Oğlak Burcu Erkeğine Alınabilecek 20 Hediye Fikri

Oğlak Burcu Erkeğine Alınabilecek 20 Hediye Fikri

Dikkatinizi Çekebilir ► Oğlak Burcu Erkeğine Hediye

Oğlak burcu erkeği için hediye alacağınız zaman öncelikle burcun özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Eğer erkek arkadaşıma doğum günü sürprizi yapmak istiyorum diyorsanız oğlak erkeği için onun karakterine uygun olan kişiye özel baskılı hediyeler ya da diğer hediye seçeneklerine yönelebilirsiniz. Artık erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna vereceğiniz yanıtlar kişiye özel olacaktır :)

Oğlak burcu, düzeni, prensiplerini ve iş yaşamında ciddiyeti seven bir yapıya sahiptir. Erkeklerinde bu yapı daha da belirgin olan burç, ciddi tartışmalardan keyif almaktadır. bu burcun erkeklerine yakınlaşmak istiyorsanız, yapmanız gereken onun ayarında ciddiyeti sağlamak ve fikirlerinizi düz bir yolla söylemektir. Oğlak burcu erkeği hediye konusunda da bu ciddiyetini yansıtır. Bu erkeklere alacağınız hediyelerin kullanışlı ve kaliteli olması gerekir. Romantik ya da esprili hediyelere tahammül edemeyen oğlak erkekleri, pahalı olmasa da ciddi görünüşlü ürünleri sever. Bir oğlağı mutlu etmek istiyorsanız, yapmanız gereken hediye seçiminde ciddi renkleri tercih etmek ve kullanışlı ürünleri almak olmalıdır. Bu yüzden ajanda, kravat, cüzdan gibi armağanlar, oğlaklar için en güzel hediyelik ürünler arasında yer alır.

Kişiye Özel Monogramlı Dikey Kartlık

oğlak burcu erkeğine hediye

İsim baskılı olması nedeniyle özelleştirilen bu ürün, 11 adet kartı içerisinde bulundurabilecek kapasitededir. Oğlak burcu erkeğine hediye alınırken, bu erkeklerin düzeni ve ciddiyeti seviyor olması göz önüne alınmalıdır. Bu açıdan en kullanışlı ve burca en uygun hediyeler arasında bulunan bu cüzdan, deri malzemeden imal edilmiştir. 1 adet geniş cebi bulunan cüzdan, içine kimliğin de sığması nedeniyle oldukça kullanışlıdır. Kartları ile paralarını karıştırmayı sevmeyen, her şeyin ayrı bir yeri olsun, anlayışını benimseyen düzenli oğlaklar için bu hediye oldukça uygun olacaktır. hediye, özel olarak paketlenerek sizlere gönderilmektedir.

İmza Tasarımlı Kişiye Özel Otomatik Cüzdan

oğlak burcu erkeğine hediye

Özelleştirilmiş ve kullanışlı hediyeler, oğlak erkeğine hediye seçenekleri arasında en fazla tercih edilenlerdendir. Bu erkekler, hatıra olacak hediyelerden çok, kullanıldıkça hatırlanacak armağanları sever. Bu nedenle romantik ilişkilerde de aynı prensibi devam ettirirler. Otomatik cüzdan da, bu tür kullanışlı hediyeler sınıfında yer almaktadır. hakiki deriden imal edilmiş cüzdan, kağıt para ve kartlar için iç bölmelere sahiptir. Ehliyet, kimlik gibi malzemeler için ayrı bölmeleri de bulunmaktadır. Ürün, kendi kutusunda elinize ulaşmaktadır.

Özel Kutusunda İsimli Cüzdan Tespih Seti

oğlak burcu erkeğine hediye ne alınır

Bu set ile kişiye hem cüzdan, hem tespih hediye etmiş olacaksınız. Burcunun özelliklerini taşıyan oğlaklar için ciddiyeti, düzeni temsil eden tespih ile kullanışlı ve rahat cüzdanın aynı anda hediye edilmesi, onların hoşuna gidecek bir hareket olacaktır. oğlak burcu erkeğine ne hediye alınır, diye uzun uzun düşünüyorsanız, kesinlikle bu seti tercih etmelisiniz. Bir oğlak burcu, yanında aksesuar taşımayı sevmese de, tespih kullanmak hoşuna gidecektir. Üzerine yazılacak isim ile özelleştirilen cüzdan ise, oğlak erkeği için neredeyse bulunmaz bir nimet! Hem kullanışlı, hem hatıralık özelliği olan bu hediyeler, kendi özel kutusunda sizlere ulaştırılmaktadır.

Premium Hediye Kutusu

oğlak burcu erkeğine hediye fikirleri

Bu hediye kutusunda yok yok! 1 adet paslanmaz çelik su matarası, 1 adet clipper çakmak, sigara tabakası, ajanda kalem seti ve 1 motto kartından oluşan set, kullanışlı ve kaliteli oluşu ile oğlak burçları için en uygun hediyeler arasında yer almaktadır. şık ve kaliteli ürünleri renkli ürünlere tercih eden bir oğlak erkeği için bu ürün, gümüş renkli şık tasarımı ve kendi özel kutusu ile harika bir hediye seçeneği. Özellikle oğlak burcu erkeğine doğum günü sürprizi gibi özel bir kutlama söz konusu ise, bu seti tercih ederek garantili bir hediye almış olmanın keyfini yaşayacaksınız. Ürünlerin tamamı gümüş renkte, parlak metal tonlarda gelecektir. Her bir ürünün üzerine isim yazılarak özelleştirmesi yapılır. Kişiye özel ve düşünülmüş hediyeleri seven oğlaklar için bu ürünler, bulunmaz birer nimet!

Metal Kutulu Kol Düğmesi

oğlak burcu erkeğine ne hediye alınır

Ciddiyeti ve prensipleri ile ön plana çıkan, kimilerine göre soğuk bir karakteri olan oğlak erkeğine alınacak hediyeler de, karakterine uygun şekilde kaliteli ve modern çizgilere sahip olmalıdır. Burcunun özelliklerini taşımakta olan bir oğlak erkeği, romantik hediyeleri değil, kullanabileceği hediyeleri sever. Üzerine isim yazılarak özelleştirilecek kol düğmeleri ile oğlak erkeği için en güzel hediye seçeneğine siz erişmiş olabilirsiniz. Kol düğmelerinin özelleştirmesi lazer kullanılarak yapılır. Bu nedenle uzun ömürlü kullanım avantajı sunmaktadır. Ürün, kendi kutusunda sizlere gönderilmektedir.

İmza Tasarımlı Kemer Cüzdan Seti

oğlak burcu erkeği için hediye

Siyah ve taba olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan bu ürün, tarz sahibi oğlakların aklını başından alacak! Cüzdan üzerine isim yazılarak özelleştirilecek ürün, oğlak erkeği hediye seçenekleri arasında en dikkat çekenlerinden! 2 adet kağıt para koyma bölümüne sahip olan cüzdan, 8 adet kart gözü bulundurmaktadır. Kemer bedenli olup seçiminize göre büyüklüğü ayarlanmış olarak gönderilmektedir. Tarz sahibi ve sert mizaçlı oğlakların tercihi olacak set, sizi kutlama sırasında 1-0 öne geçirecek!

Kişiye Özel Ajanda

oğlak burcu erkek arkadaşa hediye

Oğlak burcu erkekleri için randevular ve yetişmesi gereken işler oldukça önemlidir. İş hayatlarında aktif ve hızlı olan oğlaklar, not alarak işlerini yürütmeyi severler. Bu yüzden oğlak burcu erkeğine ne hediye alınır sorusunun en güzel cevabı da, kişinin hayatını kolaylaştıracak hediyelerin tercih edilmesidir. Kişiye alınacak hediyelerin günlük yaşantısını düzenleme görevini yürütmesi, bir oğlak erkeğini en çok cezp edecek fikirlerdendir. Bu ajanda da bu tür hediyelerden biri! Üzerine basılacak isimle özelleştirilen ürün, 2020 yılına aittir. Ürün, kendi kutusunda adresine ulaşır.

Modern Çizgileri Üzerinde Taşısın: Hediyelik Set

erkek oğlak burcuna hediye

Ciddi ortamları seven oğlaklara, iş hayatında yerinde duramayanlara, toplantılardan toplantılara koşanlara… Oğlak erkeği hediye seçimi konusunda siz de zorlanıyorsanız, bu seti tercih etmelisiniz. Kol düğmesi, kravat ve anahtarlıktan oluşan set, kravat mendili ile beraber gönderilecektir. Oğlak erkeğinin prensipli giyimine uygun, modern çizgilere sahip set, anahtarlıkta isim yazılarak özelleştirilir. Ayrıca kol düğmelerinin üzerine de birer harf yazdırabilirsiniz. Set, kendi kutusunda gönderilecektir.

Tarz Sahibi Erkeklere: Mat Siyah Sigara Tabakası

oğlak burcu erkeği için hediye fikirleri

Oğlak burçları, iş hayatındaki hareketlilik ve prensipli tutum nedeniyle dönemsel stresler yaşayabilirler. Bu stresle başa çıkabilmek için çoğu oğlak erkeği sigara kullanmaktadır. Eğer sizin hediye alacağınız oğlak erkeği de sigara kullananlardansa, bu tablayı tercih edebilirsiniz. Üzerine karakteristik bir yazı ile isim yazılarak özelleştirilen sigara tablası, oğlak burcu erkeğine doğum günü sürprizi olabilecek kalitededir. 20 sigara kapasitesi bulunan tabla, tamamen metalden imal edilmiştir. siyah renkteki tabla ile kaliteli bir hediye vermenin keyfini yaşayabilirsiniz. İsterseniz tabla üzerine bir  tarih de yazdırabilirsiniz. Ürün, kendi kutusunda, hediye paketi ile gönderilmektedir.

Sportmen Oğlaklara: İsim Yazılı Havlu

oğlak erkeğine hediye

Prensip sahibi oğlak erkekleri, hayatlarında rutini severler. Bu nedenle eğer spor yapıyorlarsa, sporlarını bırakmayacaklarından emin olabilirsiniz. Uzun süreli spor yaşamı bulunan bir oğlak burcu erkeği hediye konusunda, kendi özelliklerinin bilinmesinden hoşlanır. O size söylemeden sizin spor yaptığını fark etmeniz, oğlak erkeği için sizi dikkat çekici biri yapar. Bunun gibi, onun özelliklerini kendi gözlemlerinizle anlayacağınız hediyeleri tercih ederek oğlak erkeğine hoş sürprizler yapabilirsiniz. bu havlu da, sizin gözlemlerinizle alınacak hediyeler arasındadır. Mavi, siyah, turuncu gibi renk seçenekleri olan bu havlu, üzerine yazılacak isim ile daha özel bir hale getirilmektedir. Ürün, hediye paketinde size ulaşır.

Oğlak Erkeğine Özel VIP Hediye Sepeti

oğlak erkeğine hediye fikirleri

Her zaman düzenli ve disiplinli olan Oğlak erkeği iş yerinde de aynı düzene sahiptir. Bu yüzden Oğlak burcu erkeğine doğum günü hediyesi ya da farklı bir amaçla hediye almak istiyorsanız deri kutusu içindeki bu VIP seti tercih edebilirsiniz. Gereksiz kalabalığı ortadan kaldıran isme özel kalem, kitap ayracı,USB ve not defterinden oluşan bu set eşyalarını takım olarak kullanmayı seven Oğlak erkekleri için süper bir hediye seçimi olacak. Siz de deriden oluşan bu hediye setini arkadaşınız ya da sevgilinize armağan etmek istiyorsanız daha fazla beklemeden hemen hediye sepetine Uğrayın!

Oğlak Burcu Erkeğine  Kol Düğmeleri

oğlak erkeğine hediye ne alınır

Her zaman kendine çok iyi bakan ve şıklığından asla ödün vermeyen Oğlak burcu erkeğine hediye alırken şık parçaları almanızda fayda var. Özellikle bir erkeğin şıklığının en önemli tamamlayıcılarından olan bu dikdörtgen kol düğmesi harika bir seçim. İsme özel yaptıracağınız bu çok şık kol düğmelerini seçmekle Oğlak burcu erkeğinin hemen dikkatini çekeceksiniz. Oğlak burcu erkeğinin karizmasına karizma katacak olan bu özel hediye tercihi kol düğmeleri arkadaşınızın katılacağı davetlerde bütün gözleri üzerine çekecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Erkeğe Özel Hediye Not Defteri

oğlak erkeği için hediye

Her zaman planlı programlı olan oğlak burcu erkeği ne tür hediyelerden hoşlanır derseniz size planlayıcı ofis gereçlerini önerebiliriz. İşlerini aksatmamak için her an not alan ve notlarını düzenli olarak yerine getiren oğlak erkekleri için doğrum bir hediye seçimi olacak.… Siz de oğlak erkeği tanıdıklarınız için işlerini her an daha iyi yapabilsinler diye bu özel not defteri hediye seçeneğini alabilir ve arkadaşınızı son derece mutlu edebilirsiniz. Bu özel hediye seçeneği hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!

Sevdiklerinize Özel Hediye Duvar Saati

oğlak burcu erkek sevgiliye hediye

Oğlak burcu erkeklerinin bir diğer özellikleri de tam bir aile babası olmalarıdır. Ailesini bir çatı altında tutan ve her koşulda sahip çıkan oğlak erkeğine, aile adını taşıyan özel bir saat hediye edebilirsiniz. Sade bir zevkleri olduğundan dolayı bu sade tasarımlı saati çok beğeneceğinden kuşkumuz yok. Saatin aileye özel tasarlanmış olması da oğlak erkeği için çok anlam ifade edecek. Oğlak burcu olan babaya alınabilecek en özel hediye seçenekleri arasında bulunan bu duvar saati aileniz için çok şık bir hediye olacaktır. Ayrıntılı bilgi için hemen tıklayın!

Erkeğe Hediye Kalem, Kartvizitlik Ve Anahtarlık Hediye Seti

oğlak burcu sevgiliye hediye erkek

Oğlak burcu erkeği için şık ve karizmatik bir hediye almak istiyorsanız içerisinde kalem, kartvizitlik ve anahtarlık bulunduran bu hediye seti tam sizlik olacak! Hediyelerin üzerine dilerseniz hediye sahibinin ismini baskılatabilir ve son derece özel bir şekilde armağan edebilirsiniz. Siyahın mat tonu ile birlikte çok sevilecek bir hediye seti olan bu ürünü Oğlak burcu erkeği için kesinlikle alabilirsiniz. Siz de ayrıntılı bilgi için hemen hediye sepeti adresine uğrayın!

Erkeğe Özel Hediye Fotoğraflı Kupa

oğlak burcu erkeğe doğum günü hediyesi

Oğlak burcu erkeği için alabileceğiniz en şık ve kullanışlı hediye seçeneklerinden birisi olan bu kupa bardağa sevdiğinizle birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafınızı baskılatabileceksiniz. Oğlak erkeği için doğum günü hediyesi olacak alabileceğiniz bu hediye seçeneği ile arkadaşınızın ismini baskılatabilirsiniz. Arkadaşınız bu kupadan içeceği her kahvede sizi hatırlayacaktır. Doğum günü gibi özel günlerde porselenden yapılan bu kupa bardağı almak istiyorsanız daha fazla beklemeden hemen tıklayın!