Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz!

Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz!

Tüm sevdikleriniz için kullanabileceğiniz sevgi sözleri sayesinde sevginizi en açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yaşamdaki en değerli duygu olan sevgiyi hem paylaşmak hem de sevdiklerinize göstermek çok olumlu ve zarif bir davranıştır. İnsanlar her zaman sevgi duyabilirler ancak çoğu zaman sevgilerini yansıtamadıkları için bu sevgileri sadece kendi içinde yaşarlar. Fakat sevgi paylaştıkça büyür ve yaşamınızda olan, değer verdiklerinize sevgi ile ilgili sözler göndermeniz hem sevginizi daha iyi ifade etmenize yarayacak, hem de onları ne denli çok sevdiğinizi gösterebileceksiniz.

Sevgi sözleri kısa ya da uzun olsun her durum için kullanmaya uygundur. Dilerseniz sevgi dolu sözler için doğum günü, sevgililer günü ya da yıldönümü gibi günleri tercih edebilir ya da sıradan bir günü sevginizi göstermek için seçebilirsiniz. Hangi durumda olursa olsun güzel sevgi sözleri, sevdiklerinizin içini ısıtacak ve onların gözünde de sizin daha değerli olabilmenizi sağlayacaktır. Sevgiliye, arkadaşa, kardeşe ya da diğer yakınlarınıza en güzel sevgi sözleri her zaman yakınlığınızın ve sevginizin belirtisi olacaktır.

  • Benim için o kadar güzelsin ki ben senin yüzüne bile bakamaz oldum. Her yerim seni görünce bir başka havaya bürünüyor, senden esen bir şeyler geliyor bana ve her yeri müthiş bir havaya bürüyor.
sevgi sözleri
  • Kalbimi ve ruhumu verebileceğim birisi olduğunu sana söylememe gerek var mı? Çünkü bunlara sen zaten çoktan sahip oldun ve sana sadece kendimi getirdim, işte orada beni ve seni yani ikimizi görebilirsiniz.
sevgi sözleri
  • Karşılıksız sevginin her zaman en zoru olduğunu söylerlerdi, şimdi neden bu kadar zor olduğunu anlıyorum.
sevgi sözleri
  • Sana büyük resimler, güzel şarkılar ve hoş şiirler getirsem keşke ama hiçbiri güzelliğini anlatmaya yardımcı olmayacak. Çünkü sen resimlerin, şiirlerin ve şarkıların da üstünde olan birisin.
sevgi sözleri
  • Aşk kimsenin dilinden düşmüyor ama gerçekten âşık olanları bulmak çölde su bulmaya benziyor. Ben ise sana vaha olmaya geldim.
sevgi sözleri
  • Geceleri uzandığımda kırlara, seni düşünürüm, bir yerlerden çıkıp gelesin diye. Yıldızlar gözlerini anımsatır bana ben onlara baktıkça seni görürüm. İstersen hiçbir zaman gelme, ben her zaman seni bekliyor olacağım.
sevgi sözleri
  • Seni beklerim burada, hiçbir şey değişmeden, hiçbir şey kaybetmeden, öylece sessiz ve sakin bir şekilde. Bir gün geleceksin biliyorum ve beni bulacaksın, tıpkı bir gün bıraktığın andaki gibi.
sevgi sözleri
  • Kalbimle görüyorum seni, kalbim ile duyuyorum seni ve kalbim ile hissediyorum seni. Neredesin? Kalbim seni arıyor her zaman ama bir türlü bulamıyorum seni.
sevgi sözleri
  • Sana tüm çiçeklerden bir buket yapıp getirsem yine de onlar sadece güzelliğinin bir kısmını anlatmaya yardımcı olurlar. Sana bir çiçek hediye etmek için dünyanın tüm çiçeklerini bir bukete sığdırmam gerekli ama bunu yapamam çünkü seni o kadar çok bekletmek istemem.
sevgi sözleri
  • Seni ne çok severdim öyle, ellerini ve yürüyüşünü. Seni ne çok severdim öyle, yanında hissettiğim sıcak nefesini. Seni ne çok severdim öyle, her zaman yanımda olacağını düşündüğümde.
sevgi sözleri
  • Sevgi ne zaman kötü oldu? Sevgi ne zaman utanılacak bir şey oldu? Ben her zaman seni sevmek ile iftihar ettim ve bu gururumu hiçbir şeyde yaşamadım. İyi ki varsın canım, iyi ki seni gördüm ve iyi ki sen bu haldesin.
sevgi ile ilgili sözler
  • Sana söküp getirmeliyim tüm yeşillikleri ağaçlardan, sana toplayıp getirmeliyim tüm mavilikleri denizlerden, sana her şeyi bulup getirmeliyim kalbimin en derinliklerinden çok daha mutlu ol, çok daha mutlu olalım diye.
sevgi ile ilgili sözler
  • Senin ellerini tuttuğumda her şeyin benim olduğunu sana nasıl anlatabilirim? Ancak sana benim gözümle bakman gerekir ama bu mümkün değil, çünkü benim gözüm her zaman senin üzerinde.
sevgi ile ilgili sözler
  • Gökyüzünden bir parça düşse, bu gözlerine düşerdi. Ben her baktığımda kayboluyorum gözlerinin engin denizinde.
sevgi ile ilgili sözler
  • Her şey çok güzeldi, her şey çok iyiydi ama bu ayrılık neden oldu? Ayrılık da aşkın bir parçası biliyorum ama yine de bu ayrılığı ne yapsam, ne etsem bir türlü kabullenemedim. Ayrılığımızı daha fazla sürdürmeyelim sevgilim.
sevgi ile ilgili sözler
  • Canım sevgilim, seni ne çok sevdiğimi söylemek, sözcüklere sığdırmak sevgimi çok küçültmek olur. Seni ne çok sevdiğimi sen en iyi benim bakışımdan anlayabilirsiniz. Ya da elini kalbime koyduğunda orada atan kalbin senin için attığını anladığında fark edebilirsiniz.
sevgi dolu sözler
  • Belki hiçbir zaman âşık olmam dememeli insan, karşına birden, hiç beklemediği bir anda birisi çıkar ve tüm yaşamı bambaşka bir yola dönüşür. Tıpkı benim başıma seni gördükten sonra gelenler gibi.
sevgi dolu sözler
  • Bir kadın tanıyordum, aşka hiçbir zaman inanmam diyen. Çok daha sonraları anladım ki demek istediği aşka inandıracak birisiyle karşılaşmasıymış, şimdi anlıyorum.
sevgi dolu sözler
  • Kalbimi her zaman sıcak tutan senin sevgin olmasaydı, hayatımda her şey yarım ve eksik olurdu. Ben senin sevgin ile birlikte ayakta duruyor, senin sevgin ile birlikte yaşıyor, senin sevgin ile her şeyin üstesinden gelebiliyorum. Bu sevgimiz hiçbir zaman bitmesin canım sevgilim.
sevgi dolu sözler
  • Aşk, kaçış yapmaktan daha çok, kovalamacaya katılmak anlamına geliyor. Her zaman çoklarla yaşamak anlamı taşıyor; çok seveceksin, çok özleyeceksin, çok bekleyeceksin, çok dokunacaksın ve çok mutlu olacaksın. Ben seninle birlikte her zaman çoklar ile yaşıyorum.
sevgi dolu sözler
  • Gerçek sevginin her zaman sabır olduğunu biliyorum çünkü gerçek sevgi aceleci olan taraf değil, bekleyen taraftır.
sevgi sözleri kısa
  • Hiç kimseyi görmüyor gözüm, sadece seni arıyor ve seni görüyor gözlerim. Bu gözler seninle açılıyor ve seninle kapanıyor her doğan güne.
sevgi sözleri kısa
  • Sen sevgiyi kolay mı gerçekleşiyor sandın, sen sevginin kolay mı bozulacağını sandın? Ne olursan olsun hiçbir zaman bitmedi sevgim sana karşı. Nasıl bitsin ki bu kalp bu tende atmaya devam ettikçe?
sevgi sözleri kısa
  • Aşkın gözyaşlarıyla ıslatırken kalbimi, seni bekliyor bu umarsız kalp tekrar atabilmek ve her şeye yaşam vermek için.
sevgi sözleri kısa
  • Sevdiğim, her şeyden çok sevdiğim, senin için ne yapmam şu dünyada? Dünyanın en zor şeyini isteyebilirsin benden. Ama zaten seni sevmemi istemekle bunu gerçekleştirdin değil mi?
sevgi sözleri kısa
  • Gözden uzak olan gönülden de uzak olmuyormuş. Ben senin özlemin ve sevgin ile her günün daha da sevgi dolu, her günün daha da yaşanmaya değer, her günün daha da anlamlı olmasını sağlıyorum.
güzel sevgi sözleri
  • Güllerin arasından bir rüzgâr esiyor ve adını fısıldıyor bana. İşte seni her düşündüğümde aklıma bu geliyor.
güzel sevgi sözleri
  • Seni sevmek benim için o kadar değerli ve güzel bir şey ki. Hazine peşinde arayanlar bir ömür boyunca hazinelerini bulamazlar ama ben seninle en kıymetli ve değerli hazineyi bulabildim. Sağ ol canım sevgilim.
güzel sevgi sözleri
  • Sana şimdi iyi geceler diliyorum ama ayrı olduğumuz için gecenin hiç de iyi geçmeyeceğini biliyorum. Yine de iyi geceler sevgilim, geçen geceler biraz daha bizi birbirimize yakınlaştırıyor.
güzel sevgi sözleri
  • Bir yürek ancak bu kadar büyük olabilir, ancak bu kadar sevgi dolu olabilir. Ben seninle büyüdüm, kalbim seninle aşkı öğrendi. Senden başka nasıl sevgi duyar bu can?
güzel sevgi sözleri
  • Hayatta en çok sevdiğim olan kişiye, iyi ki varsın ve iyi ki bu sevginin sahibisin.
güzel sevgi sözleri
  • Söyleyemem öyle kolay kolay sevgimi, içimden geçenleri. Çünkü bilirim ki bunlar ancak hissedilir ve hissettirilir. Sana her zaman en iyi şeyleri hissettirmek istiyorum.
güzel sevgi sözleri
  • Sana olan aşkım kalbimden kalemimden bir şelale gibi akıyor, Gözlerine ve yüreğine dokunabilmek için koşar adım sana geliyor…
sevgi sözleri resimli

Sevgiliyle ilgili sözler genelde sevgililer için yöneltiliyor çünkü sevgili olmak demek her zaman en güzel sözlerin ve ifadelerin kullanılmasını içeriyor. Sevgiliye ilgili sözler sayesinde sevginizi en doğrudan hayatınızın biricik anlamına ve değerlisine ifade etmeniz de daha kolay bir hale geliyor. Sevgililer için tercih edeceğiniz sözler duygusal sevgi sözleri içeriyor. Ayrıca bu sözler sadece mesaj ile göndermek için değil, mektup yazmak isteyen sevgililerin de tercihi oluyor. Romantik anlar yaşanması için hoş bir yemek ya da özel bir hediyenin yanında da söylenebilecek kısa sevgi sözleri, bu sayede sevgiliniz için duygularınızı ifade ederken, kendisinin sizin için ne kadar değerli olduğunuzu da anlamasına da yardımcı oluyor.

  • Seni her zaman yanımda isterim, canım sevgilim, bana senin gülüşün en güzel manzara, senin sesin en güzel ezgidir. Ben sana baktığımda her şeyi unutuyor ve yaşama karşı tekrar umut dolabiliyorum. İyi ki varsın canım sevgilim.
güzel sevgi sözleri
  • Seni herkesten kıskandığım doğru ama senin güzelliğini herkesin görmesinden çok çekiyorum. O kadar güzel ve hoşsun ki başkalarının sana karşı sevgi duymamasını anlayamıyorum. Bu yüzden benim kıskançlığım sadece seni daha çok sevmek istememden öte bir şey değil.
en güzel sevgi sözleri
  • Kalbimin en derinliklerinde yer alan dehlizlere kimse bu kadar girememişti. Orasının varlığını bile unutmuştum ama işte şimdi seninle birlikte orasının ne kadar aydınlık ve özel olduğunu görebiliyorum. O dehlizlerde hiçbir zaman kaybolmadan yolunu bulman dileğiyle.
en güzel sevgi sözleri
  • Sevmek için çok büyük cesaret gerekir, ben her zaman sana karşı en büyük cesareti gösterebildim ve seni sevmeye adım attım. Şimdi bu adıma senin yapman gereken yine aynı şekilde karşılık vermen. İşte o zaman iki cesur insan dünyayı değiştirebilecek.
en güzel sevgi sözleri
  • Canım benim, sevginin en değerli şey olduğunu insan her zaman anlayamaz. Ama bir kez anladığında, sevginin yerine bir daha hiçbir şeyi koymaya çalışmaz.
en güzel sevgi sözleri
  • Sadece yaşamda tek bir dilek hakkım olsaydı, işte o zaman sadece beni sevmeni isterdim. Ama belki de dileğim çoktan kabul olmuştur, ne dersin?
duygusal sevgi sözleri
  • Ben seninle birlikte tattım mutluluğu ve seninle birlikte kayboldum huzur denizinde. Senin sevgin benim sığındığım bir limandı tüm kötülüklere karşı ve her zaman ben seninle birlikte yeni yolculuklara çıkmayı istedim. Kendime bir türlü gelemedim, bu yüzden kalkıp sana geldim.
duygusal sevgi sözleri
  • Senin sesindeki huzuru hiç kimse duyamaz, hiç kimse işitemez benim gibi, çünkü benim için perilerin söylediği özel bir şarkıdır sesin ve ben bu sesi duymaktan hiç sıkılmam.
duygusal sevgi sözleri
  • Seviyorsan bunu söylemen gerektiğini herkes bilir ama onun güzelliğinden dilin tutulmuşsa, nasıl konuşacaksın?
duygusal sevgi sözleri
  • Seni seviyorum sanki bir papatya tarlasında gelişigüzel çiçekleri toplar gibi, seni seviyorum sanki bir deniz kenarında güneşin doğuşunu izler gibi. Seni daha çok “gibi”ler ile seviyorum ama bu gibilerin hiçbir zaman sonunun gelmeyeceğini biliyorum.
duygusal sevgi sözleri
  • Aşk ateşten bir denizde kayık yüzdürmeye benziyor, biliyorsun o geminin bir gün batacağını ama yine de yüzdürmek istiyorsun. Çünkü ateş denizinin dalgaları o kadar güzel ve etkileyici ki, hiçbir zaman o denizin dışında kalkmak istemiyorsun.,
anlamlı sevgi sözleri
  • Bir rüya gördüm dün akşam, yağmurlar ile birlikte gelip damlaların düşüyordu alnıma. Ben senin yağmurunda ıslanırken, gözyaşlarım da o yağmura karışıp her yeri sele çeviriyordu. Sonra uyandım ve yanımda yoksun, dışarıda yağmur başlamıştı, tabii gözlerim de hazırdı.
anlamlı sevgi sözleri

Duygusal sevgi sözleri sayesinde başta sevgiliniz olmak üzere sevdiklerinizi çok mutlu etmeniz mümkün olurken, aynı zamanda onun yaşamınızdaki ifade ettiği anlamı da daha iyi anlatabilirsiniz. Bazen duygusal anlarda, hisleri doğrudan ifade etmek çoğu kimse için zor olduğundan kısa sevgi sözleri bu anlamda en büyük yardımcınız olabilecektir. Anlamlı sevgi sözleri sayesinde sevdiklerinizin gününün daha da güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. Çünkü sevgi sözleri anlamlı kendi içinde taşıdıkları gibi aynı zamanda bazı özel anların ruhuna da uygun olurlar. Sevgiliye sevgi sözleri sayesinde onunla birlikte olmanın ne ifade ettiğini, hayatınızda nasıl bir boşluğu doldurduğunu ve her zaman birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunuz aşk sevgi sözleri ile ifade etmeniz mümkün hale geliyor. İster sevgi sözleri resimli olarak tercih edin, isterseniz sevgiyi anlatan sözler olarak kullanın her durumda sevginizin en açık halini kullanabileceksiniz.

  • Bir şehir gibisin, sokaklarında kaybolmak istediğim, hiçbir zaman terk etmek istemediğim. Zaten biliyorum ben bu şehirden gidersem, bu şehir her gittiğim yerde beni bulacak.
  • Uzaklardan gelen sesleri hep senin seslerin ile karıştırıyorum, bana en güzel sesleri; özlemi, umudu, beklentileri ve aşkı taşısınlar diye. Uzaklardan önce sesin, daha sonra da kendin geleceksin canım sevgilim.
  • Bir arı nasıl ki severse çiçekleri ben de işte seni öyle seviyorum. Her zaman etrafında pervane olduğum, her zaman bana tatlı gelen sevgilim olarak.
  • Tut ellerimi, gidelim buralardan, hiçbir şey düşünmeden, hiçbir şeyi umursamadan sadece sevgimiz ve ikimiz olalım uzaklarda.
  • Sen benim hayatımda gördüğüm en güzel manzarasın. Kuşlar uçuyor göğünde sürekli, nehirler akıyor ıssız köşelerinde, ellerin bir ateş oluyor ellerimle buluştuğunda ve ben bu manzaranın içinde kaybolup gidiyorum.
  • Sana sevgimi nasıl anlatmalı, hangi sözleri kullanmalı bilmiyorum ama bildiğim tek şey senin sevgindir beni yaşamda tutan ve senin kalbindir benim kalbimin atmasını sağlayan.
  • Her zaman benim çocuğum oldun, hareketlerinle ve isteklerinle. Bu yüzden sana çok kez kızdım ama çocuk olmakla saf, umut ve sevgi dolu olduğunu da hiçbir zaman gözden kaçırmadım. Aramızda hiçbir kırgınlık ya da kızgınlık olmaması dileğiyle, seni her şeyden çok seven sevgilini hiçbir zaman unutma.
  • Bir gökkuşağının altında el ele seninle yürümek isteğim. Orada birbirimizi ve hiçbir zaman keşfedilmemiş olanları bulabileceğiz böylece.
  • Sana kızdığımda bil ki sevgilim, bunlar sadece ağzımdan çıkıyor. Ama asıl kalpten gelen sözler doğrudur ve ben sana her zaman kalbimle konuşuyorum.
  • Dinle, nasıl bir sevgi sesidir bu böyle. Dinle, nasıl da feryat ediyor kalbim senin aşkınla. Dinle, seni gördüğüm günden beri feryatlarım ile nasıl da şaşırıyor herkes halime. Dinle sevgilim, sadece dinle.
  • İki dallı bir ağacız biz tüm yolların kesiştiği noktada, buradan gelen geçenler bizi seyrediyor ve mutluluğumuzun gölgesinde dinleniyorlar.
  • Mutluluğun her zaman boş bir söz olduğunu ve hiçbir zaman gerçek olmadığını düşünürdüm. Ta ki seninle tanışıncaya kadar. Mutluluk sadece sensin sevgilim ve mutluluk sen olmadığında tekrar bilmediğim bir sözcük.
  • Hatırlar mısın sevgilim, seninle tanıştığımız o ilk gün nasıl da her şey güzeldi, nasıl da her şey olması gerektiği gibiydi. Sanki evren her şeyi biz tanışalım diye ayarlamıştı. Senin sevginle geldim bugünlere, senin sevginle olacak son günüm.
  • Senden ayrı ne yaptıysam bir türlü yüzüm gülmedi, sadece senin yüzün güldürdü yüzümü.
  • Beni sorarsan sevgilim, bir çift sözüm olacak sana ta en derinlerimden. Sevginle çıktım ben yer yüzüne, yine sevginle gireceğim toprağa.