) Sevgililer Günü Hediye Kutusu Fikirleri

Sevgililer gününde tek bir hediye yerine set halinde birkaç parça hediye almak isteyenlere özel seçenekler sunuluyor. Son yıllarda en çok tercih edilen hediyelik ürünlerin bulunduğu bu kutular oldukça popülerdir. Sevgilinize bu özel günde asla unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu hediyeler en doğru seçimdir. Özenle hazırlanan sevgililer günü kalpli kutu tasarımları birbirinden farklı hediyeler içerir. Sadece tek hediye almak yerine birden fazla ürünle sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Son dönemde en çok satan hediyelik ürünlerin başında gelen bu kutular kişiye özel ürünlerle özelleştirilebilir. Sadece sevgilinize ait bir ürün hediye etmek istiyorsanız kalpli tasarıma sahip kutular en idealdir.

Dikkatinizi Çekebilir; Sevgililer Günü Hediye Kutuları

Aşıklar arasında hediyelerin alınıp verildiğin sevgililer gününde unutulma anılar yaratabilirsiniz. Bu özel günü en iyi şekilde değerlendirmek için sevgilinizin çok hoşuna gideceği hediyeleri seçmeniz önemlidir. Standart ve herkesin bildiği klasik hediyeler yerine kişiye özel seçenekler daha avantajlıdır. Sadece sevgilinize ait olacak bir üründe onun ismini yazdırabilir veya fotoğraflarınızı bastırabilirsiniz. Sevgililer günü için kutu şeklinde bir hediye seti düşünüyorsanız en doğru yerdesiniz. Sizler için hazırladığımız bu listeye göz atarak sevgilinize gönül rahatlığı ile verebileceğiniz hediyeleri bulabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden hediyelik ürünler özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Sıkıca Sarıl Konseptli Hediye Kutusu

hediye kutusu sevgililer günü

Son dönemde internette ve sosyal medyada en popüler olan hediyelik ürünler arasında sıkıca sarıl konseptli hediye kutusu öne çıkıyor. Set halinde satılan bu kutuda birbirinden farklı ve kullanışlı ürünler yer alır. Sevgilinizi çok şaşırtacak özel ürünlerden oluşan bu hediye kutusu indirimli fiyatıyla da yoğun talep görmektedir. Kutu içinde 1 adet isim yazılı kare çikolata ve 1 adet porselen kupa bulunur. Kupa üzerine her iki yüzüne olacak şekilde kaliteli ve canlı baskı ile özelleştirme yapılır.

Sevgililer gününde hayatınızın aşkına kullanışlı ve özel bir hediye sunmak istiyorsanız kutuda yer alan kişiye özel kupa oldukça idealdir. Kupaların baskı kalitesi canlı olmasına rağmen deforme olmaması için elde yıkanması önerilir. Kutu içinde ayrıca sıkıca sarıl konseptine uyumlu peluş kalp bulunur. 13 x 11 cm ebatlarındaki peluş kalp sevgililer gününe özel tasarımıyla dikkat çekicidir. Uygun fiyatlı bu hediye kutusuna kampanyadan yararlanarak bütçenizi yormadan sahip olabilirsiniz.

Sevgililer Günü Konsept Tasarımlı Çikolata Hediye Kutusu

sevgililer günü hediyesi kalpli kutu

Sevgililer gününe bomba gibi giriş yapmak ve sevgilinizi hediyelere boğmak istiyorsanız çok farklı ürün seçenekleri vardır. Özellikle tatlıya ve çikolataya karşı zaafı olan sevgiliyi şımartmak için konsept hediyeler seçebilirsiniz. Bunlardan biri olan çikolata hediye kutusunda muhteşem ürünler yer alır. Kırmızı kalp kutu 18 x 19 x 9 cm ebatlarında olup şık bir tasarıma sahiptir. Kutu içinde 210 gram 32 adet sütlü Pelit marka çikolata ve 1 adet 22 gram Pelit marka büyük kalp çikolata vardır. En çok satan hediyelik ürünlerden biri olan bu çikolata kutusu sevgililer günü konsept tasarımıyla dikkat çekicidir. Özenle hediye paketi yapılan kutunuz deforme olmadan adrese teslim gönderilir.

Badem Çiçeği Hediye Kutusu

sevgililer günü hediye kutusu

İçinde birden fazla sayıda ürün bulunan hediye kutuları, her özel günde olduğu gibi sevgililer gününde de popülerdir. Hayatınızın aşkını şaşırtmak istediğinizde onu bir çok hediyeye boğarak unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. Üstelik uygun fiyata satın alabileceğiniz sevgililer günü kutu hediyeleri oldukça kullanışlıdır. Badem çiçeği hediye kutusu içinde 10 x 7.5 cm ebatlarında ahşap çerçeve yer alır. Üzerindeki baskı kalitesi son derece kaliteli olduğundan solma yapmadan kalır. Ofis masası, vitrin, sehpa gibi yerlerde dekoratif amaçlarla kullanılabilir. Badem çiçeği hediye kutusunun içindeki kaliteli ürünler sadece bununla sınırlı değildir.

Sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hazırlarken badem çiçeği hediye kutusunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kutu içinde karaçam tohumlu ahşap kurşun kalem vardır. Arka kapağında karaçam tohumu bulunan kalem 17 cm uzunluğundadır. Kalem bittikten sonra toprağa ters şekilde gömünce 1 gün sonra filizlenme başlar. Van Gogh badem çiçeği tasarımlı defter ise kabartma baskısıyla son derece dikkat çekicidir. Set içinde 22 x 5.5 cm boyutlarında borosiklat camdan üretilen termos vardır. Sadece bam olan kısmı bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Hediye kutusunda ayrıca 7 x 7 x 3.5 cm ebatlarında kapalı alanda kullanıma uygun mum vardır.

Aşkın Işıltısı Kişiye Özel Led Lambalı Hediye Kutusu

sevgililer günü kutusu

Sadece ilişkiye yeni başlayanlar değil uzun yıllar evli kalanlar bile sevgililer gününü en romantik bir şekilde geçirmek ister. Sevgilinizle unutulmaz anlar biriktirebileceğiniz bu özel günde onu şaşırtacak hediyeler verebilirsiniz. Sevgililer gününe özel olarak tasarlanan hediyelik eşyalar arasında uygun fiyatıyla öne çıkan ürünler vardır. Aşkın ışıltısı konseptli kişiye özel led lamba büyük ilgi çekiyor. Size özel 9 x 9 cm ahşap masa üstü fotoğraf kişiye özel kalpli led lamba ile oldukça şıktır. Ahşap saksı içinde sukulent bitki de vardır. Sevgilinizi çok şaşırtacak bu hediyelere indirimli fiyat avantajını kullanarak hemen sahip olabilirsiniz. Unutulmaz bir sevgililer günü yaşamak için aşkın ışıltısı konseptli led lambalı hediye kutusu önerilir. Kişiye özel led lambalı kutu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Motto Tasarımlı Aşk Hediye Kutusu

14 şubat hediye kutusu

Sevgililer gününde birden fazla hediye vermek isteyenlere hitap eden motto tasarımlı aşk hediye kutusu oldukça popülerdir. Hem romantik hem de kullanışlı ürünlerden oluşan bu hediye kutusu özenle tasarlanır. Şık tasarımlı karton kutu 18 x 23 cm ebatlarında olup çok sayıda hediye içerir. Kutu içinde birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupa vardır. Kupanın yüksekliği 9.5 cm çapı ise 8.5 cm’dir. Kullanışlı ve romantik bir hediye arayanların bir numaralı tercihi motto tasarımlı aşk hediye kutusudur.

Sevgililer gününü daha anlamlı ve özel hale getirmek için hayatınızın aşkına bu tür kutularla küçük sürprizler yapabilirsiniz. Kutu içinde ahşap saksıda sukulent bulunur. Masif ahşaptan imal edilen saksı son derece dayanıklıdır. Saksı üzerine UV baskı teknolojisi kullanılarak baskı yapılır. İç ortamda sprey yöntemi ile sulanması gereken sukulent bakımı son derece kolaydır. Sulama işleminde kullanılan suyun dilendirilmiş olmasına özen göstermeniz yeterlidir. Sevgiliye doğum günü sürpriz kutu satın almak istiyorsanız motto tasarımlı aşk hediye kutusu en ideal seçenektir. Bu hediye kutusu sevgililer gününe özel indirimli fiyatıyla büyük ilgi görmektedir.

Aşık Karakter Tasarımlı Hediye Kutusu

sevgililer günü için kutu

Sevgililer gününün anlam ve önemine göre tasarlanan hediyelik ürünler aşıklar arasında yoğun talep görüyor. Bu özel günü en iyi şekilde kutlamak ve sevgilisinin beklentilerini karşılamak isteyenler için çok farklı hediyelikler önerilebilir. Son yıllarda sevgiliye sürpriz yaparken en çok tercih edilen hediye kutusu aşık karakter tasarımlı kutudur. Bu kutuda 1 adet kare çikolata ve 1 adet porselen kupa hediyesi vardır. En iyi kalitedeki porselenden imal edilen kupanın çift yüzüne de baskı alınır. Bu sayede kupa her yönden kullanışlı ve estetiktir. Kupanın yüksekliği 6 cm çapı 8 cm olup canlı baskı ile özenle tasarlanmıştır.

Sevgililer günü temasını taşıyan peluş kalp özellikle genç aşıklar arasında çok büyük ilgi görüyor. Kaliteli peluş kumaştan imal edilen kalp 13 x 11 cm ebatlarında olup şık tasarıma sahiptir. Sevgilinizi unutamayacağı hediyelerle şaşırtmak istiyorsanız aşık karakter tasarımlı hediye kutusu en ideali olacaktır. Üstelik bütçe dostu fiyat seçenekleri ile satışa sunulan aşık karakter tasarımlı hediye kutusunda indirim kampanyaları vardır. Aşık karakter tasarımlı kutu özenle hediye paketi yapılarak sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

Seni Seviyorum Tek Taş Yüzüklü Hediye Kutusu

sevgililer günü hediye kutusu

Hayatınızın aşkını şaşırtmak için unutamayacağı bir sevgililer günü sürprizi planladıysanız bu hediye kutusu mutlaka olmalıdır. Gri şık kapaklı karton kutu 23 x 18 cm ebatlarındadır. Kutuda 1 adet Seni Seviyorum yazılı mini kalp yastık vardır. Sevgilinizin bir ömür boyunca saklayıp kullanabileceği bir üründür. Ayrıca kutuda en ilgi çekici hediyelerden biri olarak 1 adet kadife kutulu tektaş yüzük bulunur. Dilerseniz bu yüzüğü kutudan çıkarıp ayrı bir şekilde sunarak hediyenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Sevgililer günü için kalpli kutu seçiminde dopdolu bir hediye kutusu arıyorsanız en idealidir.

Sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yaparken tektaş yüzükle bu özel günü anlamlı hale getirebilirsiniz. Hediye kutusunda ayrıca 80 adet seni seviyorum çünkü ile başlayan sevgi dolu mesaj kartları vardır. Bu şekilde hayatınızın aşkına onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirebilir ve ilişkinizi daha mutlu hale getirebilirsiniz. Hediye kutusunda ayrıca 8 adet seni seviyorum sütlü çikolata, 1 adet kalp sütlü çikolata 1 adet seni tüm kalbimle seviyorum aşkım mesaj kartı vardır. Dopdolu bir hediye kutusu ile sevgililer gününe damga vurmak istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hediye kutusudur. Seni seviyorum tek taş yüzüklü hediye kutusu sevgililer gününe özel indirimli fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Papatya Tasarımlı Kadın Hediye Kutusu

kadın sevgiliye hediye kutusu

Sevgililer gününde romantik ve dekoratif hediyeler yerine daha kullanışlı ve işe yarayan ürünler arıyorsanız bu hediye kutusu tam size göredir. Hediye seçiminde her zaman işlevsellik arayanlara hitap eden bir hediye kutusudur. Papatya tasarımlı kadın hediye kutusu içinde adeta yok yoktur. Öncelikle 32 x 24 cm ebatlarındaki şık kutuda gümüş veya gold renkli şık kutu kapağı tercih edilebilir. Kutuda en çok dikkat çeken ürünlerin başında sukulent gelir. Son yılların en popüler süs bitkisi olan sukulent bakımı çok kolay olduğu için tercih edilir. Sevgilinize birden fazla hediye sunarak onu şımartmak istiyorsanız papatya tasarımlı kadın hediye kutusu en ideal olanıdır.

Sevgilinizi mutlu etmenin yolu, onun beklentisine uyacak türden hediyelerle sürpriz yapmaktan geçer. Son dönemde en popüler ürünler arasında yer alan sevgililer günü hediyesi patlayan kutu içeriğinde 100 ml rebul lavanta kolonyası, motto kart ve tarak vardır. Tarak üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapılır. Sevgilinizin gönül rahatlığı ile her ortamda kullanabileceği bu kişisel bakım ürünleri oldukça kalitelidir. Hayatınızın aşkına daima bakımlı olması için bu ürünlerle destek olabilirsiniz. Tarak dışında 1 adet bambu allık fırçası ve 1 adet manikür seti de konsepte dahildir. Manikür seti, her yerde kullanılabilecek boyutlarda tırnak makası, cımbız, törpü ve makastan oluşur.

Sevgiliye Kırmızı Konsept Tasarımlı Hediye Kutusu

14 şubat sevgililer günü hediye kutusu

Sevgililer gününde en çok satan hediye kutularından biri kırmızı konsept tasarımlı kutudur. 18 x 23 cm standart ebatlarda üretilen karton kutu içinde 10 x 12 cm çerçeve yer alır. Porselen kupa üzerinde kendiliğinden tasarım baskı olduğu için son derece şıktır. Kahve içmeyi çok seven sevgiliye alınabilecek en özel ve düşünülmüş hediye kutularından biridir. Kutu içinde filtre kahve vardır ve 1 adet kırmızı kalp çikolata ile 1 adet kırmızı mumla birlikte gelir. Hayatınızın aşkını ne kadar çok sevdiğinizi göstermenin en kolay yolu bu hediye kutusundan geçer. Sevgiliye kırmızı konsept tasarımlı kutu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Sevgiliye Gümüş Kolyeli Seni Seviyorum Hediye Kutusu

hediye kutusu sevgiliye

14 Şubat sevgililer gününde romantizme doymak istiyorsanız seni seviyorum hediye kutusu doğru seçimdir. Gri renkli kutu kapağıyla dikkat çeken set içinde 1 adet seni seviyorum yazılı mini kalp yastık ve 1 adet seni seviyorum nakış işlemeli mini havlu vardır. Kadife kutu içine yerleştirilen kar tanesi gümüş kolye son derece göz alıcıdır. Ayrıca 1 adet seni çok seviyorum baskılı ince çikolata ile tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Love İçerikli Hediye Kutusu

sevgililer günü kutu hediyeleri

Love defter ve love kupa tasarımlı hediye kutusu son yıllarda en çok satan ürünler arasındadır. Sevgililer gününe özel temalı bu hediye kutusunda birbirinden şık ve kullanışlı ürünler vardır. Sevgilinizi bu özel günde şımartmak ve mutlu etmek için uygun fiyatlı bu hediye kutusunu seçebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Tek Taş Yüzüklü 32'li Sargı Çikolata Kutusu

sevgililer günü kalpli kutu

Kırmızı flok kaplı kalpli tasarıma sahip kutusuyla dikkat çeken bu hediye herkesin hoşuna gidecek ürünler içerir. Kutu içinde 1 adet 925 ayar gümüşten üretilen tek taş yüzün vardır. Ayrıca 32 adet sütlü pelit marka çikolata, yapay gül yaprakları ve kırmızı zincir süslemesi dikkat çekicidir. Sevgiliye hediye fotoğraf baskılı tek taş yüzüklü 32'li sargı çikolata kutusu özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kalp Kutulu Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

sevgililer günü kutu çikolata

Sevgililer günü kutu çikolata hediyesi en çok tercih edilen uygun fiyatlı hediye seçenekleri arasındadır. Bu özel günde sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak istediğinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Kutudaki tüm çikolataların üzerinde seni sevmemin 32 sebebi motto sözleri bulunur. Kalp kutulu seni sevmemin 32 sebebi çikolata kutusu özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.