Özür Dilerim Sözleri, Etkileyici 30 Özür Mesajı

Özür Dilerim Sözleri, Etkileyici 30 Özür Mesajı

İnsanoğlunun doğasında hata yapma eylemi bulunması normal bir durum çünkü hiç kimse mükemmellik sıfatıyla donatılmamış. Bu nedenle gün içerisinde pek çoğumuz saçma hatalar veya kötü sözlerle sevdiklerimizi üzeriz. Bilerek veya istemeyerek de olsa hata sonuçlarında özür dilerim demek veya özür dilerim mesajları göndermek elbette durumu çözmeye yetmez ancak bir nebze de olsa karşı tarafın kırgınlığına etki edebilir. Sadece kırgınlık demek biraz eksik sayılabilir. Hata yapmadığınız ancak kaba olarak tabir edilen durumlar için de özür mesajı kullanılabilir.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Özür Hediyeleri

Özür dilerim aşkım veya özür dilerim sevgilim demek sizden büyük bir parça alıp götürmez. Aksine hatalardan ders alıp incelik yaparak çok özür dilerim niyetinizin kötü olmadığına ve hatanın bilerek yapılmadığına şahitlik eder. Ayrıca birinden özür dilemek ne kadar hatalı olursanız olun karşı tarafın hatanızı anlayıp bundan ders çıkardığınızı da gösterir. Birilerine teşekkür etmek kadar doğal sayılan özür hatta çoğu zaman teşekkürden çok daha önemli bir girişim sayılabilir. Bu sebeple karşınızda kim olursa olsun onu kırdığınızı veya üzdüğünüzü düşündüğünüzde özür dilerim mesajı göndermek için özür dilerim yazısı içeren örnek mesajlara bakabilirsiniz.

  • Seni bir daha asla üzmeyeceğim. Ben gibi bir eşeği affedebilecek misin sevgilim? Eğer bir daha seni üzersem hiç arkana bakmadan beni terk edebilirsin.
özür dilerim
  • Bana kızmış olduğunu gözlerine ilk baktığım andan itibaren anlayabiliyorum. Sen gibi şahane birini kırdığım için kendimi asla affetmeyeceğim ama ne olur sen beni affet.
özür dilerim
  • Beni doğuran kadına asla böyle davranmam gerekirdi ama ben bir hata ettim. Gel annem sen bu hata yapan çocuğunu affet de içim rahat uyuyabileyim. Sen bana kırgın olduğun sürece bırak uyumayı, nefes almam bile o kadar zor ki annem.
özür dilerim
  • Ne kadar aptal bir insanım ki, beni sevenleri hep yaralıyorum. Bana olan aşkını, sevgini ve saygını hiçe sayarak sana anlık da olsa tepki gösterdim. O çirkin sözler nasıl ağzımdan çıktı inan ki bende bilemiyorum. Keşke zamanı geriye alabilsem maalesef böyle bir şansım yok. Ancak kabul et özrümü ve tamamı tamamen telafi edene kadar mücadele etmeme izin ver sevgilim.
özür dilerim
  • Seni kırdığımın farkında bile değildim. Ne kadar utanç verici bir durum. İnsan en değer verdiği kişiyi anlık bir sinirle nasılda kolayca kırabiliyor. Eminim ki beni kolayca affedemeyeceksin ama bil ki bende ömrümün sonuna kadar bu utancı taşıyacağım.
özür dilerim
  • Sürekli hata yapıyorum ve her hareketimle seni kırıyorum bunun farkındayım. Bana olan aşkın o kadar büyük ki bu zamana kadar asla beni bırakıp gitmedin. Artık bu duruma bir son vermek istiyorum ve ilk adımı senden milyonlarca kez özür dileyerek başlatıyorum. Affet beni babacığım, bir daha seni üzmeyeceğim.
özür dilerim
  • Keşke seni kırmadan önce akıllansaydım ama olmadı be güzelim. İnsan bazen düşüncesizce hareket edebiliyor. O an farkında olmuyorsun ama sonra anlıyor insan hatalarını. Beni affet demeye bile yüzüm yok sana ama sen yine de affet beni bir tanem.
özür dilerim
  • O an sana bağırmasaydım şu an bu sorunların hiçbiri olmayacaktı ancak başka şeylere sinirlenip öfkemi hayatımın en değerli varlığından çıkardım. Sen bu öküzü affet, affet de bir daha asla hata yapmamayım canım.
özür dilerim
  • O kadar gergin o kadar sinirliydim ki gözüm bir anda karardı. Seni asla kırmak istemezdim ve sana o sözleri söylediğim için kendimden utanıyorum. Beni affet demek bile o kadar utanç verici bir his ki sen ne mükemmel bir insansın ki hala benim varlığıma katlanabiliyorsun.
özür dilerim

Özür dilemek illaki büyük bir hata yaptığınızda başvuracağınız bir yol sayılmaz. İnsan bazen farkında olmadan birine çarpabilir, canını yaksın veya yakmasın özür dilerim sözleri ile af dileyebilir. Gençler arasında çok hoş bir durum olmasa da özür dilerim İngilizce olarak ‘’sorry’’ şeklinde de kullanılabiliyor. Özür dilerim İngilizce kullanım çok hoş bir durum değil bu sebeple lütfen özür dilerim sözleri içinizden geçen saf duyguları ifade edebilecek Türkçe kelimelerden oluşmalı. Fakat özür dilediğiniz kişi farklı bir milliyetten ise tabi ki ortak dili kullanarak özrünüzü dilemelisiniz. Sonuçta kendi dilinizde özür dilediğinizde sizi anlamayacak ve hatanızı kabul ettiğinize fark edemeyecek. Aynı zamanda hatanızı telafi etmek için gerekli konuşmayı yaptıktan sonra ona küçük bir hediye de alabilirsiniz. Alacağınız hediye durumu düzeltmede ne kadar etkili olur bilinmez ancak durumun iyiye gitmesinde rol oynayacağı kesin.

Sadece sevgiliden değil, anneden babadan da yeri gelir özür diler. Özür dilerim demek kişilerin nezaketinin bir göstergesi sayılabilir. Bir konuyu yanlış anlamak, yanlış anladığı için tepki verememek bile özür dilerim mesajı ile telafi edilmeli. Çok özür dilerim demek karşınızdaki kişi size karşı kaba bile yaklaşsa anında tavrının yumuşaması ile sonuçlanır. Bu sebeple ayarını çok kaçırmadan insanlara özür dilerim yazısı ile dönüş yapmalısınız. Ayarını kaçırmadan sözünü her dakika özür dileyen insanlar olduğu için kullanıyoruz. Evet özür dilemek güzel bir davranış fakat sürekli gereksiz durumlar için bile özür dilemek bir süre alışkanlığa dönüşür ve samimi olmaz. Alışkanlık değil gerekli durumlarda pişmanlık belirtmek için özür kelimelerini kullanın. Standart kelimeler olmak zorunda değil, zaten pek çok kişinin kendine has yöntemleri bulunur. Üzerinize komik duran durumlar samimiyeti ortadan kaldırır. Samimiyetsiz hareketlerde karşınızdaki kişiler tarafında kolaylıkla algılanır. Siz, siz olun asla yapmacık davranmayın. Bu tarz şeyler komik olduğu gibi durumun daha çok kötüye gitmesinde büyük rol oynar.

  • Seni kırdığım, kalbini paramparça ettiğim için özür dilerim. Eğer bir yolu varsa kırdığım her şeyi tamir etmek istiyorum.
özür dilerim
  • Senin o gülen yüzünü bir anda altüst ettiğim için, saygısızlık ettiğim için, hatalarıma bir yenisini de eklediğim için ne desen ne yapsam yeridir. Seni çok seviyorum gerçekten seni kırmayı istemedim ama hatalıyım affet beni.
özür dilerim sözleri
  • Çocuk gibiyim değil mi? Sürekli hata yapıyorum ve doyamadım bu hatalara. Hadi gel öpeyim seni barışalım ve bir daha asla hata yapmayayım.
özür dilerim sözleri
  • İnsan hatalarına açıklama bulamıyorsa kesinlikle birilerini çok kırmıştır. Evet ben hata yaptım. Kabullenmek bile bir başlangıç, haydi gel barışalım bir tanem.
özür dilerim sözleri
  • İnsanlar hep mi yanlışa meyilli olur? Belki de yapmamam gereken tek şeyi yaptım ve seni hiçe saydım ama biliyorum ki normal şartlarda olsaydık seni asla kırmazdım. Ne dersin beni tüm bunlara rağmen affedebilecek misin?
özür dilerim sözleri
  • Beni gerçekten anlayacağını düşünmüştüm ve tüm bunları sana olan aşkımdan dolayı yapmıştım. Ancak yaptıklarımdan dolayı senin hayatına müdahale ettiğimin hiç farkında değildim. Ne olur artık bu acıma bir son ver beni affet.
özür dilerim sözleri
  • İnsanı kırmak ne kolay bir olay. Tek bir söz veya tek bir hareketle karşındakini paramparça ediyorsun. Ne aptal bir insanım ki seni üzdüğümün çok geç farkına vardım. Beni affet desem bir anlamı olmayacak farkındayım fakat gel sen yine de affet beni olur mu?
özür dilerim mesajları
  • Sen şimdi tamam önemli değil diyeceksin ama ben çok iyi biliyorum ki seni tamamen hayal kırıklığına uğrattım. Ne desem boş, hepsi anlamsız ama unutma sevgilim sen istersen her şeyi bir an silip bambaşka bir sayfa açmaya hazırım.
özür dilerim mesajları
  • Unuttun mu geçmişteki hatalarımı bilemiyorum. Neye önem versem, hep dikkat etmeye çalışsam illa ki orada büyük bir hata yapıyorum. Affet beni güzel kardeşim.
özür dilerim mesajları
  • Seni çok üzüyorum ve kendim bile yaptığım hatalardan sıkılmış durumdayım. Ancak bu durumu düzeltmem için son bir şansa ihtiyacım var. Eğer o şansı bana verirsen söz veriyorum her şeyi düzelteceğim.
özür dilerim mesajları

Kişilerin sizi yanlış anladığını fark ettiğiniz an ve bu özellikle de eşiniz veya sevgilinizse özür dilerim sevgilim veya özür dilerim aşkım demeniz, hatanızı hemen fark ettiğinizi gösterir. Eğer kişileri kırdığınızda sessiz kalırsanız bu onun daha çok yıpranmasına ve ilişkinizin daha çok yıpranmasına sebep olabilir. Bu nedenle hatanın neresinden dönülürse kar sözünü aklınızdan çıkarmayın ve insanlardan özür dilemenin bir eksiklik olmadığını fark edin. Gururla hareket etmek yaptığınız hatayı telafi etmez. Telafi etmediği gibi de daha çok ortamın gerilmesine neden olabilir. O sebeple bazen alttan almanız gerekir. Hatanın hepsi sizde olmasa bile özür dileyerek erdeminizi ortaya koymak karşınızdakinin de hatalarında dikkatli davranmasına yol açacağı için mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurulabilir.

Özür dilerim mesajları sizin kime attığınıza göre şekillenebilen mesajlardan oluşabilir. Aile, sevgili, arkadaş veya tanıdık tanımadık bireylerle aranızdaki samimiyete göre değişebilir. Yakın olduğunuz kişilere daha samimi ve içten mesajlar gönderebilirsiniz. Ancak aranızda resmiyet bulunan kişilere sade ve samimi özür dilerim demek pek çok şeyi yoluna koymanız da etkili olabilir. Karşınızdaki kişinin sizi bağışlama durumu veya affetmeme durumu kesin değil ancak siz ne kadar dürüst ve içten olursanız o kadar iyi. Unutmayın ki birebir özür dilerim demenize bile gerek kalmayan durumlarda olabilir. Bazen kişiler pişmanlıklarını çok farklı yollarla da anlatabilir. Karşınızdaki kişinin gözlerine bakıp hatamın farkındayım demeniz bile belki de onun yumuşamasına neden olacak. Üzerine samimi bir sarılma ve küçük bir öpücük bile yerine göre etkilidir ancak siz yine de özür kelimelerini kullanmayı ihmal etmeyin.

  • Çok özür dilerim senden baba. Bu kadar ileri gitmek benim haddim değildi, lütfen beni bağışlama nezaketini göster.
özür dilerim mesajları
  • Pişman olmak bir şeyi değiştirmiyor elbette ancak ben yine de senden çok özür diliyorum.
özür dilerim sevgilim
  • Unutturmak için çok zamana ihtiyacım var biliyorum ancak ben her gün her saat senden özrümü dilemeye devam edeceğim.
özür dilerim sevgilim
  • Keşke diyerek uykuya dalmaya çalıştığım gecelerde anladım ki senden ayrı olmam imkânsız. Gel sen bağışla beni de ben yine senin biricik sevgilin olayım.
özür dilerim sevgilim
  • Seven insan kolayca hata yapabilir. Hepimiz insanız illa ki hatalarımız olacak ama hatayı telafi etmek öncelikle onu anlamakla başlar. Ben hatamı anladım üstüme düşeni yapmaya hazırım. İznin var mı sevgilim?
özür dilerim sevgilim
  • O güzel günlerin hatırına benimle yeniden eski günlerdeki aşkımıza dönmeye hazır mısın sevgilim?
özür dilerim sevgilim
  • Pot kırmaya doymayan birine hala âşık olman bana umut veriyor bir tanem. Beni affetmeye hazır mısın artık?
özür dilerim aşkım
  • Hafızanı biraz zorla güzel kardeşim. Biz seninle beraber büyüdük. Düştük, kalktık ama hep yan yana olduk. Bu tarz durumların bizi ayırmasına izin verme. Gel sen affet bu kardeşini de affettireyim sana kendimi.
özür dilerim aşkım
  • Duygularını dinle güzelim. İnan onlar sana benim pişmanlıklarımı anlatmaya yetecek. Özrümü kabul et bende yeniden sarılabileyim sana.
özür dilerim aşkım
  • Kolay değildir hataları yok saymak. Sen zaten hep mükemmel bir erkek oldun. Her durumu düzeltmek için elinden geleni yaptın. Bırak şimdi de ben durumu düzelteyim yeter ki sen sadece ‘’bağışladım’’ de.
özür dilerim aşkım