Resimli Güzel Sözler, Resimlere Dökülmüş En Güzel 50 Söz

Resimli Güzel Sözler, Resimlere Dökülmüş En Güzel 50 Söz

Sözler aslında bir harf, bir kelime, bir cümle olmaktan çok daha öte. Ağızdan çıkan her kelime önce kalbe uğruyor da öylesi kulaklara kadar geliyor. Her derdimizi anlattığımız, mutluluklarımızı paylaştığımızı ve daha nice yollara ulaştığımız sözlerimiz her kişiye göre de değişiyor elbette. Resimli güzel sözler de bu süreçte en büyük destekçimiz oluyor. Ağızdan çıkanlar bambaşka bir boyut alıp görsel şölenle karşımıza geliyor. Resimli güzel sözler hayata başka bir pencereden bakmamızı sağlıyor.

Resimler bize çoğu zaman tek bir kareyle birden fazla şey anlatıyor. Bu yıllardır süregelen ve bundan sonra da öyle gidecek olan bir olgu aslında. Görsellerin resimle olan uyumuysa hayal gücümüzün sınırlarını aştığı durumlarda bize yardımcı oluyor. Resimli sözler görselleriyle bir bütün olup aslında bize tüm meseleyi tek tek anlatıyor. Aşk acısından mutluluğa anne baba özleminden dostluğa birçok konuda resimli sözlerden yardım almak, onların anlattıklarına kulak vermek ve kendini onunla ifade etmek mümkün.

Her evlilik kendine özel, her evlilik başka bir aşka sahip. Nasıl ki beş parmağın beşi bir değil evlilikler de öyle. Hepsi tek bir kurum adıyla anılsa da içlerinde bambaşka bir dünya var. Bu nedenle bir adamın ya da bir kadının eşine resimli güzel sözler paylaşması da bu sözlerin içeriği de farklı. Aşkını haykırarak anlatmayı seven eşine resimli güzel sözler söylemek için yanıp tutuşurken başka biri aşkını daha sessiz, daha sakin yaşayabilir. Aşkınızı nasıl yaşamak isterseniz isteyin, resimli güzel sözler sizin yanınızda.

  • Özlemek aşkın tadında, özlemek aşkın dokusunda, özlemek aşkın kendisinde var.
resimli güzel sözler
  • İnsan bir sabah uyandığında tüm kötülükle bitmiş olsun istiyor, bir umut.
resimli güzel sözler
  • Hayatımda yaşadıklarıma kızmadım hiçbir zaman. Yaşayamadıklarımaydı aslında tüm öfkem, kimse görmedi.
resimli güzel sözler
  • Ne olursa olsun elini bırakmayan insanların olduğu, sevginin başrolde olduğu bir dünya kur kendine.
resimli güzel sözler
  • Hayat kısa belki ama seninle geçen dakikalar kadar değil.
resimli güzel sözler
  • Şarkıların can yaktığını bilmezdim ben, seni tanımadan önce.
resimli sözler
  • Elbet bir gün buluşacağız, ya orada ya burada. O zamana kadar bekle, aldığın ahların var bende.
resimli sözler
  • İklimler değişir, sokaklar caddelere açılır, kar yağar, güneş açar… kısacası yıllar geçer ama bende geçmez sevdan.
resimli sözler
  • Ne yaparsan yap, nereye gidersen git. Ne kalbimi ne aklımı alamazsın senden.
resimli sözler
  • Tüm altınlar, tüm pırlantalar, tüm mücevherler sizin olsun. Bana bir avuç yüreği güzel, dili tatlı insan verin yeter.
resimli sözler

Herkesin umutsuzluğa kapıldığı, artık daha da devam edemem dediği ve pes etmeyi düşündüğü bir an vardır. Bu anlar aslında tükenmişliğin değil biraz mola vermenin gerektiğini gösterir insana. Siz sorunla baş edemiyor değilsiniz de şarjınız azalmıştır diyebiliriz de buna. İşte resimli güzel sözler anlamlı cümlelerle dolduğunda sizi böyle anlardan alıp çıkarabilir. En küçük motivasyon cümlesi bile o anda size öylesine anlamlı, öylesine derin gelir ki. Resimli güzel sözler anlamlı cümlelerini sıralayıp sizin önüne koyduğunda derin bir nefes alıp, kaldığınız yerden devam etmek için güç toplamaktan daha güzeli olamaz neticede. Kendinizin ve çabalarınızın değerini ancak ve ancak kendinize dışarından bir gözle baktığınızda anlayabilirsiniz.

Sosyal medya çağımızın en önemli araçlarından biri haline geldi. Geldi gelmesine ancak bununla birlikte hem sorunlar hem de iyi şeyler yaşanmaya başladı. Resimli en güzel sözler sosyal medyada en çok karşımıza çıkan, kimi zaman bizi güldüren kimi zaman düşündüren bir kategoriye sahip. Yalnızca tek bir paylaşım bile hayatımızla ilgili ciddi kararlar almamızı sağlayabilir ya da bizi bambaşka bir yola sokabilir. Resimli en güzel sözler için bu konuda sıkı paylaşım yapan, binlerce takipçisi olan ve size iyi gelen sayfaları tercih edebilirsiniz. Resimli güzel sözler yeni formatında, sosyal medyada karşınıza çıkmaya da devam edecek bizden söylemesi.

Bir arkadaşınıza yaptığı bir hatadan dolayı kırıldınız ancak bunu ona da açık açık söyleyemiyorsunuz. Söyleyemedikçe de bunu kendinize dert ediyorsanız resimli güzel sözler yeni bir çıkış yolu olabilir sizin için. Küçük bir paylaşımla derdinizi anlatabileceğiniz bu taktik de belki de tam da hedefinizdeki kişiye anlatmak istediğinizi anlatabilirsiniz. Sosyal medya hesabınızdan durumunuza uygun bir resimli söz bularak paylaşın ve sonrasında arkadaşınızın sizi anlamasını bekleyin. Sonucu tatlıya bağlamayı da unutmayın.

  • Hiçbir insan kırılmadan, dökülmeden, ağlamadan göçmez bu dünyadan. Aynı hiçbir ahın yerde kalmayacağı gibi.
eşine resimli güzel sözler
  • Bu sabah bir iyilik yap kendine. Eskileri unut, çiçekleri kokla ve her ne olursa olsun şükür et.
eşine resimli güzel sözler
  • Sevdikçe uzayan bir yoldayım. Sevdikçe uzuyor yollarım, sevdikçe büyüyorum, sevdikçe canım acıyor.
eşine resimli güzel sözler
  • Bir annenin yavrusuna duyduğu sevgi gibi eşsiz, bir evladın annesine duyduğu sevgi gibi vazgeçilmez bir şey bu. Biraz ondan biraz bundan çokça aşktan gelen.
eşine resimli güzel sözler
  • Yorulduğun an yalnızca nerde olduğuna bakma, oraya gelene kadar neler yaşadığına da bak. Geri dönmek istemeyeceksin.
eşine resimli güzel sözler
  • Belki yüksek okullarda okumadık, belki hayata lüks restoranlardan bakamadık. Ancak hiçbir zaman hayallerimizden de ödün vermedik.
resimli güzel sözler anlamlı
  • Uzun bir yoldayım ben şimdi. Belki başka bir şeride geçeceğim belki de direksiyonu kıracağım. Bilinmezliklerle dolu uzun bir yol.
resimli güzel sözler anlamlı
  • Ben de isterdim sevilmek, sadece sevilmek.
resimli güzel sözler anlamlı
  • Hayattan sıkıldığın bir gün yaşadıklarımızı hatırla.
resimli güzel sözler anlamlı
  • Giden bir insanı beklemek kadar saçma hayatın altın tepside her şeyi sunmasını istemek.
resimli güzel sözler anlamlı

Bir annenin en değerli varlığı evladı. Oğluma güzel sözler resimli nerede bulurum diye düşünenlerdenseniz siz de tam da yerindesiniz. Birbirinden güzel, evlada olan aşkı anlatacak ve sonsuz sevginin ne olduğunu gösterecek birçok resimli güzel söz var. Oğluma güzel sözler resimli olsun bir de bu şekilde ona sevgimi göstereyim diyorsanız doğru yerdesiniz.

Birçok sevgi türü var. Anneye, babaya, abiye, kardeşe, dosta, sevgiliye. Şüphesiz ki bunlar içerisinde en kalp çarptıranı sevgiliye duyulan aşk. Durum böyle olunca da resimli güzel sözler sevgiliye gönderildiğinde kırmızı kalplerle, derin cümlelerle doluyor. Aşkınızı anlatmak, sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek hiç bu kadar özel olmamıştı. Sevgiliye resimli sözler göndererek hayatınızdaki yerini ona anlatabilir, onun canınızdan bir parça olduğunu ona gösterebilirsiniz. Bu resimli güzel sözler sevgiliye söylendiğinde gün daha güzel, saatler daha anlamlı bir hal alıyor. Sevgiliye resimli sözler aynı zamanda en çok paylaşılan görseller arasında.

Küslükler her insan ilişkisinde olur. Anne evladına, bir dost dostuna, abi kardeşe küsebilir. Hele ki sevgililer de bu küsme olayı daha çok yaşanır. Böyle zamanlar için sevgiliye resimli güzel sözler atarak küslüğünüzü yumuşatabilir, haksızsanız eğer bu şekilde özür dileyebilirsiniz. Çünkü sevgiliye resimli güzel sözler aslında söylemek istediklerinizi söylemenize yardımcı oluyor. Ayrıca aşkınızı dolu dizgin yaşamanıza da destek bu sözler. Aşkın her halini gösteren sevgiliye resimli aşk sözleri sizi alıp bambaşka bir dünyaya, bambaşka hayallere götürüyor. Size sadece aşkınızı yaşamak, hülyalara dalmak ve anın tanı çıkartmak kalıyor. Sevgiliye resimli aşk sözleri aynı zamanda yıl dönümlerinde ya da doğum günlerinde de oldukça güzel mesajlar vermenizi sağlıyor.

  • Her aşk kendi dünyasının içerisinde kralken, ben seninle koca bir krallık kurmak istedim sadece.
resimli güzel sözler yeni
  • Senden başkasına kör bu gözler. Seninle atan bu kalp ancak seninle durur, benden bitmesini, benden gitmemi bekleme sevgilim.
resimli güzel sözler yeni
  • Hayatta öğrendiğim bir şey var ki o da ne olursa olsun yalnız başınasın. Acısı da tatlısı da kendi içinde kalıyor ve hayat devam ediyor.
resimli güzel sözler yeni
  • Olmadığı için günlerce ağladığın dua, belki de bir gün karşına çıkar ve iyi ki olmamış dedirtir sana.
resimli güzel sözler yeni
  • Herkes için geçen saniye, dakika ve saat aynı gözükse de benim için sensiz geçen hiçbir zamanın ne anlamı ne de hızı var.
resimli güzel sözler yeni
  • Hayallerimde yer alıyorsan eğer hala umut var demektir.
resimli aşk sözleri
  • Mesele sadece değer vermekti, mesele sadece insan olabilmekti.
resimli aşk sözleri
  • Küçük bir çocuğun annesine baktığı gibi aşkla bakıyorum sana, öylesine saf, öylesine güzel.
resimli aşk sözleri
  • Hayat ince bir çizgi, bugün olduğun yerde yarın olamayabilirsin. Bu yüzden hırsını, kibrini unut, sadece sev.
resimli aşk sözleri
  • Canını yakan şeyleri birden anlatamazsın. Nefesin kesilir ama unutamazsın.
resimli aşk sözleri